Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Bitna je unutarnja obloga. Uzmi malo rakije
Džaba trola i tramvaji, graDŽani poručili "boli nas qrc" i pripalili Kadeta.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Meni spekic svakodnevno spasava zivot 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jes ti završio fakultet taj više

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobro to, ja mislim na ovu gospodu što im je od kuće do radnog mjesta dvije tramvajske stanice. Veliki je to broj ljudi. Al imaš ti gospode do granapa bi sišli kako s Golfom.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ove sve mjere su uzaludne. Proći će ova zima, biće sve ok do iduće i onda ponovo "Uzbuna". I tako u narednih 10. Možda tek za 15 godina bude nešto, a do tad pola će ljudi odapeti ili pobjeći.
- Fantasista
- Kontakt:
Rješenja nema, džaba se razglaba o tome. Ne možeš ti meni zabranit da vozim golfa dvojku i da založim banovićkog uglja. I da zabraniš imaš ostale koji još gore zagađuju. Elektrana potrovala sav narod, u Lukavcu strahota od svih firmi, ne znam kako narod dole živi. Sve dok oni truju i zagađuju to će biti tako.
Pa da vide babuku u Golfu, da nije sirotinja koja ne može lože u Golfa nasuti
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma zayebavam se, ne idem autom nigdje osim kad krenem kući u Zdiće. Ostalo se sve da pješke.
diplomski još

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
brat moj,jedva cekamBosniaBoston je napisao/la: ↑17 jan 2020, 01:39To ti je najlakse naucit u ovaj vakatdelinjo je napisao/la: ↑17 jan 2020, 01:38pa realno ,ja bih se odmah bacio na ovo da znam,ali sam duduk za ovu tehnologijuBosniaBoston je napisao/la: ↑17 jan 2020, 01:03
Ma to je premija.Ima u nasoj zemlji situacija po 10 sati 6-7 dana za 5-6 stoja![]()
Neg samo jos 72 do plesanja ako znas na sta mislim
![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BosniaBoston
- Kontakt:
Meni najjače kad vidim one gume pored nekog špajza od “kuće”
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
U Americi su početkom sedamdesetih počeli ganjati programe sprečavanja zagađenja i tek su nakon 20, 30 godina počeli davati prave razultate. Mi se tek sad sjetili da imamo problem.
Za zdravlje i život neću spominjati koliko je isplativo ulagati u čisto, nego je i ekonomski isplativo. Na svaki dolar utrošen u program ameri danas dobiju 30$ uštede na raznim mjerama zaštite i uštede za zdravstvo.
Naši problemi su sljedeći i teško će se ubrzo riješiti:
- Javni prevoz je karinana.
- Ceste i putevi karinana.
- Vozila karinana.
- Energetski sektor karinana.
- Urbanizacija i planiranje karinana.
- Kuće su karinana.
Da bi ovo riješili, u Sarajevu, trebaju ti milijarde maraka, nov mentalitet i veći standar, što je mislim naučna fantastika.
Za zdravlje i život neću spominjati koliko je isplativo ulagati u čisto, nego je i ekonomski isplativo. Na svaki dolar utrošen u program ameri danas dobiju 30$ uštede na raznim mjerama zaštite i uštede za zdravstvo.
Naši problemi su sljedeći i teško će se ubrzo riješiti:
- Javni prevoz je karinana.
- Ceste i putevi karinana.
- Vozila karinana.
- Energetski sektor karinana.
- Urbanizacija i planiranje karinana.
- Kuće su karinana.
Da bi ovo riješili, u Sarajevu, trebaju ti milijarde maraka, nov mentalitet i veći standar, što je mislim naučna fantastika.