Razlog jer nisu igrali kvalifikacije za Euro 2012 pa će im se dodati eventualni bodovi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Svi osim trećeg su žestokituzlak1987 je napisao/la:Ukrajina-Irska
Madjarska-Danska
Svedska-Slovenija
BiH-Norveska
prognozabiti ce jedan zestok par
Nismo.Shooter je napisao/la:Nesto ne mogu da se sjetim jesmo li mi bili nosioci prosli put kad smo dobili Portugal
Portugalu je ovo prvi put da se direktno plasira jos od Eura 2008. Tri puta u barazu, tri puta nosioci, tri puta prosli.Shooter je napisao/la:Nesto ne mogu da se sjetim jesmo li mi bili nosioci prosli put kad smo dobili Portugal
Nenosioci prvu kuci igraju..tako sam cuo makarFordinjo je napisao/la:ko prvu igra kod kuce?Izvlacenje ili kako ?
If Bosnia and Herzegovina win their play-off, they will also be in Pot 2. If they lose, Ukraine can enter that pot by winning their play-off. If both teams lose, the Czech Republic will be the sixth team in Pot 2.
@AnelZ je to rekao čini mi se, ne znam odakle on kupi te informacije to bi morao pitati njegaFrankie je napisao/la:Jel moze neko postaviti gdje pise da se Ukrajini racuna baraz ?
Evo sa Uefine stranice
If Bosnia and Herzegovina win their play-off, they will also be in Pot 2. If they lose, Ukraine can enter that pot by winning their play-off. If both teams lose, the Czech Republic will be the sixth team in Pot 2.