Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

delinjo
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la delinjo » 22 jan 2018, 15:05

ma dobar je bio mali azijac ali realno protiv Federera nema ni promil sanse...ma ni za jedan set...prvo sto je servis ocajan i babuka kad god mu zapne moze doci do brejka....druga stvar Federer tako servira da sve ove prilike za brajke koje je imao protiv Novaka,protiv Rogera moze zaborviti...ukazat ce se tu i tamo mozda neka prilika ali to je sve....do finala sumnjam da ce neko Rogeru otkinuti set....kakav Berdih on je izgubio cim je saznao da igra protiv Rogera....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 jan 2018, 15:07

Chung pobijedio Djokovica a na faci mu se vidi da u slobodno vrijeme zna izvesti treci virijalni koeficijent jednacine stanja realnog gasa :lol:

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 jan 2018, 15:15

delinjo je napisao/la:ma dobar je bio mali azijac ali realno protiv Federera nema ni promil sanse...ma ni za jedan set...prvo sto je servis ocajan i babuka kad god mu zapne moze doci do brejka....druga stvar Federer tako servira da sve ove prilike za brajke koje je imao protiv Novaka,protiv Rogera moze zaborviti...ukazat ce se tu i tamo mozda neka prilika ali to je sve....do finala sumnjam da ce neko Rogeru otkinuti set....kakav Berdih on je izgubio cim je saznao da igra protiv Rogera....
Nece proci Sung.... u slijedećem kolu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2018, 15:24

Znaci Tomas Berdych najveca prijetnja do titule, bas kao i na Wimbledonu prosle godine. Ima Ceh sta ponuditi, al' babuka je svjestan prilike, danas kod Matsa u studiu pametan je izgled'o, zna sta radi, kaze ne trci za lopticom kad vodi, dozira. Volimo to cuti, znaci moze komotno s Berdych 4 ili 5 teskih setova i da ostavi gasa do kraja.

I sad kad pogledam ovaj zrijeb Federeru, jos vise ne mogu da vjerujem sta je Rafa imao na USO, dakle ovaj zrijeb sa potencijalnim Chungom u 1/2 i Rafom/Dimijem u finalu je tacno duplo tezi od Rublev/Delpo (mrtav)/Anderson. Kada bi Chung i Edmund isli poslije Berdycha tada bi Federer imao isto lagan zrijeb kao Rafa na USO. Zamislite znaci Chung i Edmund. Tada bi se Berdych ponistio sa Del Potrom, Chung sa Rublevom i Anderson sa Edmundom. A to je nemoguce da se desi, al' eto desilo se vec jednom i mislim da nece vise nikad.

Kako god, samo i samo se pita babuka u naredna 3 meca. Mora se uzet ta 20. pa onda da ganjamo tog Connorsa i planiramo sezonu :)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 jan 2018, 15:45

Edin TM87 je napisao/la:Znaci Tomas Berdych najveca prijetnja do titule, bas kao i na Wimbledonu prosle godine. Ima Ceh sta ponuditi, al' babuka je svjestan prilike, danas kod Matsa u studiu pametan je izgled'o, zna sta radi, kaze ne trci za lopticom kad vodi, dozira. Volimo to cuti, znaci moze komotno s Berdych 4 ili 5 teskih setova i da ostavi gasa do kraja.

I sad kad pogledam ovaj zrijeb Federeru, jos vise ne mogu da vjerujem sta je Rafa imao na USO, dakle ovaj zrijeb sa potencijalnim Chungom u 1/2 i Rafom/Dimijem u finalu je tacno duplo tezi od Rublev/Delpo (mrtav)/Anderson. Kada bi Chung i Edmund isli poslije Berdycha tada bi Federer imao isto lagan zrijeb kao Rafa na USO. Zamislite znaci Chung i Edmund. Tada bi se Berdych ponistio sa Del Potrom, Chung sa Rublevom i Anderson sa Edmundom. A to je nemoguce da se desi, al' eto desilo se vec jednom i mislim da nece vise nikad.

Kako god, samo i samo se pita babuka u naredna 3 meca. Mora se uzet ta 20. pa onda da ganjamo tog Connorsa i planiramo sezonu :)

e ovo je merak citati :D :thumbup:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 22 jan 2018, 16:28

Berdych nije prijetnja, Chung jos manja

Ali Nadal je duplo bolji nego prosli AO, a cisto sumnjam da ga Dimitrov moze dobiti
Genius, outrageous, the best ever! RF!

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 22 jan 2018, 16:29

Edin TM87 je napisao/la:Znaci Tomas Berdych najveca prijetnja do titule, bas kao i na Wimbledonu prosle godine. Ima Ceh sta ponuditi, al' babuka je svjestan prilike, danas kod Matsa u studiu pametan je izgled'o, zna sta radi, kaze ne trci za lopticom kad vodi, dozira. Volimo to cuti, znaci moze komotno s Berdych 4 ili 5 teskih setova i da ostavi gasa do kraja.

Jel moguce da neko poredi Federera i Nadala kroz zrijeb odredjenog turnira u ovom slucaju USO i AO, i pri tome navodi kako je Nadal imao smijesan zrijeb na USO sa mrtvim Del Potrom a taj mrtvi Del Potro dobio tog istog Federera na tom istom USO :bow:
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 jan 2018, 17:18

Pa iskreno jeste Delpo bio mrtav onaj meč, držao do prvog seta i to je bio njegov plafon, dao je sve i pobijedio je Federera jer je Federer odigrao meč gdje su mu se desile one klasične bubice, propuštene prilike i zachokao je u svom stilu tada bio, da je bio hladniji i smireniji ne bi Delpo prošao tada Federera, zato što ni jedan ni drugi tada nisu bili uopšte spremni teniseri, a pogotovo Federer koji je čitavu Američku turneju izgubio zbog povrede leđa koja se na njegovu nesreću zadržala kroz cijelu Američku turneju

Uostalom, Rafa ima smiješne žrijebove evo peti GS zaredom, neka priča šta ko želi ali to je fact, u odnosu na Federerove žrijebove prošle godine imao je duplo lakše puteve do 2 GSa nego što je imao Federer

Opet, nije više ni bitno jer ovdje ne smiješ ništa ni spomenuti da se ne nalože navijači određenih tenisera, kako mi tako i vi i kraj priče

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 22 jan 2018, 17:57

Na kraju opet Rogeru laksi zrijeb... :nedam:

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 22 jan 2018, 18:13

@ AndrejArshavin23
Ispade da je Nadal osvojio taj USO samo zato jer se nasao u pravo vrijeme na pravom mjestu. Navodis kao jedan od argumenta zasto je Federer izgubio na tom USO povratak nakon povrede, a nakon sto je Federer osvojio prosli AO nakon pauze zbog povrede tada je bio genije, medjutim kada izgubi onda je povreda ucinila svoje, mani se dvostrukih kriterija. Ne moze se neciji uspjeh i GS titula osporiti sa zrijebom pa bio to Nadal, Federer, Djokovic ili bilo ko, tako da je spominjanje toga i uporedivanje necijeg puta besmisleno.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 jan 2018, 18:18

ma Rafa od AO prosle sezone evo do AO ove sezone tek sada ima ozbiljnijeg igraca za protivnika....naravno da mu se poklopio zrijeb ali isto tako mu ne treba ni osporiti titulu...osvojio je i sve ostalo je manje bitno ....i na kraju nekad za 50 godina niko nece pitati kako je dosao do titule nego ce znati da je osvojio to i to tada i tada....u sportu je i sreca bitan faktor..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2018, 18:25

alex1991 je napisao/la:

Jel moguce da neko poredi Federera i Nadala kroz zrijeb odredjenog turnira u ovom slucaju USO i AO, i pri tome navodi kako je Nadal imao smijesan zrijeb na USO sa mrtvim Del Potrom a taj mrtvi Del Potro dobio tog istog Federera na tom istom USO :bow:
Delpo je upravo postao mrtav nakon pobjede protiv Federera, nije valjda da to nisi mogao sam skontat?

Da, itekako je moguce da se porede 2 zrijeba, zato sto je Nadal imao najlaksi put u historiji Slama i napisao sam sta se treba desit da Federer ima isti takav npr na ovom turniru znaci da se moze slikovito prikazat kakva je to katastrofa bila na USOu i da je bukvalno nemoguce da se to ponovi, a ne da mi neko preuvelicava stvari i prodaju muda za bubrege ljudima koji se ne razumiju a dolaze ovdje da citaju.
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 22 jan 2018, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 22 jan 2018, 18:28

Nije to dvostruki kriterij nego činjenica, uporedi igru Federera poslije Američke turneje i onu prije nje pa ćeš shvatiti o čemu govorim

Ne osporavam ja titulu Nadala, nego govorim činjenicu da je žrijeb bio šega njemu evo već dugo vremena, ne znam u čemu je problem kada to jeste istina

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 22 jan 2018, 18:34

@ Edin TM87
Kakvo rezonsko razmisljanje, zadivljen sam :bow: :rol:
Cuj postao mrtav nakon pobjede nad Federerom i zato ga je Nadal pobijedio :rol:

@AA 23
Po tvojoj prici ispada da jedan teniser ne moze imati bolje odnosno losije periode u svojoj igri, bez da se za to okrivi neka povreda.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 jan 2018, 18:37

AA23 je napisao/la:Ne osporavam ja titulu Nadala, nego govorim činjenicu da je žrijeb bio šega njemu evo već dugo vremena, ne znam u čemu je problem kada to jeste istina
Problem je u tom sto je ova pomalo isfrustrirana polovina foruma slijepa pred istinom.

Ja sam povukao crtu 2 zrijeba iz razloga sto mi ljudi govore joj Federera nafaka svi mu ispali do finala nema nikog, kako je sretan bla bla. I onda povucem crtu da vidimo ko je sretan, ustanovi se da ovaj zrijeb duplo tezi od onog na USOu ako Rafa il Dimitrov budu u finalu. Ako neko ima bilo kakav argument da nisam upravu nek napise, ako nema preskocite me.

@alex, sta tebi nije jasno? Dusu dao da uzme Federera, vise nije mogo hodat, odigro jos set protiv Nadala i hodo do kraja meca. Jesil to ikad vidio inace u tenisu, da se jedan igrac izmori toliko da nije u stanju da igra iduci mec 100%, jesil ista naucio prateci il samo lupas da kontriras nekom...

Btw i eto sve da je bio na 100%, opet ga maksimalno mozes uporedit s Berdychom s ovog turnira, sto opet govori da sam upravu, hajmo dalje.

alex1991
Kontakt:

Post Postao/la alex1991 » 22 jan 2018, 18:49

Cuj umorio se protiv Federera, onda imao snage za set protiv Nadala i onda je poceo hodati po terenu bas u tom trenutku kad je Rafa okrenuo rezultat i mec u svoju korist, koja koincidencija. Kolika neznalica moras biti da nesto ovakvo tvrdis i jos povrh svega vjerujes da je ta tvrdnja ispravna samo da bi osporio neciji uspjeh :kralj:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2018, 18:52

Delpo je odigrao slično protiv Rafe i protiv Rogera, samo Federer nije bio u stanju meč završiti kad je imao prednost nad Delpom a Rafa jest. Vjerovatno obojica pola svojih titula ne bi vidjeli da su Nole i Murray biti zdravi, pogotovo ovaj prvi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 jan 2018, 18:58

Unofficialpage je napisao/la:Delpo je odigrao slično protiv Rafe i protiv Rogera, samo Federer nije bio u stanju meč završiti kad je imao prednost nad Delpom a Rafa jest. Vjerovatno obojica pola svojih titula ne bi vidjeli da su Nole i Murray biti zdravi, pogotovo ovaj prvi.
ja ne znam da tebi Nole kaze da je mlijeko crno ti bi povjerovao :D :D :D :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 jan 2018, 19:01

delinjo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Delpo je odigrao slično protiv Rafe i protiv Rogera, samo Federer nije bio u stanju meč završiti kad je imao prednost nad Delpom a Rafa jest. Vjerovatno obojica pola svojih titula ne bi vidjeli da su Nole i Murray biti zdravi, pogotovo ovaj prvi.
Ja sam navijač Federera, ali realnost je da Federer ne bi mogao ispratiti Novaka prvenstveno fizički.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 22 jan 2018, 19:05

Unofficialpage je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ja sam navijač Federera, ali realnost je da Federer ne bi mogao ispratiti Novaka prvenstveno fizički.
znam da jesiii... nego sam primjetio da shvatas olako te povrede....ono nakaslje se igrac....ti ga opravdas :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.