SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 6. sezona
nemoj dema imaqs beton ekipu ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
ja bih samo volio docekati dan da dobijem neku realnu ponudu na ovom fantasyju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
MIsliš kao što meni nude Vojtersa za P. Gasola?majestic24 je napisao/la:ja bih samo volio docekati dan da dobijem neku realnu ponudu na ovom fantasyju.

Odobreno. Mada mislim da si ti jači nakon ovog trejda i to taman pred matchup sa mnom.Scof1eld je napisao/la:@jose moze li odobrenje tradea do veceras ?

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
kemba za gayaadriano_leite je napisao/la:Omisljao sam se izmedju Bulls i Bosnam Titans. Nemam pojma stodema je napisao/la: Čuj koja je ,aj skontaj koliko Bulls ekipa imas. Recimo Bosh + Porzingis za Kemba + Hood (J. Green) ili Kemba za Bosha ali vjerovatno ti ne odgovara ni prvo ni drugo.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne mogu to brate jer mi je Kemba u posljednjih par tekmi jedan od najboljih igraca i samo gubim ako ga dam za Gaya.dema je napisao/la:kemba za gayaadriano_leite je napisao/la:Omisljao sam se izmedju Bulls i Bosnam Titans. Nemam pojma stodema je napisao/la: Čuj koja je ,aj skontaj koliko Bulls ekipa imas. Recimo Bosh + Porzingis za Kemba + Hood (J. Green) ili Kemba za Bosha ali vjerovatno ti ne odgovara ni prvo ni drugo.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
daj mi kembu evo ti frounera?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- adriano_leite
- Kontakt:
A daj brate pa Kemba je bolji igrac od Fourniera i prije ce ovaj podici formu dok je Fournier na nekom svom maksimumu i samo moze nazadovati, ne bih to rizikovao.Rule_hz je napisao/la:daj mi kembu evo ti frounera?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:A daj brate pa Kemba je bolji igrac od Fourniera i prije ce ovaj podici formu dok je Fournier na nekom svom maksimumu i samo moze nazadovati, ne bih to rizikovao.Rule_hz je napisao/la:daj mi kembu evo ti frounera?
kako brate momak zadnje 2 sezone konstantno napreduje i prosle sezone je naqgovjestio ovakvu sezonu kao sto i sam vidis brate minute koje igra na parketu same ti kazu minimum 35minuta trice skokovi i asisti ukradene lopte haman nema gresaka u svakom slucaju kazem ok i podrzavam tvoje za razliku od kembe svaki igrac ima oscilacije i kemba ce stat eto zadnje 2 3 tekme prebacio 14poena koliko je i u kladari a frouner 17 18 prebaci svaku. al eto.. nebi nista izgubio samo koji poen 5 gore dolje u sustini isto je to kao i sto si rekao za gaya gay je korisniji od kembe samo je pitanje kasd ce procepit njemu je granica 20 p
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Tmac je to ponudio i to mi je vec cetvrti trade u sezoni. Ima li zainteresovanih za Holidaya, Carter-Williamsa ili Korvera i da li ima iko da bi tradeao nekog od svoja top 2 picka ?jose je napisao/la: Odobreno. Mada mislim da si ti jači nakon ovog trejda i to taman pred matchup sa mnom.
ser del barça es el millor que hi ha !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ma u ovoj ligi, ako misilis napraviti trejd, moras ponuditi bolje da bi ovaj drugi i razmislio a kamoli da prihvati. Imam osjecaj da svi gledaju statistiku pa tek sta mu licno trebaScof1eld je napisao/la:Tmac je to ponudio i to mi je vec cetvrti trade u sezoni. Ima li zainteresovanih za Holidaya, Carter-Williamsa ili Korvera i da li ima iko da bi tradeao nekog od svoja top 2 picka ?jose je napisao/la: Odobreno. Mada mislim da si ti jači nakon ovog trejda i to taman pred matchup sa mnom.

Meni ovaj trejd pase, trica i asista imam na pretek, a fale mi skokovi, blokade i poeni, tako da sam ja i vise nego zadovoljan.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
I ja dao ronda conlija pobojso sebi koji poen gore procenat I manhe gresaka zadovoljan sam svojim trejdu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Eto nastrada I adriano 7:2 ja I manuze jedini bez poraza slijede sada dubrave
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Imali bi i True Celtic i Always sve pobjede, da ih ja nisam "skinuo".Rule_hz je napisao/la:Eto nastrada I adriano 7:2 ja I manuze jedini bez poraza slijede sada dubrave

Nisam se nadao pobjedi, na kraju pobjeda za 1 skok (istina i on je dobio slobodna bacanja za .001) protiv True Celtic-a.
Sad sa Scotfield-om.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Imali bi i True Celtic i Always sve pobjede, da ih ja nisam "skinuo".Rule_hz je napisao/la:Eto nastrada I adriano 7:2 ja I manuze jedini bez poraza slijede sada dubrave![]()
Nisam se nadao pobjedi, na kraju pobjeda za 1 skok (istina i on je dobio slobodna bacanja za .001) protiv True Celtic-a.
Sad sa Scotfield-om.
logicno brate to sam vidio i zato sam napisao i zahvaljujem ti na tom dopinosu:) mada igramo najacu diviziju hehe stari smo mi lisci ba
evo gledam mac izbaci boguta bar 2 3 blokade po tekmi i ja ga uzeh stim i manje izgubjenih lopti al ok i ja svake toliko pokusavam ugrabit kakvog dobrog FA klepio on og milesa bas od maca nece li mi opet donijet tu srecu sa bogutom

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
José de odobri i ovaj trejd
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- adriano_leite
- Kontakt:
Slazem se.Tracy3McGrady je napisao/la:José de odobri i ovaj trejd
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dema sta trazis za KPa, samo realan budi 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Carlo je napisao/la:Dema sta trazis za KPa, samo realan budi
tesko da ce ti dat njega lik razvaljuje mislim na krstapisa

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Jel neko voljan dati jakog tricaša i jakob blokera/skakača?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Jel neko voljan dati jakog tricaša i jakob blokera/skakača?
koja ti je ekipa dubrave jel brate? ili
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 23 nov 2015, 12:02, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.