TzBulevar87 je napisao/la:harry_90 je napisao/la:TzBulevar87 je napisao/la:
Moroni jedni obicni, ograniceni ko balkon. Jedini izvor informacija u zivotu im ovaj forum, samo jos sto nisu napisali zna li neko kako se guzi neka mi objasni.. Smradovi jedni javite se na Tusnju molim vas pa pricajte to, dijete od 5 godina da vam napise ovdje nesto vi bi vjerovali.. Otidjite za promjenu na utakmicu po mogucnosti gostovanje ograniceni debili..
Ne znam ko si ti da nekog vrijedjas itd ? Ako je to momak napisao ok njegova stvar,mozda ima istine,a mozda ne,ja nisam rekao da sam 100% ubjedjen u ovo i jednim dijelom ne vjerujem,a ti odmah se nasao nekog da vrijedjas ? I ja volim Slobodu kao i ti i ne vjerujem bas u ove gluposti,ali jarane nije ni tvoje da vrijedjas ostale... i meni je tesko pao poraz ko i tebi,tako da..
I da promjena trenera pod hitno i par dobrih pojacanja ..

Ma jarane stvar je u tom da sam tebe smatro za ozbiljnog lika a ti si napiso već 5 postova na nešto što je neko izvalio i još ste odma počeli pljuvat po Gradi.. da skratim ne mogu da vjerujem da si toliko pažnje skrenuo na to što je NEKO deseti napisao (niđe veze). Al' ajde nećemo se prepirat, nema potrebe. Slažem se za trenera on ide na kraju sezone to je barem jasno ko dan.

Necemo se prepirat kao sto kaze..jbg i mene je ovo danas sve sjebalo,ali kao sto sam rekao debelo smo usrali stvar prvim dijelom sezone,kada smo kiksali protiv Branitelja,Podgrmeca,Krajine itd.. ali ni situacija u klubu nije bila na najboljem nivou,sukob predsjednik-navijaci itd. dolaskom Husica krenulo je na bolje,ali ovaj mladi igracki kadar nije mogao iznijeti teret citav drugi dio sezone,sa iskusnim Cejvanovicem,Crnogorcem,Omicem koji nisu mogli sve sami..
Moje zelje su za sljedecu sezonu: Denis Mujkic,Efendic,Pantic,Okanovic,Joguncic i iskusan napadac ..