FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

RMA
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la RMA » 04 jul 2012, 17:21

Za Reus-a je šteta. Al meni je nekako briga Robben. NIkako da se vrati u onu pravu formu u nu iz sezone 09-10. Nekako nakon sp-a i one povrede nije vise onaj stari.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 04 jul 2012, 17:42

breno osuđen na 3 godine i 9 mjeseci

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 04 jul 2012, 18:15

badstuber je napisao/la:breno osuđen na 3 godine i 9 mjeseci

hehe sad kad je transfer period i kad je pitanje kud ce koji igrac, breno ce u zatvor pojacati neku zatvorsku ekipu na rekreacijama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jul 2012, 18:15

Breno je zapalio svoju kucu i za to dobio 3 godine zatvora. Pa jbt bas moras biti debil da uradis ovako nesto. Nadam se da ce Bayern sto prije raskinuti ugovor sa njim. Pa on je gori i od Deislera. :roll:
RMA je napisao/la:Za Reus-a je šteta. Al meni je nekako briga Robben. NIkako da se vrati u onu pravu formu u nu iz sezone 09-10. Nekako nakon sp-a i one povrede nije vise onaj stari.
Cekaj, ti se sa ovim nickom i avatarom deklarises kao Bavarac. Ili ti je Bayern drugi najdrazi klub. :lol:
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jul 2012, 18:40

Ne moraš brinut Muki oko Brene, njegov ugovor je istekao i nije produžen. Nema se šta raskidat :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jul 2012, 18:53

Bayern spreman maksimalno 25 miliona eura dati za Martineza. Pozitivna stvar je ta što Javi hoće da izvrši na predsjednika pritisak, pošto mu se ide iz Bilbaoa.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2012, 18:56

effe_sa je napisao/la:Bayern spreman maksimalno 25 miliona eura dati za Martineza. Pozitivna stvar je ta što Javi hoće da izvrši na predsjednika pritisak, pošto mu se ide iz Bilbaoa.
Ovo je vec neka razumljiva odsteta.
Suludo je bilo dati 40 miliona, to vjerujem nisu u stanju ni City ni PSG, s obzirom da se jos uvijek radi o igracu koji nije neka Svjetska klasa.

Bayern je uvijek bio realan sto se tice placanja nekih igraca, tako da astronomske odstete ne dolaze u obzir a i Bayernova ekonomija se tome protivi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 04 jul 2012, 19:00

Ma nek ide u zatvor ,ja bi mu dozivotnu dao samo zato sto je debil...Ima milionska primanja,i on zapali kucu da uzme pare od osiguranja-KLOC!Eh posto je tako pametan sad umjesto da prima kes,primat ce...

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 jul 2012, 19:01

Na pomolu zamjena Bastian - kAdira,sta reci na ovo ne znam.Mogu samo slobodno da kazem da Schweini nije vise onaj dobri stari,vidjecemo :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2012, 19:03

Ovu razmjenu bi najvise podrzao nas Seco, samo ne znam dali je Khedira taj igrac kojeg bi on zelio gledati. :mrgreen:
Sto se mene tice a bome i Henesa od ove razmjene nema nista. 8-)

Izlevaticemo Madridjane kao onda kad smo im Robbena uzeli a zahtijevali su Riberya u razmjeni. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 04 jul 2012, 19:19

Centre forward je napisao/la:Na pomolu zamjena Bastian - kAdira,sta reci na ovo ne znam.Mogu samo slobodno da kazem da Schweini nije vise onaj dobri stari,vidjecemo :?
odma, nama, sad, zofort, ject, nau, trkom...
majku mu, ak bude stani-pani, ja cu mu pomoci oko pakovanja i nosanja kufera.
ima da ga krkace odnesem do aerodroma, ma sta do aerodroma, cu ga nosim bre do u madrid.

---kros----kadirica----
------martinez---------

uf, preyebeno. imali bi najjjjtrkackiji vezni red na planeti.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 jul 2012, 20:43

Centre forward je napisao/la:Na pomolu zamjena Bastian - kAdira,sta reci na ovo ne znam.Mogu samo slobodno da kazem da Schweini nije vise onaj dobri stari,vidjecemo :?
Ma ništa od toga, danas Heynckes izjavio da će Schweini s njegove strane imati poseban tretman. Jupp ima namjeru da se na poseban način odnosi prema Bastianu na treningu, kako bi ovaj povratio u potpunosti fizičku spremu nakon ozljeda, te dostigao opet i psihološku stabilnost nakon gubitka važnih utakmica.

Protiv Khedire naravno nemam ništa, pozdravio bi njegov dolazak u potpunosti, to je čovjek koji se sve više kristališe i u Elf-u kao pravi vođa. Samo što evo ja sam za to da damo Seckinog Kroosa za Khediru, naravno uz doplatu :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 04 jul 2012, 21:25

ja koliko sam shvatio breno je dobio kaznu,ali ce istu odraditi na slobodi,tj nece sjediti u zatvoru
Stern des Südens

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 jul 2012, 22:23

proFCB je napisao/la:ja koliko sam shvatio breno je dobio kaznu,ali ce istu odraditi na slobodi,tj nece sjediti u zatvoru
Najbolje da je odradi u Slobodi iz Tuzle. :lol:
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 04 jul 2012, 22:26

Evo RvP odbio produžiti ugovor sa Arsenalom volio bi ga vidjeti u dresu FCB-a znam da imamo Gomu Mandžu i Pizzu ali,.... :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 04 jul 2012, 23:58

proFCB je napisao/la:ja koliko sam shvatio breno je dobio kaznu,ali ce istu odraditi na slobodi,tj nece sjediti u zatvoru
cccc,jbg tako je valjda kad si poznata licnost pa ti je sve dozvoljeno :evil:

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 05 jul 2012, 00:52

ljudi sto mislite o razmjeni schweinsteiger-khedira??

ja mislim da je to tesko moguce ali s nasom upravom nikad ne znas

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 05 jul 2012, 00:58

badstuber je napisao/la:ljudi sto mislite o razmjeni schweinsteiger-khedira??

vidi to ti je prosto NEMOGUCE!!! isto kao kad se javio interes Barce za Alabom! To su transferi koji su nemoguci! E sad sta se moze desiti jeste to da Bayern veoma fino na lijep nacin prevari spanjolce i dovede Khediru,a da Schweini naravno ostane u Bayi.
Iako u to nevjerujem,bilo bi jako zanimljivo
Mislim da ce Bayern il Martineza dovest ili nekog igraca slicnih kvaliteta za manje novce
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jul 2012, 01:08

smopiBVB je napisao/la:
cccc,jbg tako je valjda kad si poznata licnost pa ti je sve dozvoljeno :evil:
Pogresno mislite. Breno mora odlezati zatvorsku kaznu koju je sud izrekao, i njegovi advokati imaju rok od sedam dana da uloze zalbu na ovu presudu sto ce i uciniti i njihov je cilj da ista bude izrecena kao uslovna kazna. Hoce li uspjeti u tome ostaje da vidimo.
badstuber je napisao/la:ljudi sto mislite o razmjeni schweinsteiger-khedira??

Prije ce pola foruma postati milioneri, nego li se Bayern odluci da proda igraca iz vlastite skole. ;) ;)
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 jul 2012, 09:16

Omerbavarac je napisao/la:Sto se mene tice a bome i Henesa od ove razmjene nema nista
effe_sa je napisao/la:vo ja sam za to da damo Seckinog Kroosa za Khediru, naravno uz doplatu
bem mu misa, taj vas svajn nikako da se vrne u formu sa svjetskog od prije gotovo 3 godine :?
i da, nemojte sami sebe lagati govoreci da je zadnju tekmu na ovom ep-u odigrao povrijedjen.
naprotiv! bio je 100% spreman.
cekajte vi dok se zama raspojasa pa pocne lopatom izbacivat krs koji je uli nakpio 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: bavaracmujo, HerrMarkusen i 6 gostiju.