FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2013, 23:34

TzBulevar87 je napisao/la: Moroni jedni obicni, ograniceni ko balkon. Jedini izvor informacija u zivotu im ovaj forum, samo jos sto nisu napisali zna li neko kako se guzi neka mi objasni.. Smradovi jedni javite se na Tusnju molim vas pa pricajte to, dijete od 5 godina da vam napise ovdje nesto vi bi vjerovali.. Otidjite za promjenu na utakmicu po mogucnosti gostovanje ograniceni debili..
Ne znam ko si ti da nekog vrijedjas itd ? Ako je to momak napisao ok njegova stvar,mozda ima istine,a mozda ne,ja nisam rekao da sam 100% ubjedjen u ovo i jednim dijelom ne vjerujem,a ti odmah se nasao nekog da vrijedjas ? I ja volim Slobodu kao i ti i ne vjerujem bas u ove gluposti,ali jarane nije ni tvoje da vrijedjas ostale... i meni je tesko pao poraz ko i tebi,tako da..

I da promjena trenera pod hitno i par dobrih pojacanja .. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 04 maj 2013, 23:40

harry_90 je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la: Moroni jedni obicni, ograniceni ko balkon. Jedini izvor informacija u zivotu im ovaj forum, samo jos sto nisu napisali zna li neko kako se guzi neka mi objasni.. Smradovi jedni javite se na Tusnju molim vas pa pricajte to, dijete od 5 godina da vam napise ovdje nesto vi bi vjerovali.. Otidjite za promjenu na utakmicu po mogucnosti gostovanje ograniceni debili..
Ne znam ko si ti da nekog vrijedjas itd ? Ako je to momak napisao ok njegova stvar,mozda ima istine,a mozda ne,ja nisam rekao da sam 100% ubjedjen u ovo i jednim dijelom ne vjerujem,a ti odmah se nasao nekog da vrijedjas ? I ja volim Slobodu kao i ti i ne vjerujem bas u ove gluposti,ali jarane nije ni tvoje da vrijedjas ostale... i meni je tesko pao poraz ko i tebi,tako da..

Ma jarane stvar je u tom da sam tebe smatro za ozbiljnog lika a ti si napiso već 5 postova na nešto što je neko izvalio i još ste odma počeli pljuvat po Gradi.. da skratim ne mogu da vjerujem da si toliko pažnje skrenuo na to što je NEKO deseti napisao (niđe veze). Al' ajde nećemo se prepirat, nema potrebe. Slažem se za trenera on ide na kraju sezone to je barem jasno ko dan. :)
075

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2013, 23:47

TzBulevar87 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

Ma jarane stvar je u tom da sam tebe smatro za ozbiljnog lika a ti si napiso već 5 postova na nešto što je neko izvalio i još ste odma počeli pljuvat po Gradi.. da skratim ne mogu da vjerujem da si toliko pažnje skrenuo na to što je NEKO deseti napisao (niđe veze). Al' ajde nećemo se prepirat, nema potrebe. Slažem se za trenera on ide na kraju sezone to je barem jasno ko dan. :)
Necemo se prepirat kao sto kaze..jbg i mene je ovo danas sve sjebalo,ali kao sto sam rekao debelo smo usrali stvar prvim dijelom sezone,kada smo kiksali protiv Branitelja,Podgrmeca,Krajine itd.. ali ni situacija u klubu nije bila na najboljem nivou,sukob predsjednik-navijaci itd. dolaskom Husica krenulo je na bolje,ali ovaj mladi igracki kadar nije mogao iznijeti teret citav drugi dio sezone,sa iskusnim Cejvanovicem,Crnogorcem,Omicem koji nisu mogli sve sami..

Moje zelje su za sljedecu sezonu: Denis Mujkic,Efendic,Pantic,Okanovic,Joguncic i iskusan napadac .. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 04 maj 2013, 23:51

7aprildomemoj je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:jbt ostadosmo jos godinu u ovom đerizu
Jos godini kad dodje gradina i orasje mogli bi ostati i druze ako se ne pojacate ocigledno sa djecom svojom necete moci doc do premijer lige.
Vrlo moguće da se priključi i Zvijezda kako je krenulo. Sjeveroistočna Bosna bi u tom slučaju imala 7 klubova od 16 u Prvoj ligi FBiH :D ako Banovići ostanu

**** se obojica :D

crni89
Kontakt:

Post Postao/la crni89 » 04 maj 2013, 23:52

Od sledece sezone prvu ligu fbih preimenovat u ligu tk..tu su Gradina,sloboda,radnicki,orasje,bratsvo,buducnost i jos zvijezda visi u zraku..svake subote derbi :)

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 05 maj 2013, 00:01

N5555 je napisao/la:slika
uuuu ovo ce nam dobro doci :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 05 maj 2013, 00:11

respekt navijacima slobode na danasnjoj predstavi,ali ruku na srce imamo bolju ekipu.sretno i nama i vama slijedece godine.......

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2013, 02:22

ACAB !!!!..ebe nas se moze nam se :)
slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

skandal
Kontakt:

Post Postao/la skandal » 05 maj 2013, 02:58

crni89 je napisao/la:Od sledece sezone prvu ligu fbih preimenovat u ligu tk..tu su Gradina,sloboda,radnicki,orasje,bratsvo,buducnost i jos zvijezda visi u zraku..svake subote derbi :)
mozda su sloboda i radnicki vidjeli da ima derbija i kesha sledece sezone,sta ima fali josh malo grabiti- prodatih ulaznica isto a igraci mnogo jeftiniji...

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 05 maj 2013, 09:31

Ako Vitez udje u PL a sigurno hoce GOSK ispada... zivi bili pa vidjeli ..

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2013, 10:14

ljiljani na ogradi nešto prelijepo 8-) (copy URL+new TAB)

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 05 maj 2013, 10:19

SiggySinatra je napisao/la:Ako Vitez udje u PL a sigurno hoce GOSK ispada... zivi bili pa vidjeli ..
Po meni je bliže Travnik da ispadne, naredni vikend igraju u Gabeli Gošk - Travnik, e sad jedino komšije iz Zenice mogu pomoći Travniku da pobijede Gošk u srijedu u Zenici, a Travnik dočekuje Široki kojeg će dobiti bez problema jer ovi znaju da idu u Evropu jer će Kup da osvoje, prilika je da im odu na +4 pred dvije gostujuće utakmice Travnika prvo Gošk, pa onda i Borac u Banja Luci, ova 4 kola bit će pravo zanimljiva....:)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2013, 10:23

j*be nam se i za travnik i gošk i široki ,sljedeći vikend kantonalni derbi na Tušnju.Očekujem uzavrelu atmosferu (fer i korektnu) i naravno pobjedu Slobode 8-)

bolje o tome da pričamo ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 05 maj 2013, 10:44

Gorki je napisao/la:j*be nam se i za travnik i gošk i široki ,sljedeći vikend kantonalni derbi na Tušnju.Očekujem uzavrelu atmosferu (fer i korektnu) i naravno pobjedu Slobode 8-)

bolje o tome da pričamo ;)
hehehe nakon svega što se desilo i vama i nama bit će to onako samo da se odigra nažalost, ipak vjerujem da će Tušanj biti pun i da sve prođe kako treba, a eto i mi ćemo koliko toliko biti pojačani sa igračima koji su pauzirali juče zbog kartona, jedino nam nema Slomića i Trumića......:)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2013, 14:08

Bit će na Tušnju sigurno 2000 (ako ne zezne vrijeme kao sad) ,ove cifre od 1500-2000 ljudi na tribinama su xtra s obzirom da u PL nije bilo toliko jedva 300-400 kako se sjećam,osim zadnjih par kola ;)

Mi ćemo se boriti i dalje za titulu i nadati se da će vitez negdje prosuti bodove .. ..Ali bit će to lijep derbi barem što se tribina tiče 8-)

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 05 maj 2013, 14:15

Gorki je napisao/la:Bit će na Tušnju sigurno 2000 (ako ne zezne vrijeme kao sad) ,ove cifre od 1500-2000 ljudi na tribinama su xtra s obzirom da u PL nije bilo toliko jedva 300-400 kako se sjećam,osim zadnjih par kola ;)

Mi ćemo se boriti i dalje za titulu i nadati se da će vitez negdje prosuti bodove .. ..Ali bit će to lijep derbi barem što se tribina tiče 8-)
dvije najjace skupine ove lige i trebaju da naprave spektakl nego jel se zna gdje idu gostujuci navijaci na Tusnju, kolko ih moze doc i slicne informacije... jesmol mi prvi ove sezone sto dolaze u Tuzlu??
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2013, 14:21

Prvi ste :mrgreen:

A za gostujuće je D tribina (gdje piše TZ).

slika

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 maj 2013, 14:29

[youtube][/youtube]

Ovako docekujemo Sioxe u Subotu, ipak su oni nase komsije :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

adnan25emy
Kontakt:

Post Postao/la adnan25emy » 05 maj 2013, 14:48

ljudi sloboda ulazi ove god u pl jer ce zavrsiti kao drugoplasirana ekipa a vitez zeli samo titulu da digne a nece u premier ligu jer nemaju stadion i treba puno para da bi se islo u pl ovo je 100 posto fk sloboda ide u pl

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 05 maj 2013, 14:54

adnan25emy je napisao/la:ljudi sloboda ulazi ove god u pl jer ce zavrsiti kao drugoplasirana ekipa a vitez zeli samo titulu da digne a nece u premier ligu jer nemaju stadion i treba puno para da bi se islo u pl ovo je 100 posto fk sloboda ide u pl
to info iz prve ruke :lol:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.