FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Biće aparata, lagano se okreće na ražnju ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Treba smanjit na 10 i podijeliti liga za prvaka i liga za opstanak i to je to.grbavicka1921 je napisao/la:Mi nemamo kapital koji ćemo okretati, eno onaj napadač Rijeke ode za 4 miliončića eurića u Standard.
Za nas je to jbeni Apollo program na Mjesec i mi se nesto kurcimo.
Format lige sa 16 na 12 je ispao dobar, al ovo dijeljenje na ligu za prvaka i za opstanak je chuna po meni.
A mozda je do trenera, mozda mu deba neda prostor za naprijed, pa zadnju utakmicu miro i sinisa uz aut liniju cuvaju jedan drugog, mozda bi bio bolji u ofanzivi da malo deba ne igra kukavicki i defanzivno.braco je napisao/la:Tačno tako, upisao je sveukupno 2 asistencije otkad je došao u Želju.Qwerty90 je napisao/la:Ma to svakako, da mu je ofanziva dobro koliko defanziva, on ne bi igrao kod nas, igrao bi u Partizanu ...
- Medikament
- Kontakt:
Trener mu brani da centrira kako treba.
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- MocMahale444
S 12 na 10 nije nesto, bolje na 8 klubova pa poslije razmisliti mozda i 6SaboBabo je napisao/la:Treba smanjit na 10 i podijeliti liga za prvaka i liga za opstanak i to je to.grbavicka1921 je napisao/la:Mi nemamo kapital koji ćemo okretati, eno onaj napadač Rijeke ode za 4 miliončića eurića u Standard.
Format lige sa 16 na 12 je ispao dobar, al ovo dijeljenje na ligu za prvaka i za opstanak je chuna po meni.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
SaboBabo je napisao/la:
A mozda je do trenera, mozda mu deba neda prostor za naprijed, pa zadnju utakmicu miro i sinisa uz aut liniju cuvaju jedan drugog, mozda bi bio bolji u ofanzivi da malo deba ne igra kukavicki i defanzivno.
Sabo eto Medikament ti je odgovorio, Siniši ofanziva nikad nije bila jača strana. Za Novi Pazar je odigrao 32 utakmice i imao 1 asistenciju, a u Spartak Subotici u 5 sezona skupio 8 asistencija.Medikament je napisao/la:Trener mu brani da centrira kako treba.
Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? Jeste li se to navikli na taktiku debe, nabijaj po strani i nek ovi centriraju pa sta bude, hahahahahah taj fudbal se presto igrat prije 10 godina.braco je napisao/la:SaboBabo je napisao/la:
A mozda je do trenera, mozda mu deba neda prostor za naprijed, pa zadnju utakmicu miro i sinisa uz aut liniju cuvaju jedan drugog, mozda bi bio bolji u ofanzivi da malo deba ne igra kukavicki i defanzivno.Sabo eto Medikament ti je odgovorio, Siniši ofanziva nikad nije bila jača strana. Za Novi Pazar je odigrao 32 utakmice i imao 1 asistenciju, a u Spartak Subotici u 5 sezona skupio 8 asistencija.Medikament je napisao/la:Trener mu brani da centrira kako treba.
- MocMahale444
Posaljem onom kukocu malu malipacnu porukicu. On me prijavi fb. Baš me naljutio sad ce dobiti 100 poruka od drugih pa neka prijavljuje do trasu.
Nemojte se raspravljati međusobno dušmani vas gledaju, opusteno samo bice hajra aBd.
Nemojte se raspravljati međusobno dušmani vas gledaju, opusteno samo bice hajra aBd.
Muha Kukoc je ubleha mrtva, neka pise sta god hoce, sta se zamaras , njima je Zeljo svima trn u oku pusti levata, inace Momak Adnan ploco juce koji je napiso clanak u vezi Amara i pregovara kaze mi da nije laz da je istina da su pricali sa Amarom i ceka se navodno odgovorMocMahale444 je napisao/la:Posaljem onom kukocu malu malipacnu porukicu. On me prijavi fb. Baš me naljutio sad ce dobiti 100 poruka od drugih pa neka prijavljuje do trasu.

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- MocMahale444
Ama nisam ga vrijeđao jer sam mu slao preko licnog fb, napisao mu da malo pazi na neke stvari. Levat me prijavio evo danas dobio poruku od fejsbukovaca a napisao sam mu ima 10 dana.Neymar11 je napisao/la:Muha Kukoc je ubleha mrtva, neka pise sta god hoce, sta se zamaras , njima je Zeljo svima trn u oku pusti levata, inace Momak Adnan ploco juce koji je napiso clanak u vezi Amara i pregovara kaze mi da nije laz da je istina da su pricali sa Amarom i ceka se navodno odgovorMocMahale444 je napisao/la:Posaljem onom kukocu malu malipacnu porukicu. On me prijavi fb. Baš me naljutio sad ce dobiti 100 poruka od drugih pa neka prijavljuje do trasu.
Sto se tice tog oko Amara nemoj ziv bio pitari i ostali moraju apaurine i zenexe pocet rokat

Muha pice oni sve moguce taablete ako on sjedne na celo, ja mislim da oni nece mirno spavati, samo prenosim brate sto mi je lik napiso i reko i da nije laz u clanku, Neka sjedne Amar neka Cenana nabijem nogom u guzicu, Ja KukocaMocMahale444 je napisao/la:Ama nisam ga vrijeđao jer sam mu slao preko licnog fb, napisao mu da malo pazi na neke stvari. Levat me prijavio evo danas dobio poruku od fejsbukovaca a napisao sam mu ima 10 dana.Neymar11 je napisao/la:Muha Kukoc je ubleha mrtva, neka pise sta god hoce, sta se zamaras , njima je Zeljo svima trn u oku pusti levata, inace Momak Adnan ploco juce koji je napiso clanak u vezi Amara i pregovara kaze mi da nije laz da je istina da su pricali sa Amarom i ceka se navodno odgovorMocMahale444 je napisao/la:Posaljem onom kukocu malu malipacnu porukicu. On me prijavi fb. Baš me naljutio sad ce dobiti 100 poruka od drugih pa neka prijavljuje do trasu.
Sto se tice tog oko Amara nemoj ziv bio pitari i ostali moraju apaurine i zenexe pocet rokat

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Al ne hajde reci mi sta fali ovo sto sam reko na 10 klubova, a ti naso tjerat sprdnjuMocMahale444 je napisao/la:S 12 na 10 nije nesto, bolje na 8 klubova pa poslije razmisliti mozda i 6SaboBabo je napisao/la:Treba smanjit na 10 i podijeliti liga za prvaka i liga za opstanak i to je to.grbavicka1921 je napisao/la:Mi nemamo kapital koji ćemo okretati, eno onaj napadač Rijeke ode za 4 miliončića eurića u Standard.

Sabo fudbal je evoluirao, utjecaj bekova u 2017. godini je od krucijalnog značaja u taktičkom dijelu igre svake uspješne ekipe što mi naravno nismo. Naravno ti si predimenzionirao moj post da ispadne da sam ja rekao da Siniša treba imati 25 asistencija po sezoni kako bi ti ispao mladi bosanski Julian Nagelsman za taktiku, a ja lupam gluposti. Bekovi su danas bukvalno druga krila, gdje predstavljaju neophodnu podršku u napadima. Prije ću reći da ti razmišljaš o fudbalu iz 70-tih gdje je dovoljno da bek stoji nazad i čuva igrača i dodaje prvom partneru u odbrani do sebe.SaboBabo je napisao/la: Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? Jeste li se to navikli na taktiku debe, nabijaj po strani i nek ovi centriraju pa sta bude, hahahahahah taj fudbal se presto igrat prije 10 godina.
Omiljeni dio tvog posta mi je kad kažeš " Pa vama treba bek da ima vise asestencija od blagojevica, markovica i zebe ? "

Pa Pero Stojkić koji je lijevi bek Zrinjskog ima asistencija više nego Tomić koji je jedan od najboljih veznjaka lige. Stojkić ima asistencija haman ko Tomić i njegova kolega iz veze Petrak zajedno.
Majketi mi reci jesil ti gledao uopšte fudbal europski posljednjih nekoliko godina, pa ti čudno da bek ima više asistencija od igrača iz veznog reda u sezoni?
- MocMahale444
Neymar neka za Amara me I strah pisati da se ne urekne.
Onaj kukoc levat neka ima sad fun citajuci poruke.
@Sabobabuška ja sam se samo nadovezao na tvoj pleminiti post.
Zamisli sad ovo Amar Osim za par dana preuzima ekipu ... Kukoc i hsk sarajevo na aparatimaMocMahale444 je napisao/la:Neymar neka za Amara me I strah pisati da se ne urekne.

- MocMahale444
Kad bi to pravo bila istina ja bi uradio tetovazu kako Amar gleda u peharNeymar11 je napisao/la:Zamisli sad ovo Amar Osim za par dana preuzima ekipu ... Kukoc i hsk sarajevo na aparatimaMocMahale444 je napisao/la:Neymar neka za Amara me I strah pisati da se ne urekne.

koga prizeljkujemo u zrijebu, Manijaci 

Moja Ramazanska Zelja je bila Amar Osim na klupi, momak je pouzadan koji je napiso i on brat su mu veliki Zeljovci kaze nemam namjeru da iznosim lazi ....Sad zamisli kako je pitarima hahahaMocMahale444 je napisao/la:Kad bi to pravo bila istina ja bi uradio tetovazu kako Amar gleda u peharNeymar11 je napisao/la:Zamisli sad ovo Amar Osim za par dana preuzima ekipu ... Kukoc i hsk sarajevo na aparatimaMocMahale444 je napisao/la:Neymar neka za Amara me I strah pisati da se ne urekne.
@Sabobabuška ja sam se samo nadovezao na tvoj pleminiti post.ozbiljno. Vec imam tet o Zelji.
- plavousrcu
- Kontakt:
Sto laksi to bolji. Mi cemo opet na remont i zato nam treba laksi protivnik.semcho je napisao/la:koga prizeljkujemo u zrijebu, Manijaci
Dan 4 - nismo nikog doveli. Nema ni onih vijesti koga bi mogli dovesti. Doduse samo se Jasarevic spominjao,ali nista konkretno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."