FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 22:55

A jest mi krivo sto ne udje ona u gol kad je Hadzija opali,malo je falilo.

Cao,cao vozdrica cickovo ulje kosica :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 22:55

TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace ;)
mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota... :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 maj 2011, 22:56

To sam namjerno i napisao i hocu i uvijek cu i uvijek ce biti ovo njihova drzava dok je nas Istinskih Bosanaca i Hercegovaca pa nek se jedu al " Rs " nikad nece biti samostalna !

Naravno Sarajevo prije Svega :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 28 maj 2011, 22:57

mma_hz je napisao/la:
TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace ;)
mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota... :oops: :oops:
Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracim

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 23:00

TM87visnjik je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracim
ma jesu bratee..igrali su ,al da se nije tipla nebi mi bili 2 vjeruj mi...ma brate od one afere virsla , ja nijednog igraca koji je ucestvovao u tome ne gotivim tako da...sta kaze jahovic "nikada nebi tako postupio i pricao kao onda"..ee moj jaha poslije **** nema kajanja ..haha e jes ga mirza zajebo ...al hajde jedino sto jos volim radi tih hordi otici gore,a ostalo je vise sve davno potonulo..
FK SARAJEVO.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 maj 2011, 23:03

Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 28 maj 2011, 23:06

Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .
A sto se tice Mirze : Mirza Odlazi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 maj 2011, 23:07

Čestitke igračima na drugom mjestu i bodovima danas, Mirza nek bude iza Veleža 2011 godine !!! Nije mi jasno čitav stadon mu skandira da ode i on se pravi lud. Da ima imlo dostojansva dao bi otkaz odmah poslije utkmice !
U novi boj ...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 23:10

CoDe je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .
A sto se tice Mirze : Mirza Odlazi !
otice aha ..jos nas ismijava na pressu sadaa...ma jos sada 2 zavrsio ...
e sada kada su sve tekme uredu i legalne i ako je mirza sa ovom ekipom i svim problemima 2 ond aje on cudotvorac...
ja onda fakat neznam sta mi kukamo i sto se zalimo...frajer sve tekme regularno igrao i 2 smo zavrsili...dobio covjek listicu..ma sve osigurao evropu...sta mi hocemo ..sve regularno frajer.. :( :( jedino sto je imao najjacu ekipu u drzavi ahahha :D :D uz borac..
FK SARAJEVO.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 28 maj 2011, 23:14

hz033 je napisao/la:Čestitke igračima na drugom mjestu i bodovima danas, Mirza nek bude iza Veleža 2011 godine !!! Nije mi jasno čitav stadon mu skandira da ode i on se pravi lud. Da ima imlo dostojansva dao bi otkaz odmah poslije utkmice !
hebi ga sad, i ti mu dajes prostor za manipulaciju. imate vi s velezom jos jednu tekmu u 2011., onu u jesenjem dijelu naredne sezone. pridruzujem se cestitkama na osvojenom drugom mjestu ;)
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 28 maj 2011, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 28 maj 2011, 23:15

http://www.fksinfo.com/galerija/details ... b78ffb26d4

Evo onog malog(zaboravih mu ime) sto je bio na ispuni mi zelju...respect za ovo sto mu se omogucio dolazak na tekmu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 maj 2011, 23:19

miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... b78ffb26d4

Evo onog malog(zaboravih mu ime) sto je bio na ispuni mi zelju...respect za ovo sto mu se omogucio dolazak na tekmu
bio je i protiv olimpica ...i svaku na kosevu ja mislim... :) :)
FK SARAJEVO.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 28 maj 2011, 23:23

CoDe je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION !

I ovdje cestitam Borcu titulu DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE ! [/size]

ne znam dal da se smijem il da placem, svaka cast postenim navijacima Sarajeva, al ti kralju ocito patis od kompleksa prema Borcu

i zasto bolan Bosna pises vecim slovima nego Hercegovina, nemoj bit tako bezobrazan, naljutit ce nam se Hercegovci :D

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 28 maj 2011, 23:33

...gaf navijaca borca u predzadnjem kolu..... :lol: :lol: :lol:

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

ZLi

Post Postao/la ZLi » 28 maj 2011, 23:48

Megamon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice ocekujem sigurna tri boda.Naravano volio bih vidjeti ponovo Hadjiju u prvoj postavi,Trebinjca na lijevom beku,Suljica umjesto Pixija,Comora,Handjice a Dupovcu je sigurno prva postava zagarantovana.Takodjer vrijeme je odlicno,zadnja utakmice sezone jos kad se uzme u obzir da mozemo biti drugi sigurno su stvari koje bi trebale privuci bordo zaljubljenike na najveci stadion u drzavi.Mozda bi bilo dobro staviti i Hamzica na gol da momak ne izgubi samopozudanje.

Znaci

Hamzic

Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac

---K.Handjic--Nuhic

Suljic--A.Handjic--Hadjija

---Obuca---

Sto ne probati sa ovim sastavom :)
Kad vec spominjes Handzice u svakom pogledu Hare zasluzuje da igra uvijek prije Amela jer kad je Hare igrao ,on je igrao klikera....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 28 maj 2011, 23:55

Čestitke Sarajevu na današnjoj pobjedi i osvojenom drugom mjestu. Na moju žalost, to nije bio Željo, al' da podijelim mišljenje sa ostalim navijačima i simpatizerima Želje na ovoj temi, više bih volio da je Sarajevo osvojilo titulu nego genocidaši.

Što bi Ameri kazali: "United we stand, divided we fall."
Pamet u glavu.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 29 maj 2011, 00:01

Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981

PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.

Neuville
Kontakt:

Post Postao/la Neuville » 29 maj 2011, 00:02

nno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981

PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.
ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti će
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !

Shamrock Rovers

FK Željezničar

Sunderland FC

RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić

Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 29 maj 2011, 00:06

Neuville je napisao/la:
nno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981

Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 29 maj 2011, 00:07

Samo F.K.S !! je napisao/la:
Neuville je napisao/la:

Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .
malo si se zajebo....
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.