Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Mirza je odigrao solidnu utakmicu i pogodio je kljucne dvije trice u zadnjoj cetvrtini koje su pomogle da se distanciraju od Jazzera. Mislim da je odigrao skoro svu zadnju cetvrtinu a nije se vratio na klupu. To govori da mu Kidd vjeruje a odigrao je vrlo dobro u odbrani. Inace, da nije bilo Biatchea i njegovih koseva, izgubili bi utakmicu.
Sljedeća utakmica je u noći sa subote na nedjelju protiv Golden State-a u najboljem mogućem terminu. U 4:30 

- el-fighter
- Kontakt:
Sinoc sam otisao spavati na poluvremenu, tacnije malo prije. Nmgu vjerovati da frajer 5 sekundi prije kraja poluvremena zove puni time-out
Glupi Ameri i njihov marketing.

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Redzu svi gotive
KG: "One of the reasons I came here was because of Reggie & to be able to play alongside him. Played with Jet for a while. Just saddens me."

KG: "One of the reasons I came here was because of Reggie & to be able to play alongside him. Played with Jet for a while. Just saddens me."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije uopste marketing u toj situaciji bio,vec je covjek zelio nacrtati akciju,posto se nikad ne zna kad egzekucija iste moze zatrebati.el-fighter je napisao/la:Sinoc sam otisao spavati na poluvremenu, tacnije malo prije. Nmgu vjerovati da frajer 5 sekundi prije kraja poluvremena zove puni time-outGlupi Ameri i njihov marketing.

[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo...
Da se prisjetimo...
Šta bih sve dao da se ovako nešto ponovi.nerkolfc je napisao/la:[youtube][/youtube]
Da se prisjetimo...
glen davis raskinuo sa orlandom..valjda nece u brooklyn
Ma nece Mirzet izgubit mjesto u rotaciji...i Kidd je svjestan da ga Mirza uvijek moze izvuc...sad za sad ima svoje minute i puno kako je bilo na pocetku...a ako pocne pogadjat kako zna moze izvuc na 25 minuta sigurno...i svi zadovoljni...samo se nadam da nikog nece dovodit...
Imal kakve mogucnosti za mirzu da se prebaci u koju drugu ekipu?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema!Edviin je napisao/la:Imal kakve mogucnosti za mirzu da se prebaci u koju drugu ekipu?
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Obljepi svlačionicu sa posterima KličkaNEZALAGANJE je napisao/la:Nema!Edviin je napisao/la:Imal kakve mogucnosti za mirzu da se prebaci u koju drugu ekipu?

04:30 termin
Ja mislim da ne moze gore od ovog.

niko ne spominje netsi trejdali evansa i terija za nez kog zab sam al eto ode redzo :/
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
brate mi se već za redžu isplakalisejo12 je napisao/la:niko ne spominje netsi trejdali evansa i terija za nez kog zab sam al eto ode redzo :/

#Ynwa
- el-fighter
- Kontakt:
Bila je ta vijest vec ovdje i svi smo izrazili zaljenje zog Redzinog odlaska.sejo12 je napisao/la:niko ne spominje netsi trejdali evansa i terija za nez kog zab sam al eto ode redzo :/
Veceras (sutra

Velež do groba života mi moga
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
meni bašp godi termin, leći oko pola 12, do pola 5el-fighter je napisao/la:Bila je ta vijest vec ovdje i svi smo izrazili zaljenje zog Redzinog odlaska.sejo12 je napisao/la:niko ne spominje netsi trejdali evansa i terija za nez kog zab sam al eto ode redzo :/
Veceras (sutra) u 4:30 Netsi protiv GSW-a.
uh naspavat see
#Ynwa
ja vala ne znam kako cu,necu moc zaspat prije 2,ne znam sta cu radit do tad,a nije problem navit alarm i ustat oko 4i15,ajde Mirzete brate iznenadi nas sviju u jutro,necemo morat vise ni spavat
Kakav termin nevjerojatno
Sta cojk da radi,inace idem spavat oko 3-polo 4,ali utakmica ce potrajat i do 7 ujutro pa neznam sam sta da radim 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ajde Mirzete ajde Mirzete...vcrs aBd 22 poena i svi zadovoljni....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.