nit je najveci ikada, nit se u eleganciji, lakoci igranja i sutu moze porediti sa curryem... stock je bo masina ispred svog vremena, tacno je odradjivao ono sto mu se nacrta, savrsen organizator igre i najbolji 2vs2 play ikadaDANTES je napisao/la:pričaju o nekim pokušajima plejeva, a ne spominju najvećeg ikada
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
meni kari nije čisti plej. ok, on je mašina, ali on ne čini saigrače boljim
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Kad već pričamo o eleganciji i lakoći igranja, šteta zbog povreda, ali je definitivno bio najbliži Magicu [img] [/img]KK_Bosna je napisao/la:nit je najveci ikada, nit se u eleganciji, lakoci igranja i sutu moze porediti sa curryem... stock je bo masina ispred svog vremena, tacno je odradjivao ono sto mu se nacrta, savrsen organizator igre i najbolji 2vs2 play ikadaDANTES je napisao/la:pričaju o nekim pokušajima plejeva, a ne spominju najvećeg ikada
[img]http://cdn.bleacherreport.net/images_root/slides/photos/000/727/516/1937751_crop_650x440.jpg?1297821383[/img]
Ako ne vidite sliku, na slici je penny
Zadnja izmjena: Tracy3McGrady, dana/u 28 okt 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
zato bi uvijek gubio. ali tako je to kad ne razumiješ ovaj sport.Greivis je napisao/la:Moram priznati da je lazni mvp bio dobar sinoc. Ali opet bi uzeo Irvinga prije njega u tim.

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Što se tiče čistog playmakinga,ne postoji,niti je postojao neko kao Stock.
Ako on nije imao eleganciju i lakoću igranja,ne znam ko jeste?!
Ako on nije imao eleganciju i lakoću igranja,ne znam ko jeste?!
A.F.C. Bournemouth!
Ma Curry kao Curry, sinoc je objasnio neke stvari, ono sto sam gledao u 1/4 je da se najezis..
Tacno,igrao je Marion godinu ili dve prije dolaska Nasha na all star-u i to sa jednom od boljih sezona u karijeri,to je onaj all star gdje je i Stojakovic debitovao,ako se ne varamDonnie Darko je napisao/la:marion je bio all star i prije nasha.
Igro jednom, a koliko je igro sa Nashom a koliko poslje Nasha i koliko je bio selektovan u all nba team prije i poslje. Sezonu prije Nasha PHX imo rekord 29-53, u prvoj sezoni sa Nashom 62-20ozy je napisao/la:Tacno,igrao je Marion godinu ili dve prije dolaska Nasha na all star-u i to sa jednom od boljih sezona u karijeri,to je onaj all star gdje je i Stojakovic debitovao,ako se ne varamDonnie Darko je napisao/la:marion je bio all star i prije nasha.

Vodio momak jedan od naefikasnijih napada svih vremena
06u ne treba ni spominjat
Da je imao boljeg trenera igrao bi i barem jedno finale.
Igrao je jos dve ili tri puta,ali poenta je da je Marion bio allstar materijal i odigrao jednu od boljih individualnih sezona bez Nasha..a normalno kad je tata Nash dosao i okrenuo franshizu ne drugu stranu..ja i dalje ne kontam ljude koji osporavaju Nasha kao MVP-a
Ima li ovdje koji fan Pistonsa,osim mene da malo prozborimo koju u vezi ekipe,ocekivanja za ovu sezonu.. mozda nakon par sezona svidja mi se ekipa koju je slozio Stan Van Gundy.. Posebno sinoc mi se dopala partija Jacksona,fino je razigravao ekipu,ubacio 15 poena,bice to jos bolje kada se vrati Jennings..prva petorka sinoc uopste nije podbacila,svi su upisali dvocifren broj koseva,iako sam mislio da ce nas Atlanta hladno rasuti..
Nadam se da ce ove sezone napokon doci u play off bez pune muke,dosta dobrih stvari se uradilu u klubu,nadam se da ce igraci to pokazati na terenu !
Nadam se da ce ove sezone napokon doci u play off bez pune muke,dosta dobrih stvari se uradilu u klubu,nadam se da ce igraci to pokazati na terenu !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Zasto ne mozes porediti? Da se razumijemo za mene je Curry trenutno bolji igrac, duze je u ligi itd. ali zasto se ne moze porediti pocetak Currya sa Irvingovim? Jedini argument **** playoff? Pa Curry isto nije isao u playoff, otisao je kada je dobio bolje saigrace. Cavsi su tankirali svjesno do trece sezone kada su nas povrede sjebale i Bynum i Brown i playoff nam je izmakao. Curry bi **** moj odveo u playoff Samarda, Eyengu, Grahama, Erdena, Hollinsa i ostale koji su prosli kroz Cavse u tim godinama. Uostalom vidimo i ko je od tih igraca sada u ligi. Kako smijesno zvuci ponizavanje igraca jer nije odveo ekipu u playoff, a Currya se dize kao da je u rookie sezoni odveo svoj tim u playoff.BIHfan je napisao/la:Ne mozes poredit Curry-jeve prve sezone sa Irvingom, al nikako. Pa sve ove sezone ekipe sa negativnim omjerom ulaze u PO i Cavsi opet nisu usli u PO. Curry je bio sklon povredama, nije se mogao sastaviti, jos na zapadu se teze ulazi u PO.
GSW je otisao u playoff ne samo zahvaljujuci Curryu nego i Leeu i Jacku i Barnesu i Klayu i ostalim igracima a mogu komotno kopirati i rostere te dvije ekipe u te prve 3 sezone ove dvojice igraca. Prve tri sezone Currya su i statisticki losije od Irvingove prve tri sezone. Smijesno je koliko se Irvingu uzima za zlo sto nije isao u playoff. U playoff ide ekipa a ne jedan igrac.
Ako je Curry takav space shuttle bio, zasto u prve tri sezone ne ode u playoff? Jedini argument Zapad?
Edit: prve tri sezone Curry je sa svojim timom imao negativne omjere takodjer...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
E jesi i ti nasao spominjat igrace koji su mahali peskirima. Pa eno ona zadnja sezona kad je Deng bio, imali ste kvalitet za PO i opet niste u isti usli.
Waiters, Jack, Hawes, Clark, Thompson, Varejao, Deng, Gee, pa i tvoj Bennet. CJ Miles, pa i Zeller kao ok igrac.
Waiters, Jack, Hawes, Clark, Thompson, Varejao, Deng, Gee, pa i tvoj Bennet. CJ Miles, pa i Zeller kao ok igrac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo mi jedna stvar nije jasna,kao navijacu jednog tima(ovo posebno naglasavam) i postovaoca vrhunskih igraca koji igraju za druge timove...Kako mnogi navijaci LAL na ovom forumu mogu svr.savati na igre GSW,tima koji je direktni rival njihovom timu,igraju u istoj diviziji i tima koji je vec sampion,jako mlad i bice u vrhu godinama!??? Znate li sta to znaci za vas tim? Znaci da ce vas godinama "mlatiti" kako stignu,ali izgleda da to vama nije problem!
Razumijem ja da se postuje neka igracka velicina,da iza x igraca stoje fakti koji se ne mogu dovoditi u pitanje,ali ja ne mogu ,opet kazem kao navijac drugog tima,pisati hvalospjeve o direktnom konkurentu.Respekt da,hvalospjev ne!Ne mogu zamisliti sebe,da danas sutra,budem sretan zbog uspjeha HOU,DAL ili drugih blizih rivala!To su rivali mom timu i tako ce uvijek ostati,ma kakve sastave imali.Mozda ovo mnogi od vas nece ni shvatiti,jer u meni radi takmicarski duh,ali nijedan pravi navijac svog tima ne moze biti sretan i gledati s divljenjem uspjeh direktnog rivala.To je moje misljenje.

- adriano_leite
- Kontakt:
Ne radim nista, ti me finansiras. Jedan post sam napisao vezano za igraca koji igra za tim za koji navijam, pa kako me nije stid? Raspravu nisam ni pokrenuo ja. Forum moze koristiti svako i pisati svako pa tako i ja. Tuzi me Sudu za ljudska prava. Posto ti toliko smeta, demantuj me, napisi sta sam to ista slagao vezano za te 3 sezone ove dvojice igraca. Bujrum...Lopina je napisao/la:Jbt imal ijedno poredjenje da se ti adriano ne uhvatis ko muha na gov.no s igracima Cavsa. Ti im ga dodjes ko neki zastupnik na forumu. Radis li ti ista u zivotu osim toga?
@bihfan ako znas citati onda procitaj da sam naveo i tu sezonu...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
kada bi neko napisao da irving neće postati najbolji igrač svih vremena, adriano bi napisao esej kako nije u pravu.
Ja navijam za L.A. i volim gledati LBJ-a, Currya, Duranta, Hardena... Nisam navijao ni za Chicago pa sam obozavao Jordana, pa sam svrsavao na pick&roll Malonea i Stocktona...
Ako navijas za neki klub trebas srati i pljuvati po svim ostalim?
Ako navijas za neki klub trebas srati i pljuvati po svim ostalim?
"Jedna lasta mescini proljece" - Dr.Arslanagic (1989)
- adriano_leite
- Kontakt:
Je li Curry prve tri sezone imao negativne omjere sa svojim timom ili ne? Uostalom rekoh u drugoj recenici da je Curry trenutno bolji igrac tako da...Donnie Darko je napisao/la:kada bi neko napisao da irving neće postati najbolji igrač svih vremena, adriano bi napisao esej kako nije u pravu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pogledao sam i vasu utakmicu sinoc,a gledao sam i nekoliko predsezonskih.SVG je pravi trener i tu nema dileme da vam je ekipa na velikom dobitku.Roster mi se isto cini dubokim,posebno kad se i Jennings vrati.Bekovske i krilne pozicije su dobro popunjene,mada mali problem moze biti zamjena Ilyasovi,koja se moze rijesiti stavljanjem Morrisa na tu poziciju u nekom small ball-u.KCP polako postaje jedan od boljih sutera lige,Jackson se vec dokazao u OKC-u,a Drummond se razvija u pravom smjeru(mada su bacanja i dalje ocajna),ali je razvio lijep poluhorog.Stanley Johnson ce sigurno biti jedan od "kradja" s drafta i na prvu mi se decko dopao.Nema straha,jak je i ima zelju za napretkom.Tu je jos i nekoliko vetrana tipa Blake,Meeks,Anthony koji mogu pomoci u svom kapacitetu.I mene je sinoc iznenadila vasa pobjeda,ali to samo govori koliko SVG ozbiljno radi,a potencijala ne nedostaje...harry_90 je napisao/la:Ima li ovdje koji fan Pistonsa,osim mene da malo prozborimo koju u vezi ekipe,ocekivanja za ovu sezonu.. mozda nakon par sezona svidja mi se ekipa koju je slozio Stan Van Gundy.. Posebno sinoc mi se dopala partija Jacksona,fino je razigravao ekipu,ubacio 15 poena,bice to jos bolje kada se vrati Jennings..prva petorka sinoc uopste nije podbacila,svi su upisali dvocifren broj koseva,iako sam mislio da ce nas Atlanta hladno rasuti..
- Donnie Darko
- Kontakt:
to je razlika između potpuno subjektivnih (gdje ti sigurno pripadaš, to se zna već dugo) i sa druge strane objektivnih navijača, odnosno pratilaca NBA-a. zašto se jedan objektivan navijač lakersa, ili evo recimo lično ja, navijač sunsa, ne može diviti objekivno fenomenalnoj igri warriorsa? zato što su u istoj diviziji? moš mislit.NEZALAGANJE je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna,kao navijacu jednog tima(ovo posebno naglasavam) i postovaoca vrhunskih igraca koji igraju za druge timove...Kako mnogi navijaci LAL na ovom forumu mogu svr.savati na igre GSW,tima koji je direktni rival njihovom timu,igraju u istoj diviziji i tima koji je vec sampion,jako mlad i bice u vrhu godinama!??? Znate li sta to znaci za vas tim? Znaci da ce vas godinama "mlatiti" kako stignu,ali izgleda da to vama nije problem!Razumijem ja da se postuje neka igracka velicina,da iza x igraca stoje fakti koji se ne mogu dovoditi u pitanje,ali ja ne mogu ,opet kazem kao navijac drugog tima,pisati hvalospjeve o direktnom konkurentu.Respekt da,hvalospjev ne!Ne mogu zamisliti sebe,da danas sutra,budem sretan zbog uspjeha HOU,DAL ili drugih blizih rivala!To su rivali mom timu i tako ce uvijek ostati,ma kakve sastave imali.Mozda ovo mnogi od vas nece ni shvatiti,jer u meni radi takmicarski duh,ali nijedan pravi navijac svog tima ne moze biti sretan i gledati s divljenjem uspjeh direktnog rivala.To je moje misljenje.
uostalom tvoja ekipa je konkurent za titulu već 8 hiljada godina u nizu, kada si zadnji put bio u situaciji da tvoja ekipa ispadne iz kalkulacija za playoff dva mjeseca, ili u slučaju lakersa, 7 mjeseci prije početka istog? u tom slučaju prirodno staješ na stranu ekipe koja ti se najviše sviđa, a warriorsi su najlakši tim za simpatisati trenutno u ligi.
šta ja trebam podržavati neki polutim sa istoka zato što nisu rivali phoenixu ni na koji način?

Realno sagledavanje stvari i objektivnost a i ono najbitnije sve je ovo zabavaNEZALAGANJE je napisao/la:Samo mi jedna stvar nije jasna,kao navijacu jednog tima(ovo posebno naglasavam) i postovaoca vrhunskih igraca koji igraju za druge timove...Kako mnogi navijaci LAL na ovom forumu mogu svr.savati na igre GSW,tima koji je direktni rival njihovom timu,igraju u istoj diviziji i tima koji je vec sampion,jako mlad i bice u vrhu godinama!??? Znate li sta to znaci za vas tim? Znaci da ce vas godinama "mlatiti" kako stignu,ali izgleda da to vama nije problem!Razumijem ja da se postuje neka igracka velicina,da iza x igraca stoje fakti koji se ne mogu dovoditi u pitanje,ali ja ne mogu ,opet kazem kao navijac drugog tima,pisati hvalospjeve o direktnom konkurentu.Respekt da,hvalospjev ne!Ne mogu zamisliti sebe,da danas sutra,budem sretan zbog uspjeha HOU,DAL ili drugih blizih rivala!To su rivali mom timu i tako ce uvijek ostati,ma kakve sastave imali.Mozda ovo mnogi od vas nece ni shvatiti,jer u meni radi takmicarski duh,ali nijedan pravi navijac svog tima ne moze biti sretan i gledati s divljenjem uspjeh direktnog rivala.To je moje misljenje.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.