FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
LjoZe imas li ti uvid ko je glasao na anketi?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nemam, ali je ocekivano da ce na ovoj u vecem broju glasati i navijaci drugih klubova nego npr. na prethodnoj. Zato sam rekao da pripremite neko objasnjenje da vidimo otprilike stanje realnije.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:17LjoZe imas li ti uvid ko je glasao na anketi?

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Zec Tuce i Stilic ga zabijaju protiv FK Butmir
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Ja kazem da su ljudi trenirali, ali da se na njima vidi da nisu 100% spremni i onda se nadju 3-4 lika da te napadnu jer eto ja lazem. Lazem eto, Stilic najbrzi na treningu, a Mesa poslijeg svakog treninga uradi 88 zgibova i 12 sklekova. Bjezi **** vas nije Misimovic i to doba
Ermin Zec rješava derbi na Grbavici sjajnom partijom. sportsport.ba 1 mart 18:15
-
- Kontakt:
Gledaj ovog lobotomca/pitara, odmah poteže pitanje plata. Kakav je to odgoj? Ima li kod tebe da se prvo malo pripupitaš? Ipak si tek došao.
Nekima baš izgleda vuna što se igračima toliko dugovalo a nismo se ugasili.
Nekima baš izgleda vuna što se igračima toliko dugovalo a nismo se ugasili.
Željezničar za život cijeli!
Pogresno su te shvatili. Nisu upratili da si sinoc rekao da vidio da Ikic nije 100% spreman kao ni Stilic. Nisu povrijedjeni da ne mogu nikako igrati nego nisu u stanju bili da danas izdrze na terenu 60-70 minuta, a da im to nije napor ili rizik. Alispahic je i protiv Krupe i jos nekoliko utakmica unazad imao na nozi zalijepljeno ono plavo.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:26Ja kazem da su ljudi trenirali, ali da se na njima vidi da nisu 100% spremni i onda se nadju 3-4 lika da te napadnu jer eto ja lazem. Lazem eto, Stilic najbrzi na treningu, a Mesa poslijeg svakog treninga uradi 88 zgibova i 12 sklekova. Bjezi **** vas nije Misimovic i to doba
-
- Kontakt:
K-tape, da te nauči brat. Nećeš ti meni ovdje vladati a da nisi doktor nauka.LjoZee je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:37Pogresno su te shvatili. Nisu upratili da si sinoc rekao da vidio da Ikic nije 100% spreman kao ni Stilic. Nisu povrijedjeni da ne mogu nikako igrati nego nisu u stanju bili da danas izdrze na terenu 60-70 minuta, a da im to nije napor ili rizik. Alispahic je i protiv Krupe i jos nekoliko utakmica unazad imao na nogama zalijepljeno ono plavo.MrkiMedo je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:26Ja kazem da su ljudi trenirali, ali da se na njima vidi da nisu 100% spremni i onda se nadju 3-4 lika da te napadnu jer eto ja lazem. Lazem eto, Stilic najbrzi na treningu, a Mesa poslijeg svakog treninga uradi 88 zgibova i 12 sklekova. Bjezi **** vas nije Misimovic i to doba
Hvala ti, brate moj. Usvojio sam novi pojam, od sada ga koristim.SudoHusika je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:40K-tape, da te nauči brat. Nećeš ti meni ovdje vladati a da nisi doktor nauka.
Mesoni je unazad nekoliko utakmica imao zalijepljen k-tape na lijevoj nozi i to plave boje.

-
- Kontakt:
Haj mi samo reci buraz - kako ćemo na derbiju? Možemo li išta?LjoZee je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:45Hvala ti, brate moj. Usvojio sam novi pojam, od sada ga koristim.SudoHusika je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:40K-tape, da te nauči brat. Nećeš ti meni ovdje vladati a da nisi doktor nauka.
Mesoni je unazad nekoliko utakmica imao zalijepljen k-tape na lijevoj nozi i to plave boje.![]()
Zanima me da li ce Vrhovac igrati umjesto Kosorica, ako mu je Miletic vec u prvoj postavi jer se dobro dokazao
Glasao sam za pobjedu. Činjenica je da nismo mjenjali ekipu, Čeliković je jedini novi igrač, jer ako SInan i potpiše ne očekujem ga protiv torpeda. Pripreme smo prošli skoro bez povreda, Zec je u formi, nadam se da će Štila i Ikić biti spremni, 8 dana još ima. I neko je već spomenuo, sjetimo se kako smo ljetos ušli top u sezonu. Očekujem da i sada bude tako. Još kad ih dodatno finansijski "poguraju" ove sedmice, letiće u ponedeljak...
Neki dan kad nas je Braconi pitao za ova tri prva kola sam rekao iskreno remi da mi je najrealniji. Volio bih da znam zvanicno sta je sa Ikicem. Mada, Kosoric-Miletic mogu ovako 2-3 utakmice, ali duze ne. To su pokazali i dok je Ikic bio pokosen koronom. Mislim da nemamo sansu za titulu i da uzmemo tri boda jer kontinuitet nemamo. Gledati nekako da pokupimo Evropu pa cemo vidjeti na ljeto gdje smo, sta smo.SudoHusika je napisao/la: ↑21 feb 2021, 22:49Haj mi samo reci buraz - kako ćemo na derbiju? Možemo li išta?
Kako mi je ova ekipa draga.

Pravi tim. Da smo bar mogli sacuvati Krpica, Jovanovica, Pavica, Sadikovica uz ovako Juricica, Celikovica, zdravog Zeca.
Sinane, ne volim te kao igrača, nisi me baš oduševio svojim igrama u prošlom mandatu, ali za ovo što si konama pokazao srednjak i što si spreman da se vratiš ovdje, imaš, bar moju, punu podršku! Da ih 20 zabiješ do kraja! JEDNOM ŽELJEZNIČAR UVIJEK ŽELJEZNIČAR!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Ako Adna vidi sliku, ostat ćemo bez desnog beka na derbiju...
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Cita Adna ovaj forum. Ko da cujem jauke Sinise. Neko ce modar na trening sutra doci.

Sta ucini, crni woLIFE.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, drzgemboadislic, svemalim1, TheTruth34 i 81 gost.