FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dakle, bila je to pila naopako Eberla, bio je rekao da Jackson nije ni u kakvim kombinacijama.
Zadnja izmjena: ledar, dana/u 25 avg 2025, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ili ce biti da ga ne **** niko 2% 
Jedan je tata Uli, i dalje no1 Bayerna

Jedan je tata Uli, i dalje no1 Bayerna

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nadzorni bi danas trebao dati ocjenu o Eberlovom radu i odlučiti o njegovoj sudbini.
Mislim da su dobre šanse da se postigne dogovor o posudbi Jacksona, Chelseu bi isto bilo u interesu da ga ne prodaju jer se radi o igraču sa potencijalom.
Mislim da su dobre šanse da se postigne dogovor o posudbi Jacksona, Chelseu bi isto bilo u interesu da ga ne prodaju jer se radi o igraču sa potencijalom.
Fkt opet misle dovesti Jacksona kakvi idioti upm. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jackson je dobar kao backup, može ofigrati sve u napadu, nije bajno ali je najbolje rješenje od ovih u opticaju (najmanje zlo)
Ovog panja oni žele dovesti koji će uzimati minute Asareu.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno je stanje takvo da je daj šta daš, pa stoga i taj Jackson dolazi u obzir.
Iako može igrati i krilne pozicije, po meni je nekvalitetan za to jer mi vise odgovara poziciji devetke.
Iako može igrati i krilne pozicije, po meni je nekvalitetan za to jer mi vise odgovara poziciji devetke.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Jos se piše i o Kruznom Antonyem iz jedinstva
Ja očekujem Rodryga na posudbu iz Reala kao onda Hames Rodrigez

Ja očekujem Rodryga na posudbu iz Reala kao onda Hames Rodrigez
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mislim da bi ovo bilo previše upravo iz razloga sto imamo dva sigurna startna krila a Brazilac bi u tom slučaju ponovo čekao priliku sa klupe bez obzira na njegov kvalitet ali hajde, pustimo mašti na volju.Bayern@heart je napisao/la: ↑25 avg 2025, 19:57Ja očekujem Rodryga na posudbu iz Reala kao onda Hames Rodrigez
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jackson je dobar igrac.
Vidjet cemo.
Ima jos do 1.9.
Vidjet cemo.
Ima jos do 1.9.
- Centre forward
- Kontakt:
Ako ovi naprijed baš prorade, mog'o bi Cvijetin, ovaj, Musiala malo na klupu.
Bolje ne dovoditi nikoga nego ove prepotentne kloceve iz Medjunarodne Tajkunske Lige. Nisu baš neki reperi James i Perišić (koji je istina pokid'o) koji su došli u savršen stroj od tima.
Šta mislite šta ćemo sa Palijom ako baš razvali arapske i ruske pašnjake na Otoku ? Ono, da ima jednu Javi Martinez sezonu na Temzi
Bolje ne dovoditi nikoga nego ove prepotentne kloceve iz Medjunarodne Tajkunske Lige. Nisu baš neki reperi James i Perišić (koji je istina pokid'o) koji su došli u savršen stroj od tima.
Šta mislite šta ćemo sa Palijom ako baš razvali arapske i ruske pašnjake na Otoku ? Ono, da ima jednu Javi Martinez sezonu na Temzi

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Prodati ga. Ako zakaže, vrniće ga natrag.Centre forward je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:50
Šta mislite šta ćemo sa Palijom ako baš razvali arapske i ruske pašnjake na Otoku ? Ono, da ima jednu Javi Martinez sezonu na Temzi![]()
Zna se i cifra ako ga odluče zadržati.
Kiksalo se tu polijepo i ne pominjite ga više tako vam svega

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nikad im halalit ne treba pustanje Gravena, mazlumi.
- Centre forward
- Kontakt:
Htjedoh ti replicirati, šta ćemo ako se Palija pretvori u Gravena, al' eto, drug Neutral je bio brži.armando je napisao/la: ↑25 avg 2025, 21:04Prodati ga. Ako zakaže, vrniće ga natrag.Centre forward je napisao/la: ↑25 avg 2025, 20:50
Šta mislite šta ćemo sa Palijom ako baš razvali arapske i ruske pašnjake na Otoku ? Ono, da ima jednu Javi Martinez sezonu na Temzi![]()
Zna se i cifra ako ga odluče zadržati.
Kiksalo se tu polijepo i ne pominjite ga više tako vam svega![]()

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije mi jasno samo od kuda toliki afinitet prema igračima iz EPL-e?
Jasno je da tamo obitava najveći broj najkvalitetnijih igrača ali ne možemo svake sezone uzeti Kane-a.
Jasno je da tamo obitava najveći broj najkvalitetnijih igrača ali ne možemo svake sezone uzeti Kane-a.
Meni nije jasno da Diaz za tri i po godine boravka na ostrvu ne zna zucnuti engleski 

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Treba podsjetiti da je taj novi (Jackson ili ko drugi već dođe) samo za rotaciju, kad su svi zdravi njegovo je mjesto na klupi. Dakle, ne traži se vrhunski igrač u prime timeu ili neki bogomdani talent ko Mastantuono, to nije takav transfer.
S druge strane, zbog velikog broja utakmica valja očekivati i određeni broj ozljeđenih igrača. Ako će Kompa rotirati i ubacivati mlađe igrače (Bischof, Karl) moglo bi se računati na 3-4 ozlijeđena prvotimca, u protivnom ne bi bilo iznenađenje 5-6. Obzirom na nedostatak prave konkurencije sezona je ko izmišljena za promociju mladih talenata.
S druge strane, zbog velikog broja utakmica valja očekivati i određeni broj ozljeđenih igrača. Ako će Kompa rotirati i ubacivati mlađe igrače (Bischof, Karl) moglo bi se računati na 3-4 ozlijeđena prvotimca, u protivnom ne bi bilo iznenađenje 5-6. Obzirom na nedostatak prave konkurencije sezona je ko izmišljena za promociju mladih talenata.
Trenutno korisnika/ca: Objektivac i 5 gostiju.