FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@Monolog : Zašto ne braniti Franka ? Pa živimo u demokraciji i sVobodi govora. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Maric je govorio o istoriji i radzanju frankovog kluba i ima se tu sta prezirati. Ali ne bjezati od cinjenica i tako brisati istoriju u svojim glavama. Kad pogledas one slike "velikog tate" u onim istorijsko dokazanim oficirskim uniformama pokusam razumjeti madridiste. Vjerovatno konstatuju da je Maric blaugranin fan sa izrazitom sposobnoscu manipulacije slikom kroz izvrsne vjestine u Photoshopu i After effectu. Onda da je Franko stvarao Atletiko Madrid a da je Bernabe greskom nekog kancelarijskog sluzbenika ime Realovom stadiona. Sve ce reci i montirati ali istini u oci tesko da ce pogledat. No svijet i istorija nece zatvoriti oci pred ovim.Pavon je napisao/la:Koje pobijanje. Naklon.adriano_leite je napisao/la: Hahahahhahahahha kaze mi covjek da su moji postovi jadni, covjek kojem je ovo bog zna koji nick.
Franca niko ne brani. 90% madridista moj Monoloze prezire Franca i zbog toga svi oni odbijaju prihvatiti ikakvu povezanost sa istim. Svaki madridista se uvrijedi kad ga nazoves fasistom sto je Maric uradio u onom svom prilogu. Da bi pricao o Francu trebas znati mnogo vise o spanjolskom nogometu nego sto to Maric cije je znanje na tom podrucju vjerujem ograniceno zna.O Francu znam ono što pročitah u stručnoj literaturi i nikako mi ne idu u glavu osobe koje ga brane. Šta to samo govori o njima?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Druže sve si kratko i jasno objasnio.Mislim sada nazivati jednog vrhunskog novinara lažovom kao štoje Mara je bruka. Čovjek koji najdublje analizira stvari iz toliko provjerenih izvora je za mene zaista genijalan.To kome sta odgovara je njegov problem.Monolog je napisao/la:Marić govori istinu kada priča kontra SAD-a, a kada priča kontra Reala iz Madrida, onda su to neprovjerene informacije.Šteta što na forum nije registrovan moj prijatelj koji je veliki zaljubljenik u SAD. Smio bih se kladiti da bi on podržao ovo u vezi Reala, al' bi popljuvao Marića zbog napada na SAD.
![]()
Helem, @Adriano je u pravu. Postoje 2 strane medalje. No, problem je što niko ne želi pogledati onu stranu koja mu ne odgovara.Klasika, jelde?
![]()
O Francu znam ono što pročitah u stručnoj literaturi i nikako mi ne idu u glavu osobe koje ga brane.Šta to samo govori o njima?

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ja mislim da je ovaj prokleo dan kad se vratio u Barsu. Nanoso se ovih kanti i trofeja kolko je mogo samo sanjat do neki dan....DesimaL je napisao/la:![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
doso ko velika zvijezda a sad ispade ko fizicki radnikbparena je napisao/la:Ja mislim da je ovaj prokleo dan kad se vratio u Barsu. Nanoso se ovih kanti i trofeja kolko je mogo samo sanjat do neki dan....DesimaL je napisao/la:![]()

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Objasnio kako se igra fudbal !
[youtube][/youtube]

Valencia i sporting

[youtube][/youtube]

Valencia i sporting

Visca el Barça ! Mes que un club !
- senad_flamin
- Kontakt:
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobar ovaj sto kaze 90% navijaca prezire franka
http://2.bp.****/_mvVCfGp0dn8/T ... as+Sur.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://2.bp.****/-iOS6TnGKmHk/T ... 3f54i3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko o tome....

http://2.bp.****/_mvVCfGp0dn8/T ... as+Sur.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://2.bp.****/-iOS6TnGKmHk/T ... 3f54i3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Toliko o tome....
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I sta sad zbog pojedinaca treba da se ultras-sur i navijaci Reala smatraju ultra-fasistickom grupom? Tu fasisticku zastavu mogao je donijeti bilo ko, obuci dres Reala i privuci paznju javnosti. Dalje, mogao si se malo raspitati prije nego si postavio tu drugu sliku, gdje se vidi falangisticka i fasisticka zastava, te zastave na Bernabeu unijela su dva navijaca ni manje ni vise Deportiva, utakmica pred finale Kupa kralja.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar ovaj sto kaze 90% navijaca prezire franka![]()
![]()
Toliko o tome....
Nista, idemo onda i Frente Atleti okarakterizirati kao fasisticku skupinu, ciji "clanovi", neprestano unose falangisticke zastave na Manzanares.
"Nasa borba, nasa slava".

I kako se nazivaju ovi ljudi?

Navijaci Reala nikada nisu zvizdali niti jednoj himni na svijetu, a kamo li himni vlastite domovine.
Boixos Nois, kojim se pola Barcelone dici:
Balavac jedan.
nema se logike ocrniti svaka navijacka grupa radi par pojedinaca koji su hoce samo da privuku paznju...
ali mi je jos smjesnije reci da franca mrzi 90% madridista..how yes no

ali mi je jos smjesnije reci da franca mrzi 90% madridista..how yes no

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Na tribini niko ne moze kaciti zastave kako je kome kurcu cejf.Navijaci Barselone su nacionalisti i to nije tesko zakljuciti , a sto se tice ove grupe Boixos Nois i oni su fasisti sudeci prema slici mada sad ne znam kakvi su jer ova slika je uslikana prije 10-15 i vise godina sigurno.Pavon je napisao/la:I sta sad zbog pojedinaca treba da se ultras-sur i navijaci Reala smatraju ultra-fasistickom grupom? Tu fasisticku zastavu mogao je donijeti bilo ko, obuci dres Reala i privuci paznju javnosti.Sarajlijc@ je napisao/la:Dobar ovaj sto kaze 90% navijaca prezire franka![]()
![]()
Toliko o tome....
I kako se nazivaju ovi ljudi?
Navijaci Reala nikada nisu zvizdali niti jednoj himni na svijetu, a kamo li himni vlastite domovine.
Boixos Nois, kojim se pola Barcelone dici:
Balavac jedan.
Boixos Nois su dozivotno protjerani sa Nou CampaPavon je napisao/la: Boixos Nois, kojim se pola Barcelone dici:
Balavac jedan.

Don't hate what you don't understand.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ni oni sami ne znaju koja im je politicka orijentacija 

Da, znam, protjerani su 2003 (ili 2004) po Laportinom dolasku, ali moras priznati da je glupo usporedjivati Ultras Sur sa boixosima obzirom na cinjenicu da ovi iz Madrida nikada nisu radili s'ranja kao boixosi.xaviesta je napisao/la: Boixos Nois su dozivotno protjerani sa Nou CampaMada u svakoj navijackoj grupi se kad tad desi neki fasisticki ispad, mada su ovi Ultras Sur bas skloni tome, cini mi se da si i ti nekad pricao o tome

A i dusa im se pobit. Ove godine, kada ste digli LP, na onom Canaletas trgu (tako nesto), u slavlju su povrijedjene desetine navijaca, a jedan decko je podlegao povredama.
A sta jel' to nuzno moraju imati politicku orijentaciju?Sarajlijc@ je napisao/la:Ni oni sami ne znaju koja im je politicka orijentacija
Pijan covjek se utopio, i to nije u Barceloni vec u nekom manjem katalonskom gradicu.Pavon je napisao/la: Da, znam, protjerani su 2003 (ili 2004) po Laportinom dolasku, ali moras priznati da je glupo usporedjivati Ultras Sur sa boixosima obzirom na cinjenicu da ovi iz Madrida nikada nisu radili s'ranja kao boixosi.
A i dusa im se pobit. Ove godine, kada ste digli LP, na onom Canaletas trgu (tako nesto), u slavlju su povrijedjene desetine navijaca, a jedan decko je podlegao povredama.
Mada je glupo i pricati vise o ovome, covjek u dresu Reala odnosno Barce moze komotno gledati utakmicu među protivnickim navijacima

Ne, ne, ne. Ja sam citao da je djecak podlegao povredama na trgu Canaletas, za tog pijanog covjeka ne znam. Ali nebitno.
[youtube][/youtube]
A ovo ipak moze medju civilizovanim svijetom:
[youtube][/youtube]
I ja nisam smio u dresu Reala na Maksimir otici.
btw. za ovo treba imat' volovska muda
[youtube][/youtube]
Odosmo malo predaleko, ali u svakom slucaju, bolje od debilne diskusije
Nisu tribine, pero bueno...covjek u dresu Reala odnosno Barce moze komotno gledati utakmicu među protivnickim navijacima
[youtube][/youtube]

A ovo ipak moze medju civilizovanim svijetom:
[youtube][/youtube]
I ja nisam smio u dresu Reala na Maksimir otici.

btw. za ovo treba imat' volovska muda
[youtube][/youtube]
Odosmo malo predaleko, ali u svakom slucaju, bolje od debilne diskusije

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovi ultras sur su smijesni realno bezveze su skroz.
To za djecaka nisam cuo, imas neki link?
Uostalom nebitno, istina desi se neki incident kao svastika kod ultrasa i sl. ali to je uglavnom djelo pojedinca i nema veze sa klubom.
Uostalom nebitno, istina desi se neki incident kao svastika kod ultrasa i sl. ali to je uglavnom djelo pojedinca i nema veze sa klubom.
Kakva opservacija. Mislim da nakon ovoga nijedan navijac Reala na jug vise nece uci. Toliko si ih ponizio ovom izjavom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovi ultras sur su smijesni realno bezveze su skroz.
E moje djete...
E je*iga, to sam citao u petom mjesecu, kad ste LP digli, pokusat cu naci.xaviesta je napisao/la:To za djecaka nisam cuo, imas neki link?
Slazem se potpuno za taj dio oko pojedinaca.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro oprosti mi , odlicni su najbolji su navijaci i takoPavon je napisao/la:Kakva opservacija. Mislim da nakon ovoga nijedan navijac Reala na jug vise nece uci. Toliko si ih ponizio ovom izjavom.Sarajlijc@ je napisao/la:Ovi ultras sur su smijesni realno bezveze su skroz.
E moje djete...
E je*iga, to sam citao u petom mjesecu, kad ste LP digli, pokusat cu naci.xaviesta je napisao/la:To za djecaka nisam cuo, imas neki link?
Slazem se potpuno za taj dio oko pojedinaca.

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.