BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Desperado09
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Fali svježe krvi u ekipi. Sezona na pragu, a nikog nismo doveli osim Jobea koji tek treba da se dokaže.
Razorčaran sam kako Kehl i Ricken rade. Odnosno kako ne rade.
Razorčaran sam kako Kehl i Ricken rade. Odnosno kako ne rade.
što je tako prometno kod nas ovo ljeto? ne mogu popratiti sve igrače koje smo doveli 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Možda kontaju uigrana ekipa, godinu starija i iskusnija, pa im ne treba niko...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Cekaju zadnji dan , ne bi li netko popustio i za sicu nekog potpisali!
Malen i Gittens su prodati , a zamjenu nisu potpisali , to sve govori o sposobnosti Ricken i Kehl , cisti amaterizam .
Sholti , Can i Süle ozljedjeni , tko ce igrati obranu!
Vazda kukaju kako nemaju para , price za naivne.
Cilj je samo se kvalifikovat za liga prvaka , 13 godina proslo od zadnje osvojene bundeske!
Sramotno sta rade.
Malen i Gittens su prodati , a zamjenu nisu potpisali , to sve govori o sposobnosti Ricken i Kehl , cisti amaterizam .
Sholti , Can i Süle ozljedjeni , tko ce igrati obranu!
Vazda kukaju kako nemaju para , price za naivne.
Cilj je samo se kvalifikovat za liga prvaka , 13 godina proslo od zadnje osvojene bundeske!
Sramotno sta rade.
-
- Kontakt:
Koja patnja protiv treceligasa Esen , jos nas Kobel spasio da ne gubimo 1:0!
Bez adekvatnih pojacanja na krilu i obrani , nemamo sto trazit u bundeski.
Jedino da ih Niko sad na poluvremenu nabrije , da ne bi na kraju da se obrukamo.
Bez adekvatnih pojacanja na krilu i obrani , nemamo sto trazit u bundeski.
Jedino da ih Niko sad na poluvremenu nabrije , da ne bi na kraju da se obrukamo.
ma da ne trebaju nama pojačanja, jaki smo kao armirani beton, još jedna sezona mučenja i negledljivosti, igra za khujac...
Guirassy bolje da ode, nema s kim tu igrati, predobar je za ove naše panjeve
Guirassy bolje da ode, nema s kim tu igrati, predobar je za ove naše panjeve
- kraljttbvb
- Kontakt:
Sporo, tromo, dosadno, oci krvare...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
evo doci ce izgleda tri nova cukumeka za 20, alsemino posudba i fabio...nije neka sreca ali eto neka ih
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne kontam sta ce mu ovaj Mane, dečko zna dodati prvom do sebe.
Ako imaš samo 2 stopera, igraj 4 4 2 i to je to...
Ako imaš samo 2 stopera, igraj 4 4 2 i to je to...
-
- Kontakt:
Niko Kovac se utripovao da je Mane novi Maldini , zelen je on jos , morao je poceti sa 2 stopera Anton i Bensebaini i ako isti nije stoper nego bek .
Ali ubaciti djete bez iskustva u obranu je neshvatljivo , Niko ako nastsvis kao veceras ide u tebi pedala prije zime.
A o Kehl i Ricken nema se vise sto dodati , dva lika koji pojima nemaju o svom poslu.
Ali ubaciti djete bez iskustva u obranu je neshvatljivo , Niko ako nastsvis kao veceras ide u tebi pedala prije zime.
A o Kehl i Ricken nema se vise sto dodati , dva lika koji pojima nemaju o svom poslu.
odlično s ovim transferima koji su kakti gotovi nećemo biti 15 već 12 
- kraljttbvb
- Kontakt:
Niko Kovac ne voli Branta, ne znam zašto.
A meni je Julian baš onaj fini veznjak koji zna podvaliti loptu.
Inače kako je onaj kapiten Paulija dobio samo žuti kad je napravio penal, a bio zadnji igrač u odbrani. A Mane crveni, iako po meni nije zaslužio ni zuti. Dovoljna je kazna bio dosudjeni penal...
A meni je Julian baš onaj fini veznjak koji zna podvaliti loptu.
Inače kako je onaj kapiten Paulija dobio samo žuti kad je napravio penal, a bio zadnji igrač u odbrani. A Mane crveni, iako po meni nije zaslužio ni zuti. Dovoljna je kazna bio dosudjeni penal...
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ispade da protiv ovih jacih igramo u gostima (Juve, City), samo sa Interom kuci.Die BVB-Termine im Überblick
16.09.25 Di 21:00 Juventus Turin - BVB
01.10.25 Mi 21:00 BVB - Athletic Club Bilbao
21.10.25 Di 21:00 FC Kopenhagen - BVB
05.11.25 Mi 21:00 Manchester City - BVB
25.11.25 Di 21:00 BVB - FC Villarreal
10.12.25 Mi 21:00 BVB - FK Bodö/Glimt
20.01.25 Di 21:00 Tottenham Hotspur - BVB
28.01.26 Mi 21:00 BVB - Inter Mailand
Dobro je sto protiv ovih zeznutih ekipa iz Spanije igramo kuci.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da vidimo sta zna Anselmino, dijete Boca Juniorsa 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.