Cao,cao vozdrica cickovo ulje kosica

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace
Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracimmma_hz je napisao/la:mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace![]()
ma jesu bratee..igrali su ,al da se nije tipla nebi mi bili 2 vjeruj mi...ma brate od one afere virsla , ja nijednog igraca koji je ucestvovao u tome ne gotivim tako da...sta kaze jahovic "nikada nebi tako postupio i pricao kao onda"..ee moj jaha poslije **** nema kajanja ..haha e jes ga mirza zajebo ...al hajde jedino sto jos volim radi tih hordi otici gore,a ostalo je vise sve davno potonulo..TM87visnjik je napisao/la:Buraz al vasi igraci su iznjeli veliki teret..nije lahko igrati kad je haos u klubu..svaka cast vasim igracimmma_hz je napisao/la:mah izletili smo mi fino u travniku i trebinju ..skup ceh bi...mirza kupi 2 tekme i onda nas zajebaje kao na pressu pred velez...ma bjezi ...ovako se mirza nikada necemo rjesiti...frajer kad treba izleti para i lafo 2 ccccc sramota...TM87visnjik je napisao/la:Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace![]()
Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
otice aha ..jos nas ismijava na pressu sadaa...ma jos sada 2 zavrsio ...CoDe je napisao/la:Upravo to pisu za utakmicu s Travnikom a nije prodana sigurno , za Trebinje neznam .Megamon je napisao/la:Koji vam je qrac sto pisete o kupovanju nekih bodova kod anitalenate iz Travnika,Trebinja...
Ako imate dokaz pravac nogometni savez,posaljite mail UEFI a ne prosipajte ovdje neko znanje.Razumijete se u sve u Marija u kriv qrac
A sto se tice Mirze : Mirza Odlazi !
hebi ga sad, i ti mu dajes prostor za manipulaciju. imate vi s velezom jos jednu tekmu u 2011., onu u jesenjem dijelu naredne sezone. pridruzujem se cestitkama na osvojenom drugom mjestuhz033 je napisao/la:Čestitke igračima na drugom mjestu i bodovima danas, Mirza nek bude iza Veleža 2011 godine !!! Nije mi jasno čitav stadon mu skandira da ode i on se pravi lud. Da ima imlo dostojansva dao bi otkaz odmah poslije utkmice !
bio je i protiv olimpica ...i svaku na kosevu ja mislim...miky_hz je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... b78ffb26d4
Evo onog malog(zaboravih mu ime) sto je bio na ispuni mi zelju...respect za ovo sto mu se omogucio dolazak na tekmu
CoDe je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION !
I ovdje cestitam Borcu titulu DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE ! [/size]
Kad vec spominjes Handzice u svakom pogledu Hare zasluzuje da igra uvijek prije Amela jer kad je Hare igrao ,on je igrao klikera....Megamon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice ocekujem sigurna tri boda.Naravano volio bih vidjeti ponovo Hadjiju u prvoj postavi,Trebinjca na lijevom beku,Suljica umjesto Pixija,Comora,Handjice a Dupovcu je sigurno prva postava zagarantovana.Takodjer vrijeme je odlicno,zadnja utakmice sezone jos kad se uzme u obzir da mozemo biti drugi sigurno su stvari koje bi trebale privuci bordo zaljubljenike na najveci stadion u drzavi.Mozda bi bilo dobro staviti i Hamzica na gol da momak ne izgubi samopozudanje.
Znaci
Hamzic
Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac
---K.Handjic--Nuhic
Suljic--A.Handjic--Hadjija
---Obuca---
Sto ne probati sa ovim sastavom
ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.
Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .Neuville je napisao/la:ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
PS: Da se osvrnem na prethodne komentare i da vam kratko kazem Dragi muslimani mi smo jedini kojima ova zemlja znaci nesto jer druge nemamo ostali imaju drugu zato ovu i ne postuju, trebamo se puno bolje gledati i njegovati biti jedinstveni a ne se vazda svadjati i nerde na stadionima praviti zajedno protiv svih Č-----i U--------.
malo si se zajebo....Samo F.K.S !! je napisao/la:Tako je prijatelju niti je Sarajevo bosnjacki klub niti ce to biti .Neuville je napisao/la:ne slažem se za muslimane, Bosna to nikad nije bila niti ćenno9 je napisao/la:Čestitke Sarajevu, ruku na srce po meni bi Sarajevo svake godine trebalo igrati Evropske utakmice, ima sve uslove, Evropski stadion, Evropski navijači... Imate pozdrav iz Crvenog Mostara RA 1981
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.