FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 20 maj 2010, 23:12

Grbavica moj zivot je napisao/la:
seyonii je napisao/la:Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ti si se prijavio zbog toga seljak avama je doso IjaBiH uEuropu onaj rus znas njega
Ma morali su oni dovesti i jednog brata turcina po imenu Nigdje Ići :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2010, 23:13

Ma sta Vam je ljudi. Ja ne vjerujem u namjestanje ili podjelu trofeja. Mislim kada bi Amaru to predlozili da bi covijek doslovno popizdio. Jednostavno zadnja linija nije imala svoj dan, napravila dvije greske i Boze moj. Borac trebamo sto prije zaboraviti i svi zajednicki se okrenuti ka Nedjelji u jos vaznijoj utakmici, od one sinoc. Vecina bih prije uzela titulu prvaka nego kup, pa tako da cemo aBd osvojiti takmicenje koje vise vrijedi od onoga sinoc.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 23:15

Ovi Pitari se sami naguze kada dođu ovdje provocirati. Nije mi jasno, kako mogu doći a znaju da nigdje ne idu? Doduše glupi su, pa imaju opravdanje...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 23:17

Željovac je napisao/la:7 grešaka = 0:1
2 greške = 0:2

U 55.-oj imamo izjednačenje i do kraja ne stvaramo nijednu pravu šansu!!!

Ko je ono fizički spremniji???
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 20 maj 2010, 23:18

tm8782 je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:
seyonii je napisao/la:Zeljo se pojacao sa napadacem iz Japana Cao Kup..!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
i ti si se prijavio zbog toga seljak avama je doso IjaBiH uEuropu onaj rus znas njega
Ma morali su oni dovesti i jednog brata turcina po imenu Nigdje Ići :D
A sta ako im se u Prijedoru ukaze Europa? :lol: :lol: :lol: :lol:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 20 maj 2010, 23:20

Željovac je napisao/la: Ko je ono fizički spremniji???
To je jedino nevjerovatno po meni. Da su nas ljudi nadtrčali da tako kažem. Nadam se da je zbog umora. Nešto drugo neću ni da pomislim.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 20 maj 2010, 23:21

suntu jeu je napisao/la:Ovi Pitari se sami naguze kada dođu ovdje provocirati. Nije mi jasno, kako mogu doći a znaju da nigdje ne idu? Doduše glupi su, pa imaju opravdanje...
Pusti budale, oni sada velicaju Borac, klub kojeg boli jedna stvar za Kup kojeg su osvojili jer na njemu pise
"Kup BiH", i sami znate sta su govorili za pehare ...

A kad ih taj isti Borac naguzi u posljednjem kolu na njihovom terenu, okrenut ce pricu.

Ja od srca zelim da FK Sarajevo izbori Evropu, jer kao sto rekoh, draze mi je da dva kluba iz mog grada igraju u Evropi, nego neki klub , u ovom slucaju Borac koje boli neka stvar za drazavu Bosnu i Hercegovinu, jer oni ne zele da se predstavljaju kao klub iz Bosne i Hercegovine.

Sjetite se parole "Titula nam ne treba jer Bosna nije nasa drzava" (sramota)
Zadnja izmjena: MaliMemo, dana/u 20 maj 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
× Plava krv ispod koze ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:22

Željovac je napisao/la:
Željovac je napisao/la:7 grešaka = 0:1
2 greške = 0:2

U 55.-oj imamo izjednačenje i do kraja ne stvaramo nijednu pravu šansu!!!

Ko je ono fizički spremniji???
Ne znam sto ti je toliko stalo da bacis sumnju na sinocnju utakmicu,ako imas dokaz,reci imam dokaz,niz gresaka dokazuje da odbrana igra lose zadnjih par utakmica,samo niko sem Borca nije znao iskorisiti,jasno je meni da je pojedincima nemoguce biti zadovoljan,a takvi ce i prvi biti i skandirati kontra Amara.

Rovcanin igra katastrofalno cijelu ovu polusezonu,Alen je nespreman,valjda je to jasno,a drugih rjesenja nemamo.Da su nas natrcali je cista laz,napadali smo 80 minuta,a onda smo na silu pokusavali nesto ali nije islo.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:23

tanzla je napisao/la:
To je jedino nevjerovatno po meni. Da su nas ljudi nadtrčali da tako kažem. Nadam se da je zbog umora. Nešto drugo neću ni da pomislim.
Slobodno pomisli na to drugo.
Pa Borac nikome živom ne može dati gola na gostovanjima a nama (statisticki najboljoj odbrani u državi) dade 2 gola ni iz cega na najsmiješniji moguci nacin i to sve u finalu Kupa...pa previše ofirno buraz.
I još nešto ,zabismo im 2 komada ko od šale u 5 minuta na pocetku 2 poluvremena i odjednom stali,ko fol neka kombinatorika.
Ovo nisu cista posla definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:24

drop je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Pa Borac nikome živom ne može dati goka na gostovanjima a nama (statisticki najboljoj odbrani u državi) dade 2 gola ni iz cega na najsmiješniji moguci nacin i to sve u finalu Kupa...pa previše ofirno buraz.
I još nešto ,zabismo im 2 komada ko od šale u 5 minuta na pocetku 2 poluvremena i odjednom stali,ko fol neka kombinatorika.
Zabili su nam 2 komada u prvenstvu!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 23:26

drop je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Pa Borac nikome živom ne može dati gola na gostovanjima a nama (statisticki najboljoj odbrani u državi) dade 2 gola ni iz cega na najsmiješniji moguci nacin i to sve u finalu Kupa...pa previše ofirno buraz.
Meni fakat nije u cilju da guram ovu priču i fakat mi je krivo, ali mislim isto k'o i drop. Ukazao sam na dovoljno stvari, nek' misli ko šta hoće.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:26

Ali kako?? iz igre,jel?? ili iz prekida.
Oba u zadnjim minutama...prvi sami sebi zabili, Bogičević ga zavukao.
Drugi jest bio majstorski, ali iz prekida slobodnjaka...pa oni ne mogu Travniku na svom terenu iz igre dati gola, a nama zabiše onakva dva presmiješna gola...dajte malo uozbiljite se.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 20 maj 2010, 23:26

drop je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pogledajte na 1:40 reakciju Bajića...ovog Kajkuta niti jedan njegov suigrac nije bolje proigrao i izbacio u gol šansu za 90 minuta igra (ustvari za svih 180 minuta u oba meca) kao što ga je proigrao Bajić.
De Bogati pogledaj taj prvi gol, gdje igrac Zelje "kao da ce potrcat i stane" vratite to par puta uistinu je fascinantno ! Lopta je visoko u zraku, mogao je deset puta stic' . . .

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 20 maj 2010, 23:29

Daj ba sta se ofirate sa tim spekulacijama jel namjesteno ili nije, utakmica je arhivirana i nema dileme, kup je pripao borcu i okrecemo se utakmici sa Laktasima... Velika podrska sa tribina ZELJI je potrebnija nego ikada, a i jednom covjeku i igracu koji je uvijek srce ostavljao na svim terenima u Premier Ligi... Bio bih sretan kada bi pozdravili MILANA CULUMA ovacijama i samim tim mu dali podrsku. Pozdrav i vidimo se na JUGU...
ZIVOT CEMO U NEDELJU DATI ZELJO MORA ZAIGRATI

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:31

Željovac je napisao/la:
tanzla je napisao/la:
Meni fakat nije u cilju da guram ovu priču i fakat mi je krivo, ali mislim isto k'o i drop. Ukazao sam na dovoljno stvari, nek' misli ko šta hoće.
Odes i pitas Amara!Ovako samo trujes ljude i omalovazavas uspjeh ekipe,a da se ne lazemo guras ovu pricu itekako,samo ne znam za cije interese to radis.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 23:35

Ma gur'o bih odmah da guram. A iskreno, mislim da ti zataškavaš po svaku cijenu. Kakve crne interese?! Zar je ikome to u interesu?! Pa nisam od jučer na ovom forumu. Je li to ne smijem reći da mi je sumnjivo. Ko kaže da nije, nije iskren ni prema sebi, ni prema drugima. J.ebem ti našu ligu!

Visca el Višća!

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 20 maj 2010, 23:36

MASONI SU MEDJU NAMA :o :o :o :o

sve su ovo oni izrezirali....

svasta covjek ovdje moze procitati :o :o :o
Por que ? Por que somos los mejores...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 23:38

Željovac je napisao/la:Ma gur'o bih odmah da guram. A iskreno, mislim da ti zataškavaš po svaku cijenu. Kakve crne interese?! Zar je ikome to u interesu?! Pa nisam od jučer na ovom forumu. Je li to ne smijem reći da mi je sumnjivo. Ko kaže da nije, nije iskren ni prema sebi, ni prema drugima. J.ebem ti našu ligu!
Ne znam sto bih ja ista zataskavao!?Bicu prvi i reci ako nesto ne bude kako treba,nije problem,ali opet kazem bruka je sto potenciras ovu pricu bez imalo dokaza,ja imam svoje da nije bilo tako.

TOON SA
Kontakt:

Post Postao/la TOON SA » 20 maj 2010, 23:40

Ako je istina da je namjesteno (u sta ne vjerujem) onda nijednu titulu nismo zasluzili. Ne znam koga ubjedjujete sada kada smo ga izgubili, da smo pobjedili ostali navijaci bi pricali da je namjesteno da Zeljo pobjedi, i tako u nedogled....Ispade da nema te utakmice u nasoj ligi koja nije namjestena. Ako ste ubjedjeni da je namjestena ne znam zbog cega uopste gledate utakmice. Pa nisu ovo kecheri....

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 23:42

Hajd nemoj da se mi željovci između sebe prepiremo sad.
Nema potrebe za tim definitivno, bilo pa prošlo - ne može se promjeniti nikako taman pisali još 10 dana oko toga,idemo dalje...sad protiv Laktaša svi u Dolinu da podržimo momke do Titule pa da to proslavimo pred Vjecnom kako dolikuju najvecem bh. klubu.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 20 maj 2010, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, ristagrad, sassari i 78 gostiju.