Baja, Amir, Memija, Kvesa i harva neka zarada, a ostalibraco je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Baja, Amir, Memija, Kvesa i harva neka zarada, a ostalibraco je napisao/la:
Deju NikolicaNeandertalac je napisao/la:A koga bi vi umjesto Ćenana, da vas čujem. Nemojte samo reći nekog Željovca.
Subic, Vukota, neki jak špic.Neandertalac je napisao/la:Dosta ove zahebancije, sada malo ozbiljno.
Pare od Lendrića usmjeriti u kapitalce.
+1bhsport je napisao/la:Subic, Vukota, neki jak špic.Neandertalac je napisao/la:Dosta ove zahebancije, sada malo ozbiljno.
Ako pitaš za moje mišljenje ni jedan od njih dvojice. Nešto kontam da se Vukota ne bi uklopio, jak je u skoku i kada se brane, na zemlji Kerla dva. Plus pritisak.bhsport je napisao/la:Subic, Vukota, neki jak špic.Neandertalac je napisao/la:Dosta ove zahebancije, sada malo ozbiljno.
Ma @Nea nisu oni sad zasad realni, vukotu nasi nisu jos kontaktirali i vices scenu kad ga hsk sarajevo uzme mi ako mislimo napast na titulu iduce sezone moramo se ozb pojacati a za takve ozb igrace treba kesa a pitanje jel mi imamo Kesa za te ozb igrace il ce Cenan ubleha dovest polovanjakeNeandertalac je napisao/la:Ako pitaš za moje mišljenje ni jedan od njih dvojice. Nešto kontam da se Vukota ne bi uklopio, jak je u skoku i kada se brane, na zemlji Kerla dva. Plus pritisak.bhsport je napisao/la:Subic, Vukota, neki jak špic.Neandertalac je napisao/la:Dosta ove zahebancije, sada malo ozbiljno.
Subić, dobar bek kao i Vukota stoper, da me ne shvatite pogrešno ali za moj ukus puno nekih povreda sitnih, da ne kažem odglumljenih, skup, nepouzdan itd itd.
Lijevi bek iz Krupe onaj malac. Stoper, ne vidim ga u našoj ligi, trenutno.
Jašarević može, Stanić Kafu za Galića, Redžić moja želja, Koljić ni u snu.Qwerty90 je napisao/la:Moje neko skromno mišljenje: lijevi bek - Irfan Jašarević, desni bek - Marin Galić, vezni - Ajdin Redžić, špic - Elvir Koljić. Kako god okrenem sa kamionom treba u Krupu otići ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
samoposmatram je napisao/la:Ima li ikakve sanse da se D. Sadikovic i Beganovic vrate u klub?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.