FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Idemoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Idemoplavi » 01 jun 2017, 12:54

Neandertalac je napisao/la:
Idemoplavi je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Opet ti po svom, razvodni priču i usmjeri je na drugu stranu a postavim ti jednostavno pitanje, nema potrebe za diplomacijom i demagogijom.

Jednostavno pitanje;

Ako Ti mene postaviš da radim u tvojoj firmi a nisam kvalifikovan pa ja pogriješim, jesam li kriv Ja ili Ti?
Ja sam kriv i ako imam adekvatnu zamjenu nabijem te nogom i dovedem drugog.
Ostalo je nebitno pa sam obrisao, halal ti uvrede.

Ovo je dokaz da i dalje siljis svoju priču, a lajes na lobotomce a satra se koliko vidim da vidis sta oni tamo narpdjuju.
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 13:19

Opa, poredimo se sa Unitedom i Realom, pa svakako je bilo pitanje trenutka kad će nas ova uprava dovesti na njihov nivo :njanjanja:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 13:32

Streamer opusti se....

Idemoplavi
Kontakt:

Post Postao/la Idemoplavi » 01 jun 2017, 13:33

Virtu4l je napisao/la:Opa, poredimo se sa Unitedom i Realom, pa svakako je bilo pitanje trenutka kad će nas ova uprava dovesti na njihov nivo :njanjanja:
Jok eto poredit cu se i teziti da budemo ko Zeta iz golubovica i Mogren
1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 13:39

Idemoplavi je napisao/la:Jok eto poredit cu se i teziti da budemo ko Zeta iz golubovica i Mogren
Pa dobro sad, nije baš da ta Zeta nije šamarala naše klubove kad god je imala priliku za to, a svakako bi nam mogla biti primjer u mnogim stvarima. Isto kao i Mogren, kojeg je politika uništila, ali transferi Mogrena su i danas nedosanjani san naših klubova i kompletne lige :arrow:
Voli te tvoje Sarajevo.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 01 jun 2017, 13:48

Jos Cenana nisu otjerali i jos insajderi nisu odgovorili na konkretno pitanje. Ko je doveo Cenana u klub i dao mu da obnasa ovako odgovornu funkciju. Ko i na osnovu kojih rezultata. Njegova preporuka su bili dobri rezultati u Unisu, Famosu, Rudaru iz Breze.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 13:58

plavousrcu je napisao/la:Jos Cenana nisu otjerali i jos insajderi nisu odgovorili na konkretno pitanje. Ko je doveo Cenana u klub i dao mu da obnasa ovako odgovornu funkciju. Ko i na osnovu kojih rezultata. Njegova preporuka su bili dobri rezultati u Unisu, Famosu, Rudaru iz Breze.
Malo mi pretjerujemo sa Ćenanom, ok, dobra je zajebancija, ali ja još uvijek ne vidim šta je to Ćenan loše uradio da bi se pokrenula ova hajka na njega i niko da mi to konkretno napiše. Glavni argument je - pitar.

Nikako da sagledate malo širu sliku majku mu. Volio bih ih ja da tu poziciju preuzmu recimo Refik Šabanadžović, Mario Stanić ili Zlatan Muslimović, ali ne može, za to nam treba neko sa punim radnim vremenom u klubu, a oni ga sigurno nemaju. Da li imamo još kandidata za tu poziciju, može li taj posao raditi Mirsad Bešlija ili Admir Adžem? Njih uzimam samo za primjer, evo, meni se nekako na prvu čini da je Ćenan elkoventniji od njih.

Tražite neke preporuke? Pa svako ko ima bolje preporuke od Famosa i Rudara sigurno može naći bolji posao, nećemo se zavaravati, nismo mi baš tako privlačna destinacija, ne samo mi nego cijela liga da ne bude zabune.

Isto tako se pretjeruje sa 'odgovornom funkcijom', uozbiljite se, to je samo naziv, slovo na papiru, čisto da mu se olakša komunikacija pa se može nazivati/predstavljati sportskim direktorom. Ne može on uraditi apsolutno ništa na svoju ruku, bez odobrenja Šefa stručnog štaba i Uprave.
Voli te tvoje Sarajevo.

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 01 jun 2017, 14:01

On je pitar kolko i manijak tako da to nije argument, ako su ostavili Petrovica vala moze i Cenan ostati nista on nije losiji od 90 % ljudi u klubu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 14:10

I da, što se tiče stranaca, mi u ekipi imamo još Stevanovića, Crnova, Markovića, Blagojevića, Lendrića i Radinovića. Ne radi mi tranafsrmarkt pa ovo pišem iz glave, nisam siguran samo za Crnova, on ima Hrvatsko državljanstvo?

Ovo pravilo za četiri stranca u ekipi bi nam moglo izazvati probleme, ako Lendrić ode, opet je još jedan višak, a ako mislimo dovoditi neke polovnjake iz Srbije i Hrvatske, onda se trebamo riješiti još bar dvojice sa ovog spiska.
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 jun 2017, 14:13

Virtu4l je napisao/la:I da, što se tiče stranaca, mi u ekipi imamo još Stevanovića, Crnova, Markovića, Blagojevića, Lendrića i Radinovića. Ne radi mi tranafsrmarkt pa ovo pišem iz glave, nisam siguran samo za Crnova, on ima Hrvatsko državljanstvo?

Ovo pravilo za četiri stranca u ekipi bi nam moglo izazvati probleme, ako Lendrić ode, opet je još jedan višak, a ako mislimo dovoditi neke polovnjake iz Srbije i Hrvatske, onda se trebamo riješiti još bar dvojice sa ovog spiska.
Radinović - naš
Crnov - naš
Lendrić - naš

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2017, 14:25

To je onda dobro, kad ode Lendrić ostaju samo trojica, Stevanović, Marković i Blagojević.
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 01 jun 2017, 14:44

Mi nemamo kapital koji ćemo okretati, eno onaj napadač Rijeke ode za 4 miliončića eurića u Standard.
Za nas je to jbeni Apollo program na Mjesec i mi se nesto kurcimo.
Format lige sa 16 na 12 je ispao dobar, al ovo dijeljenje na ligu za prvaka i za opstanak je chuna po meni.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 14:49

Najjači klizeći start u ligi

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 01 jun 2017, 15:12

braco je napisao/la:

Šta je ovo rekao bi čovjek Carvajal, baš znaju zavarati ovi klipovi :D

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 01 jun 2017, 15:14

grbavicka1921 je napisao/la:Mi nemamo kapital koji ćemo okretati, eno onaj napadač Rijeke ode za 4 miliončića eurića u Standard.
Za nas je to jbeni Apollo program na Mjesec i mi se nesto kurcimo.
Format lige sa 16 na 12 je ispao dobar, al ovo dijeljenje na ligu za prvaka i za opstanak je chuna po meni.
uključujući i mjesec :mrgreen:

problem je u tome što koliko god da si dobar liga je zakur.ac, elem ako igraš isto kod nas i u hrvatskoj/srbiji kad se odavde prodaješ dobivaš automatski pet do deset puta manje! zato mi nikada nećemo prodati nikoga za te pare koje su tamo normalne, a koje bi nama automatski obezbijedile budžet za naredne 2-3 godine. nama ostaje samo da se nadamo parama od "slijedećih transfera" svakoga igrača koga prodamo

braco
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 15:17

Qwerty90 je napisao/la:
braco je napisao/la:

Šta je ovo rekao bi čovjek Carvajal, baš znaju zavarati ovi klipovi :D

Ma dobro to jest klipovi su zayebancija obična ali realno Siniša ima dobru defanzivu, dok je ofanzivno tanak.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 01 jun 2017, 15:19

Ma to svakako, da mu je ofanziva dobro koliko defanziva, on ne bi igrao kod nas, igrao bi u Partizanu ...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 jun 2017, 15:21

Qwerty90 je napisao/la:Ma to svakako, da mu je ofanziva dobro koliko defanziva, on ne bi igrao kod nas, igrao bi u Partizanu ...

Tačno tako, upisao je sveukupno 2 asistencije otkad je došao u Želju.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 01 jun 2017, 15:40

braco je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:Ma to svakako, da mu je ofanziva dobro koliko defanziva, on ne bi igrao kod nas, igrao bi u Partizanu ...

Kako god, bolji je od Memije. Memija ne može u drugoligaša ništa, propo ko damu kroz duge gaće.

Edit: Asocijacija Galapagos.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 01 jun 2017, 16:07

Neandertalac je napisao/la:
braco je napisao/la:

Kako god, bolji je od Memije. Memija ne može u drugoligaša ništa, propo ko damu kroz duge gaće.

Edit: Asocijacija Galapagos.
GS Centrotrans Sola.zur? :rol:
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, TefalTava i 26 gostiju.