FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 sep 2017, 18:19

Zip je napisao/la:
Evander je napisao/la:Svi, svi, svi :rol: :rol: :rol:

Joj koji jad, a jos veci jad je to sto ste se svi kao ckapi usutili nakon prve pobjede....
A koji si ti tek jad kad se javljas samo kad se nesta lose desava...

Usput, katastrofa je ovo ispadanje iz kupa.
Nikako nam nije ovo trebalo..
Na hajr.
Jadu, ja ne pisem ima haman tri mjeseca. To ti je onaj isti period kad smo zijanili derbi, o cemu nisam pisao, ili kad nas je Gosk mlatnuo na Kosevu, o cemu isto nisam pisao. Nisam pisao ni kad su bili drugi kiksevi (imali zvanicno najgori start u istoriji kluba)

Jadu, ako nisi do sad skontao, sad cu ti reci. Pobijedili ili zinaili protiv mjesne zajednice, meni nista ne pricinjava. Ovo je samo dokaz u kakvoj smo rupi.
A vi koji ovakvo sto odobravate i nazivate dobrim, vi ste zlo za klub.

Hvala Bogu pa se ne zamaram vise glupostima.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 sep 2017, 18:20

SiouxLukavac je napisao/la:
ronaldo99 je napisao/la:Ma meni je drago sto su ispali,hebo kup svakako ga ne bi osvojili,nek se okrenu prvenstvu i probaju tu izvuci, ispao je i Zrinjski pa sta
Sta ces izvuc? Razlika moze samo rast, evropa ako se izbori puna saka brade.
Duga je sezona po 4 puta igras sa ovima gore,puno bodova u opticaju, sve se da okrenuti,a ne nakon poraza odmah pljuvati po istom onom treneru kojeg su hvalili ptije 3 dana

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 sep 2017, 18:22

Niko ne pljuje po treneru nego po retardiranom Sariću. Da progira k'o Arturo Vidal ne može se iskupit za sve što je usr'o otkako je došao u klub. Ahmetu manje zamjerim, zabio je Zariji, Krupi i Lištici iz penala, izgledao je kao dosta siguran izvođač. Jbg, i Lampard je znao promašit kreč. Al' ako kreten promaši 4 od 5 penala, i opet uzme da šuta, šta je to on? Yebeni Cavani da mu niko ne smije loptu otet iz ruku? ODLAZI OKATA UBLEHO!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 20 sep 2017, 18:24

Ivetić: U kupu velike ekipe ispadaju, i u Njemačkoj trećeligaš izbaci prvoligaša :facepalm:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 sep 2017, 18:25

Ma hebo kup. Iskreno kup nas je dokusurio prosle godine i igra na dva fronta. Mislite da je zrinja isto imao maler, ne budite smjesni. Zrinjski ce se fokusirati na ligu to je evidentno. Odmakli su na tih desetak boba al nista nije nedostizno! ;)
U novi boj ...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 sep 2017, 18:26

Zukanovic je napisao/la:Ivetić: U kupu velike ekipe ispadaju, i u Njemačkoj trećeligaš izbaci prvoligaša :facepalm:
kakva utjeha materi mu utjeram

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 20 sep 2017, 18:27

kup, kup, kup nije nas

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 20 sep 2017, 18:27

hz033 je napisao/la:Ma hebo kup. Iskreno kup nas je dokusurio prosle godine i igra na dva fronta. Mislite da je zrinja isto imao maler, ne budite smjesni. Zrinjski ce se fokusirati na ligu to je evidentno. Odmakli su na tih desetak boba al nista nije nedostizno! ;)
A na sta cemo se mi fokusirati?

Ovo je klasicna ona "ma grozdje je i onako bilo kiselo".

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

dundee
Kontakt:

Post Postao/la dundee » 20 sep 2017, 18:27

ja sam sretniji sto smo sad ispali negoo u polufinalu il tamo nekad od bilo koga..bar cemo biti odmorni da stizemo ovaj zaostatak i da se baziramo na ligu. sanse za kup su svakako minimalne...u ligi igramo sa svim konkurentima jos min 3 puta tako da imamo nade za evropom a uz zrinjski mi cemo biti najodmorniji, saric i ahmet out

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 20 sep 2017, 18:29

bas me interesuje kako su izgledali ovi sutevi koje je odbranio ovaj njihov. Smije li se ko kladiti da su bili po podu blize sredini gola nego stativi?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 20 sep 2017, 18:36

Loše jest, nije niko zaboravio situaciju u klubu nakon 2 pobjede Husrefa, ali da je bolje nego što je bilo u prethodne dvojice - jest.

Ako će ovo značiti bolje rezultate u ligi, onda nemam ništa protiv ovog ispadanja iz kupa.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 sep 2017, 18:39

Novom treneru, jer ćemo prije ponovo smijenit trenera nego njih, u ugovor stavit da se kutariše Hebibovića i Sarića. Hebib je fudbalska reinkarnacija skauta. Neuništiv je.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 sep 2017, 18:41

bodi123 je napisao/la:Loše jest, nije niko zaboravio situaciju u klubu nakon 2 pobjede Husrefa, ali da je bolje nego što je bilo u prethodne dvojice - jest.

Ako će ovo značiti bolje rezultate u ligi, onda nemam ništa protiv ovog ispadanja iz kupa.
ma uvijek se prica moze okrenuti na dvije strane . recimo Husref prosle godine vodio mladost isapo Od Cale a sad s Sarajevom ispao od mladosti . treba podrzati Husrefa al ne smijemo ici u oblake i ocekivati nesto spektakularno .

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 20 sep 2017, 18:42

Mentalni patuljci u penalima.Naredne 2 utakmice 6 bodova ili :wave: Europa.Moramo nadoknadivati poraze kod kuce.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 sep 2017, 18:42

Hebib ima neki ugovor po kojem mu moramo isplatiti 100m ako ne bude igrao. Nema drugog objasnjenja za ovog majstora. :lol: Saric nastavio gdje je stao. Prosle sezone uzeo titulu penalom, ove kup. Nadam se na iducoj pjesmama protiv uprave! Sarajevo nastavlja sa pukim prezivljavanjem u ovoj ligi.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 20 sep 2017, 18:45

Gore je neko napiso da se mozemo zahvaliti vojnicima kluba za sve ovo pogotovo Repuhu, sezona je izgubljena jer nisi u situaciji da ganjas bilo sta u ligi
Mene samo strah da nam u narednim sezonama ovo ne postane normalno, mislim da idemo u tom pravcu da cemo se sa trofejima pozdravljat u septembru
Husrefu nikad al bas nikad ne treba psovati jer za sve ovo su krivi uhljebi iz uprave
Moja jedina zamjerka za danas sto su ostavili onog idiota retardiranog na golu da brani penale, mogla se izmjena napravit i ubacit Adilovic ako nista znao je skinuti penale u dosta tekmi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 sep 2017, 18:48

Almira Bekica za prvog izvodjaca penala.Pod obavezno :kafa: Coek tare sa kreca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 sep 2017, 18:51

misli li Kuzmanovic nesto dobro napraviti u dresu FkS

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 sep 2017, 18:51

Inijesta je napisao/la:Gore je neko napiso da se mozemo zahvaliti vojnicima kluba za sve ovo pogotovo Repuhu, sezona je izgubljena jer nisi u situaciji da ganjas bilo sta u ligi
Mene samo strah da nam u narednim sezonama ovo ne postane normalno, mislim da idemo u tom pravcu da cemo se sa trofejima pozdravljat u septembru
Husrefu nikad al bas nikad ne treba psovati jer za sve ovo su krivi uhljebi iz uprave
Moja jedina zamjerka za danas sto su ostavili onog idiota retardiranog na golu da brani penale, mogla se izmjena napravit i ubacit Adilovic ako nista znao je skinuti penale u dosta tekmi
Adi je na jednom derbiju skinuo kreč, mislim one sezone kad je Dilaver Zrnanović zabio autogol.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 sep 2017, 18:55

Nadoknadit cemo ovo ispadanje bodom u sljedecom kolu protiv Radnika i tako povećati šanse da skinemo Zrinjskog sa prvog mjesta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, fks74, keli, Tatamata1946 i 57 gostiju.