FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znaš kako je kad istok negog na zub uzmeskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Ubacio ga na Hebibovo mjesto,desno uz liniju,izgubio se realno frajer. Helem nejse imao je koje oduzimanje lopte,sto u biti i jeste njegova glavna karakteristika ili ti tog "teskasa" zadnjeg veznog,uzmi ,dodaj prvom do sebe i haj zdrao. Vidjet cemo bit ce vremena za upoznati ga.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Adukor bio, sta je igrao i koliko?
Ako Bog da, pobjedit u sljedecem kolu, to bi vec bilo nesto..
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Osttribine
- Kontakt:
"Bolje ti je u sumi sa medvjedom se sresti nego sa nama na Istoku kaciti"hilmo je napisao/la:Znaš kako je kad istok negog na zub uzmeskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?

- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu, ali zasto opet izmisljamo pozicije igracima? Ako nema mjesta za njega pa bolje i klupa nego izmisljati pozicije.miky_hz je napisao/la:Ubacio ga na Hebibovo mjesto,desno uz liniju,izgubio se realno frajer. Helem nejse imao je koje oduzimanje lopte,sto u biti i jeste njegova glavna karakteristika ili ti tog "teskasa" zadnjeg veznog,uzmi ,dodaj prvom do sebe i haj zdrao. Vidjet cemo bit ce vremena za upoznati ga.SiouxLukavac je napisao/la:Kakav je Adukor bio, sta je igrao i koliko?
Ako Bog da, pobjedit u sljedecem kolu, to bi vec bilo nesto..
A to da je izgubljen sasvim normalno, zato sam i govorio da ga treba par tekmi sa klupe slati u igru, da malo osjeti teren, suigrace, nacin igre itd.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
skoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?
Nako.
Samo da pozzz Siux-a, uzivaj majstore pa cemo od sutra po pesimizmu udarit 
Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima

Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Avioni kamioniRedEvil je napisao/la:Samo da pozzz Siux-a, uzivaj majstore pa cemo od sutra po pesimizmu udarit
Bra'o momci svaka cast, dobar ovaj Brdaric s dronovima![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Druze u prvom pol, Menalo probija Novakovica Hodze nigdje, povratna sreca pa ne ude. Kako ti dode do 80 neke minuteMemara je napisao/la:+emir79 je napisao/la: 2 utakmice 6 golova, nula primljenih. Hvala i dovidjenja.
Vitez prvi šut 82 min.
Listica prvi šut 85 min.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma srao sudiji, izigravao majmuna jer su gubili.. nista specijalnoskoroalen je napisao/la:Zašto je istok psovao Menalu, nešta konkretno ili..?

sramota
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jel to Crnkić bio na klupi? Nisam uopšte vidio njegovo ime, iako sam gledao spisak klupe.
Zašto je na klupi i zašto oduzima mjesto nekom drugom igraču? Ne treba ga pustiti ni da takne travu, a kamoli uvesti, pa makar to bilo i jednu minutu. Što dalje vnogo od bordo dresa!
Zašto je na klupi i zašto oduzima mjesto nekom drugom igraču? Ne treba ga pustiti ni da takne travu, a kamoli uvesti, pa makar to bilo i jednu minutu. Što dalje vnogo od bordo dresa!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Pitas jel bio na klupi i kazes zasto je na klupiAlfredNobel je napisao/la:Jel to Crnkić bio na klupi? Nisam uopšte vidio njegovo ime, iako sam gledao spisak klupe.

Bio je na zapadu.Sto se tice klupe moze dobiti klupu u parku da sjedi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Husref definitivno udaljio skauta sa klupe, njegovu poziciju preuzeo Dzakmic, skaut primoran sjediti u galeriji. 

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Šut u okvir gola.Sarajlijica1946 je napisao/la:Druze u prvom pol, Menalo probija Novakovica Hodze nigdje, povratna sreca pa ne ude. Kako ti dode do 80 neke minuteMemara je napisao/la:+emir79 je napisao/la: 2 utakmice 6 golova, nula primljenih. Hvala i dovidjenja.
Vitez prvi šut 82 min.
Listica prvi šut 85 min.
Ubaciti čmara Crnkića nazad u tim bi bilo bezobrazno i prema igračima koji su tu bili dok je on hladio muda i tražio angažman vani. I on takav treba da nekom uzima poziciju u prvom timu/na klupi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Glupana ostaviti na zapadu do kraja ugovora.
Jes mu vala i loseLakoste je napisao/la:Husref definitivno udaljio skauta sa klupe, njegovu poziciju preuzeo Dzakmic, skaut primoran sjediti u galeriji.

Btw skoljen je samo jel se osluskuje malo okolo i "kupuju" navijaci,vide i oni da se raja sprda sa njim pa je u folu de malo ga skloni da nije u izlogu.Nema ni Ihtijarevica vec neko vrijeme jel znaju da ga je raja uzela na zub ,s tim sto Ihtijarevicu spremaju sut kartu,i vrlo brzo ce biti smjenjen.
A inace, Husref i Ivetic ne pricaju, kako ono rekose