Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ko ne bi priznao pored onakve statistike? WC igrac.Henderson je napisao/la: Zar je tako teško bilo priznati?
Nemoj molim te reči da je ovo istinafrankqqqqq je napisao/la:
Arsenal offered €8million plus Chamakh to sign striker Olivier Giroud. Montpellier rejected, they only want the €8m.
ja neznam kako je ovo uopste moguce da on ili bilo koji igrac ucjenjuje svoj klub time, idi brate siroko ti polje.Edin.- je napisao/la:![]()
![]()
e ne mogu da vjerujem hahahahaha
edit:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... anja/81234
Smrdi nesto ovdje.
Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
AllGunsBlazing je napisao/la:Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
Nisi mi odgovorio na pitanje. Bi li se mijenjao za poziciju, nije bitno kako mi ulazimo i slicno.Rosicky je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Bi li se ti mijenjao sa Liverpoolom? CC kup a 8 mjesto? A oni da idu u LP?Rosicky je napisao/la:čak i liverpool je nešto osvojio
A mi ulazimo u Lp svjesni da ćemo nagraisat prije Četvrt finala
AKo bi pokupio FA ne vidim zasto ne, a CC je samo bezvezno umaranje igraca koje se niti ne mzoe nazvati trofejom, bar meni nije trofej. CC je za isprobavanje igraca i ako oni osvoje dobro je, ako ne iskustvo je tu.Rosicky je napisao/la:Ja sam ciljao na to da klub koji je tako loše ove sezone odigrao da je ulovio taj CC ,zašto nebi arsenal pokupio barem jedan kup ako nemože ligu ..naravno da se za pozicije nebih mjenjao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.