Ne isplati se Zyru više pikat.
SSG

Sad bacim game kroz team buildu i ljudi poludjeli kad sam rekao MF supp. Naravno, pickao sam Nami. Š'a će Morgana i Ezreal protiv mene

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Može, ja sam na westu isto silver 2 (koprcam se, pa valjda dođem do tog golda). Igram sve lejnove i support ali mi je mala baza champova za supp pa više volim nešto drugovOtelo je napisao/la:Mogli smo mi s foruma nekad se skupiti, pa baciti game kakav, a što da ne i tim napraviti?
Ja sam support na westu, mainam Karmu, Soraku i Nami. Mada mi je Karma za sada najdraža, s Nami se tek učim.
I ja sam na EUNE. Samo mi je problem sto sam sad na daimond 5 acc, pa ne smijem igratitheboss_RD07 je napisao/la:Ja sam na EUNE :/
Dodaj me, Šejn.UnitedWA je napisao/la:Može, ja sam na westu isto silver 2 (koprcam se, pa valjda dođem do tog golda). Igram sve lejnove i support ali mi je mala baza champova za supp pa više volim nešto drugovOtelo je napisao/la:Mogli smo mi s foruma nekad se skupiti, pa baciti game kakav, a što da ne i tim napraviti?
Ja sam support na westu, mainam Karmu, Soraku i Nami. Mada mi je Karma za sada najdraža, s Nami se tek učim.![]()
Hoćemo nickove javno ili pp?
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je ovo ?![]()
Ima li podataka ko ce igrati ? I odakle ce biti ekipe ?delko je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta je ovo ?![]()
To ti je domaci lol turnir u BeograduSa1na ce biti komentator (bivsi PRO igrac - prosle godine sa Danskom ekipiom Tricked se borio za ulazak u EU LCS - nazalost nisu do kraja uspjeli proci pa se i on ubrzo povukao sa PRO scene)
Apsolutno - covjek je doktor igre i bukvalno objasnjava svaki potez (zasto i kako).Otelo je napisao/la:Sa1Na je odličan komentator, razumije se u igru i to dosta. Treba ovo ispratiti
Ispitao sam ga malo, kaze ekipe su za sad samo iz Srbije i Hrvatske. Prvo mjesto je nagrada od 200.000 RSD ili ti 1.500 eura.delko je napisao/la:Apsolutno - covjek je doktor igre i bukvalno objasnjava svaki potez (zasto i kako).Otelo je napisao/la:Sa1Na je odličan komentator, razumije se u igru i to dosta. Treba ovo ispratiti
Ekipe se ne znaju jos uvijek (odnosno nisam nasao nigdje pa pretpostavljam da nisu objavili) ali vjerujem da ce biti poneka ekipa iz HCL Adria Open i slicne, jer kazu da ce biti sve balkanske ekipe
Možda te baci u G1, zbog visokog mmr-a, međutim možda je netačan jer imaš puno duo gejmova.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Sta ovo predstavlja ? Sada sam G3