FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jun 2017, 14:41

Hocemo li sada pet stranica o igracu zato sto je neciji prijatelj nekome rek'o? Fakat smo sve vise i vise kao oni sa Jezera :roll:

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jun 2017, 15:17

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 02 jun 2017, 15:23

Na osnovu ovog što se može vidjeti, izgledaju solidno, još kad bi oni mogli zaigrati :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jun 2017, 15:25

Neymar11 je napisao/la:Evo nam i dresova :kafa:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/procu ... /170602071
Pruge, napokon :tokralju: Ovo nesto u retro fazonu? :think:

Sandokan87
Kontakt:

Post Postao/la Sandokan87 » 02 jun 2017, 16:37

anonimni je napisao/la:
Sandokan87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Subić i posudba, ja ne bi. Bolje Jašarević, čak su nam dali solidnu ponudu, tj uslove.
Ne mozes porediti Jasarevica koji se tek dokazuje i Subica koji dominira vec nekoliko godina na bekovskoj poziciji a odlicno moze igrati i po krilu. Bilo je igraca koji su harali u manjim ekipama pa dodju u Zelju i izgore, ne mogu s loptom da se sastave, zato treba provjerene igrace dovoditi.
Odmah mi Feđa Dudić na um padne :urnebes: Kakav je ono gigant bio u Travniku, ovdje došao kao najbolji strijelac lige i s loptom se nije mogao sastaviti :lol:

Što mi ne bismo doveli i Subića i Jašarevića? :mrgreen: Ako je prvi na posudbi, može Jašar naučiti još nešto od njega i onda sljedeće sezone zaigrati, dobro i za njega i za nas...
O tome ti pricam, nije Dudic jedini bilo ih je jos koliko hoces. Sad treba dovesti pod hitno napadaca dok je jos vrijeme da ne bude kasno kasnije jer Lendric odlazi, treba krilo jer Stevanovic odlazi a za odbranu i stopere ni sam ne znam sta ce se uraditi po pitanju transfera, nadam se da ce taj Kostic famozni napokon doci i jos jedan da se moze reci da smo opet dobro pokriveni na svim pozicinama.
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 02 jun 2017, 16:39

Idemoplavi je napisao/la:Sve sami Željovci a likuju sto smo titulu popusili i jedva docekali svojih 5 minuta. Sram i stid da vas bude.
Da vas pitam obzirom da sve znate i da ste upuceni
Zbog čega je fudbalski antitalenat Ismail Durakovic potpisao visegodisnji ugovor sa Željom? Da mi ne odgovarate ja cu vam reci, zbog toga sto mu je babo bio u upravi i pravo dobar haver sa Amarom, kad je babo napustio upravu jer se posvadjao sto mu mali ne igra, poveo je i svog antitalenta koji je rekao da ide iz Zelje zbog toga sto ne igra, a gledajuci tog istog anitalenta u olimpiku nije dobio ni minute. Tako da nemojte mi svetaca se igrat kad blage veze nemate ili kod vas vrijede dvostruki aršini, jedni mogu sta hoce a drugi moraju odgovarati zbog propuha na stadionu.

Prestanite da pravite idole, Ivica Osim i Milan Ribar su vodili Želju godinama, ispadali u druge lige tavorili ko zadnji jadi, ali se tad klub volio nije bilo lajavaca ko sad i velikih Željovaca, vec grla i dlanovi a ne tastatura iz vučije jazbine.

Yebo vas i Cenan i Miske I Amar. Meni je ŽELJO ISPRED SVEGA!!!! Poltroni, pitari lizaci guzica!!!
Sta god se htjelo ovim reci,profulala se tema...
Kemo Osmankovic i Ismail Durakovic su potpisali trogodisnje profesionalne ugovore u februaru 2014.g
Potpisali su ugovore kao najbolji stoperi 1997.godiste u BiH. Da su najbolji stoperi u tom godistu pokazuje cinjenica da su bili standardni u Zelji koji je bio nabolji u drzavi te su kao takvi bili standardni stoperski par u svim reprezentativnim selekcijama BiH.
U junu 2016.g klub je obadvojici produzio ugovore.
Durakovic je imao povredu kriznih ligamenata nekad pocetkom 2015.g,mislim,i vjerovatno je to uticalo da nije napredovao onako kako se od njega ocekivalo.
Kako god,ruzno je momka,ni krivog ni duznog stavljati u kontekst u koji je stavljen.

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jun 2017, 17:11

SlevinKelevra je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la:Evo nam i dresova :kafa:

https://www.klix.ba/sport/nogomet/procu ... /170602071
Pruge, napokon :tokralju: Ovo nesto u retro fazonu? :think:
Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti. :D
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jun 2017, 17:14

Neymar11 je napisao/la: Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti. :D
Zna se ko ga jedini moze predstaviti na taj datum...

slika

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jun 2017, 17:22

Hoce li uskoro kakva promocija novih igraca lako cemo mi za dresove ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 02 jun 2017, 17:48

Dizajn dresa po ovoj slici odlican, nadam se da je kvalitetniji od lanjskog... Samo, nece ih ko ni imati nositi kako je krenulo, mi s forumā igramo EL [emoji41]
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 02 jun 2017, 17:57

FKZ1921 je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:Sve sami Željovci a likuju sto smo titulu popusili i jedva docekali svojih 5 minuta. Sram i stid da vas bude.
Da vas pitam obzirom da sve znate i da ste upuceni
Zbog čega je fudbalski antitalenat Ismail Durakovic potpisao visegodisnji ugovor sa Željom? Da mi ne odgovarate ja cu vam reci, zbog toga sto mu je babo bio u upravi i pravo dobar haver sa Amarom, kad je babo napustio upravu jer se posvadjao sto mu mali ne igra, poveo je i svog antitalenta koji je rekao da ide iz Zelje zbog toga sto ne igra, a gledajuci tog istog anitalenta u olimpiku nije dobio ni minute. Tako da nemojte mi svetaca se igrat kad blage veze nemate ili kod vas vrijede dvostruki aršini, jedni mogu sta hoce a drugi moraju odgovarati zbog propuha na stadionu.

Prestanite da pravite idole, Ivica Osim i Milan Ribar su vodili Želju godinama, ispadali u druge lige tavorili ko zadnji jadi, ali se tad klub volio nije bilo lajavaca ko sad i velikih Željovaca, vec grla i dlanovi a ne tastatura iz vučije jazbine.

Yebo vas i Cenan i Miske I Amar. Meni je ŽELJO ISPRED SVEGA!!!! Poltroni, pitari lizaci guzica!!!
Sta god se htjelo ovim reci,profulala se tema...
Kemo Osmankovic i Ismail Durakovic su potpisali trogodisnje profesionalne ugovore u februaru 2014.g
Potpisali su ugovore kao najbolji stoperi 1997.godiste u BiH. Da su najbolji stoperi u tom godistu pokazuje cinjenica da su bili standardni u Zelji koji je bio nabolji u drzavi te su kao takvi bili standardni stoperski par u svim reprezentativnim selekcijama BiH.
U junu 2016.g klub je obadvojici produzio ugovore.
Durakovic je imao povredu kriznih ligamenata nekad pocetkom 2015.g,mislim,i vjerovatno je to uticalo da nije napredovao onako kako se od njega ocekivalo.
Kako god,ruzno je momka,ni krivog ni duznog stavljati u kontekst u koji je stavljen.
nista vezano za sam post, samo da te pozdravim i zamolim da cesce pises. znam da si uvijek raspolagao pravim info i da ne podlijezes nikakvim pricama i uticajima.

jos jednom, budi mi pozdravljen.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 jun 2017, 18:33

SlevinKelevra je napisao/la:
Neymar11 je napisao/la: Da budem iskren na prvu meni i nisu nesto dresovi mogo je i bolji dizajn, retro je stil dresa, i to baca na onaj dres Sampionski 97/98.Promocija dresova inace u Ponedeljak 5.06.2017 jos da uz dres i kakvog igraca oce prestaviti. :D
Zna se ko ga jedini moze predstaviti na taj datum...

slika

Odlična ideja!!!! Nadam se da će stići do upave!!!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 jun 2017, 18:40

Dobar je to dres, rođaku dao bas taj dres eto sad cu imati priliku da uzmem ponovo.
Nisam kuci a sad bi postavio sliku dresa na pruge koji je klasik, uzeo od N. Vazde na kragni pise fk Željezničar.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jun 2017, 18:44

Jedva cekam da vidim kako izgledaju ostale garniture i kako dresovi izgledaju na igracima. Na prvu mi se nije dopao izgled,ali kad pogledam malo bolje sminka su. Nek postave u nedjelju na zvanicnoj kako izgledaju kao sto su i prosle predstavili dan ranije. Ovi zadnji dresovi su mi bili prelijepi. I bijeli i plavi.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 02 jun 2017, 18:46

Monci je napisao/la: Odlična ideja!!!! Nadam se da će stići do upave!!!
Ako ga Zubanovic predstavi, ne trazim nista- osim dresa, naravno. :kafa:

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 02 jun 2017, 18:47

Nedodju li pojacanja uskoro ispast cemo zesca talasika, pa sto ce nam onda i titula i kup i evropske utakmice ako cemo gledati patnju protiv nekakvih znj timova sa malte albanije crne gore i koji nas izbace samo sto se kvalitetno ne pojacamo. Kako vrijemme bude islo a nebude dolazili kvalitetna pojacanja nervoza ce biti sve veca
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jun 2017, 18:51

Konzerva je napisao/la:Nedodju li pojacanja uskoro ispast cemo zesca talasika, pa sto ce nam onda i titula i kup i evropske utakmice ako cemo gledati patnju protiv nekakvih znj timova sa malte albanije crne gore i koji nas izbace samo sto se kvalitetno ne pojacamo. Kako vrijemme bude islo a nebude dolazili kvalitetna pojacanja nervoza ce biti sve veca
Ma bice sigurno pojacanja al kakvih pitanje je, posto nas uvazeni sportski direktor Pitar Cenan je tolko nesposoban da ce nam dovest polovnjake

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jun 2017, 18:55

Ma hajte molim vas,mora i Cenan odmoriti. Dosta je posla uradio do sada. Ima vremena. Cak 9 dana do pocetka priprema.[emoji38] [emoji38]

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 02 jun 2017, 20:14

Bravo Miro[emoji122]

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 02 jun 2017, 20:16

Svaka cast Miroo ! :tokralju:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 17 gostiju.