FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sto se samo nervirate bezveze!? Klub iz LZO ispao od kluba iz LZP,normala.
Druga je stvar sto je nekima imenovanje Husrefa zamazalo oci,a dvije pobjede ulile laznu nadu da smo najbolja ekipa lige pa se sada razocaralo.
I ono najvaznije ovi iz uprave su pokazali da mogu sa (vecinom) navijaca fks manipulisati kako hoce. Tamam krenula kao neka pobuna,slanje mailova,skandiranja...,a ovi fino imenuju Husrefa i prcc! Odjednom sve med i mlijeko,nema skandiranja svi sute i evo prvi poraz nesto kao razocarani.
Kakvi navijaci,takva i uprava!
Druga je stvar sto je nekima imenovanje Husrefa zamazalo oci,a dvije pobjede ulile laznu nadu da smo najbolja ekipa lige pa se sada razocaralo.
I ono najvaznije ovi iz uprave su pokazali da mogu sa (vecinom) navijaca fks manipulisati kako hoce. Tamam krenula kao neka pobuna,slanje mailova,skandiranja...,a ovi fino imenuju Husrefa i prcc! Odjednom sve med i mlijeko,nema skandiranja svi sute i evo prvi poraz nesto kao razocarani.
Husref je znao da niko mezna tuc penale. Mogo ih je ovi 20 dana po sat natjerat da pucaju penale.
Plus vodio je mladost ne tako davno. MAJMUNCE GA IZBACI neznam kako je to mogo dozvolit da izgubi od one budaletine
Plus vodio je mladost ne tako davno. MAJMUNCE GA IZBACI neznam kako je to mogo dozvolit da izgubi od one budaletine
- Evolution87
- Kontakt:
i kako saric osutaEvolution87 je napisao/la:bas me interesuje kako su izgledali ovi sutevi koje je odbranio ovaj njihov. Smije li se ko kladiti da su bili po podu blize sredini gola nego stativi?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
U 3 utakmice mi gola nismo primili. Izgubiti u kup utakmici od Mladosti na strani moze sve ijedna ekipa u ligi.
Ono sto me nervira da dezurni pljuvaci se nacrtaju uvijek ako je rezultat negativan, dok ih nigdje nema kod pobjeda ni komentar da napisu. Kao da jedva cekaju nesto lose da bi imali sta srati.
Ono sto me nervira da dezurni pljuvaci se nacrtaju uvijek ako je rezultat negativan, dok ih nigdje nema kod pobjeda ni komentar da napisu. Kao da jedva cekaju nesto lose da bi imali sta srati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Vidi ovog uhljupa, bez imalo stida.. E cuj 3 mjeseca, zar ima toliko od subote ?Evander je napisao/la:Jadu, ja ne pisem ima haman tri mjeseca. To ti je onaj isti period kad smo zijanili derbi, o cemu nisam pisao, ili kad nas je Gosk mlatnuo na Kosevu, o cemu isto nisam pisao. Nisam pisao ni kad su bili drugi kiksevi (imali zvanicno najgori start u istoriji kluba)Zip je napisao/la:A koji si ti tek jad kad se javljas samo kad se nesta lose desava...Evander je napisao/la:Svi, svi, svi![]()
![]()
![]()
Joj koji jad, a jos veci jad je to sto ste se svi kao ckapi usutili nakon prve pobjede....
Usput, katastrofa je ovo ispadanje iz kupa.
Nikako nam nije ovo trebalo..
Na hajr.
Jadu, ako nisi do sad skontao, sad cu ti reci. Pobijedili ili zinaili protiv mjesne zajednice, meni nista ne pricinjava. Ovo je samo dokaz u kakvoj smo rupi.
A vi koji ovakvo sto odobravate i nazivate dobrim, vi ste zlo za klub.
Hvala Bogu pa se ne zamaram vise glupostima.
Jesil to imo jos neku viziju Nostradamuse ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- muhamedhulk
- Kontakt:
samo kad mi igramo penali nisu lutrija - sigurica da ispadamo ako dodje do njih. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Menadjercicu, opet lazes!!!Evander je napisao/la:Jadu, ja ne pisem ima haman tri mjeseca. To ti je onaj isti period kad smo zijanili derbi, o cemu nisam pisao, ili kad nas je Gosk mlatnuo na Kosevu, o cemu isto nisam pisao. Nisam pisao ni kad su bili drugi kiksevi (imali zvanicno najgori start u istoriji kluba)Zip je napisao/la:A koji si ti tek jad kad se javljas samo kad se nesta lose desava...Evander je napisao/la:Svi, svi, svi![]()
![]()
![]()
Joj koji jad, a jos veci jad je to sto ste se svi kao ckapi usutili nakon prve pobjede....
Usput, katastrofa je ovo ispadanje iz kupa.
Nikako nam nije ovo trebalo..
Na hajr.
Jadu, ako nisi do sad skontao, sad cu ti reci. Pobijedili ili zinaili protiv mjesne zajednice, meni nista ne pricinjava. Ovo je samo dokaz u kakvoj smo rupi.
A vi koji ovakvo sto odobravate i nazivate dobrim, vi ste zlo za klub.
Hvala Bogu pa se ne zamaram vise glupostima.
Uzivaj u ovim momentima kada nisu najbolji rezultati kluba.
Baš tako, mora kod nas biti ili crno ili bijelo vazda. Nema sredine. Pljuvači i uhljebi.bordobijeli je napisao/la:ma uvijek se prica moze okrenuti na dvije strane . recimo Husref prosle godine vodio mladost isapo Od Cale a sad s Sarajevom ispao od mladosti . treba podrzati Husrefa al ne smijemo ici u oblake i ocekivati nesto spektakularno .bodi123 je napisao/la:Loše jest, nije niko zaboravio situaciju u klubu nakon 2 pobjede Husrefa, ali da je bolje nego što je bilo u prethodne dvojice - jest.
Ako će ovo značiti bolje rezultate u ligi, onda nemam ništa protiv ovog ispadanja iz kupa.
Ovi što su protiv uprave haman pa jedva dočekali kiks kluba za koji navijaju samo da bi došli na hebeni forum i napadali raju koja je, ej pazi dobro, radovala se pobjedama tog istog kluba, kojeg svi zajedno volimo. Ono, ne smiješ se radovati što je Husref startao sa 2/2 jer si za boga miloga, zaboravio da nam u upravi glavnu riječ drže nesposobnjakovići i mufloni.
Nadjite neku sredinu majku mu. Prvi ja sam razočaran situacijom u klubu, poslije poraza od GOŠKa nisam ni pisao ni čitao forum neko vrijeme, ali ne znam zašto je teško priznati kad neko uradi dobar posao kao što ga Husref radi, to je činjenica. Uprava nema s ovim nikakve veze, naravno da ostajem pri svom mišljenju - uprava napolje. Ne može niko zamazati oči svakom ko ima par istih i malo zdravog razuma.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bravo majstore. U ovome je sva bit.zagorski je napisao/la:Ne znam sto se samo nervirate bezveze!? Klub iz LZO ispao od kluba iz LZP,normala.
Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk
Bas tako brate, potpisujem ovobodi123 je napisao/la:Baš tako, mora kod nas biti ili crno ili bijelo vazda. Nema sredine. Pljuvači i uhljebi.bordobijeli je napisao/la:ma uvijek se prica moze okrenuti na dvije strane . recimo Husref prosle godine vodio mladost isapo Od Cale a sad s Sarajevom ispao od mladosti . treba podrzati Husrefa al ne smijemo ici u oblake i ocekivati nesto spektakularno .bodi123 je napisao/la:Loše jest, nije niko zaboravio situaciju u klubu nakon 2 pobjede Husrefa, ali da je bolje nego što je bilo u prethodne dvojice - jest.
Ako će ovo značiti bolje rezultate u ligi, onda nemam ništa protiv ovog ispadanja iz kupa.
Ovi što su protiv uprave haman pa jedva dočekali kiks kluba za koji navijaju samo da bi došli na hebeni forum i napadali raju koja je, ej pazi dobro, radovala se pobjedama tog istog kluba, kojeg svi zajedno volimo. Ono, ne smiješ se radovati što je Husref startao sa 2/2 jer si za boga miloga, zaboravio da nam u upravi glavnu riječ drže nesposobnjakovići i mufloni.
Nadjite neku sredinu majku mu. Prvi ja sam razočaran situacijom u klubu, poslije poraza od GOŠKa nisam ni pisao ni čitao forum neko vrijeme, ali ne znam zašto je teško priznati kad neko uradi dobar posao kao što ga Husref radi, to je činjenica. Uprava nema s ovim nikakve veze, naravno da ostajem pri svom mišljenju - uprava napolje. Ne može niko zamazati oči svakom ko ima par istih i malo zdravog razuma.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Daj sta ste se uzjebali, ispali pa sta. Na penale od dobre ekipe. Meni nije ni malo zao, dati se sada na prvenstvo i tjt. Nije ovo nikakva katasrofa.
Mislim da he derbi sto smo 2-0 zijanili skinuo je onom hinjavcu zebi penalskoroalen je napisao/la:Adi je na jednom derbiju skinuo kreč, mislim one sezone kad je Dilaver Zrnanović zabio autogol.Inijesta je napisao/la:Gore je neko napiso da se mozemo zahvaliti vojnicima kluba za sve ovo pogotovo Repuhu, sezona je izgubljena jer nisi u situaciji da ganjas bilo sta u ligi
Mene samo strah da nam u narednim sezonama ovo ne postane normalno, mislim da idemo u tom pravcu da cemo se sa trofejima pozdravljat u septembru
Husrefu nikad al bas nikad ne treba psovati jer za sve ovo su krivi uhljebi iz uprave
Moja jedina zamjerka za danas sto su ostavili onog idiota retardiranog na golu da brani penale, mogla se izmjena napravit i ubacit Adilovic ako nista znao je skinuti penale u dosta tekmi
Al brate odavno golmana da losije penale brani od pavlovica nisam vidio, pa igrac i ne pridje lopti on je vec lego ko krava
Katastrofa je iz razloga sto su te vojnici kluba toliko sjebali da ti je maximum 3 mjestofks74 je napisao/la:Daj sta ste se uzjebali, ispali pa sta. Na penale od dobre ekipe. Meni nije ni malo zao, dati se sada na prvenstvo i tjt. Nije ovo nikakva katasrofa.
Da smo mi u situaciji ko zrinjski ja bi reko kebat ga
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jedan od rijetkih! Svaka čast.Evander je napisao/la:Bravo majstore. U ovome je sva bit.zagorski je napisao/la:Ne znam sto se samo nervirate bezveze!? Klub iz LZO ispao od kluba iz LZP,normala.
Smjenon Milosevic FB
Jedna zanimljivost... #Emil #Velić golman Mladosti je na moju preporuku dosao u #FKS na probu dan prije nego je Hurtić dao otkaz i naredni strucni stab iako je momak dosao, prevalio dug put, obijao pragove po Butmiru na kampu nije dobio niti jedan jedini trening da pokaze sta zna. Mlad momak, bio golman Sent Trudena u Belgiji, perspektivan, super vaspitan nedugo zatim dobio je priliku u Mladosti i potvrdio svoj kvalitet, štaviše bip itekako zanimljiv #FKS ali kako to obicno biva, tada je kasno, i eto koincidencije radi danas te kosta jednog od puteva ka evropskim takmicenjima!
Jedna zanimljivost... #Emil #Velić golman Mladosti je na moju preporuku dosao u #FKS na probu dan prije nego je Hurtić dao otkaz i naredni strucni stab iako je momak dosao, prevalio dug put, obijao pragove po Butmiru na kampu nije dobio niti jedan jedini trening da pokaze sta zna. Mlad momak, bio golman Sent Trudena u Belgiji, perspektivan, super vaspitan nedugo zatim dobio je priliku u Mladosti i potvrdio svoj kvalitet, štaviše bip itekako zanimljiv #FKS ali kako to obicno biva, tada je kasno, i eto koincidencije radi danas te kosta jednog od puteva ka evropskim takmicenjima!
A vrlo često pobjedimo i.igramo.dobroemir79 je napisao/la:U 3 utakmice mi gola nismo primili. Izgubiti u kup utakmici od Mladosti na strani moze sve ijedna ekipa u ligi.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- sarajevo46
- Kontakt:
Nije istina da se prestalo s prozivanjem Uprave. Protiv Viteza i Lištice se skandiralo 'Uprava napolje' uz pjesmu 'Mi smo tu i .." Prije utakmice je isto išla poruka "Husrefe majstore Horde su uz tebe" i "Uprava napolje".zagorski je napisao/la: Tamam krenula kao neka pobuna,slanje mailova,skandiranja...,a ovi fino imenuju Husrefa i prcc! Odjednom sve med i mlijeko,nema skandiranja svi sute i evo prvi poraz nesto kao razocarani.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I danas se skandiralo ali ljudi ne idu na utakmice pa lupaju gluposti i lazu, nije prvi put.sarajevo46 je napisao/la:Nije istina da se prestalo s prozivanjem Uprave. Protiv Viteza i Lištice se skandiralo 'Uprava napolje' uz pjesmu 'Mi smo tu i .." Prije utakmice je isto išla poruka "Husrefe majstore Horde su uz tebe" i "Uprava napolje".zagorski je napisao/la: Tamam krenula kao neka pobuna,slanje mailova,skandiranja...,a ovi fino imenuju Husrefa i prcc! Odjednom sve med i mlijeko,nema skandiranja svi sute i evo prvi poraz nesto kao razocarani.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš to, +1MortemHz je napisao/la:I danas se skandiralo ali ljudi ne idu na utakmice pa lupaju gluposti i lazu, nije prvi put.sarajevo46 je napisao/la:Nije istina da se prestalo s prozivanjem Uprave. Protiv Viteza i Lištice se skandiralo 'Uprava napolje' uz pjesmu 'Mi smo tu i .." Prije utakmice je isto išla poruka "Husrefe majstore Horde su uz tebe" i "Uprava napolje".zagorski je napisao/la: Tamam krenula kao neka pobuna,slanje mailova,skandiranja...,a ovi fino imenuju Husrefa i prcc! Odjednom sve med i mlijeko,nema skandiranja svi sute i evo prvi poraz nesto kao razocarani.
nit je bilo ko odustao od 'uprava napolje' poslije 2 pobjede, nit su bilo kome zamazane oči, Husref, navijači i klub kao klub na jednu stranu, uprava na drugu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.