Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ne može ba, fali njemu DWill, ovako kad je Anderson na PG, pa prije će on opucat nego ostavit nekom šut za 3
#Ynwa

Inace Mirza dobar. Samo nema vise onih pick and pop (mislim da se tako zove

Pa vidiš brate da ga ignorišu totalno kao da u napadu igraju sa 4 igrača.mirzateletovicc je napisao/la:pa najbolje da vičemo uvjek super obrana, i da tako zavrsi karieru u nba. ČEKAM TROJKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE I BODOVEEEEEEEEE ZA DVA POENA
Ne moze se on sastat' s loptom do prekosutra, pored svih ovih sto su zajedno s njim na parketu... 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dva suta za 3 poena da hoce uzet do kraja prvog ja bi bio prezadivoljan
-
- Kontakt:
Pa znači uvjek če mo gledat hočel biti daron uz mirzu.nemoze to tako
Malo blokade ovo ono 

u odbrani odlican,al izadje ravaku za 3
-
- Kontakt:
Alahimanet
Ma kakvo izlazenje, nije bila ni blizu kosa.mirzatele je napisao/la:u odbrani odlican,al izadje ravaku za 3

Tacno ne shvatam ove njegove saigrace, nije normalno koliko su sebicni...

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Bas tako .Ovo je sve samo nije timska kosarka.kobe24 je napisao/la:Ne moze se on sastat' s loptom do prekosutra, pored svih ovih sto su zajedno s njim na parketu...
- kupus army
- Kontakt:
Jel 4 poena ili 2 dao?
Zadnja izmjena: kupus army, dana/u 23 feb 2014, 05:46, ukupno mijenjano 1 put.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Samo me zanima sta su mu amerikanci uradili kad ne moze vise trojku onako kako on zna pogadjati.U odbrani odlican.Zna li neko sta je Livingstonom,da li ce nastavit utakmicu ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
uredu je da Pierce,Blatche,JJ ne dodaju loptu,to sam navikao,ljudi ne daju i gotovo...maloprije sam ko duh u korneru Pierce se zabi i napravi faul u napadu,.Al ne mogu shvatit Kidda kako ne vidi neke stvari,pa koji ce ti qrac Mirza na terenu ako ne moze dobit loptu kad je sam u korneru..Ili skrenut paznju doticnoj gospodi da ga barem pogledaju ili ga vadi jbt,nek igra Plumlee odbranu jbt odbrana
Evo Livingston izgleda nece nastavit utakmicu.Ko ce sad pocet 3/4.Mirza,AK,ili Anderson
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
KG i PP uništiše s ovim forsiranjem brate dragi 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Na nba.com pise da su samo 2, al' ja mislio da su ono njegovi poeni kad je u napadu skocio i poentirao.kupus army je napisao/la:Jel 4 poena ili 2 dao?

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- kupus army
- Kontakt:
Na te poene sam i mislio,takodje i meni je djelovalo da su njegovi poeni.kobe24 je napisao/la:Na nba.com pise da su samo 2, al' ja mislio da su ono njegovi poeni kad je u napadu skocio i poentirao.kupus army je napisao/la:Jel 4 poena ili 2 dao?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ta 2 kosa su pripala Biatchu i on je imao taj tip in a ne Mirza.kupus army je napisao/la:Na te poene sam i mislio,takodje i meni je djelovalo da su njegovi poeni.kobe24 je napisao/la:Na nba.com pise da su samo 2, al' ja mislio da su ono njegovi poeni kad je u napadu skocio i poentirao.kupus army je napisao/la:Jel 4 poena ili 2 dao?