Jasmina.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Prezime?
Da me ubijes zaboravio sam, radila je prije toga i u BH Play, nekadasnji remi.
Šta fali da odrasta u korumpiranoj i siromašnoj sredini, gdje sve ide po partijskom opredjeljenju sa minimalnim šansama da radi posao u struci, napreduje i bude adekvatno plaćen u istom? Da živi u sredini bez zdravstvenog osiguranja dostojnog čovjeka? Da živi u sredini gdje niti jedna državna institucija ne radi svoj posao? Ovako bih mogao do jutra nabrajati.
Muslimanima je zabranjeno lagat,tako da hvala na savjetu ali ne zelim.Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 22:49
Svi ti poslovi su bolji od tvojih deluzija i izmišljanja. Ne vidim šta je problem s tim poslovima. Bolje bit tesar na zapadu nego ovdje inžinjer. Za ovaj slab pokušaj "profil osobe kakav si i sam" ti nemam šta reći.
Džaba po forumu glumiš nešto što nisi ko da nekog zaboli ****. Sumnjam da si 100 KM zaradio u životu kad se Bajrami izbiju.
Tipovi za laganje:
Laži realne stvar koje raja može popušiti
Ako lažeš da si pisao knjige, ne budi nepismen
**** doktora ako mu ne nosiš kafu, bombonjeru, šećera i kovertuVirtu4l je napisao/la: ↑13 jan 2020, 22:58Šta fali da odrasta u korumpiranoj i siromašnoj sredini, gdje sve ide po partijskom opredjeljenju sa minimalnim šansama da radi posao u struci, napreduje i bude adekvatno plaćen u istom? Da živi u sredini bez zdravstvenog osiguranja dostojnog čovjeka? Da živi u sredini gdje niti jedna državna institucija ne radi svoj posao? Ovako bih mogao do jutra nabrajati.
Ipak biram uređene sisteme, gdje država brine za običnog čovjeka.
GOAT je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:00Muslimanima je zabranjeno lagat,tako da hvala na savjetu ali ne zelim.Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 22:49
Svi ti poslovi su bolji od tvojih deluzija i izmišljanja. Ne vidim šta je problem s tim poslovima. Bolje bit tesar na zapadu nego ovdje inžinjer. Za ovaj slab pokušaj "profil osobe kakav si i sam" ti nemam šta reći.
Džaba po forumu glumiš nešto što nisi ko da nekog zaboli ****. Sumnjam da si 100 KM zaradio u životu kad se Bajrami izbiju.
Tipovi za laganje:
Laži realne stvar koje raja može popušiti
Ako lažeš da si pisao knjige, ne budi nepismen
Ja se sjebem kako dobre trebe tu pristanu da rade, da neki zagorjeli kladioničar od 50 kuka bali za njom. A većinom su neke sisulje, mislim, to i jest poenta. Iza pulta može samo to a da služi svrsi.
Zna se, Bakir.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:04Kada ga covjek cita reko bi bakir rak, a niksic melem, a ne zna se ko je veci kancer po BiH drzavu.
Nema ovdje Tuzlaka
To ti je ko rak pluca i rak jetre, nijanse.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:06Zna se, Bakir.Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:04Kada ga covjek cita reko bi bakir rak, a niksic melem, a ne zna se ko je veci kancer po BiH drzavu.
Sine ni maternji jezik nisi savladao, a ti bi isao i na englesko govorno podrucje.
E ovo nas yebe "ta ces ba ti".
Sviuodbranu je napisao/la: ↑13 jan 2020, 23:04
Ja bi zaista volio da sda propadne, da sdp pobjedi svugdje i na svim nivoima od nacelnika do predsjednika. I onda ako ne bude bolje, uzmem sikeru i Tuzlaku@ rascopam glavu.
Kada ga covjek cita reko bi bakir rak, a niksic melem, a ne zna se ko je veci kancer po BiH drzavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 79 gostiju.