Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
MORAO je poceti utakmicu protiv KIPRA umjesto Sranjesa.invincible1921 je napisao/la:Ponovicu jos jednom....smijesno je da najtalentovaniji igrac kojeg je drzava imala ikada (95-) nije jos debitovo za A tim....sa svojih 22 godine je bolji igrac nego sto su to mnogi ikad bili, a itekako su igrali/ju za repkuDa me neko ne shvati nije moro protiv Velsai grat, ali moglo se nac i prilike i mjesta da mu se da sansa
Sehic je igrao i stopera pa i lijevog beka. Ove sezone nesto manje nego inace. Ja sam istrljao zube na temi U21 pisuci za ovog malog vidjevsi tko nam igra obranu u U21. Ali eto nekolicina me je prozivala radi njega. Sigurno je bolji od vecine obrambenih igraca koji igraju za mladu ali nema koristi.Astren je napisao/la:U prvoj protiv ZG, opet na lijevom krilu a Henriquez na špicu.
Nego prati li ko, kakav je ovaj Šehić kod ZG, igra desnog beka, je li igrao ranije za naše selekcije
Nece se on ugrijat kod nasmrkanog ako ovako nastavi. Pocelo je vec. Do kraja sezone i prodaja u veliki klub. Samo ako ne daj boze ne bude povreda kakvih ili apstinencijskih kriza.Ajax je napisao/la:Veliki je talant i dobar je klub izabrao. Samo treba da ide korak po korak. Znaci sezonu, dvije u HNL-u po dvadesetak golova po sezoni pa tek onda u Inter i slicne klubove. Trenutno nebi bio u prvom planu u Interu sto ne znaci da nece biti nekada. Da je neki manji klub Chievo, Bologna i nesto tako tu bi vec sada bio u prvom planu. Samo onda mu je bolje ostati tu gdje jeste trenutno.Ajzea je napisao/la:Pa ništa, kad momak završi u Realu k určit ćemo se ostalima i govoriti kako smo mi jedni od rijetkih koji su prepoznali talenat Hodzića![]()
![]()
Šala naravno
Ne dobije li neku minutazu u barazu, e onda stvarno ne znam.Goalgetter je napisao/la:Ne dobije li neku minutazu protiv Olympiacosa, e onda stvarno ne znam.
Hajduk, Bayern, Arsenal -> nije odigrao ni minute. Razumijem ja taktika, i slicno, ali mislim zasluzio je sansu zbog ovog ucinka u ligi.
dubrovnik je napisao/la:Sehic je igrao i stopera pa i lijevog beka. Ove sezone nesto manje nego inace. Ja sam istrljao zube na temi U21 pisuci za ovog malog vidjevsi tko nam igra obranu u U21. Ali eto nekolicina me je prozivala radi njega. Sigurno je bolji od vecine obrambenih igraca koji igraju za mladu ali nema koristi.
Mozda. Ako zabije dvadesetak golova ili ako bude veliki interes nekih klubova i ponude jako puno. ( vise od 5 miliona ) Inace realno je da poslje ove sezone odu Pjaca, Soudani. Hodzic jos nije postigao njihovu cijenu na trzistu. A ako ode Henriquez onda ostaje Ara skoro sigurno.dubrovnik je napisao/la:Nece se on ugrijat kod nasmrkanog ako ovako nastavi. Pocelo je vec. Do kraja sezone i prodaja u veliki klub. Samo ako ne daj boze ne bude povreda kakvih ili apstinencijskih kriza.
Dobit će šansu, ima tek 20 godina, jedino kad je mogao to je bilo protiv Andore ali sad će i prijateljski i tu ga obavezno ubacit u igru.invincible1921 je napisao/la:Ponovicu jos jednom....smijesno je da najtalentovaniji igrac kojeg je drzava imala ikada (95-) nije jos debitovo za A tim....sa svojih 22 godine je bolji igrac nego sto su to mnogi ikad bili, a itekako su igrali/ju za repkuDa me neko ne shvati nije moro protiv Velsai grat, ali moglo se nac i prilike i mjesta da mu se da sansa
a više od pola ekipe su stranci....smanji malo komplekseJonSnow je napisao/la:Mah očekivano, Maminho protura svoje glavne investicije, doći će i on na red ako nastavi ovako. Po meni je talentiraniji od Pjace i od pola Dinama ali **** ga 'Rvatima su njihovi igraci sve do jednog reinkarnacije Maradone, Maldinija, Pelea I Eusebia.
Sent from my HTC One SV using Tapatalk
DeeWa je napisao/la:Ja mislim da ovo mamic namjerno radi. Mozda ga hoce uvalit nekom timu koji vec igra evropska takmicenja i to u januaru. A ako zaigra za dinamo nece biti mogucnosti da zaigra i ta drugi tim. Pa ga sigurno zbog toga i dalje nije gurnuo da igra u ligi prvaka ove sezone.
Nikakvi kompleksi i sam sam Hrvat samo retardirano mi je svršavanje na pojedine igrače u stilu Drage Ćosića.dean33 je napisao/la:a više od pola ekipe su stranci....smanji malo komplekseJonSnow je napisao/la:Mah očekivano, Maminho protura svoje glavne investicije, doći će i on na red ako nastavi ovako. Po meni je talentiraniji od Pjace i od pola Dinama ali **** ga 'Rvatima su njihovi igraci sve do jednog reinkarnacije Maradone, Maldinija, Pelea I Eusebia.
blago nama s takvim HrvatimaJonSnow je napisao/la: Nikakvi kompleksi i sam sam Hrvat samo retardirano mi je svršavanje na pojedine igrače u stilu Drage Ćosića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.