Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
@GaziHusrevbeg
@Bianconeri1988
@bukvar
@Trequartista
@AdamSmith
i mnogi, mnogi drugi, kojih ne mogu trenutno da se setim...
Dobrodoshli mom...htedoh reci: dobrodoshao momak.
@Bianconeri1988
@bukvar
@Trequartista
@AdamSmith
i mnogi, mnogi drugi, kojih ne mogu trenutno da se setim...
Dobrodoshli mom...htedoh reci: dobrodoshao momak.

Druže MaGiCa, previše ozbiljno shvataš forum i forumsku diskusiju.
Tvoj ideal o klon čistom forumskom provizoriju je hvale vrijedan, ali u isto vrijeme i utopijski poduhvat. Potroši dragocjeno vrijeme proganjajući vještice, a na kraju dana se sve svodi na isto. Iz šupljeg u prazno dok se boje ne rastope.
[
]
Tvoj ideal o klon čistom forumskom provizoriju je hvale vrijedan, ali u isto vrijeme i utopijski poduhvat. Potroši dragocjeno vrijeme proganjajući vještice, a na kraju dana se sve svodi na isto. Iz šupljeg u prazno dok se boje ne rastope.
[

Aaaaaaaaaaaaaa, plachem i tugujemAdamSmith je napisao/la:Krpeljejšn in the action.

Adam uživa, dok Magični plače, plače i tuguje, aaaa, plače i tugujeee
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Stranac je napisao/la:Druže MaGiCa, previše ozbiljno shvataš forum i forumsku diskusiju.
[]
Istina. Na kraju dodje na to.

Ali, to je jedan od razloga zashto je pdf Serie A sa jedne strane izrazito nekvalitetan, a sa druge strane - najinteresantniji.
@JTS
Mani me tog ljaksea Zeksona. Gledaj umjetnos':
[youtube][/youtube]
- HeavensWonder
- Kontakt:
Još malo i temu preimenovati u triježnjenje uz dubokoumne filozofske postove cijenjenih forumaša 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pusti ba, vidiš da sa njima zdrava komunikacija nije moguca. idu do te mjere da te licno pocnu vrijedjatiEvil Genius II je napisao/la:fanovi juventusa cim ugledaju da je admir napisao post po defaultu pale odbrambene mehanizme i pisu stvari o kojima se uopste ne raspravlja. covjek je fino rekao da je juventus najbolja ekipa u italiji, pohvalio ih kao kolektiv i napisao da je vidal apsolutno najbolji igrac lige i jedan od najboljih na svojoj poziciju u svijetu. problem je u tome sto pojedini forumasi idu do te mjere da pisu o nekakvim svjetskim klasama i stavljaju igrace juventusa na pedijastal, a forma i kvalitet istih tih igraca je realno gledano samo produkt conteovog odlicnog vodjenja ekipe i uigranog sistema koji se praktikuje evo vec trecu godinu. s druge strane, nama je garcia cetvrti trener u tri sezone i ta uigranost je JEDINA bitna razlika izmedju dvije ekipe. o ligi prvaka cemo kada dodje vrijeme za to.

nema potpisa
kakve veze ima kako ja zovem nešto što ne volim sa vrijeđanjem na ličnoj osnovi?AdamSmith je napisao/la:Pa navijamo li za gnjide ili ne?
nema potpisa
Iste kao što nešto što ti ne voliš nema nikakve dodirne tačke sa gnjidama.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
znaci tebi jaran kaže joj ružne zgrade, ko qurac je, a ti njemu mrtav hladan ozbiljno kažeš uzmi terapiju, liječi se i slično?AdamSmith je napisao/la:Iste kao što nešto što ti ne voliš nema nikakve dodirne tačke sa gnjidama.
svako ima pravo na svoje mišljenje, a pravila foruma ne dopuštaju da se registrovani korisnici međusobno vrijeđaju, a koliko sam upučen vrijeđanje/omalovažavanje klubova, zgrada, planina i drugih stvari nije zabranjeno?
nema potpisa
Ukoliko neko nečemu daje nadimke koje nemaju nikakve dodirne tačke s istim onda se neke upučene riječi nekom nameču kao činjenično stanje.
sada ja trebam dobro razmisliti šta pišem o nećemu što ne volim da mi ne bi sunarodnjaci propisivali dijagnoze/terapijeAdamSmith je napisao/la:Ukoliko neko nečemu daje nadimke koje nemaju nikakve dodirne tačke s istim onda se neke upučene riječi nekom nameču kao činjenično stanje.

nema potpisa
Da, obitava ovdje jedan s kojim se možeš posavjetovati, ti i on imate dodirnu tačku, posavjetuj se s njim šta i kako.
Idemo u off, bolje da se posvetimo calciu.
Idemo u off, bolje da se posvetimo calciu.
-
cini mi se da je problem sto su pojedinci toliko duboko 'zagazili' u navijacke (diskutabilan epitet) vode da svojataju klub i uspjehe istog te svaki napad protiv kluba dozivljavaju kao licni. tako da kad admir napise 'rube, gnjide, lopovija i slicno' oni kolektivno dolaze da peru ukaljani obraz institucije nekim vrijedjanjima na licnoj osnovi pa cijela rasprava poprimi epske proporcije apsurda. da se razumijemo, ovaj primjer sam napisao jer je aktuelna ta rasprava, a ima nas takvih na svim temama ovog pdf-a. doduse, mozda sam naivan jer ocekujem kvalitetnu raspravu ili kvalitetno zezanje kao sto to s chingaliom cesto znam uraditi i mozda sam ja taj koji je fulao poentu pisanja ovdje pa nam se definicije 'kvalitetnog' u startu razilaze. u tom slucaju zaboravite sta sam napisao i nastavite po starom, a ja cu se pokusati prilagoditi ili odustati ako ne uspijem 

Mujo: Fato, jesul to opet nove čizme?
Fata: Jesu, što?
Mujo: Boga ti kolko si dala za njih?
Fata: Dvaput.
Fata: Jesu, što?
Mujo: Boga ti kolko si dala za njih?
Fata: Dvaput.
Il Club più titolato al mondo!
Ima tekmi gdje se ozbiljno da diskutovati o igri, ponašanji igrača, suđenju i ukupnom repertoaru.
Ali brate ima i situacija kad je neophodna zdrava zafrkancija. Ok je ja volim Juve ali shvatam da i drugi navijači vole i poštuju svoj klub.
Neki ovdje preozbiljno shvataju ''svoju ulogu na forumu'' i upuste se u kojekakve rasprave... jedni, drugi, treći i četvrti...
Opušteno ljudi ba, daj koju zahebaniju i podbadanje, daj koji kvalitetan post ili šalu... nije sve tako i ne treba biti ozbiljno previše...
Ali brate ima i situacija kad je neophodna zdrava zafrkancija. Ok je ja volim Juve ali shvatam da i drugi navijači vole i poštuju svoj klub.
Neki ovdje preozbiljno shvataju ''svoju ulogu na forumu'' i upuste se u kojekakve rasprave... jedni, drugi, treći i četvrti...
Opušteno ljudi ba, daj koju zahebaniju i podbadanje, daj koji kvalitetan post ili šalu... nije sve tako i ne treba biti ozbiljno previše...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stvarno se nekada pretjeruje ali ne mozes braniti Admira. Upijao je hinjsko podbanje od Magice pa to sada i sam radi.(Uzgred da se ogradim od onih koji ce reci kako znam za to a novi sam clan - mogu ja biti novi clan ali mogu citati ovaj forum i bez da sam njegov clan sto sam i radio unazad par mjeseci a i bio sam njegov clan prije nekog vremenaEvil Genius II je napisao/la:cini mi se da je problem sto su pojedinci toliko duboko 'zagazili' u navijacke (diskutabilan epitet) vode da svojataju klub i uspjehe istog te svaki napad protiv kluba dozivljavaju kao licni. tako da kad admir napise 'rube, gnjide, lopovija i slicno' oni kolektivno dolaze da peru ukaljani obraz institucije nekim vrijedjanjima na licnoj osnovi pa cijela rasprava poprimi epske proporcije apsurda. da se razumijemo, ovaj primjer sam napisao jer je aktuelna ta rasprava, a ima nas takvih na svim temama ovog pdf-a. doduse, mozda sam naivan jer ocekujem kvalitetnu raspravu ili kvalitetno zezanje kao sto to s chingaliom cesto znam uraditi i mozda sam ja taj koji je fulao poentu pisanja ovdje pa nam se definicije 'kvalitetnog' u startu razilaze. u tom slucaju zaboravite sta sam napisao i nastavite po starom, a ja cu se pokusati prilagoditi ili odustati ako ne uspijem

Boldano naravno ocekujem i ja ali sve mi djeluje da se opet necu dugo zadrzati ovdje opet.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.