Daj Rio, možeš ti i bolje od toga.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:19Pa lična stvar je to da je bosanskim Srbima ova država nametnuta, oni bi sad voljeli da žive u jednoj državi sa svim Srbima, ali im ostatak građana ove države to ne dopuštaASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:15To su stvari koje se tiču svih građana. Mi govorimo o nekim ličnim stvarima.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:12
Pa neću se ja boriti za njih, ako im smeta to nek se bore, ako ne smeta onda nek žive tu, opet njihov izbor. Isto je bilo i sa referendumom u BiH, dvije trećina naroda je glasalo za otcjepljenje, jedna trećina nije, ali ne vidim da nekome ovdje to smeta![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa i to je opet nametanje većine toj manjiniASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:18Zato što se kosi sa slobodom drugih ljudi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:16Ma to je zakon jbm ti. Sa druge strane imas i zakon koji zabranjuje pokrivanje u evropi, zar nije i to ugnjetavanje i represija ugrozavanje sloboda....Nemoj biti cinican ba hajde bjezi
Bukvalno, ne možeš vidjeti ko pored tebe prolazi.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo povlačim paralelu koristeći tvoju logikuASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:19Daj Rio, možeš ti i bolje od toga.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:19Pa lična stvar je to da je bosanskim Srbima ova država nametnuta, oni bi sad voljeli da žive u jednoj državi sa svim Srbima, ali im ostatak građana ove države to ne dopušta![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Nije to vidjelo lične stvari. To je nešto što se tiče zajednice.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:20Pa i to je opet nametanje većine toj manjiniASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:18Zato što se kosi sa slobodom drugih ljudi.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:16Ma to je zakon jbm ti. Sa druge strane imas i zakon koji zabranjuje pokrivanje u evropi, zar nije i to ugnjetavanje i represija ugrozavanje sloboda....Nemoj biti cinican ba hajde bjezi
Bukvalno, ne možeš vidjeti ko pored tebe prolazi.![]()
Lične stvari su šta ćeš obući, šta ćeš jesti, šta ćeš raditi itd. Znači ti, a ne velika grupa ljudi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa sam si rekao da je lična stvar kako će se neko oblačitiASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:22Nije to vidjelo lične stvari. To je nešto što se tiče zajednice.

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- LlullSergio
- Kontakt:
To je represivan zakon.Jbo te takav zakon.Sviuodbranu je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:16Ma to je zakon jbm ti. Sa druge strane imas i zakon koji zabranjuje pokrivanje u evropi, zar nije i to ugnjetavanje i represija ugrozavanje sloboda....Nemoj biti cinican ba hajde bjezi
I to u Europi je sra.nje. Njihovi prijatelji Amerikanci izrode takve debile koji se zapucavaju opasani C4 u zgrade i raznose i onda hajmo ukidat marame.
- ASD
- Kontakt:
Nisam ni pogledao na koji moj post si odgovorio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:23Pa sam si rekao da je lična stvar kako će se neko oblačiti
Ako ćeš iskreno, to je boljka demokratije. Neke žene se ne mogu obući kako hoće i proći kroz grad. Dok s druge strane, postoje ljudi koji imaju pravo da vide lice ljudi koji su im u blizini. Možda je terorista ili nešto slično.
Valjda u nekom 22. i 23. vijeku se to mogne riješiti, ali za sada ne može.
Šta ako osoba koja se nalazi u tvojoj blizini ima garavo lice, recimo od uglja, pa ne možeš utvrditi identitet. Da li imaš pravo da je zaliješ kantom vode ako se osjećaš ugroženo ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa nema lice veze sa terorizmom, može terorista biti i u šorcu i kratkoj majici i sa ruksakom punim eksploziva, jel to znači da treba zabraniti nositi ruksak svima 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- ASD
- Kontakt:
Terorizam sam naveo kao primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:32Pa nema lice veze sa terorizmom, može terorista biti i u šorcu i kratkoj majici i sa ruksakom punim eksploziva, jel to znači da treba zabraniti nositi ruksak svima![]()
Pazi.
Mene policajac zaustavi iz nekog razloga da mu pokažem ličnu da mi utvrdi identitet. Da li se isto može uraditi sa tim ženama?
Tu se moje lično pravo kosi s njezinim. Isto tako se odnos organa reda ne bi bio isti prema meni i njoj.
Šta ako ti prilazi jaran u večernjim satima, sad s posla, garav. A ti ne vidiš ko ide prema tebi. Da li imaš pravo da upotrijebiš vatreno oružje ako pomisliš da prema tebi ide žitelj Maoče ? **** drug.
Mene je recimo strah kad zimi raja nosi šalove preko lica ili maske da se zaštiti od zagađenja. Svaki mi drugi Al-Kaida.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 11 jan 2020, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa može naravno, imaš žena u policiji, isto kao što pretresanje žena (i njihovih tjelesnih šupljina kod sumnje na neko krivično djelo) obično rade policajke ili inspektorice (to je praksa u većini zemalja koliko ja znam), tako se i to može riješiti.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:35Terorizam sam naveo kao primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:32Pa nema lice veze sa terorizmom, može terorista biti i u šorcu i kratkoj majici i sa ruksakom punim eksploziva, jel to znači da treba zabraniti nositi ruksak svima![]()
Pazi.
Mene policajac zaustavi iz nekog razloga da mu pokažem ličnu da mi utvrdi identitet. Da li se isto može uraditi sa tim ženama?
Tu se moje lično pravo kosi s njezinim. Isto tako se odnos organa reda ne bi bio isti prema meni i njoj.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar nije kod njih muskarac vlasnik žene doslovno.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:38Pa može naravno, imaš žena u policiji, isto kao što pretresanje žena (i njihovih tjelesnih šupljina kod sumnje na neko krivično djelo) obično rade policajke ili inspektorice (to je praksa u većini zemalja koliko ja znam), tako se i to može riješiti.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:35Terorizam sam naveo kao primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:32Pa nema lice veze sa terorizmom, može terorista biti i u šorcu i kratkoj majici i sa ruksakom punim eksploziva, jel to znači da treba zabraniti nositi ruksak svima![]()
Pazi.
Prvo se njemu obrate u vezi bilo čega sa ženom

Ona ne smije se saget da podigne 10pfeninga a gdje da napravi kako zlodjelo

- ASD
- Kontakt:
Ma nema šanse. Pokušavalo se u Evropi. Ali je puno šupljina.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:38Pa može naravno, imaš žena u policiji, isto kao što pretresanje žena (i njihovih tjelesnih šupljina kod sumnje na neko krivično djelo) obično rade policajke ili inspektorice (to je praksa u većini zemalja koliko ja znam), tako se i to može riješiti.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:35Terorizam sam naveo kao primjer.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:32Pa nema lice veze sa terorizmom, može terorista biti i u šorcu i kratkoj majici i sa ruksakom punim eksploziva, jel to znači da treba zabraniti nositi ruksak svima![]()
Pazi.
Taj sistem su najbolje ismijali navijači AIK-a. Kada su s nikabima došli na utakmicu, te im policija i zaštitari ništa nisu mogli.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lahko se to riješi, nije kvantna fizika, žene pregledavaju žene i to je to.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:46Ma nema šanse. Pokušavalo se u Evropi. Ali je puno šupljina.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:38Pa može naravno, imaš žena u policiji, isto kao što pretresanje žena (i njihovih tjelesnih šupljina kod sumnje na neko krivično djelo) obično rade policajke ili inspektorice (to je praksa u većini zemalja koliko ja znam), tako se i to može riješiti.ASD je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:35
Terorizam sam naveo kao primjer.
Pazi.
Taj sistem su najbolje ismijali navijači AIK-a. Kada su s nikabima došli na utakmicu, te im policija i zaštitari ništa nisu mogli.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Meni je totalno debilna priča da Sarajevo ima toliko automobila koji mogu u toj mjeri zagaditi zrakrio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:48Meni je recimo ovo veći problem od Irana
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dramati ... /200111096
Jbt najzagadjeniji grad na svijetu, to se bas moras potruditi da budes. Seljoberi 90% zivi u BiH, ekoloski nismo osvijesteni sekunde. To gume pale, crn dim ubi, o bacanju smeca necu ni da pricam. O neplanskoj gradnji isto tako, valjda imaju neki strucnjaci koji mjere strujanje vazduha, samo kod nas gradi gdje god hoces. Katastrofa blago receno, sto je najgore ljudi su slijepi kod nas za ovo, sto ne vide golim okom i ne vjeruju. Kad se desi smrtni slucaj zbog ovog, kaze se prava zdrava bila, odjednom umrla, jest al u qurcu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 jan 2020, 19:48Meni je recimo ovo veći problem od Irana
https://www.klix.ba/vijesti/bih/dramati ... /200111096
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kraljttbvb, MElloo i 27 gostiju.