FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jestamaji
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jestamaji » 01 jun 2017, 18:26

semcho je napisao/la:koga prizeljkujemo u zrijebu, Manijaci :)
što veći levati to bolje, treba nam svaka banka koju možemo skrckati

preksinoć mi stiže sms, piše jaran sa novog zelanda, sanjao da smo prošli dvije runde i onda u trećoj izvukli videoton ... sav se kaže oznojio i ne može da spava, ne zna je li to dobro ili loše ... kod njega pola četiri ujutro :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 01 jun 2017, 18:39

braco je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la: Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? Jeste li se to navikli na taktiku debe, nabijaj po strani i nek ovi centriraju pa sta bude, hahahahahah taj fudbal se presto igrat prije 10 godina.
Sabo fudbal je evoluirao, utjecaj bekova u 2017. godini je od krucijalnog značaja u taktičkom dijelu igre svake uspješne ekipe što mi naravno nismo. Naravno ti si predimenzionirao moj post da ispadne da sam ja rekao da Siniša treba imati 25 asistencija po sezoni kako bi ti ispao mladi bosanski Julian Nagelsman za taktiku, a ja lupam gluposti. Bekovi su danas bukvalno druga krila, gdje predstavljaju neophodnu podršku u napadima. Prije ću reći da ti razmišljaš o fudbalu iz 70-tih gdje je dovoljno da bek stoji nazad i čuva igrača i dodaje prvom partneru u odbrani do sebe.

Omiljeni dio tvog posta mi je kad kažeš " Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? " :lol:

Pa Pero Stojkić koji je lijevi bek Zrinjskog ima asistencija više nego Tomić koji je jedan od najboljih veznjaka lige. Stojkić ima asistencija haman ko Tomić i njegova kolega iz veze Petrak zajedno.

Majketi mi reci jesil ti gledao uopšte fudbal europski posljednjih nekoliko godina, pa ti čudno da bek ima više asistencija od igrača iz veznog reda u sezoni?
slika

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 19:12

braco je napisao/la:
SaboBabo je napisao/la: Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? Jeste li se to navikli na taktiku debe, nabijaj po strani i nek ovi centriraju pa sta bude, hahahahahah taj fudbal se presto igrat prije 10 godina.
Sabo fudbal je evoluirao, utjecaj bekova u 2017. godini je od krucijalnog značaja u taktičkom dijelu igre svake uspješne ekipe što mi naravno nismo. Naravno ti si predimenzionirao moj post da ispadne da sam ja rekao da Siniša treba imati 25 asistencija po sezoni kako bi ti ispao mladi bosanski Julian Nagelsman za taktiku, a ja lupam gluposti. Bekovi su danas bukvalno druga krila, gdje predstavljaju neophodnu podršku u napadima. Prije ću reći da ti razmišljaš o fudbalu iz 70-tih gdje je dovoljno da bek stoji nazad i čuva igrača i dodaje prvom partneru u odbrani do sebe.

Omiljeni dio tvog posta mi je kad kažeš " Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? " :lol:

Pa Pero Stojkić koji je lijevi bek Zrinjskog ima asistencija više nego Tomić koji je jedan od najboljih veznjaka lige. Stojkić ima asistencija haman ko Tomić i njegova kolega iz veze Petrak zajedno.

Majketi mi reci jesil ti gledao uopšte fudbal europski posljednjih nekoliko godina, pa ti čudno da bek ima više asistencija od igrača iz veznog reda u sezoni?
Jel mi to pricas o Marselu ili mozda o Alvesu ? Koja ekipa u nasoj ligi igra evropski fudbal i koji to bek u nasoj ligi igra tako kako ti pricas, nemoj mi trpati nesto samo da bi odbranio svoj komentar, ja naravno znam kako se danas fudbal igra ali znas li ti kakve bekove moras imati za taj fudbal i kakve moras imati vezne igrace za takav fudbal ja ti kazem da se ne moze ocekivati od Sinise to sto vi pricate kad mi pod broj jedan igramo sa jednim igracem u 16 metara pod broj dva nama ofanzivni vezni ne ulaze unutra da bi napravli prostor bekovima jer je to za debelog naucna fantastika a nasi vezni igraci imaju zabranu ulaska u 16 metara ili prilaz na 16 metara, i vi ste poceli pricati o Sinisi i njegovoj ofanizivi... daj ba to mozes ovdje pricati nekim levatima mojne meni te price.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 19:18

A ovaj sto ti se ulizuje i ti mogli bi malo kad vec te statistike gledate pogledati asistencije u klubovima i da vidimo te asistencije bekova meni ne treba statistika al rado nam izabci da svi vidimo te bekove sto asistiraju vise od veznih, mozda je Pero bolji od Alvesa, Jordi Albe i ostalih.
Zadnja izmjena: SaboBabo, dana/u 01 jun 2017, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 19:18

Aldin se ponovo opustio, kao i sa svakim nickom, prvo polako, pa onda agresiva i forumaši levati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jun 2017, 19:19

Bracu za SD :lol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 19:27

Vidi ulizivaca i streamera sto se javljaju.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 19:32

Sta mai kuco stara, nema te nesto?
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 20:03

Sta je sad nema statistike, ocekivo sam odmah dokaze o bekovima i asistencijama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 20:06

Eto bas ce neko tebi dokazivati :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 20:14

Evo nam i poreske kontrole.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 20:37

SaboBabo je napisao/la:
braco je napisao/la:

Jel mi to pricas o Marselu ili mozda o Alvesu ? Koja ekipa u nasoj ligi igra evropski fudbal i koji to bek u nasoj ligi igra tako kako ti pricas, nemoj mi trpati nesto samo da bi odbranio svoj komentar, ja naravno znam kako se danas fudbal igra ali znas li ti kakve bekove moras imati za taj fudbal i kakve moras imati vezne igrace za takav fudbal ja ti kazem da se ne moze ocekivati od Sinise to sto vi pricate kad mi pod broj jedan igramo sa jednim igracem u 16 metara pod broj dva nama ofanzivni vezni ne ulaze unutra da bi napravli prostor bekovima jer je to za debelog naucna fantastika a nasi vezni igraci imaju zabranu ulaska u 16 metara ili prilaz na 16 metara, i vi ste poceli pricati o Sinisi i njegovoj ofanizivi... daj ba to mozes ovdje pricati nekim levatima mojne meni te price.
Pa ja čitav dan i trubim da ne očekujem od Siniše Marcela jer je ofanzivno limitiran i još sam ti pri tome dao fakte kroz statističke podatke koji predstavljaju reprezent čitavog njegovog ofanzivnog učinka u karijeri. Samo to govori da koncepcija igre koju je postavio Slavko ( o Slavkinom sistemu igre koji si napisao nemaš potebe da mi pišeš jer kroz čitavu polusezonu kritikujem segmente njegove taktike i savršeno sam svjestan mana u igri) nije jedini faktor zbog kojeg je njegov ofanzivni učinak skroman jer je on takav kroz čitavu karijeru. Dvije asistencije kroz sezonu i po u Želji je skroman učinak. On nema karakteristike koje odlikuju dobrog ofanzivnog beka (brzina i centaršut) dok u defanzivi ima odličan tackling i solidno čitanje protivničke igre. Na tvoje pitanje koja to ekipa igra evropski fudbal u našoj ligi odgovor je logično nijedna, ali je li evropski fudbal što tražim od naših bekova da budu konkretniji u ofanzivi koliko bi bilo sasvim dovoljno u okviru ove lige da dobiješ dodatnu dimenziju u igri, a to je segment koji nam fali strašno. Za takav napredak u poboljšanju ofanzivog učinka bekova ti ne treba da imaš modernu evropsku taktiku. Već sam ti rekao da ne očekujem od naših bekova po 30 asistencija u sezoni i tehniku Marcela.
SaboBabo je napisao/la:Sta je sad nema statistike, ocekivo sam odmah dokaze o bekovima i asistencijama.
Izvinjavam se medu moj maleni što imam život i van foruma pa ne mogu biti po čitav dan na forumu da ti mogu automatski replicirati, nemoj se ljutit molim te. Ovdje se naša rasprava završava.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 20:40

E cuj medu moj maleni [emoji38] [emoji38]

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 20:43

LjoZee je napisao/la:E cuj medu moj maleni [emoji38] [emoji38]
Kontam rasplakat će mi se što mu ne odgovaram u roku od minute, moram mu tepat da ga utješim. :cry:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 20:46

braco je napisao/la:
Kontam rasplakat će mi se što mu ne odgovaram u roku od minute, moram mu tepat da ga utješim. :cry:
Razumijem te,ali samo tako mozemo tepati nasem Vladi Jagodicu. On je to jedini zasluzio.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 20:47

:urnebes: :urnebes: tepa mu malo. Bolje nego da ga proziva.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 20:53

Virtu4l je napisao/la:Aldin se ponovo opustio, kao i sa svakim nickom, prvo polako, pa onda agresiva i forumaši levati.
Se.reš da je ovo Aldin, pa yebo me otac s kim se ja raspravljam. :lol:
Neandertalac je napisao/la:Bracu za SD :lol:
Razmišljao sam o tome, moram samo nekako Čenana otjerat, morate mi vi sa teme pomoć da kakvu kampanju pokrenem. :mrgreen:

quote="LjoZee"]
braco je napisao/la:
Razumijem te,ali samo tako mozemo tepati nasem Vladi Jagodicu. On je to jedini zasluzio.[/quote]

Svaka čast, Vlado bi razumio o čemu pričam danas!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 01 jun 2017, 21:24

Kolko smo dali golova iz slobodnog udarca,kolko smo dali golova glavom,kolko smo dali golova da igrac sam napravi akciju predribla igraca i zavuce je negdje tamo pod precku.Najgori Zeljo ikad sto je bio,imamo staracki dom ekipu,igraci neznaju centrirat,predriblat,napravit akciju,zadrzat loptu,pitam se sta znaju kako je moguce da se bave fudbalom.Zeba Bogi Bekric Nikolic Zakaric kondicija nula,Markovic Blagojevic nedopustivo,Imamo dobrog golmana,cupu i lendaru,odose sva trojica dakle mi nemamo trenutno igraca da valja,imamo igrace u rangu nekadasnje republicke lige,ko to nevidi taj se pravi lud,i sta mi ocekujemo od ove ekipe iducu sezonu,jedno veliko nista,borba za evropu ali zestoka ispadanje u 2 eventualno 3 predkolu i tako do 2025 e onda se mozda nesto i promjeni.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 01 jun 2017, 21:38

Prosao dan,a nijedan igrac nije otisao. Mislio sam da ce danas i jucer biti rezervisano za Bekrica,Bogicevica i Markovica,ali zvanicna nista ne objavljuje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 jun 2017, 21:45

Sad imam acc na svim forumima :)

Ljoze bice bolje nemoj samo kukati, bice pojacanja i bicemo sampioni aBd.
nekad naravno

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: successminator i 15 gostiju.