FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hocemo li sada pet stranica o igracu zato sto je neciji prijatelj nekome rek'o? Fakat smo sve vise i vise kao oni sa Jezera 
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Na osnovu ovog što se može vidjeti, izgledaju solidno, još kad bi oni mogli zaigrati 
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pruge, napokon
- Sandokan87
- Kontakt:
O tome ti pricam, nije Dudic jedini bilo ih je jos koliko hoces. Sad treba dovesti pod hitno napadaca dok je jos vrijeme da ne bude kasno kasnije jer Lendric odlazi, treba krilo jer Stevanovic odlazi a za odbranu i stopere ni sam ne znam sta ce se uraditi po pitanju transfera, nadam se da ce taj Kostic famozni napokon doci i jos jedan da se moze reci da smo opet dobro pokriveni na svim pozicinama.anonimni je napisao/la:Odmah mi Feđa Dudić na um padneSandokan87 je napisao/la:Ne mozes porediti Jasarevica koji se tek dokazuje i Subica koji dominira vec nekoliko godina na bekovskoj poziciji a odlicno moze igrati i po krilu. Bilo je igraca koji su harali u manjim ekipama pa dodju u Zelju i izgore, ne mogu s loptom da se sastave, zato treba provjerene igrace dovoditi.Neandertalac je napisao/la:Subić i posudba, ja ne bi. Bolje Jašarević, čak su nam dali solidnu ponudu, tj uslove.Kakav je ono gigant bio u Travniku, ovdje došao kao najbolji strijelac lige i s loptom se nije mogao sastaviti
![]()
Što mi ne bismo doveli i Subića i Jašarevića?Ako je prvi na posudbi, može Jašar naučiti još nešto od njega i onda sljedeće sezone zaigrati, dobro i za njega i za nas...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Sta god se htjelo ovim reci,profulala se tema...Idemoplavi je napisao/la:Sve sami Željovci a likuju sto smo titulu popusili i jedva docekali svojih 5 minuta. Sram i stid da vas bude.
Da vas pitam obzirom da sve znate i da ste upuceni
Zbog čega je fudbalski antitalenat Ismail Durakovic potpisao visegodisnji ugovor sa Željom? Da mi ne odgovarate ja cu vam reci, zbog toga sto mu je babo bio u upravi i pravo dobar haver sa Amarom, kad je babo napustio upravu jer se posvadjao sto mu mali ne igra, poveo je i svog antitalenta koji je rekao da ide iz Zelje zbog toga sto ne igra, a gledajuci tog istog anitalenta u olimpiku nije dobio ni minute. Tako da nemojte mi svetaca se igrat kad blage veze nemate ili kod vas vrijede dvostruki aršini, jedni mogu sta hoce a drugi moraju odgovarati zbog propuha na stadionu.
Prestanite da pravite idole, Ivica Osim i Milan Ribar su vodili Želju godinama, ispadali u druge lige tavorili ko zadnji jadi, ali se tad klub volio nije bilo lajavaca ko sad i velikih Željovaca, vec grla i dlanovi a ne tastatura iz vučije jazbine.
Yebo vas i Cenan i Miske I Amar. Meni je ŽELJO ISPRED SVEGA!!!! Poltroni, pitari lizaci guzica!!!
Kemo Osmankovic i Ismail Durakovic su potpisali trogodisnje profesionalne ugovore u februaru 2014.g
Potpisali su ugovore kao najbolji stoperi 1997.godiste u BiH. Da su najbolji stoperi u tom godistu pokazuje cinjenica da su bili standardni u Zelji koji je bio nabolji u drzavi te su kao takvi bili standardni stoperski par u svim reprezentativnim selekcijama BiH.
U junu 2016.g klub je obadvojici produzio ugovore.
Durakovic je imao povredu kriznih ligamenata nekad pocetkom 2015.g,mislim,i vjerovatno je to uticalo da nije napredovao onako kako se od njega ocekivalo.
Kako god,ruzno je momka,ni krivog ni duznog stavljati u kontekst u koji je stavljen.
Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti.SlevinKelevra je napisao/la:Pruge, napokonOvo nesto u retro fazonu?
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Zna se ko ga jedini moze predstaviti na taj datum...Neymar11 je napisao/la: Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti.
Hoce li uskoro kakva promocija novih igraca lako cemo mi za dresove ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dizajn dresa po ovoj slici odlican, nadam se da je kvalitetniji od lanjskog... Samo, nece ih ko ni imati nositi kako je krenulo, mi s forumā igramo EL [emoji41]
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
nista vezano za sam post, samo da te pozdravim i zamolim da cesce pises. znam da si uvijek raspolagao pravim info i da ne podlijezes nikakvim pricama i uticajima.FKZ1921 je napisao/la:Sta god se htjelo ovim reci,profulala se tema...Idemoplavi je napisao/la:Sve sami Željovci a likuju sto smo titulu popusili i jedva docekali svojih 5 minuta. Sram i stid da vas bude.
Da vas pitam obzirom da sve znate i da ste upuceni
Zbog čega je fudbalski antitalenat Ismail Durakovic potpisao visegodisnji ugovor sa Željom? Da mi ne odgovarate ja cu vam reci, zbog toga sto mu je babo bio u upravi i pravo dobar haver sa Amarom, kad je babo napustio upravu jer se posvadjao sto mu mali ne igra, poveo je i svog antitalenta koji je rekao da ide iz Zelje zbog toga sto ne igra, a gledajuci tog istog anitalenta u olimpiku nije dobio ni minute. Tako da nemojte mi svetaca se igrat kad blage veze nemate ili kod vas vrijede dvostruki aršini, jedni mogu sta hoce a drugi moraju odgovarati zbog propuha na stadionu.
Prestanite da pravite idole, Ivica Osim i Milan Ribar su vodili Želju godinama, ispadali u druge lige tavorili ko zadnji jadi, ali se tad klub volio nije bilo lajavaca ko sad i velikih Željovaca, vec grla i dlanovi a ne tastatura iz vučije jazbine.
Yebo vas i Cenan i Miske I Amar. Meni je ŽELJO ISPRED SVEGA!!!! Poltroni, pitari lizaci guzica!!!
Kemo Osmankovic i Ismail Durakovic su potpisali trogodisnje profesionalne ugovore u februaru 2014.g
Potpisali su ugovore kao najbolji stoperi 1997.godiste u BiH. Da su najbolji stoperi u tom godistu pokazuje cinjenica da su bili standardni u Zelji koji je bio nabolji u drzavi te su kao takvi bili standardni stoperski par u svim reprezentativnim selekcijama BiH.
U junu 2016.g klub je obadvojici produzio ugovore.
Durakovic je imao povredu kriznih ligamenata nekad pocetkom 2015.g,mislim,i vjerovatno je to uticalo da nije napredovao onako kako se od njega ocekivalo.
Kako god,ruzno je momka,ni krivog ni duznog stavljati u kontekst u koji je stavljen.
jos jednom, budi mi pozdravljen.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
SlevinKelevra je napisao/la:Zna se ko ga jedini moze predstaviti na taj datum...Neymar11 je napisao/la: Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti.
Odlična ideja!!!! Nadam se da će stići do upave!!!
- MocMahale444
Dobar je to dres, rođaku dao bas taj dres eto sad cu imati priliku da uzmem ponovo.
Nisam kuci a sad bi postavio sliku dresa na pruge koji je klasik, uzeo od N. Vazde na kragni pise fk Željezničar.
Nisam kuci a sad bi postavio sliku dresa na pruge koji je klasik, uzeo od N. Vazde na kragni pise fk Željezničar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Jedva cekam da vidim kako izgledaju ostale garniture i kako dresovi izgledaju na igracima. Na prvu mi se nije dopao izgled,ali kad pogledam malo bolje sminka su. Nek postave u nedjelju na zvanicnoj kako izgledaju kao sto su i prosle predstavili dan ranije. Ovi zadnji dresovi su mi bili prelijepi. I bijeli i plavi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ako ga Zubanovic predstavi, ne trazim nista- osim dresa, naravno.Monci je napisao/la: Odlična ideja!!!! Nadam se da će stići do upave!!!
Nedodju li pojacanja uskoro ispast cemo zesca talasika, pa sto ce nam onda i titula i kup i evropske utakmice ako cemo gledati patnju protiv nekakvih znj timova sa malte albanije crne gore i koji nas izbace samo sto se kvalitetno ne pojacamo. Kako vrijemme bude islo a nebude dolazili kvalitetna pojacanja nervoza ce biti sve veca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ma bice sigurno pojacanja al kakvih pitanje je, posto nas uvazeni sportski direktor Pitar Cenan je tolko nesposoban da ce nam dovest polovnjakeKonzerva je napisao/la:Nedodju li pojacanja uskoro ispast cemo zesca talasika, pa sto ce nam onda i titula i kup i evropske utakmice ako cemo gledati patnju protiv nekakvih znj timova sa malte albanije crne gore i koji nas izbace samo sto se kvalitetno ne pojacamo. Kako vrijemme bude islo a nebude dolazili kvalitetna pojacanja nervoza ce biti sve veca
Ma hajte molim vas,mora i Cenan odmoriti. Dosta je posla uradio do sada. Ima vremena. Cak 9 dana do pocetka priprema.[emoji38] [emoji38]
Svaka cast Miroo !