FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Raul7
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Raul7 » 18 dec 2011, 22:08

Pogledajte Neymara i pogledajte Ronalda kad je imao 19 godina sta je radio. Ronaldo je u Evropi dero guzove svima, u PSV-u najjaci bio, u Barci godinu dana poslije dao preko 40 golova. Neymar dere po brazilskoj ligi koja je blago receno smece. Pa ovaj Santos ne bi Tottenhama dobio a u brazilu su nenadjebivi. Mali je talenat ali ko Robinho. Poredit ga sa Ronaldom Romariom je smijesno. Barci ne treba, govori se da bi mogao u Real doci. U Realu pogotovo ne treba, Di Maria je mnogo bolji igrac od njega ali ovo nije team Real.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 dec 2011, 22:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam dal ce Pep dovoditi nekoga sad u ovom prelaznom roku, misljenja sam da nece...
al samo znam da ne zelim niti jednog ofazivnog igraca koji nije prosao Barcinu skolu, nisam zelio ni Alexisa i na kraju ce se vidjeti da je promasaj isto kao i Ibra (kojeg sam zelio, al eto greska, al na greskama se uci)...
ne znam zasto ce biti promasaj..

njegovo je da zabije 15+ golova tokom sezone i to je to :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 dec 2011, 22:22

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam dal ce Pep dovoditi nekoga sad u ovom prelaznom roku, misljenja sam da nece...
al samo znam da ne zelim niti jednog ofazivnog igraca koji nije prosao Barcinu skolu, nisam zelio ni Alexisa i na kraju ce se vidjeti da je promasaj isto kao i Ibra (kojeg sam zelio, al eto greska, al na greskama se uci)...

ljudi moji recesija je...ne treba pare davati na sve sto je imalo popularno i kao dobro...pored ovolikog broja dobrih igraca iz nizih kategorija dovoditi Neymara, koji ce pritome kostai brdo love, a na kraju ce biti vjerovatno greska, kao i vecina dovedenih...

a Cesc je druga stvar (proso neke kategorije La Masie), sa Cescom smo dobili ono potrebno za utakmice kao sto su Chelsea (prva Pepova sezona na klupi Barce), Inter (druga sezona), Real i tako te utakmice...

ja samo ne zelim da dajemno bezveze lovu i zelim igrace iz akademije...da nam hoce bubnuti kakvu zabranu na dovdojenje igraca, sto bih se obradovo...
razumijem ja to sto mislis i govoris, i meni se svidja ta ideja da se jos vise posvetimo svojim talentima, pored messija i ostalih velemajstoa u ekipi ne bi kriticno bilo mozda da igraju sad i rafinja, jonathan, montoya, vjerovatno bi bili dosta slabiji al opet bi mozda mogli osvajati, al bilo bi puno puno teze

simpaticna je ta ideja i meni se onako svidja, prodati maxwela, abidala, adriana, mozda cak i alvesa, pa onda keitu, maskerana i vilju, sve to fino rasprodati, uzeti veliki novac i onda to nadomjestiti sve s fontasom, montoyom, jonathanom, cuencom , rafinjom itd

znam da ce mnogima izgledati smijesno ova ideja, ali ti mozda treba, s tim da klub izda lijepo saopstenja gdje se kaze, postovani ljubitelji fudbali posto vidimo koliko smo mocni i da nasa hegemonija postaje vec i dosadno, namjerno se evo oslabili nasu ekipu i nemamo niti jednog igraca koji nije prosao nasu skolu, vi ulazite stotine miliona, mi cemo igrati s onim sto odskolujemo, cisto eto da bude zanimljivo, naosvajali smo se titula, sad evo hocemo ovako, a pravi navijaci barce ce ovo razumjeti

simpaticne su i meni ove ideje, al ako ghocemo i dalje da ovako ubjedljivo haramo, valja dovoditi igrace i placati ih, a uporedo naravno i razvijati svoje, sjajno to radimo i sad, al opet evo kako vidimo moraju se i pare lupiti za ponekog igraca

sad ako uzmemo opet i domacu i ligu prvaka, ja sam prvi za opciju da se sve rasproda sto nije kod nas odskolovano i da samo nasa djeca igraju, pa kad se nesto osvoji bice triput sladje, a garantujem da bi se brzo nesto i osvojilo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 18 dec 2011, 22:37

ZELJO DO GROBA je napisao/la:nisam zelio ni Alexisa i na kraju ce se vidjeti da je promasaj isto kao i Ibra (kojeg sam zelio, al eto greska, al na greskama se uci)...
Ne znam zasto mislis da ce biti promasaj,momak je strasan dosad.Pedro radi njega sjedi na klupi.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 18 dec 2011, 23:16

Smjesno je govoriti kolko je uopste Santos dobar kada ti je mjerilo Barcelona.
Protiv Barcelone nista manje smjesan nije Real,United...

Santos je fantasticna ekipa i jedna od najboljih na svijetu , medjutim sta je Barca ? Barca je najbolja ekipa koja je ikada igrala ovu igru i koja ce je ikada igrati.
Ovo je perverzija od tima i ova utakmica je jedna od boljih u posljednjih 3-4 mjeseca Barce.

Neymar je fantastican igrac , tip-top za Barcelonu.
Momak je na mjestu, totalno podredzen kolektivu , u Barci kada bi dosao jasno daje do znanje da se zna ko je boss i ko je njegov idol a to je Messi.
Po fiziologiji i tehnickim sposobnostima on je idealan igrac za tog tima.Ukolopio bi se istog momenta i siguran sam da bi bio genijalno pojacanje.Momak ne daje samo golove vec mnogo radi i mnogo daje timu.
Da moze propasti MOZE , ali moze svako ;)
Medjutim njegov stav i uzimanje za uzora Messija i Xavija je dodatni plus , dakle podredzen je jednostavnosti a ne pimplanju i kojekakvim viska potezima.

Mislim da je ovo prelilo zadnju kap i da je Neymar novi igrac Blaugrane , mozda u januaru a mozda tek za 3 godine uglavnom je njihov ;)
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 dec 2011, 23:30

xaviesta je napisao/la:Klub grca u dugovima, a oni bi davali 30+ miliona za jos uvijek nedokazanog igraca. Istina, Neymar je ogroman potencijal, mozda novi Ronaldo ili pak Robinho?
Uostalom Barci u napadu treba neko ko nece smetati Messiju, Villa, Pedro, Sanchez i Cuenca svi su oni prihvatili da je Messi glavni, ne znam dali bi islo sa ovim malim.

Neko spomenu Fabregasa,ima tu jedna sitnica. Guardiola je inzistirao na dovođenju Fabregasa a Neymara ne znam dali je i pomenuo ikad.
ps. Ne serite, svi su bili potiv Cesca osim onog Scofielda i mesille ;)
izvini molim te ali ne lupaj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1177819" onclick="window.open(this.href);return false;
Mi nikada odustati necemo...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 dec 2011, 23:47

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma nek dodje Cesc, treba malo sirine u veznom redu..ne moze 6 igraca iznijeti citavu sezonu...
jos ako se uzme u obzir da Busquets i Mascherano cesto igraju stopera, Iniesta ponekad krilo...malo je malo...
treba vise prostora dati Thiagu, al i dovesti Cesca, jer ako se povrijedi neko dvojice majstora u sredini sta onda...
malo je 20 igraca za citavu sezonu...makar to bili sve vrhunski igraci...
takodjer lupate, jedan od mojih komentara u vezi Cesa (prije njegovog dolaska)...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 dec 2011, 23:55

Raul7 je napisao/la: Neymar dere po brazilskoj ligi koja je blago receno smece
Zašto?

P.S. Odgovori mi jedino ako si pogledao 10-15 utakmica te iste lige...
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 18 dec 2011, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 dec 2011, 23:55

Kako se zove onaj mladi crnac sto ga je Barcelona dovela na nagovor Eto'a.
Sjecam se klipova s njegovim vjestinama,fakat je bio strasan,izgledao je na klipovima cak bolje i od brace Alcantara i Delafoua :mrgreen:
Znam da je on valjda jos mladji od njih,razvijal se prema ocekivanjima,mozda bi mogao naredne sezone u Barcelona B :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 dec 2011, 00:02

slika

8-)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 dec 2011, 00:16

Dylan Dog je napisao/la:Kako se zove onaj mladi crnac sto ga je Barcelona dovela na nagovor Eto'a.
Sjecam se klipova s njegovim vjestinama,fakat je bio strasan,izgledao je na klipovima cak bolje i od brace Alcantara i Delafoua :mrgreen:
Znam da je on valjda jos mladji od njih,razvijal se prema ocekivanjima,mozda bi mogao naredne sezone u Barcelona B :?
Doslo ih je vise, Etock je najavljivan kao veliki talenat, međutim nije se razvijao prema ocekivanjima te su ga pustili u Chelsea. Dok je Dongou trenutno ponajbolji igrac juniora, i vjerovatno ce ponekad ove sezone igrati i za Barcu B, poput Deulofeua.
10.Skoro je napisao/la:izvini molim te ali ne lupaj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1177819" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg druze, ova dvojica su mi ostali u sjecanju. Ali cinjenica je da je vecina bila protiv, iako su se stavovi mijenjali prema textovima sa Barce BiH.
Don't hate what you don't understand.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 19 dec 2011, 01:04

mandraX je napisao/la:
Zašto?

Odgledao sam naravno ;) Neymara sam dosta gledao ove sezone ali i prosle. Pratim ga od njegove 15. godine kada je bio u Madridu na probi i kada su vec tada govorili da je talenat. Brazilska liga se ne moze porediti sa ligama petice, kratko jasno ;)
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 19 dec 2011, 09:39

xaviesta je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Kako se zove onaj mladi crnac sto ga je Barcelona dovela na nagovor Eto'a.
Doslo ih je vise, Etock je najavljivan kao veliki talenat, međutim nije se razvijao prema ocekivanjima te su ga pustili u Chelsea. Dok je Dongou trenutno ponajbolji igrac juniora, i vjerovatno ce ponekad ove sezone igrati i za Barcu B, poput Deulofeua.
10.Skoro je napisao/la:izvini molim te ali ne lupaj http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9#p1177819" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg druze, ova dvojica su mi ostali u sjecanju. Ali cinjenica je da je vecina bila protiv, iako su se stavovi mijenjali prema textovima sa Barce BiH.
Ma ja nikad nisam imao nedoumice...Necu da razmisljam kao da sam ja Sandro Rosel i da govorim steta je dati 40mil...Onako laicki gledno jeste puno ali dosta tog novca se vrati kroz marketing sto vecina ne uzima u razmatranje...I vecina na forumu utripovali da su oni clanovi uprave Barce pa se brinu i o finansijama..Pusti te se toga...Nase je samo da kazemo jeste kvalitet, nije, bi se uklopio, ne bi se uklopio, a ne da sada raspravljamo o nekim stvarima o kojim realno nemamo pojma...
Raul7 je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Zašto?

Odgledao sam naravno ;) Neymara sam dosta gledao ove sezone ali i prosle. Pratim ga od njegove 15. godine kada je bio u Madridu na probi i kada su vec tada govorili da je talenat. Brazilska liga se ne moze porediti sa ligama petice, kratko jasno ;)
pa da nisi ti neki skaut? E pazi molim te on njega prati od 15 godine...
Mi nikada odustati necemo...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 19 dec 2011, 09:55

kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godina :roll: znam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine :mrgreen:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 19 dec 2011, 10:19

jasmin10 je napisao/la:kada ste vec poceli pricu u talentima, da vas upitam da li slucajno neko zna gdje je onaj mladi turcin sto ga je barcelona dovela prije 5-6 godina, zapravo ima i vise od 5 godina :roll: znam da je placeono oko milion za njega, ali malom ni traga ni glasa. mozda ima jos neki skaut ko ga je pratio od 10 godine :mrgreen:
To je Muhammet Demirci. Sto je veoma zanimljivo, igra za prvi tim Besiktasa sad, a ima 16 godina samo :)

http://www.transfermarkt.de/de/muhammed ... 73463.html" onclick="window.open(this.href);return false;
MVP - Messi-Villa-Pedro

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 19 dec 2011, 15:29

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 dec 2011, 15:34

suicidesquad je napisao/la: [youtube][/youtube]
Obratiti paznju na Busquetsa. Pogledaj desetine ovakvih klipova neces naci nijedan da on pogrijesi pa ganja loptu 8-)
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 19 dec 2011, 16:36

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/riq ... esto/70670" onclick="window.open(this.href);return false;

Dok to Pele ne kaze nece imat smisla. :lol:
Pele je bio velik fudbaler ali danas tako mala ukoljica i zavidnik. :)
Imamo mi svog Pelea x 3 .....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 19 dec 2011, 17:38

Nek je sretan majstore
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 dec 2011, 17:49

bparena je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/riq ... esto/70670

Dok to Pele ne kaze nece imat smisla. :lol:
Pele je bio velik fudbaler ali danas tako mala ukoljica i zavidnik. :)
Imamo mi svog Pelea x 3 .....
Ne vjerujem da je uopšte upitno da li je Messi bolji od Maradone.Druga je stvar što Messi nikada neće imati status božanstva ko Maradona jbg i drugo je vrijeme sada,a i zajebavaju ga "stručnjaci" koji vode Argentinu.Baj du vej Iniesta je bolji od Messija :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.