plavousrcu je napisao/la:Jos Cenana nisu otjerali i jos insajderi nisu odgovorili na konkretno pitanje. Ko je doveo Cenana u klub i dao mu da obnasa ovako odgovornu funkciju. Ko i na osnovu kojih rezultata. Njegova preporuka su bili dobri rezultati u Unisu, Famosu, Rudaru iz Breze.
Malo mi pretjerujemo sa Ćenanom, ok, dobra je zajebancija, ali ja još uvijek ne vidim šta je to Ćenan loše uradio da bi se pokrenula ova hajka na njega i niko da mi to konkretno napiše. Glavni argument je - pitar.
Nikako da sagledate malo širu sliku majku mu. Volio bih ih ja da tu poziciju preuzmu recimo Refik Šabanadžović, Mario Stanić ili Zlatan Muslimović, ali ne može, za to nam treba neko sa punim radnim vremenom u klubu, a oni ga sigurno nemaju. Da li imamo još kandidata za tu poziciju, može li taj posao raditi Mirsad Bešlija ili Admir Adžem? Njih uzimam samo za primjer, evo, meni se nekako na prvu čini da je Ćenan elkoventniji od njih.
Tražite neke preporuke? Pa svako ko ima bolje preporuke od Famosa i Rudara sigurno može naći bolji posao, nećemo se zavaravati, nismo mi baš tako privlačna destinacija, ne samo mi nego cijela liga da ne bude zabune.
Isto tako se pretjeruje sa 'odgovornom funkcijom', uozbiljite se, to je samo naziv, slovo na papiru, čisto da mu se olakša komunikacija pa se može nazivati/predstavljati sportskim direktorom. Ne može on uraditi apsolutno ništa na svoju ruku, bez odobrenja Šefa stručnog štaba i Uprave.