FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 23 sep 2017, 10:58

bodi123 je napisao/la:Danas samo pobjeda dolazi u obzir, slab je Radnik, nikad lošiji u zadnje 3 godine, a čisti kartone im i onaj štoper mali Šerbečić

Hebib u prvih 11 kvota 1.03 :kafa:

Šta je s babukom, jel u protokolu danas? :think:
Jedino sigurnije od Hebiba u prvoj je da Said neće dobit minute. Mogu ga stavit u zapisnik da "smire" pojedine fanove al' od tog nema ništa.

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 23 sep 2017, 11:01

Samo se Sekija Okica cuvati :mrgreen: Neigra im prvi stoper Besim Serbecic ,u losoj formi su,tesko daju golove,nadamo se da nece procepiti protiv nas.

Hajdee Sarajevoo molim te,znas da ludo volim te :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 sep 2017, 11:06

Prva ljubavi, najveca radosti, bod daj nam ti!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 sep 2017, 11:13

bodi123 je napisao/la:Danas samo pobjeda dolazi u obzir, slab je Radnik, nikad lošiji u zadnje 3 godine, a čisti kartone im i onaj štoper mali Šerbečić

Hebib u prvih 11 kvota 1.03 :kafa:

Šta je s babukom, jel u protokolu danas? :think:
Ne kudite Hebiba mogli bi nam zelju ispuniti pa ga na klupu preselit a vratit nam klosara Crnkica :D
Po meni hebib nam je najbolje krilo e sad drugi par cipela je ko nas je doveo u situaciju da nam mrtvi hebib bude najbolje krilo
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 23 sep 2017, 11:17

MortemHz je napisao/la:Vidjet cemo prijelazni rok.
Po ustaljenoj proceduri: " Zadovljni smo trenutnim kadrom".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 sep 2017, 11:53

"Trenutni igrački kadar zadovoljava sve ciljeve koje smo postavili pred našim klubom" - tvrde iz Uprave.
OČEKUJTE OVO NA ZIMU! KAKVA POJAČANJA, KAKVI BAKRAČI... :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 sep 2017, 12:00

MortemHz je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Nisam sigurno to rekao, samo da ga ne simpatišem toliko. Kao što neko kupi sebi zastavu sa ljiljanima, tako imam ovu našu trenutnu.

Ne bih se bunio sutra da nam opet postave ljiljan na grb, ali mi se jako sviđa ovaj novi dres, a i onaj crni protiv Libertasa.

Napadoste me danas bez razloga, znam da sam se našalio sa ovim za Željine muslimane, kao onda kada su nas zezali da nam nema ko fatihe proučiti u ekipi. A poslije ovo je parola od Hordi zla, to svi znate.

Za rođendan Željezničara naši se uhvatili Dimitrija i pričaju nešto, a svi znamo da su sportisti najmanje čine ispada po tim pitanju.

Eto neću vam ljiljan i muslimana više spomenuti nikada ovdje. Svako vam dobro i da nam Sarajevo bude što bolje, a i ova reprezentacija. Halalite ako se ko našao uvrijeđen, a mislim da ne bi trebao niko biti, jer nije bila namjera.
To nije paroda od Hordi zla koliko ja znam. Nije se niko toga uhvatio, apsolutno niko jer nema razloga nikakvog. Sve je ok samo provjeri neke informacije jer znas dosta gluposti izvaliti sto veze sa zivotom nema.
To je bilo na istočnoj tribini koševskog stadiona, koliko me sjećanje dobro služi.
A ugl. manite se ovih gluposti, idemo diskutovati o bitnim stvarima... :bih:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 sep 2017, 12:09

A i pojedinci ga dobro dobro serendaju. Nakon tri boda protiv Viteza i lištice, uz dobru igru, svi veseli, sretni, svrsavaju, hvale na sva usta. Pa onda krenulo "govorio sam vam da nemamo lošu ekipu, samo im treba trener kao Hus da ih posloži", "rekao sam vam" itd. itd. I šta je sad licemjeri? Odjednom se okrenula ploča i nastavilo po starom. Ne valja ekipa, nikad lošije Sarajevo, ovo ne valja, ono ne valja. Dajte više.. Razmislite u glavi i probajte barem jednom imati svoje mišljenje, a ne da gledate šta drugi pišu, pa ću i ja. Isto telad neka.. :nedam:

Imamo finu ekipu, ALI ALI ne i jaku i organizovanu ekipu. Imamo nekoliko jako dobrih pojedinaca. Ova ekipa je jako dobra za uslove kakvi vladaju u našoj ligi, ali isto s druge strane, ovoj ekipi treba jedna konstanta, kako bi stvorili taj pobjednički mentalitet. Kroz kakve stvari se opet prolazilo ove sezone, više trenera izmjenjali nego što je kola odigrano i igrači ne znaju gdje su više. Polako.. Trebaće i pojačanja u januaru, ali ovom timu trenutno prije svega je potrebna konstanta i vremena još da se uigraju na taktike Husa, a dobra pojačanja na zimu su samo bonus. Tu su Stanojević, Miha, Herić, Rahmanović, Lelić, Ahmetović, Hadžić (koji treba da napreduje još), a još ćemo vidjeti kakav je Adukor. Ja sam vidio ogroman napredak u igri protiv Viteza i lištice, protiv Mladosti nije bilo streama, tako da ne mogu suditi, ali pretpostavljam da je bila udaraljka od strane domaćina pod vodstvom onog orangutana. Vidio sam bržu igru, vidio sam neku filozofiju igre, a ne samo napucavanje ka Ahmetoviću. Vidio sam igru "po zemlji", na dva-tri dodira. Vidio sam odličnu igru Ahmetovića, Lelića, Herića i drugih. I šta sad, trebam opet spremiti litar pljuvačke? Naravno da ne. Treba se kritikovati, treba izkritikovati ovo ispadanje, ali opet se napuhuje i hanjca, kao da je smak svijeta. Okrećemo se ligi i kroz par kola smo blizu vrha ako Bog da.
Danas po pobjedu, uz dobru igru! :bih:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 23 sep 2017, 12:16

Meni postaje smiješno kad pojedinci dođu poslije kiksa i počnu sa pričom "jesam vam rekao". Dobro legendo, znamo i mi da nam je ekipa ****, da su nam u upravi odroni koji nemaju veze sa fudbalom, da nam se ker ihtijarević pita za sportski segment ali zar vrijedi svaki dan u godini pričati istu priču. Uredu, razumijem da je bolje pričat o nekim stvarima, da se ne trebaju zaboraviti ove gore činjenice ali poslije kiksa kad počnete pričati o tom djeluje kao da vam je bitno da dobijete priznanje da ste bili upravu.
Ps. danas očekujem utakmicu bez primljenog gola, valjda šta uspijemo i zabiti i nadam se da Hebibović nije u prvoj postavi :D

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 23 sep 2017, 12:38

Hodzica na klupu danas, kada s Radnikom igramo nikada nece da da svoj maximum.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 23 sep 2017, 13:02

fks74 je napisao/la:Hodzica na klupu danas, kada s Radnikom igramo nikada nece da da svoj maximum.
prosle godine zabio iz slobodnjaka bio jedan od boljih

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 sep 2017, 13:16

haris004 je napisao/la:Meni postaje smiješno kad pojedinci dođu poslije kiksa i počnu sa pričom "jesam vam rekao". Dobro legendo, znamo i mi da nam je ekipa ****, da su nam u upravi odroni koji nemaju veze sa fudbalom, da nam se ker ihtijarević pita za sportski segment ali zar vrijedi svaki dan u godini pričati istu priču. Uredu, razumijem da je bolje pričat o nekim stvarima, da se ne trebaju zaboraviti ove gore činjenice ali poslije kiksa kad počnete pričati o tom djeluje kao da vam je bitno da dobijete priznanje da ste bili upravu.
Ps. danas očekujem utakmicu bez primljenog gola, valjda šta uspijemo i zabiti i nadam se da Hebibović nije u prvoj postavi :D
Oho ti se sada kada te slijepcem proglase :D
Ma ruku na srce ima dosta stvari za kritiku i ne vidim navijaca Sarajeva koji je zadovoljan ovom situacijom sa klubom, sa ovim investitorom smo sto sta ocekivali, a mi se borimo za Evropu kao i prije dolaska investitora. Ali da se ovde sa negativnim komentarima pretjeruje to je sigurno, pojedinci se ponasaju kao da smo mi redovan ucesnik grupnih faza evropskih takmicenja godinama i osvajaci nekoliko titula nase lige uzastopno pa nam ovo sad sve ko nesto strano. Nazalost realnost je drugacija godinama, titula svakih 8 godina i konstantna borba za Evropu i to je to. Ne kazem da time trebamo biti zadovoljni, ali ne treba ni gluposti pisati, jednu sedmicu ekipa najjaca u ligi, pa slijedecu sedmicu ma raspad ovo ono.

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 23 sep 2017, 13:29

Hoceli dobiti Adukor kakvih minuta danas?Volio bi vidjeti Adukor,Stanojevic i Rahma trojac u sredini a gore Lelic,Hadzic i Kuzmanovic.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 23 sep 2017, 13:32

fks74 je napisao/la:Hodzica na klupu danas, kada s Radnikom igramo nikada nece da da svoj maximum.
Kakav post danteyebo :urnebes:
ZZ

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 sep 2017, 13:35

tenpenny je napisao/la:Hoceli dobiti Adukor kakvih minuta danas?Volio bi vidjeti Adukor,Stanojevic i Rahma trojac u sredini a gore Lelic,Hadzic i Kuzmanovic.
Koga god, samo da Sarića više ne gledam očima :D A i gore je malo diskutabilno za Miću, apsolutno ništa nije pokazao. Ja bih radije Lelić - Anđušić/Velkoski - Hadžić. Mada je i Merso dobar ovih dana, još nije pošao na zimski san. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 23 sep 2017, 14:17

AlfredNobel je napisao/la:A i pojedinci ga dobro dobro serendaju. Nakon tri boda protiv Viteza i lištice, uz dobru igru, svi veseli, sretni, svrsavaju, hvale na sva usta. Pa onda krenulo "govorio sam vam da nemamo lošu ekipu, samo im treba trener kao Hus da ih posloži", "rekao sam vam" itd. itd. I šta je sad licemjeri? Odjednom se okrenula ploča i nastavilo po starom. Ne valja ekipa, nikad lošije Sarajevo, ovo ne valja, ono ne valja. Dajte više.. Razmislite u glavi i probajte barem jednom imati svoje mišljenje, a ne da gledate šta drugi pišu, pa ću i ja. Isto telad neka.. :nedam:

Imamo finu ekipu, ALI ALI ne i jaku i organizovanu ekipu. Imamo nekoliko jako dobrih pojedinaca. Ova ekipa je jako dobra za uslove kakvi vladaju u našoj ligi, ali isto s druge strane, ovoj ekipi treba jedna konstanta, kako bi stvorili taj pobjednički mentalitet. Kroz kakve stvari se opet prolazilo ove sezone, više trenera izmjenjali nego što je kola odigrano i igrači ne znaju gdje su više. Polako.. Trebaće i pojačanja u januaru, ali ovom timu trenutno prije svega je potrebna konstanta i vremena još da se uigraju na taktike Husa, a dobra pojačanja na zimu su samo bonus. Tu su Stanojević, Miha, Herić, Rahmanović, Lelić, Ahmetović, Hadžić (koji treba da napreduje još), a još ćemo vidjeti kakav je Adukor. Ja sam vidio ogroman napredak u igri protiv Viteza i lištice, protiv Mladosti nije bilo streama, tako da ne mogu suditi, ali pretpostavljam da je bila udaraljka od strane domaćina pod vodstvom onog orangutana. Vidio sam bržu igru, vidio sam neku filozofiju igre, a ne samo napucavanje ka Ahmetoviću. Vidio sam igru "po zemlji", na dva-tri dodira. Vidio sam odličnu igru Ahmetovića, Lelića, Herića i drugih. I šta sad, trebam opet spremiti litar pljuvačke? Naravno da ne. Treba se kritikovati, treba izkritikovati ovo ispadanje, ali opet se napuhuje i hanjca, kao da je smak svijeta. Okrećemo se ligi i kroz par kola smo blizu vrha ako Bog da.
Imamo dobre pojedince, na ekipi treba raditi. Za sada smo jos uvijek skup pojedinaca. To je proces , ne moze preko noci.
UPRAVA NAPOLJE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 sep 2017, 14:21

0-1 dosta
Bahati, bahati Željkan!
1946

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 23 sep 2017, 14:56

AlfredNobel je napisao/la:A i pojedinci ga dobro dobro serendaju. Nakon tri boda protiv Viteza i lištice, uz dobru igru, svi veseli, sretni, svrsavaju, hvale na sva usta. Pa onda krenulo "govorio sam vam da nemamo lošu ekipu, samo im treba trener kao Hus da ih posloži", "rekao sam vam" itd. itd. I šta je sad licemjeri? Odjednom se okrenula ploča i nastavilo po starom. Ne valja ekipa, nikad lošije Sarajevo, ovo ne valja, ono ne valja. Dajte više.. Razmislite u glavi i probajte barem jednom imati svoje mišljenje, a ne da gledate šta drugi pišu, pa ću i ja. Isto telad neka.. :nedam:

Koji su to "jako dobri" pojedinci? Ja mislim da ih nemamo vec sve sami prosjek.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 sep 2017, 14:58

Bekic, Ivetic, Saric :facepalm:

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 23 sep 2017, 14:59

1 stoper i 4 beka u ekipi, sta li je husref smislio, jedina dobra vijest je sto nema hebibovica konacno, nadamo se najboljem

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.