Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Miami Heat
mislim da sad nema dom. centra i ima 2 titule
A šta je Gasol? Pa LeBron bi sa Gasolom u Clevelandu dominirao 5 godina. Bynuma i ne računam.dema je napisao/la:mislim da sad nema dom. centra i ima 2 titule
Begonja je napisao/la:A šta je Gasol? Pa LeBron bi sa Gasolom u Clevelandu dominirao 5 godina. Bynuma i ne računam.dema je napisao/la:mislim da sad nema dom. centra i ima 2 titule

Suti svega ti, blamiras se. Ovakav Gasol treba da ljubi Kobeta u noge sto mu je donio dvije titule. Kobe je svoje zadnje dvije titule uzeo zato sto je najbolji i sto je pokazao da je igracina, dok prve tri moze se reci da je imao pomoc u igracima.
James nece moc osvojit prsten sa Wade-om i Boshom a kamoli da sam sa Gasolom osvoji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
imao je i ovaj Iglauskasa,Shaqa itd,Gasol je dobar igrac ali nije dom. centar to su Howard i nekad Shaq.Gasol je mekusac od igraca ali ofanzivno jako dobar,James je birao ekipu obecao titule trazio Jamisona dobio,trazio Igluaskasa nazad dobio,prije tog trazio Wiliamsa i Shaqa itd JJ Hickson je solidan takodje ,Varejao isto nije to toliko losa ekipe bila ipak je dominirala reg. sezonom.necu vise imam svoje misljenje pratim NBA od 1993 nagledao sam se svega,jos kad ga uporede s Jordanom bude mi mukaBegonja je napisao/la:A šta je Gasol? Pa LeBron bi sa Gasolom u Clevelandu dominirao 5 godina. Bynuma i ne računam.dema je napisao/la:mislim da sad nema dom. centra i ima 2 titule
Stani Kobe bi osvojio prsten bez Gasola? Onda ti nisi gledao prethodna dva play offa.BIHfan je napisao/la:Begonja je napisao/la:A šta je Gasol? Pa LeBron bi sa Gasolom u Clevelandu dominirao 5 godina. Bynuma i ne računam.dema je napisao/la:mislim da sad nema dom. centra i ima 2 titule![]()
Suti svega ti, blamiras se. Ovakav Gasol treba da ljubi Kobeta u noge sto mu je donio dvije titule. Kobe je svoje zadnje dvije titule uzeo zato sto je najbolji i sto je pokazao da je igracina, dok prve tri moze se reci da je imao pomoc u igracima.
James nece moc osvojit prsten sa Wade-om i Boshom a kamoli da sam sa Gasolom osvoji.
Ilgauskasa i Shaqa koji su daleko od vrhunca karijere, dok je Gasol prethodih sezona igrao najbolji basket života.
vidim ja opet se zakuhava ovdje. možete li bar bez vrijeđanja. moje strpljenje nije beskonačno.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sta ako sad ne osvoji titulu gasol-bosh skori iste kvalitete,plus Wade,koji ce onda bit izgovor
pasha evo lik mi rece da mi je dokazao da lazem i da me smatra lazovom,morao sam uzvratit jer ponavlja te uvrede,ako nismo kak treba uredjuj ali po zasluzi
pasha evo lik mi rece da mi je dokazao da lazem i da me smatra lazovom,morao sam uzvratit jer ponavlja te uvrede,ako nismo kak treba uredjuj ali po zasluzi
Begonja je napisao/la: Stani Kobe bi osvojio prsten bez Gasola? Onda ti nisi gledao prethodna dva play offa.
Ja mislim da je ovo najgluplje pitanje koje si ti postavio ovdje na forumu

Da li bi Bryant slavio u posljednja dva finala bez Gasola?adnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la: Stani Kobe bi osvojio prsten bez Gasola? Onda ti nisi gledao prethodna dva play offa.
Ja mislim da je ovo najgluplje pitanje koje si ti postavio ovdje na forumu...samo mi objasni sta je pisac htio da kaze sa ovim?
Gdje će ovaj Boston sa Majamijem.
METLA LJUDI METLA
METLA LJUDI METLA
Begonja je napisao/la:Da li bi Bryant slavio u posljednja dva finala bez Gasola?adnan24 je napisao/la:Begonja je napisao/la: Stani Kobe bi osvojio prsten bez Gasola? Onda ti nisi gledao prethodna dva play offa.
Ja mislim da je ovo najgluplje pitanje koje si ti postavio ovdje na forumu...samo mi objasni sta je pisac htio da kaze sa ovim?
Pa normalno da ne bi...i bez njega i bez Odoma i bez Fishera...normalno da moras imati igrace oko sebe koji ce dati neki doprinos.
Mislis da bi Jordan osvojio titulu bez Pippena,Duncan bez Manua ili Pierce bez Allena i Garnetta?...ne kontam sta dokazujes s tim ?

Da je košarka timski sport i da nema veze broj titula sa kvalitetom nekog igrača.adnan24 je napisao/la: Mislis da bi Jordan osvojio titulu bez Pippena,Duncan bez Manua ili Pierce bez Allena i Garnetta?...ne kontam sta dokazujes s tim ?
Begonja je napisao/la:Da je košarka timski sport i da nema veze broj titula sa kvalitetom nekog igrača.adnan24 je napisao/la: Mislis da bi Jordan osvojio titulu bez Pippena,Duncan bez Manua ili Pierce bez Allena i Garnetta?...ne kontam sta dokazujes s tim ?
Ne mora uopste da znaci...naravno da niko ne moze sam osvojiti titulu,svi moraju imati pomoc ali itekako do izrazaja dodje sposobnost lidera u pojedinim utakmicama,kako na terenu tako i izvan njega.
P.S.
Kako je ovaj Bosh glup...pokloni Bostonu 3 poena

ŠTA OVO RADI NAJBOLJI IGRAČ DANAŠNJICE! LJUDI MOJI, PA JE LI OVO MOGUĆE?
- bear grylls
- Kontakt:
Uhvatio sam samo ovaj kraj bibby ova naka ludacka trojka i lebron ovo 2 + 1 kako wade igra i onaj bosh kolko je los standardno il bas los.
bear grylls je napisao/la:Uhvatio sam samo ovaj kraj bibby ova naka ludacka trojka i lebron ovo 2 + 1 kako wade igra i onaj bosh kolko je los standardno il bas los.
Wade solidan...Bosh se malo gubi u odbrani.
Nekako se jos ceka neka veca serija jedne od ekipa...zasad lagano

Pierce se nesto izgleda povrijedio...
Volio bih da Chicago ponizimo u finalu, ali je šteta što je Atlanta trenutno bolja pa ćemo morati njih naguziti.
- bear grylls
- Kontakt:
Miller dao kos znaci ovu dobijamo 100 %adnan24 je napisao/la:bear grylls je napisao/la:Uhvatio sam samo ovaj kraj bibby ova naka ludacka trojka i lebron ovo 2 + 1 kako wade igra i onaj bosh kolko je los standardno il bas los.
Wade solidan...Bosh se malo gubi u odbrani.
Nekako se jos ceka neka veca serija jedne od ekipa...zasad lagano![]()
Pierce se nesto izgleda povrijedio...

ako se Miller raspuca neko ce veceras naje.bati 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.