Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Jako upitne odluke Bayerna, a hoce da kad zacinis upravu sa balkanskim mentalitetom.
Sok odmah na pocetku utakmice u Freiburgu, 0:1.
Raspad Freiburga, 0:2. Imate prenos na sk8. Koln iz drugog plana prijeti za poziciju broj 4.
Jao Freiburga, nudi im se Leipzig 

-
- Kontakt:
Izgubi Freiburg 2 bitna boda, mogli bi ih koštati. Zadnje kolo idu Leverkusenu, možda izravni dvoboj za LP to bude
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
- Kontakt:
Der Klassiker postade revijalna utakmica u sezoni di i jedni i drugi jedva čekaju kraj očajne sezone. 

Necu taj otpad ni gledati. Toliko sam razocaran ove sezone da ne pamtim kad mi je nesto teze palo.CarlitoBrigante je napisao/la: ↑23 apr 2022, 18:09Der Klassiker postade revijalna utakmica u sezoni di i jedni i drugi jedva čekaju kraj očajne sezone.![]()
Pod hitno treba neko uzeti bundesligu da Bayern opet dodje sebi.
-
- Kontakt:
ma Bundesliga je malo bolja verzija francuske Lige 1 u zadnjih 10 godina
-
- Kontakt:
Zagadou umislio da je Maldini
-
- Kontakt:
Eh da je nama juce sudio , sudac sto sudi danasnju tekmu Bochum vs Augsburg , bilo bi penala za BvB ko kiše 
Ipak Hertha opstaje
Šta bi jučer sa igračem od 300 mil nije se sastavio sa loptom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
I to kako su se borili i bili rastrčani danas. Preporodio ih Magath, to sam i očekivao od njega. Čovjek se bazira na jednostavna sredstva, dao do znanja ekipi šta je bitno u ovakvoj situaciji i tako su došli do bitnih pobjeda.
Stuttgart bi trebao izboriti doigravanje, nisu loša ekipa, nerijetko i dopadljivo igraju ali dosta puta su nestetno izgubili bodove. Od Arminije jesu svakako kvalitetniji.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Eto spasit ce se, ali sta dalje?effe_sa je napisao/la: ↑24 apr 2022, 21:11I to kako su se borili i bili rastrčani danas. Preporodio ih Magath, to sam i očekivao od njega. Čovjek se bazira na jednostavna sredstva, dao do znanja ekipi šta je bitno u ovakvoj situaciji i tako su došli do bitnih pobjeda.
Stuttgart bi trebao izboriti doigravanje, nisu loša ekipa, nerijetko i dopadljivo igraju ali dosta puta su nestetno izgubili bodove. Od Arminije jesu svakako kvalitetniji.
Magonja je obavio sta je trebalo, medjutim to je samo trenutno gasenje pozara. Nemaju plan, decenijama se vrte u krug, nikako da naprave iskorak. Dodjose vremena da Union gospodari Berlinom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stuttgart zaista ima skup dobrih i mladih igraca i bila bi prava steta da ispadnu.
Vjerujem da ce u slucaju opstanka, oni sljedece sezone biti u prvom dijelu tabele.
Vjerujem da ce u slucaju opstanka, oni sljedece sezone biti u prvom dijelu tabele.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To šta dalje je najteže pitanje kod Herthe trenutno...

Sada su se prije 2-3 godine pojavila ta novčana sredstva od Windhorsta,nešto se i kvalitetno od igrača dovelo, primjer je evo Tousart koji je danas odigrao fantastičnu utakmicu. Ali bilo je i fula, pa su se onda tim novcem i rupe nastale usljed pandemije pokrivale.
Bobić se kao menadžer u ovoj svojoj sezoni i nije proslavio, znači prije sezone je došao, ali nije baš neke do sada posebne poteze napravio. Sada stoji da se vidi hoće li on to moći u narednoj sezoni posložiti, jer se očekivalo da uradi dobar posao kao u E. Frankfurtu gdje je i manje novca imao na raspolaganju nego u Herthi.
I pitanje je hoće li s Magonjom nastaviti i nakon ove sezone, to bar za sad nije bilo isključeno. Možda bi i trebali probati..
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ako zele napredak nema od Magonje nista, moje misljenje. Isto tako smatram da je bolje po njih da su ispali pa da krenu od nule.
Pa ja bi s njim na njihovom mjestu probao. Možda će to trajati 1-2 godine , možda i duže, ali bar će biti uspješnije nego što je bilo u ovih protekle dvije godine. Meni je ludilo bilo kada je Bobić doveo Korkuta, čovjeka koji nigdje nije pokazao neku konstantu. A Magath mu je bio slamčica spasa, ni sam više nije bio siguran da li je to pravo rješenje...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Sta to citam opet vam cist penal nije sviran protiv drzavnog projekta? Pa je li moguce vise? Svaku utakmicu protiv njih vas zakinu.kraljttbvb je napisao/la: ↑22 apr 2022, 14:43Ovako je i Borusija pocela budalesati sa parama prije 20-ak godina i rasipati ih na sve strane, kao da sutra ne postoji. Pa skoro otisli u kanal![]()
Pravi Bajern inflaciju, sad ce svaka šuša koju zeli neki klub iz BL traziti veliku platu i neke milione eura po sezoni![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Oprostili su im gol koji su primili zbog imaginarnog zaleđa tako da...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.