RK Bosna

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la Trigger » 04 okt 2009, 04:05

Opet ja :o

EUFORIJA – DA ILI NE?

Prema kvalitetu igrača, (imenima igrača, njihovim tržišnim cijenama, budzetu kluba...), u Bosninoj grupi su za glavne favorite, realno, proglašene ekipe Rhein-Neckar Löwen i MKB Veszprém KC.
Gorenje, Chambery Savoie HB, Bosna i KS Vive Targi Kielce su ekipe koje se mogu tretirati kao podjednako kvalitetne ekipe (mada Bosna, najvjerovatnije, ima najmanji budžet) i biće to žestoka borba za svaki bod između ovih ekipa.

Veliki je uspjeh što je Bosna na startu ostvarila pobjedu i to sasvim zasluženo. Vidjeli smo francusku ekipu na djelu, o Gorenju se puno zna (do sad ta ekipa nije nikako 'ležala' Bosni), a o Poljacima većina 'sudi' da su mjesto u grupi izborili kroz kvalifikacije :cry: . Istina, ali...
KS Vive Targi Kielce, ekipa iz Poljske, je već u prvoj utakmici 'napravila iznenadjenje' pobjedom protiv slovenačkog Gorenja i pokazalada nije neka 'lijeva ekipa'! Naprotiv, to je ekipa koja bi mnogima u Grupi „B“ mogla biti 'kost u grlu'!

Prema 'Rosteru' ekipe može se zaključiti da se radi o vrlo jakoj ekipi koju, s klupe, vodi nekad čuveni igrač Bogdan Venta (ex-poljski i njemački reprezentativac).
Ako su reprezentativni nastupi (a Poljska je jaka evropska reprezentacija) neko 'mjerilo' onda su Poljaci u prednosti u odnosu i na francuskog i na slovenačkog predstavnika, a objektivno i u odnosu na Bosnu!
Ekipu Kielce sačinjavaju::
POLJSKI IGRAČI:
Jurašik (bd), Glinski (kl), Kuhčinski (kd) Žoltak (p) (standardna reprezentativci) - Rosinski (bs), Pivko (bs), Podsiadło (bl), Zaremba (bd), Jahlevski (kl) (potencijalni/povremeni reprezentativaci) – Kubiševski (golman), Moščinski (bl) Grabarčik (p) (bivši reprezentativci), te Bartek Konic i Kamil Kriger
STRANCI:
Vitalij Nat (kl) - Ukrajinski reprezentativac i jedan od poznatijih, evropskih, lijevih krila, Rasto Stojković (pivot) – potencijalni/povremeni reprezentativac Srbije, kao i golmani Kotlinski (Belorusija) i Kleverli (Danska), te srednji bek H.Knudsen, također iz Danske

Vjerujem da je većina vas upoznata s 'rosterom' (sastavom) ekipe Kielce, a sve naprijed navedeno sam napisao iz razloga da realno i objektivno procjenjujemo grupu u kojoj je Bosna, veoma jaku grupu i da tu nema 'lakih' protivnika.
Iznenađenja u sportu su uvijek prisutna, a Bosna je ekipa koja može i zna napraviti iznenadjenja iako je objektivno igrački 'najjeftinija' ekipa (analogno tome i manjeg kvaliteta?), ali manjak kvaliteta se vrlo često može nadoknaditi nekim drugim segmentima rukometne igre, a posebno ako se na klupi ima stručnjak kalibra Smailagića.
Prva utakmica i pobjeda je to i pokazala (Francuzi su daleko bogatija ekipa) i Bosna ima snagu i kalitet, da se ravnopravno 'nosi', i pobjedi, sa svim ekipama, pa i glavnim favoritima. Zašto da ne? Niko nije nepobjediv, ali se mora biti i realan i ne podlijegati euforiji dok god takmičenje ne bude okončano.

Za Bosnu je vrlo važan segment i publika, a već na prvoj utakmici Bosna je imala razočaravajuću posjetu i podršku s tribina :mrgreen: .
Nadam se i vjerujem da se takvo nešto neće ponoviti u narednim utakmicama. :)
Bosno moja poharana....

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 okt 2009, 06:41

Virtu4l je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Cestitke Bosni na ovom velikom rezultatu. Nije jednostavno pobijediti Chambery, jednu od najjacih ekipa u Europi.
Drug nije ti Chambery ni među deset timova u Evropi, prošle godine su bili jaki kada je igrao Narcisse, ali ni tada nisu bili među deset. Danas imaju Detreza koji je vrijedan da se spomene, ovi ostali nisu ništa posebno.
Eto sad Chamberry po tebi ekipa u rangu Dukasa,Bistrice i sl.Daj ba ne laprdaj hljebati.
BosnaE

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 okt 2009, 06:49

Zna li neko koju ulogu je juce obavljao Marjan Mijajlovic?Bio je domacin na konferenciji za novinare.Pa ptiam se da li je sve to bilo u sluzbi RK Bosna BH Gas ili su ga mediji postavili na to mjesto.Doista RK Bosna BH Gas je veoma organizovan tim,moze da bude primjer svim sportskim kolektivima u BIH,mora se nekako pokusati i animirati publiku pa da u sledecim kolima dvorana bude dupke ispunjena i da se u njoj osjeti prava rukometna atmosfera.
BosnaE

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 04 okt 2009, 07:01

Cestitam Bosni na pobijedi!!! Svaka cast
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2009, 08:40

newton_heath_lyr je napisao/la:Eto sad Chamberry po tebi ekipa u rangu Dukasa,Bistrice i sl.Daj ba ne laprdaj hljebati.
Opet vadiš iz konteksta (nadam se da znaš šta to znači, ako ne znaš javi se na pp da ti objasnim). Chambery je trenutno jedna prosječna evropska ekipa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 04 okt 2009, 11:09

U nedjelju idem u Velenje da ih gledam!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 okt 2009, 11:17

Virtu4l je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:Eto sad Chamberry po tebi ekipa u rangu Dukasa,Bistrice i sl.Daj ba ne laprdaj hljebati.
Opet vadiš iz konteksta (nadam se da znaš šta to znači, ako ne znaš javi se na pp da ti objasnim). Chambery je trenutno jedna prosječna evropska ekipa.
daj nam jos objasni ovaj pojam prosjecna ekipa, ne kontam te nikako, bio si jedan od najboljih forumasa ovdje, ali sada s svojom zajedljivoscu polako prelazis granice. Prosjecna ekipa, ok, noje u rangu ciudada, barce, montpelliera,kiela,(jos koj da ne nabrajam) ali sigurno u grupi ekipa koje su odmah iza ovih velikana, ako je to prosjek, onda ok, ti si u pravu i ti si sveznalica

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2009, 11:35

Evo zašto...

Kiel, Hamburg, Löwen, Flensburg, Barcelona, Ciudad Real, Valladolid, Chekhovski Medvedi, Veszprem, Zagreb, Montpellier su vrh evropskog rukometa.

Prošlogodišnji Chambery sigurno spada u gornji dom rukometa, ali ovaj Chambery neće biti ni sjena prošlogodišnjeg. Iz tima su otišla dva najbolja igrača, Daniel Narcisse i Jure Natek. Svi koji bar malo prate rukomet znaju ko je Daniel Narcisse, jedan od najboljih igrača na svijetu, prošle godine je zabio 52 gola u ligi prvaka, dok je Jure Natek zabio 25 golova.

Možda prosjek zvuči malo čudno, ali vidjet ćemo kako će se provesti na ostalim mečevima. Već se ove sezone dosta pate u svom prvenstvu, utakmice dobijaju u posljednim minutama susreta, itd.
Voli te tvoje Sarajevo.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 okt 2009, 11:39

Virtu4l je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Cestitke Bosni na ovom velikom rezultatu. Nije jednostavno pobijediti Chambery, jednu od najjacih ekipa u Europi.
Drug nije ti Chambery ni među deset timova u Evropi, prošle godine su bili jaki kada je igrao Narcisse, ali ni tada nisu bili među deset. Danas imaju Detreza koji je vrijedan da se spomene, ovi ostali nisu ništa posebno.
Pozdrav

Pratim ovu "prepirku" oko (ne)kvaliteta francuske ekipe Chambery i to sve više sliči na obično nadmudrivanje (svađu), bespotrebno!
Chambery nije neka extra-kvalitetna ekipa to je svima očito, ali nije ni za poveliko potcjenjivanje kako se ovdje 'polemiše' - iz krajnosti u krajnost.
Istina, protiv Bosne nisu pokazali neki posebni kvalitet, ali su utakmicu izgubili u zadnjoj sekundi!
Moguće da oni mogu igrati mnogo bolje, i mene nisu baš oduševili ako to nešto znači.
Medjutim, svaka ekipa igra bolje ili slabije zavisno od toga koliko im i suparnik to "dozvoli". Bosna, jednostavno, svojom igrom (posebno u odbrani i Grahovcu) nije dozvolila Chambery-u da igra 'svoju igru' i za to nam se, mnogima, čini da je to slaba ekipa!? Možda i jeste ali i to cemo ubrzo saznati. Uostalom, neko mora biti i zadnji pa i kad ima određen kvalitet.

Da, Chambery sigurno ne spada medju 10 najboljih evropskih ekipa, ali su kao i Bosna svrstani, bez kvalifikacija, u evropskih 20 ekipa Lige prvaka!
Nezahvalno i bespotrebno je praviti rang-liste: 'Top 10/20/24', jer u tom slučaju bi Liga prvaka bila sastavljena isključivo od njemačkih i španskih ekipa s ponekim "dodatkom".
Najvažnija je činjenica da je 'zaživjela' evropska Liga prvaka u rukometu i da je već u prvoj sezoni Bosna u toj ligi.
Manimo se prepirke o drugim ekipama i skoncentrišimo se na RK Bosna, dajmo joj max. podršku (ali i opravdane kritike) da napravi što bolji konačan rezultat i postane "stalni" član u Ligi prvaka i narednih sezona.
Bosno moja poharana....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 okt 2009, 11:44

Virtu4l je napisao/la:Evo zašto...

Kiel, Hamburg, Löwen, Flensburg, Barcelona, Ciudad Real, Valladolid, Chekhovski Medvedi, Veszprem, Zagreb, Montpellier su vrh evropskog rukometa.

Prošlogodišnji Chambery sigurno spada u gornji dom rukometa, ali ovaj Chambery neće biti ni sjena prošlogodišnjeg. Iz tima su otišla dva najbolja igrača, Daniel Narcisse i Jure Natek. Svi koji bar malo prate rukomet znaju ko je Daniel Narcisse, jedan od najboljih igrača na svijetu, prošle godine je zabio 52 gola u ligi prvaka, dok je Jure Natek zabio 25 golova.

Možda prosjek zvuči malo čudno, ali vidjet ćemo kako će se provesti na ostalim mečevima. Već se ove sezone dosta pate u svom prvenstvu, utakmice dobijaju u posljednim minutama susreta, itd.
Pazi vrh evropskog rukometa posmatrs kroz ovu sezonu, ok, slabiji jesu sto je i normalno odlaskom dvojice nabrojanih, ali opet ti ponavljam, iza ovih sto si nabrojao dolaze ekipe recimo tako, drugog reda evropskog rukometa, e tu je ovaj chambery, bez obzira na odlazak narcisa i nateka, i naravno iz ovog tvog spiska bi izbacio valladolid i zagreb, ipak su oni ova drug kategorija (ako racunamo zadnjih nekoliko sezona), valladolid jest osvajao kup kupov cini mi se, li staviti njih i zagreb uz rame ovim velikanima je dosta cudan kriterij (nisam pratio prelazni rok u spaniji pa ne znam kakav je valladolid ali popnavljam ako racunamo zadnjih 5 ili 6 sezona ova dva kluba su u drugom razredu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2009, 11:49

Ma dobro, to je stvar ukusa. Zagreb prošle godine nije imao sreće u žrijebu, rano su otišli na Kiel, a opet su se veoma dobro nosili sa njima. Valladolid ce ove godine iskoristiti posrtanje Ademara i San Antonia, dobra su ekipa.

Bosna može proći ovu grupu, ali pristup igri kod nekih igrača se mora promijeniti. Melić nema mjesta u prvoj postavi, njegova nonšalancija redovno uzima danak, a zaista ne znam šta se dešava sa Jaškićem.
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 okt 2009, 11:56

Trigger je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Pozdrav

Pratim ovu "prepirku" oko (ne)kvaliteta francuske ekipe Chambery i to sve više sliči na obično nadmudrivanje (svađu), bespotrebno!
Chambery nije neka extra-kvalitetna ekipa to je svima očito, ali nije ni za poveliko potcjenjivanje kako se ovdje 'polemiše' - iz krajnosti u krajnost.
Istina, protiv Bosne nisu pokazali neki posebni kvalitet, ali su utakmicu izgubili u zadnjoj sekundi!
Moguće da oni mogu igrati mnogo bolje, i mene nisu baš oduševili ako to nešto znači.
Medjutim, svaka ekipa igra bolje ili slabije zavisno od toga koliko im i suparnik to "dozvoli". Bosna, jednostavno, svojom igrom (posebno u odbrani i Grahovcu) nije dozvolila Chambery-u da igra 'svoju igru' i za to nam se, mnogima, čini da je to slaba ekipa!? Možda i jeste ali i to cemo ubrzo saznati. Uostalom, neko mora biti i zadnji pa i kad ima određen kvalitet.

Da, Chambery sigurno ne spada medju 10 najboljih evropskih ekipa, ali su kao i Bosna svrstani, bez kvalifikacija, u evropskih 20 ekipa Lige prvaka!
Nezahvalno i bespotrebno je praviti rang-liste: 'Top 10/20/24', jer u tom slučaju bi Liga prvaka bila sastavljena isključivo od njemačkih i španskih ekipa s ponekim "dodatkom".
Najvažnija je činjenica da je 'zaživjela' evropska Liga prvaka u rukometu i da je već u prvoj sezoni Bosna u toj ligi.
Manimo se prepirke o drugim ekipama i skoncentrišimo se na RK Bosna, dajmo joj max. podršku (ali i opravdane kritike) da napravi što bolji konačan rezultat i postane "stalni" član u Ligi prvaka i narednih sezona.
Nije stvar u tome, nego covjeku nekad zasmeta podcjenjivanje nas samih, jbg, dobijemo francuskog viceprvaka i sad to nije dobra ekipa ali ok..., to smo mi, zar ne?

A Bosna, to je posebna prica. Najbolji potez bh. sporta uopste je dolazak Pipeta i zato skidm kapu ljudima oji vode Studente. Sinoc mene licno je odusevila odbrana, zelja, agresivnost, pokretljivost u istoj, bas sam nekako se osjecao superiorno na tribinama. Napad skripi, cini mi se da bekovska pozicija nije nam za vrhunske dometa, mozda i grijesim, ali ajde da i mi imamo pravo iznijeti svoje misljenje. Mislim da su Studenti u prosloj sezoni pod vodstvom "velikog" Radje (naš novi selektor) igrčki puno bili jaci ali zato je tu bio spomenuti da sve razjebe. Danas, odnosno u Pipetov eri (nadam se da nece trajati kratko) Studenti su radna momčad koja izgara na terenu i koja nema ekstra igraca ali ima njega na klupi. Ponavljam, mislim da nam za iskorak u Evropi trebaju bolji bekovi (suteri) i bolja publika

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 okt 2009, 12:00

@Trriger, posto si vjerovatno mislio na mene jer sam ja pisao sta se radi grahi.......molim te da ne komentiras neke stvari za koje apsolutno pojma nemas.....na grahi je vrsen teror na pripremama jer to apsolutno znam zato sto mi prijatelj ima ugovor sa bosnom i takodjer je golman.......drugo ono sto se radi jaskicu je malo bezobrazno adnan je sigurno bolji od melica za jedno 30 posto i to svi znaju........ali irfan je najbolji trener u historiji bosne....sve dok ima rezultate i da igra sa juniorima ja bih bio zadovoljan.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2009, 12:01

pinoche je napisao/la:Nije stvar u tome, nego covjeku nekad zasmeta podcjenjivanje nas samih, jbg, dobijemo francuskog viceprvaka i sad to nije dobra ekipa ali ok..., to smo mi, zar ne?
Ako imalo pratiš moje postove znaš i sam da sam veliki protivnik potcjenjivanja našeg sporta. Međutim moram reagovati kada se neki Chambery predstavlja kao rukometna sila, što on svakako nije.
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 okt 2009, 12:11

Virtu4l je napisao/la:
pinoche je napisao/la:Nije stvar u tome, nego covjeku nekad zasmeta podcjenjivanje nas samih, jbg, dobijemo francuskog viceprvaka i sad to nije dobra ekipa ali ok..., to smo mi, zar ne?
Ako imalo pratiš moje postove znaš i sam da sam veliki protivnik potcjenjivanja našeg sporta. Međutim moram reagovati kada se neki Chambery predstavlja kao rukometna sila, što on svakako nije.
Normala da nije, ljudi koji ga tako prtedstavljaju, bez ljutnje, su rukometni laici u najmanju ruku, a upravo me iznenadilo od tebe sto si tako reagovao, li ok je, ipak smo se na kraju slozili. Bitna je pobjeda na startu i nadam se da ce protiv Nijemaca dvorana biti bar donekle punija, a prije toga slijedi Velenje i mozda iznenadjenje jer oni su u kiti ovu sezonu, slabo su startali u prvenstvu i tu vec vidim sansu za gostujuce bodove

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 okt 2009, 13:00

neno#4 je napisao/la:@Trriger, posto si vjerovatno mislio na mene jer sam ja pisao sta se radi grahi.......molim te da ne komentiras neke stvari za koje apsolutno pojma nemas.....na grahi je vrsen teror na pripremama jer to apsolutno znam zato sto mi prijatelj ima ugovor sa bosnom i takodjer je golman.......drugo ono sto se radi jaskicu je malo bezobrazno adnan je sigurno bolji od melica za jedno 30 posto i to svi znaju........ali irfan je najbolji trener u historiji bosne....sve dok ima rezultate i da igra sa juniorima ja bih bio zadovoljan.........
Poštovani "neno#4"

Ako si Ti sebe pronašao u mom postu, vjeruj - nije do mene.
Hvala na 'zamolbi' - da ne komentarišem 'stvari' o kojima pojma nemam :cry:
O tom bi mogli polemisati ali je bespredmetno ako mi Ti kažeš da "pojma nemam", a da si pomnije procitao post onda bi mogao zaključiti da ja nisam negirao "teror" (pregrub termin, priznaj i sam) nad Grahom, kao i 'pitanje' Jaškića, ali....ČITAJ!

Ja bi Tebe, takodjer, nešto 'zamolio' - nemoj se pozivati na mladog momka, svog prijatelja, golmana Efendića, jer mu činiš 'medvjeđu uslugu' izlažući ga, mogućim, neugodnostima ili kako bi rajinski kazali - nemoj momka 'zavaljivati' zbog toga da pokažeš svoju informisanost i znanje :oops:

S obzirom da si, po sopstvenom priznanju, vrlo informisan kad je rukomet (sport) u pitanju onda ja, koji pojma nemam, ubuduće nemam pravo polemisati (a i neću) s tobom!
Izvinjavam se, s dubokim naklonom :roll:

Pozdrav

PS:
A, što se tiče "informisanosti i (ne)imanju pojma" - ne zalijeći se, pogotovo kad ne znaš tačno s kim polemišeš - općenito!
Uostalom, ja samo iznosim svoje mišljenje i ne pozivam se na lične 'izvore', a imam ih budi siguran i bio bi više nego iznenađen kad bi ih saznao :shock:
Bosno moja poharana....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 okt 2009, 13:05

Trigger je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:@Trriger, posto si vjerovatno mislio na mene jer sam ja pisao sta se radi grahi.......molim te da ne komentiras neke stvari za koje apsolutno pojma nemas.....na grahi je vrsen teror na pripremama jer to apsolutno znam zato sto mi prijatelj ima ugovor sa bosnom i takodjer je golman.......drugo ono sto se radi jaskicu je malo bezobrazno adnan je sigurno bolji od melica za jedno 30 posto i to svi znaju........ali irfan je najbolji trener u historiji bosne....sve dok ima rezultate i da igra sa juniorima ja bih bio zadovoljan.........
Poštovani "neno#4"

O tom bi mogli polemisati ali je bespredmetno ako mi Ti kažeš da "pojma nemam", a da si pomnije procitao post onda bi mogao zaključiti da ja nisam negirao "teror" (pregrub termin, priznaj i sam) nad Grahom, kao i 'pitanje' Jaškića, ali....ČITAJ!

Ja bi Tebe, takodjer, nešto 'zamolio' - nemoj se pozivati na mladog momka, svog prijatelja, golmana Efendića, jer mu činiš 'medvjeđu uslugu' izlažući ga, mogućim, neugodnostima ili kako bi rajinski kazali - nemoj momka 'zavaljivati' zbog toga da pokažeš svoju informisanost i znanje :oops:

S obzirom da si, po sopstvenom priznanju, vrlo informisan kad je rukomet (sport) u pitanju onda ja, koji pojma nemam, ubuduće nemam pravo polemisati (a i neću) s tobom!

Pozdrav

PS:
A, što se tiče "informisanosti i (ne)imanju pojma" - ne zalijeći se, pogotovo kad ne znaš tačno s kim polemišeš - općenito!
Uostalom, ja samo iznosim svoje mišljenje i ne pozivam se na lične 'izvore', a imam ih budi siguran i bio bi više nego iznenađen kad bi ih saznao :shock:
Trigger je Pipe :mrgreen: i oprosti malom efendicu sto iznosi stvari iz svlacionice u javnost, zavali ga ovaj djecarac pravo

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 okt 2009, 13:33

@"pinoche"

Ma ne sikiraj se za "malog" (koji ima potencijala), čuva njega njegov babo (ex-golman).
Gdje li je Aleksandar Ašanin!? :roll:
Bosno moja poharana....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 okt 2009, 13:35

@Trigger

Vidim da si 'informisan'. Šta se dešava sa Jašom? Znaš li u čemu je problem, klasa je za Melića u svakom pogledu?
Voli te tvoje Sarajevo.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 okt 2009, 13:45

Trigger je napisao/la:
Poštovani "neno#4"

Pozdrav

PS:
to sto si ti sebe zelio da prikazes kao velikog "znalca" na kosarkaskoj temi ti nije prolazilo pa si ovdje poceo da pises slikovite postove ja ti nisam kriv....ja samo kazem ono sto znam....a ne upustam se u neke dublje analize tipa ovaj bek bi ovo trebao ovaj bi ovo trebao.....samo mi nije jasno ako kazes da je irfan najbolji trener bosne ikada a onda ide konstatacija da je irfan doveo ove istrosene hrvatske bekove, samo mi to nije jasno kako ide jedno s drugim?????????vrhunski trener dovodi ispodprosjecne igrace...ovo nije irfan ovo je radja :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ....ako te interesuje mogu ti i reci sta si ti moj vojislave radio na treninzima dok si vodio bosnu........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.