A i pojedinci ga dobro dobro serendaju. Nakon tri boda protiv Viteza i lištice, uz dobru igru, svi veseli, sretni, svrsavaju, hvale na sva usta. Pa onda krenulo "govorio sam vam da nemamo lošu ekipu, samo im treba trener kao Hus da ih posloži", "rekao sam vam" itd. itd. I šta je sad licemjeri? Odjednom se okrenula ploča i nastavilo po starom. Ne valja ekipa, nikad lošije Sarajevo, ovo ne valja, ono ne valja. Dajte više.. Razmislite u glavi i probajte barem jednom imati svoje mišljenje, a ne da gledate šta drugi pišu, pa ću i ja. Isto telad neka..
Imamo finu ekipu, ALI ALI ne i jaku i organizovanu ekipu. Imamo nekoliko jako dobrih pojedinaca. Ova ekipa je jako dobra za uslove kakvi vladaju u našoj ligi, ali isto s druge strane, ovoj ekipi treba jedna konstanta, kako bi stvorili taj pobjednički mentalitet. Kroz kakve stvari se opet prolazilo ove sezone, više trenera izmjenjali nego što je kola odigrano i igrači ne znaju gdje su više. Polako.. Trebaće i pojačanja u januaru, ali ovom timu trenutno prije svega je potrebna konstanta i vremena još da se uigraju na taktike Husa, a dobra pojačanja na zimu su samo bonus. Tu su Stanojević, Miha, Herić, Rahmanović, Lelić, Ahmetović, Hadžić (koji treba da napreduje još), a još ćemo vidjeti kakav je Adukor. Ja sam vidio ogroman napredak u igri protiv Viteza i lištice, protiv Mladosti nije bilo streama, tako da ne mogu suditi, ali pretpostavljam da je bila udaraljka od strane domaćina pod vodstvom onog orangutana. Vidio sam bržu igru, vidio sam neku filozofiju igre, a ne samo napucavanje ka Ahmetoviću. Vidio sam igru "po zemlji", na dva-tri dodira. Vidio sam odličnu igru Ahmetovića, Lelića, Herića i drugih. I šta sad, trebam opet spremiti litar pljuvačke? Naravno da ne. Treba se kritikovati, treba izkritikovati ovo ispadanje, ali opet se napuhuje i hanjca, kao da je smak svijeta. Okrećemo se ligi i kroz par kola smo blizu vrha ako Bog da.
Danas po pobjedu, uz dobru igru!