FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO MOSTAR ZAJEDNICA BRATSKA UVIJEK BILA I OSTALA
Bosno moja, divna mila, aaaaaaaaa......ovo je odgovor onim kvazi navijačima Borca, naravno uz izuzetke...
Bosno moja, divna mila, aaaaaaaaa......ovo je odgovor onim kvazi navijačima Borca, naravno uz izuzetke...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Dzaba Borcu titula, kad ce iduce sezone biti ckarina , tradicija je tko osvoji vakufsku premier ligu, iducu sezonu bude najvise 3. na tabeli
al drugo mjesto, viceprvaci, odlicno je kakva je sezona bila, samo da smo malo ranije se probudili, na kraju je dobro ispalo kako je moglo biti
MI SMO DIVOVI...
al drugo mjesto, viceprvaci, odlicno je kakva je sezona bila, samo da smo malo ranije se probudili, na kraju je dobro ispalo kako je moglo biti
MI SMO DIVOVI...
- Crni gavran
- Kontakt:
Potpis i pozdrav za velikog covjekadino lj je napisao/la:CIJELO VRIJEME SAM OVDJE GOVORIO DA BIH VOLIO DA PORED NAS SARAJEVO I CELIK PREDSTAVLJAJU NASU DOMOVINU U EVROPU JER JE OSJECAJU U SRCU A MASA POJEDINACA ME NAZIVALA SVAKAKVIM IMENIMA.TREBALO JE DA SE DANAS DESI OVO U BANJA LUCI PA DA MNOGI SHVATE DA NEMA NIKO BLIZI OD KOMSIJE.LICNO KAO NAVIJAC VOLIO BIH DA SMO ISPRED VAS CISTO SPORTSKOG RIVALITETA RADI,NAJVISE POSLIJE SVEGA ZALIM STO NISMO PRORACUNSKI DALI CELIKU KUP SAMO DA SIROKI NE IZLAZI U EVROPU JER SU I ONI ISTI KAO OVI U RS,TAMO UMJESTO MLADICA VELICAJU GOJKA SUSKA,PRALJKA I OSTALE.
CESTITKE NA DRUGOM MJESTU OSVOJILI STE GA ZASLUZENO I PORED SVIH PREBLEMA KOJE STE IMALI

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Megamon
- Kontakt:
Utakmica prava truba.Nista specijalno,tako da nema potrebe da pisem pojedinacno o svakom jer se niko nije posebno istak'o
Mirza vidio si i cuo sta ti je porucio kako sjever tako istok i zapad.Parola sabija.
Takodjer dobar i onaj trans "SAmo ti snimaj"
btw:ko je onaj igraca Veleza sto je na kraju utakmice pris'o ispred sjevera i dao jednom momku dres ?
Mirza vidio si i cuo sta ti je porucio kako sjever tako istok i zapad.Parola sabija.
Takodjer dobar i onaj trans "SAmo ti snimaj"

btw:ko je onaj igraca Veleza sto je na kraju utakmice pris'o ispred sjevera i dao jednom momku dres ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hajd do utakmice da cestitam MV na vicesampionskoj tituli
Onekoj detaljnoj analizi drugi put al drago mi je nakon svih desavanaj kakva takva satisfakcija da smo ispred komsija bili
fuj na ona desavanaj u ge nocidnoj tvorevini i banja luci

Onekoj detaljnoj analizi drugi put al drago mi je nakon svih desavanaj kakva takva satisfakcija da smo ispred komsija bili

fuj na ona desavanaj u ge nocidnoj tvorevini i banja luci

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Znaš li koji je broj nosio na tekmi i kako izgleda, možda mogu pomoći?Megamon je napisao/la:Utakmica prava truba.Nista specijalno,tako da nema potrebe da pisem pojedinacno o svakom jer se niko nije posebno istak'o
Takodjer dobar i onaj trans "SAmo ti snimaj"![]()
- Megamon
- Kontakt:
90% sam siguran da je nosio broj 10.Onako mozda 180cm,mislim da ima crnu kosu.I izgleda jako mlado.AlemC85 je napisao/la:Znaš li koji je broj nosio na tekmi i kako izgleda, možda mogu pomoći?Megamon je napisao/la:Utakmica prava truba.Nista specijalno,tako da nema potrebe da pisem pojedinacno o svakom jer se niko nije posebno istak'o
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Na kraju balade sta reci .. zasluzena 2 pozicija , vicesampioni
!
Da je husref od pocetka bio mozda bi se i moglo do prve pozicije ali otom potom .. Treba sto prije mirza da ode da dode neki bolji trener u da pojacamo samo malo igracki kadar i mislim da aBd mozemo ponoviti nekadasnje uspjehe u evropi

Da je husref od pocetka bio mozda bi se i moglo do prve pozicije ali otom potom .. Treba sto prije mirza da ode da dode neki bolji trener u da pojacamo samo malo igracki kadar i mislim da aBd mozemo ponoviti nekadasnje uspjehe u evropi

Dženan Duraković 10Megamon je napisao/la:90% sam siguran da je nosio broj 10.Onako mozda 180cm,mislim da ima crnu kosu.I izgleda jako mlado.AlemC85 je napisao/la:Znaš li koji je broj nosio na tekmi i kako izgleda, možda mogu pomoći?Megamon je napisao/la:Utakmica prava truba.Nista specijalno,tako da nema potrebe da pisem pojedinacno o svakom jer se niko nije posebno istak'o
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ova sezona dovoljno govori o velicini Fudbalskog kluba Sarajevo , gotov da nemamo uprave , igraci nemaju plate , nemaju adekvatnog trenera , ali zato imaju Horde Zla i to je bilo dovoljno za drugo mjesto. Ja sam siguran da smo imali samo boljeg trenera da bi osvojili il titulu il kup.
- Megamon
- Kontakt:
"Stvoricu veliko Sarajevo,zeljo ce nam gledati u pete" by Zijad Blekic.Covjek nije nista slag'o 

vec sam ja porucio @el saiku da mijenja avatar heheheMegamon je napisao/la:"Stvoricu veliko Sarajevo,zeljo ce nam gledati u pete" by Zijad Blekic.Covjek nije nista slag'o

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Megamon
- Kontakt:
Rooney sad dade gol k'o Keno danas.Nema sta fura se na naseg kapitena 

Vala ako cemo iskreno najveci razlog naseg drugog mjesta je taj sto su i ostali timovi ODRON, bas kao i mi. Ali nema veze, svaka pobjeda je bitna, jos samo da cickovo ulje ode i odmah ce atmosfera u i oko kluba biti bolja.HZ_ilidzaa je napisao/la:Ova sezona dovoljno govori o velicini Fudbalskog kluba Sarajevo , gotov da nemamo uprave , igraci nemaju plate , nemaju adekvatnog trenera , ali zato imaju Horde Zla i to je bilo dovoljno za drugo mjesto. Ja sam siguran da smo imali samo boljeg trenera da bi osvojili il titulu il kup.
Hz, naravno imaju veliku zaslugu. danas slusam neke pjesme koje su stare i preko 20 godina, milina ih ponovo cuti

UPS je napisao/la:[
Vala ako cemo iskreno najveci razlog naseg drugog mjesta je taj sto su i ostali timovi ODRON, bas kao i mi. Ali nema veze, svaka pobjeda je bitna, jos samo da cickovo ulje ode i odmah ce atmosfera u i oko kluba biti bolja.
Hz, naravno imaju veliku zaslugu. danas slusam neke pjesme koje su stare i preko 20 godina, milina ih ponovo cuti

SARAJEVO ŠAMPION !
I ovdje cestitam Borcu titulu DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE ! [/size]
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vidim da si navijac Sarajeva ali nema potrebe ovdje da cestittas borcuCoDe je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION !

prijatelju nema potrebe nacionalistima da cestitas titulu , i nema potrebe da spominjes titulu BOSNE I HERCEGOVINE jer oni ne smatraju ovu zamlju svojom , i to i nije njihova zemlja niti ce biti ikad !CoDe je napisao/la:SARAJEVO ŠAMPION !
samo SARAJ'VO !
Komšije, trebamo biti složniji kao nikad, dokazati koja su dva najveća Bosanskohercegovačka kluba 

110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Komsije cestitam zasluzili ste drugo mjesto..cijelu sezonu ste bili u nekim problemima i budite ponosni na vase igrace