FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Talentovani omladinci Željezničara, Anel Pirić, Emir Dugić, Adel Duškaj, Dženan Šabić i Sanin Mešić, potpisali su ugovore sa FK Željezničar. 

Više informacija na www.fkz.ba
-
- Kontakt:
Vjerovatno bi isto komentarisao da je samo jedan stand a sto nisu jos jedan. Narodu nikad udovoljiti. Ali ok je to.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:48Ako je tako, to im je jedan od glupljih potezaMrcina1921 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:19imamo dvije kućice jednu kod ekonomskog fakulteta, drugu kod bbi centra, obje se placaju po par hiljada maraka, sa druge strane ne može se roba krhati u kućice jer sve ostaje tu preko noći i po potrebi se donosi još kako se prodaje, smiješno je kakvu percepciju pojedinci imaju na forumu
Uz duyno postovanje spremis se i odes u klub i kazes ljudi ja znam bolje hocu da pomognem i siguran sam da ce biti sretni da ti ispune zelju.
Dajte malo pozitive a ne sve na noz.
Sretno momcima koji su potpisali ugovore!
Samo šteta što jedan ili nijedan neće dobiti priliku!
Samo šteta što jedan ili nijedan neće dobiti priliku!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Taj alibi “haj ti ako znas bolje” nek ostave kod kuce kad krenu na Grbavicu. Nemojte nikako ako ne znate. Ja sam pomogao jednoj od bivsih uprava koliko sam mogao, upravo ovdje preko foruma.zastavnik22 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 15:47Vjerovatno bi isto komentarisao da je samo jedan stand a sto nisu jos jedan. Narodu nikad udovoljiti. Ali ok je to.MrkiMedo je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:48Ako je tako, to im je jedan od glupljih potezaMrcina1921 je napisao/la: ↑16 dec 2022, 12:19imamo dvije kućice jednu kod ekonomskog fakulteta, drugu kod bbi centra, obje se placaju po par hiljada maraka, sa druge strane ne može se roba krhati u kućice jer sve ostaje tu preko noći i po potrebi se donosi još kako se prodaje, smiješno je kakvu percepciju pojedinci imaju na forumu
Uz duyno postovanje spremis se i odes u klub i kazes ljudi ja znam bolje hocu da pomognem i siguran sam da ce biti sretni da ti ispune zelju.
Dajte malo pozitive a ne sve na noz.
Cuj pozitive, a oni placaju rentu za standove na kojima ne prodaju nista

-
- Kontakt:
Hocel biti zvuka?
Neće
-
- Kontakt:
HAHAHHAHAHAHAH opet pomozi ba al sad fakat u pravom smislu sa pozivima.
Kakav upgrade..
I treba nas ugasiti hebali mi sebe retardirane.
Dat cu ja opet pare, ALI UPRAVA NAPOLJE!
Kakav upgrade..
I treba nas ugasiti hebali mi sebe retardirane.
Dat cu ja opet pare, ALI UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Nmg se ni smijat vise, nestala volja
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Mi smo Željini, Željo je naš !
Ovaj mali SDA balijander nešto priča, znaš odmah da će bit mutljavina. Čuj prvi put da su navijači generalni sponzor hahahahah
Mi mislili komšijska uprava ne valja. Pa oni su porodica Agnelli i Glazer za nas. Plače mi se dok ovaj očaj i vapaj slušam
Mi mislili komšijska uprava ne valja. Pa oni su porodica Agnelli i Glazer za nas. Plače mi se dok ovaj očaj i vapaj slušam
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 16 dec 2022, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
- dubioza144
- Kontakt:
Sramota velika sramota 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- dubioza144
- Kontakt:
Hulahopka sve ti je oprosteno

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Da li se ovaj broj može pozvati više puta ? Pozdrav
-
- Kontakt:
Kakav strmoglav pad i nepotrebno brukanje, ako ne ide ne ide , pustite nek uzmu kome sta treba i nastavi dalje na kraju ce uzeti svakako, samo je moglo proci bez brukanja i kmecanja.

sda potrcko koji nas je osramotio dovodjenjem ove rospije na tekmu sad trazi od navijaca da budu njegov pomozi ba , dok porezna uprava je pod utjecajem njegove stranke koje je clan i jos jbt ima obraza da bude samouvjeren

u koliko sati 1.1 trebamo napraviti odbor za docek porezne uprave na stadionu da nas vise rijese ove sramote

al jako mi bi telekom operateri su imali razumijevanja za hitnost situacije

Ovo je takvo brukanje da sam mislio da necu ovo dozivit nikada. Pozivni broj. Za klub. Ide lista bolesnih ljudi kojima fakat treba pomoc za operacije po Turskoj i pored toga ide FK Zeljeznicar...
- BiHSportman
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, SamoDaKazeem i 47 gostiju.