Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 18 jan 2015, 14:55

Goalgetter je napisao/la:Voli Seferovic ovu zemlju, sad sto nije zaigrao, necemo znati nikada cijelu pricu, i gdje je zapelo. Sudeci i po Safetovim izjavama koje je davao oko njega, sumnjam da ga je ijednom zvao. Vidio sam ga tamo poslije Nove Godine u Sanskom Mostu u diskoteci, gdje dolazi jako cesto. Inace i sa humintarne strane, cuo sam da isto uvijek pomaze tamo narodu.
Ma znas i sam da pomaze puno ljudima. Onda da je izjavljivao da gleda sve utakmice Pjanica i da mu je cast sto ce igrati sa Pjanicem i sa Dzekom zajedno. Pa da zeli razgovarati sa selektorom prije nego sto se odjavi iz njihove reprezentacije i slicno. Pa vidi samo koliko je Hrvatska ulozila truda sa zaigra jedan Rakitic za njih ( isti primjer ). CIm kvalitetniji je igrac to treba vise truda uloziti da ga nagovoris.

Ma ovdje je sve receno samo nemoze neko izjavit da je samo igrac kriv a eto selektor sve uradio kako treba. Pa to je smijesno. Mala je takvih patriota koji bi odbili ponudu koju je on dobio od Hitzfelda da bude prvi njihov napadac jako jako malo. Mada tada je vec bilo kasno momka se je trebalo zvati cim je zaigrao u Serie A kao sto je bilo i receno a ne cekati.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jan 2015, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 jan 2015, 14:55

Elegant je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:Svi oni vole BiH i postanu patriote,kad se ne moze igrat za Belgiju,Hrvatsku,Srbiju :bih: Jedino je Kolašincev stari dao ultimatum sinu... BIH il mi ne idi na oči... A Seo pametan boy,zna da onda nema vise sirnice,bureka,supe,graha :bih:
Seferovica treba dodati na vrh ove liste, a onda idalje lupetajte da je Susic i samo Susic krvi sto on ne igra za nas.

Hajrovic nas je za malo "prevario" ali sta je u njegovom slucaju presudilo Bog sami zna, da li srce, ili pamet nikad necemo znati.
Nije Susic glavni krivac sto Seferovic nije zaigrao za nas, ali je glavni krivac sto nije nista uradio da bi ovaj zaigrao za nas, nije ni prstom mrdnuo samo je zakljucio da je logicno da igra za Svicu jer je prosao njihove mladje slekcije. Da je Susic s njim obavio makar jedan razgovor niko mu ne bi ni rijec rekao, a ovako je glavni krivac.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2015, 14:59

Sabinho je napisao/la:Hajradinovic debitovao za Gent, usao u 92. minuti. Iako sam ga gledao samo nekoliko puta siguran sam da od njega najvise ocekujem u buducnosti.
Treba dobro pazit na njega, rodjen je u Makedoniji a vidim oni u zadnje vrijeme dovode dosta igraca.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2015, 15:02

To ostavite meni, momak jeste rođen tamo ali je Sandzaklija. Momak jednostavno voli BiH i to mu je jedina domovina :bih: :bih:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2015, 15:04

Bosniacum Lilium je napisao/la:To ostavite meni, momak jeste rođen tamo ali je Sandzaklija. Momak jednostavno voli BiH i to mu je jedina domovina :bih: :bih:

:bih:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 18 jan 2015, 15:06

djuric od prve minute za cesenu danas, kao i zukanovic za chievo.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jan 2015, 15:06

Goalgetter je napisao/la: Vidio sam ga tamo poslije Nove Godine u Sanskom Mostu u diskoteci, gdje dolazi jako cesto. Inace i sa humintarne strane, cuo sam da isto uvijek pomaze tamo narodu.
[youtube][/youtube]

Ma ta ce Seferovic imamo mi takvih koliko hoces. :facepalm: :facepalm:
Evo kakvog igraca smo mi izgubili :thumbdown: :thumbdown: Momak je patriota i sa 22 godine je starter u Bundesligi.

Samo dok se je cekalo da momak postane novi Dzeko i to sa 19 godina :roll: prosao voz kako to inace biva. Samo eto kriv je igrac koji je nikakav patriota. Seferovic je jedini igrac koji je imao potencijal da zamjeni Dzeku, jedini. Tankovic to nema jer ne postize jos dovoljan broj golova mada i on je potencijal. Ovo ostalo su smijesni igraci koje sada neko zove za drugog-treceg i buduceg prvog napadaca.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 jan 2015, 16:22

Ajax je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Vidio sam ga tamo poslije Nove Godine u Sanskom Mostu u diskoteci, gdje dolazi jako cesto. Inace i sa humintarne strane, cuo sam da isto uvijek pomaze tamo narodu.
[youtube][/youtube]

Ma ta ce Seferovic imamo mi takvih koliko hoces. :facepalm: :facepalm:
Evo kakvog igraca smo mi izgubili :thumbdown: :thumbdown: Momak je patriota i sa 22 godine je starter u Bundesligi.

Samo dok se je cekalo da momak postane novi Dzeko i to sa 19 godina :roll: prosao voz kako to inace biva. Samo eto kriv je igrac koji je nikakav patriota. Seferovic je jedini igrac koji je imao potencijal da zamjeni Dzeku, jedini. Tankovic to nema jer ne postize jos dovoljan broj golova mada i on je potencijal. Ovo ostalo su smijesni igraci koje sada neko zove za drugog-treceg i buduceg prvog napadaca.
Sad mozemo samo grickati nokte zbog Papketove cuvene izjave "ako zaigra samo 5 minuta u seriji A pozvat cu ga" momak ne da je odigrao 5 nego 505 a poziv ne dobi !!!

Doro procitajte moj "sig" stavljen je iste sekunde kad je zlo dobilo posao od Usketa !!!
Koliko je samo bio osporav ovaj moj potpis a vidi te sad !!! ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jan 2015, 17:04

E jos da HARIS HAJRADINOVIC bude upitan i to zbog Makedonije da se ubijem odmah ako izradi. :( :bih:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 18 jan 2015, 18:00

Zavisi, možda ima šanse i za Tursku :mrgreen:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jan 2015, 18:15

Husika je napisao/la: Doro procitajte moj "sig" stavljen je iste sekunde kad je zlo dobilo posao od Usketa !!!
Koliko je samo bio osporav ovaj moj potpis a vidi te sad !!! ;)
A u medjuvremenu je to "zlo" napravilo najbolje rezultate u historiji bh reprezentacije, najbolji plasman na fifinoj listi, prvi sesir za Euro, odveo nas na SP, dao sansu mnogim igracima koji ce biti osovina reprezentacije u buducnosti, itd. Al' hebes sve to, nije pozvao Cocalica.... :(
Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 18 jan 2015, 18:28

Unikatan slucaj gdje su igraci(Ciro) odveli selektora na SP, u to nema sumnje, kada se pogleda koliko je klubova odveo u nizi rang takmicnja jasno je kao dan... ;)
A koliko je odveo u nizi rang ima negdje na papketovoj temi, kako se sjecam 90% od treniranih... :cool:

Cocalic i danas ima mjesta u repci, igra u ligi koja je nas elegantno uzela 3-0 !!!

Zeljo, recept za uspijeh, kad ne znate sta obratite se FUDBALSKOM klubu Zeljeznicar...Ako treba neka prevara, cia, mia, bia, udba, tu su hibridi, podstanari !!!
-------------------------------------------------------
Je li mozda dobio kartu u gledalistu da moze pratiti igranku, momak mozda jeste porijeklom iz Hrustova ali je ipak odrastao u najuredjenijoj zemlji svijeta !!!
[youtube][/youtube]

UDRI MEEEHOO :clap:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 jan 2015, 18:54

Nije mu smetala igranka kada je dolazio da uzme nagradu za najboljeg mladog igraca. ;)
Momak izabrao Svicu, kraj price, sto bi rek'o Amar. Bilo je Bosne i prije njega, bice je i poslije njega. :salut:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2015, 19:19

Vidim da Eldina Hadzica nema u zadnjim tekmama u roosteru Zaragoze. Nasao sam neke vijesti na Spanskim portalima, da je isao na MRI, i da mu je neki lom ustanovljen u lijevoj nozi (tesko je prevesti preko google translate).

http://www.udlaspalmas.net/2015/01/09/e ... -zaragoza/

http://www.marca.com/2015/01/09/futbol/ ... 11132.html

Ako moze neko, da prevede.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 jan 2015, 19:20

Goalgetter je napisao/la:Vidim da Eldina Hadzica nema u zadnjim tekmama u roosteru Zaragoze. Nasao sam neke vijesti na Spanskim portalima, da je isao na MRI, i da mu je neki lom ustanovljen u lijevoj nozi (tesko je prevesti preko google translate).

http://www.udlaspalmas.net/2015/01/09/e ... -zaragoza/

http://www.marca.com/2015/01/09/futbol/ ... 11132.html

Ako moze neko, da prevede.
Sta je, nisi gled'o Esmeraldu kao mali? :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2015, 19:21

Sabinho je napisao/la: Sta je, nisi gled'o Esmeraldu kao mali? :lol:
Ne, samo Judinu zenu. :mrgreen:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jan 2015, 19:31

calcio je napisao/la:Sto se tice Seferovica, dobio je poziv za okupljanje reprezentacije gdje bi potpisao prelaznicu, obecao da ce doci, pa se onda predomislio kada ga je pozvala Svicarska. Do njega je najvise.
Dali si ti jedan jedini put u stanju priznati bar jednu pogresku ili krivu procjenu bivseg selektora. Puno puno veci treneri od tvog idola su pravili greske koje su vecinom doduse sami priznali a i ljudi u svim sferama zivota prave greske niko nije bez greska. Poziv Seferovicu je stigao prekasno. Trebao ga je zvati kao sto je i sam rekao cim je odigrao par utakmica za Fiorentinu a on je cekao da momak izraste u igracinu. Samo mi nije jasno kako nije pomislio da ce ga tada Svica pozvati kojoj je isto falilo napadaca to je bilo inace jako logicno. Kriva procjena kvaliteta igraca, zakasnio, nije ga dovoljno gledao, previse cekao, nije imao mjesta u 23 igraca tada nazovi to kako god hoces. Taj igrac je proslost samo nije korektno da se krivica uvijek prebacuje na igraca zato sam i napisao ovo sve. Te nije patriota, te nije izabrao Bosnu i slicno. Safet je morao da poprica sa igracem tih kvaliteta i da ga proba nagovoriti jer se je radilo o ako nista investiciji za buducnost ove reprezentacije. Vec sada bi nam on dosao kao narucen a kamoli kasnije. Cak i Virtu4L je priznao da je Seferovic greska a vas par nikako. Dali postoji jedan potez selektora koji ti nebi pokusao da opravdas ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jan 2015, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 18 jan 2015, 19:31

@Bosanče i Sabinho
Grubo, mišić zadnje lože na lijevoj nozi. Ne piše koliko će biti odsutan.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 jan 2015, 19:32

Bezveze trosis vrijeme na tog covjeka, Ajax. Ti si razuman i mislis glavom, a pricas sa covjekom koji je fundamentalista na nivou ovih iz ISIL-a, Sjeverne Koreje ili vojnika Wehrmachta. Ne pomaze.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 jan 2015, 19:34

BaDa12 je napisao/la:@Bosanče i Sabinho
Grubo, mišić zadnje lože na lijevoj nozi. Ne piše koliko će biti odsutan.
Hvala na prijevodu. To nije dobro, steta. :thumbdown:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.