NK Zvijezda Gradačac

bavariapivo
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la bavariapivo » 21 okt 2015, 14:53

ima li netko te kriticne scene na videu da vidim, sada gledam pregled kola, tamo nista od tog svega sto ste nabrajali nije prikazano, a po sansama je iz prilozenog bilo 50/50

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 okt 2015, 19:23

bavariapivo je napisao/la:ima li netko te kriticne scene na videu da vidim, sada gledam pregled kola, tamo nista od tog svega sto ste nabrajali nije prikazano, a po sansama je iz prilozenog bilo 50/50
Jel ti stvarno mislis da kad savez nesto izrezira bude prikazano u javnosti, i ako se prikaze jel to pije vode!
PS: jedino da se organizujemo da sami sebi snimamo tekme i da se forumasi uvjere, al samo forumasi! Kad sam procitao izvjestaj od saveza jednostavno dodje covjeku da povrati!

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 21 okt 2015, 20:18

Održana sjednica Komisije za takmičenje NS FBiH
Suspendovan stadion NK "Zvijezda" do okončanja disciplinskog postupka
slika

aaaa bit ce puna suma
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 21 okt 2015, 20:22

Ima snimak utakmice ko god zeli moze doci do njega.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 okt 2015, 21:07

Kvota je napisao/la:
bavariapivo je napisao/la:ima li netko te kriticne scene na videu da vidim, sada gledam pregled kola, tamo nista od tog svega sto ste nabrajali nije prikazano, a po sansama je iz prilozenog bilo 50/50
Jel ti stvarno mislis da kad savez nesto izrezira bude prikazano u javnosti, i ako se prikaze jel to pije vode!
PS: jedino da se organizujemo da sami sebi snimamo tekme i da se forumasi uvjere, al samo forumasi! Kad sam procitao izvjestaj od saveza jednostavno dodje covjeku da povrati!
To je samo dokaz da se sa rogatima ne mozes bosti.Sudija je uradio ono sto mu je iz Saveza naređeno.Utakmicu je učinio nervoznom i incident se mogao desiti i u toku same utakmice.Cilj je bio ostetiti Zvijezdu sto su podebljano i uspjeli.Samo bod i suspenzija stadiona.Igrački nismo ,a i ovi nam nedaju u PL.Ja sam rekao jos davno da Nurdo jedva čeka da nas vidi protiv Bosne u Mionici.Uprava je ko racku,umjesto da preduhitri i da se zali Savezu,imamo dokaze o kakvom je suđenju riječ,i UEFI mi dobivamo sankcije bez obrazlozenja čime je incident izazvan.Sve je ovo vise da ti se :puke: ....ajde Bela,postavi sportske ljude,svoje ekonomiste rasjeraj gamad i izvedi nas iz ovih go.ana....

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 21 okt 2015, 21:30

Nedzade suspendovan stadion znaci da se utakmice ne mogu igrati u Gradaccu domace, a ne bez gledalaca.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 21 okt 2015, 21:34

reddragon001 je napisao/la:Nedzade suspendovan stadion znaci da se utakmice ne mogu igrati u Gradaccu domace, a ne bez gledalaca.
Hoćemo li u Srebrenik ili Modriču ko domaćini...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 21 okt 2015, 21:39

Mozda bolje Odzak, mislim da ispunjavaju uslove, a sto se tice svega nek savez opet silji k... na nama a publika nek i dalje suti. Svi sad u Gračanica, nek vide da nam ne mogu nista iz saveza. Samo nas i gracanicu su na tapetu uzeli ali nema veze mozda gracanica bude oslabljena s obzirom da imaju aktivan rezultat u kupu jos uvjek.

Ilatso
Kontakt:

Post Postao/la Ilatso » 21 okt 2015, 22:54

Ljudi nema potrebe da se vise NURDO spominje sa zvijezdom i da jedva ceka da zvijezda igra sa mionicom...stvarno nema potrebe lik zvijezdu ne spominje vise nikako,sin mu je bio napadnut radi zvijezde i zbog toga je film sa zvijezdom zavrsen...on i bez zvijezde ima sve i samo sto mu fali je sloboda njegovi ukucana i nije lud da on bude dio mutni radnja na stetu zvijezde...ne branim ga i nije taj incident iz cista razloga nastao...ali covijek je cist ko suza sto se tice zvijezde od kada se povuku

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 21 okt 2015, 23:27

Vama je stadion suspendovan do okoncanja disciplinskog postupka sto znaci da ako se zavrsi ovaj postupak do sredine sledece sedmice bit ce te vjerovatno kaznjeni sa praznim tribinama jedno 3 tekme plus novcana kazna , aremo smo mi imali tu kaznu prije dvije sezone nakon incidenta sa Vitezom a kaznu smo platili cener hiljada, tako da sam prilicno siguran da ce te sledece svoje domace utakmice igrati na Banji , tako da ne trazite dzaba stadione po komsiluku :)

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 okt 2015, 23:38

sodaacm je napisao/la:Vama je stadion suspendovan do okoncanja disciplinskog postupka sto znaci da ako se zavrsi ovaj postupak do sredine sledece sedmice bit ce te vjerovatno kaznjeni sa praznim tribinama jedno 3 tekme plus novcana kazna , aremo smo mi imali tu kaznu prije dvije sezone nakon incidenta sa Vitezom a kaznu smo platili cener hiljada, tako da sam prilicno siguran da ce te sledece svoje domace utakmice igrati na Banji , tako da ne trazite dzaba stadione po komsiluku :)
Ako je tolika kazna, onda ce sledece sudije koje budu srale kao ove protiv Orasja da budu lincovane! Kad je bal nek je maskembal!
Ipak vjerujem da ce ubuduce sudjenje na Banji biti korektno jer u protivnom nije zdravo po sudije i klub!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 22 okt 2015, 08:07

to treba na drugacij nacin rjesavat nikako nasiljem, tu samo mozemo bit donji po kratkom postupku, ako se zeli nesto rijesit to moraju rjesavat svi klubovi ne samo mi, treba rjesavat preko nekog udruzenja da svi klubovi iznesu na jedno mjesto sudijske lakrdije ali to se nikad nece desit jer to i rade klubovi u rezij sa savezom, dakle bice ovako kako jest SVE DOK nebudemo finansijski sposbni dda podmazemo gdje treba tad cemo i uci u PL

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 okt 2015, 08:50

U opciji derventa i banovici jer 50 KM igramo od hrama banje ilidze......sudije sledeci put zarobit i pregovarati sa savezom

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 22 okt 2015, 09:07

Nadam se da gospodin Novalic Fadil ima riješenje za ovu situaciju

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 22 okt 2015, 11:16

Nabrajate sve te gradova k'o da nam treba Premijerligaški stadion, ako je suspendovan stadion nije čitava opština, možemo komotno igrat na Omladincovom stadionu u Mionici.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 22 okt 2015, 11:26

Kvota je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:Vama je stadion suspendovan do okoncanja disciplinskog postupka sto znaci da ako se zavrsi ovaj postupak do sredine sledece sedmice bit ce te vjerovatno kaznjeni sa praznim tribinama jedno 3 tekme plus novcana kazna , aremo smo mi imali tu kaznu prije dvije sezone nakon incidenta sa Vitezom a kaznu smo platili cener hiljada, tako da sam prilicno siguran da ce te sledece svoje domace utakmice igrati na Banji , tako da ne trazite dzaba stadione po komsiluku :)
Ako je tolika kazna, onda ce sledece sudije koje budu srale kao ove protiv Orasja da budu lincovane! Kad je bal nek je maskembal!
Ipak vjerujem da ce ubuduce sudjenje na Banji biti korektno jer u protivnom nije zdravo po sudije i klub!
Ma druze nije ti to rijesenje ,,,po meni jedino rijesenje je udruziti klubove u ovoj ligi i zajednicki se boriti protiv ovog zla od sudija,,,mislim da vam je
Zoom na pocetku ove sezone pisao o ovome ali ste ga vi pogresno skontali kako bi se ako nista klubovi na TK udruzili zajedno za promjenu u vlasti u sudijskoj organizaciji,,,(ne mislim da treba saradjivati tipa pustanjem bodova kome treba ili ne , to nikako) ali jednostavno je vidno nedostatak ljudi na pravim mjestima sa naseg kantona u BH fudbalu, Nasi da su pametni i da su pravi sportski radnici oni bi saradjivali na svakom mogucem polju ali nazalost oni su ti oni,ne svi,kojima preovladavaju sitni licni interesi kako u maticnim klubovima u fudbalu tako u svim sferama zivota u BH. Zato i jesmo u qrcu kao drzava.

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 22 okt 2015, 11:34

50 kilometara od banje mora biti stadion

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 okt 2015, 11:44

sodaacm je napisao/la: Ma druze nije ti to rijesenje ,,,po meni jedino rijesenje je udruziti klubove u ovoj ligi i zajednicki se boriti protiv ovog zla od sudija,,,mislim da vam je
Zoom na pocetku ove sezone pisao o ovome ali ste ga vi pogresno skontali kako bi se ako nista klubovi na TK udruzili zajedno za promjenu u vlasti u sudijskoj organizaciji,,,(ne mislim da treba saradjivati tipa pustanjem bodova kome treba ili ne , to nikako) ali jednostavno je vidno nedostatak ljudi na pravim mjestima sa naseg kantona u BH fudbalu, Nasi da su pametni i da su pravi sportski radnici oni bi saradjivali na svakom mogucem polju ali nazalost oni su ti oni,ne svi,kojima preovladavaju sitni licni interesi kako u maticnim klubovima u fudbalu tako u svim sferama zivota u BH. Zato i jesmo u qrcu kao drzava.
Mnogo su stvari pojedinci ovdje pogrešno skontali. Na svu sreću, ne pitaju se ni forumaši ni "zvanični presovi" ni kojekakvi stručnjaci. Imam osjećaj da će uskoro doći do sastanka klubova s područja TK i nadam se da će taj sastanak polučiti neke konkretne rezultate ;).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 okt 2015, 15:43

desetkamarakane je napisao/la:50 kilometara od banje mora biti stadion
Mora bit, ali stadion ti je suspendovan do okoncanja postupka to znaci najdalje do srijede, i protiv Buducnosti cemo najverovatnije igrati na svom stadiona, samo je pitanje sa publikom ili bez publike.
Zoom088 je napisao/la:
sodaacm je napisao/la: Ma druze nije ti to rijesenje ,,,po meni jedino rijesenje je udruziti klubove u ovoj ligi i zajednicki se boriti protiv ovog zla od sudija,,,mislim da vam je
Mnogo su stvari pojedinci ovdje pogrešno skontali. Na svu sreću, ne pitaju se ni forumaši ni "zvanični presovi" ni kojekakvi stručnjaci. Imam osjećaj da će uskoro doći do sastanka klubova s područja TK i nadam se da će taj sastanak polučiti neke konkretne rezultate ;).
Svaka cast Zoom! Znate i vi iz Lukavca dobro kako je, a ponajvise zbog utakmice sa Vitezom prije par sezona.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 22 okt 2015, 18:18

Nezvanicno ukinuta suspenzija, 2000km kazne i mogucnost igranja sa publikom. Odlicno smo prosli :)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.