generalno su bolji glumci koji imaju pozorišni background i školovanje, i to se vidi...Heller je napisao/la: ↑13 jan 2020, 18:49Moje se odnosilo na to da oni glume po filmovima pa možemo vidjeti njihove kvalitete. Dok su naši uglavnom po pozorištu. Ne da njihovi ne glume po pozorištima.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 jan 2020, 18:42Pa glume i oni u pozoristu, imas Atelje 212, BDP, JDP, Bitef, i bruku tih manjih, svi su tamo krenuli, a i dan danas su stalni. Pozorista su kod nas na Balkanu uvijek maticne kuce glumaca jer je vecina tu zaposlena stalno, a filmske i TV uloge im dodju kao dodatna aktivnost.
Npr Haskovic je od te mladje garde odlican glumac, ima uloga i vani.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Baci lajk da me banuju
50 lajkova i sam odem
50 lajkova i sam odem
niko te i ne zna, kad si došo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
novi sam ne poznajem vas
Koliko underrated genijalnih forumaša ovdje ima, strašno.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta mislite da li ga Wandina 9cm army zalila ispod stola ikad?
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ovi lajkovi su prava stvar. Kad me banuju skontaćete što.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
mislim da ne smiju čistačicu u oči pogledat

-
- Kontakt:
Pa valjda je rijec o glumcima sa podrucja drzave BiH,valjda se pod tim misli to nas
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Mustafa i Emir, barem ovi što se poslije rata prikazuju na TV, iako su i oni jugoslovenska škola glume.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.