Ma treba ovim mladim momcima odati prizanje za ovo sto su uradili u drugom dijelu, a mislim da bi trebalo sad sjesti i na vrijeme razmisljati o sledecoj sezoni dovesti par kvalitetnih pojacanja iz ovih klubova koji su sa naseg kantona a ima ih sigurno i uz jednog ozbiljnog i pravog trenera prosetati se sledece sezone ovom ligomSaltCityAttack je napisao/la:ma da su nam ostali Pejic ,Sisic mozda bi i objezbjedili PL sa njima dvojicom
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pljujete po Gradi i ostalim samo zato jer je neki tamo momak iz viteza napiso da su uplatili 50KM.SARS je napisao/la:pu djubrad jedna, rodjenu mater bi prodali za 50 maraka, kako ih nije sramota, jos nosis i kapitensku traku, smradovi jedniharry_90 je napisao/la:Na kraju ispade istina sto neko iz Viteza jutros napisa,da su neki nasi igraci uplacivali na pobjedu Viteza,pu hebem vam sve..prodali ste se za 50 maraka..
Zbog takvi smo mi i dogurali do ovde.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
da ova liga se moze igrat na kladionici svake sedmice igraci bi bili puni ko brod... zamisli recimo Sloboda-Troglav 2 il Radnicki-Krajina 2, Vitez-Podgrmec 2 il neke druge primjere koji bi se tesko desili da se igra fer igra... ovako bi igraci sami uplacivali na protivnike iz svake ekipe, nista im nije sveto(cast , al velika cast pojedincima),samo hoce kes, za navijace ih boli ona stvar, a samo navijaci ce ostat uz svoj klub uvijek...SARS je napisao/la:i gle cuda crnogorac pogrijesio kod gola, ne vjerujem vise ni rodjenom ocu a kamo li crnogorcu
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- TzBulevar87
- Kontakt:
Moroni jedni obicni, ograniceni ko balkon. Jedini izvor informacija u zivotu im ovaj forum, samo jos sto nisu napisali zna li neko kako se guzi neka mi objasni.. Smradovi jedni javite se na Tusnju molim vas pa pricajte to, dijete od 5 godina da vam napise ovdje nesto vi bi vjerovali.. Otidjite za promjenu na utakmicu po mogucnosti gostovanje ograniceni debili..klasik je napisao/la:Pljujete po Gradi i ostalim samo zato jer je neki tamo momak iz viteza napiso da su uplatili 50KM.SARS je napisao/la:pu djubrad jedna, rodjenu mater bi prodali za 50 maraka, kako ih nije sramota, jos nosis i kapitensku traku, smradovi jedniharry_90 je napisao/la:Na kraju ispade istina sto neko iz Viteza jutros napisa,da su neki nasi igraci uplacivali na pobjedu Viteza,pu hebem vam sve..prodali ste se za 50 maraka..
Zbog takvi smo mi i dogurali do ovde.
075
Ako ima istine u tome za upalte tiketa na Vitez...sramota !
Iskreno ne vjerujem ali nista danas nije iskljuceno...cuo sam ja iz pouzdanih izvora da je Grado krao kopacke od Nike Kranjcara...ne bi me iznenadilo od njeg !
Iskreno ne vjerujem ali nista danas nije iskljuceno...cuo sam ja iz pouzdanih izvora da je Grado krao kopacke od Nike Kranjcara...ne bi me iznenadilo od njeg !
jbt ostadosmo jos godinu u ovom đerizu
Jos godini kad dodje gradina i orasje mogli bi ostati i druze ako se ne pojacate ocigledno sa djecom svojom necete moci doc do premijer lige.ahmad_tz je napisao/la:jbt ostadosmo jos godinu u ovom đerizu
- 7aprildomemoj
Vrlo moguće da se priključi i Zvijezda kako je krenulo. Sjeveroistočna Bosna bi u tom slučaju imala 7 klubova od 16 u Prvoj ligi FBiHterabajt je napisao/la:Jos godini kad dodje gradina i orasje mogli bi ostati i druze ako se ne pojacate ocigledno sa djecom svojom necete moci doc do premijer lige.ahmad_tz je napisao/la:jbt ostadosmo jos godinu u ovom đerizu

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ma ovo za igrače je čista laž,da se ovo desilo pod "starom" upravom pa ajde onda bih bio i 100% siguran.Sad ovi imaju faktički SVE i da se "prodaju" za 50KM.Znaju kako bi na*ebali od Azmira a pogotovu od nas navijača 
Za 7 dana komšijski derbi,napraviti finu atmosfericu (valjda će nas i vrijeme poslužiti) i ako Bog da uzeti 3 boda (i uz neku nadu,nadati se da će Vitez kiksnuti na preostalim tekmama).

Za 7 dana komšijski derbi,napraviti finu atmosfericu (valjda će nas i vrijeme poslužiti) i ako Bog da uzeti 3 boda (i uz neku nadu,nadati se da će Vitez kiksnuti na preostalim tekmama).

Pobjeda je bolja od orgazma!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i opet cemo bit telad da ni jedan ne udje
hecegovaca duplo manje pa Gosk vazda ostaje hehe
a daj da postavimo stvari ovako, ko je od vas/nas prije 2 i pol mjeseca u onoj sali u BKC-u vjerovao da cemo uopce doci u poziciju da se priblizimo borbi za premijer ligu ? a koliko vas/nas je mislilo da nam nema spasa i da se gasimo?
svaki dalji komentar o nasoj sezoni nakon toga nema smisla, i da smo ispali u 2. ligu Sjever a ne ugasili se bila bi uspjesna sta nam se kuhalo. Ja prezadovoljan, djeca su prevazisla svoje mogucnosti, ocekivao sam 3-0 u Vitezu.
sad se treba okrenuti narednoj sezoni koja MORA biti nasa ako ostanu ovi ljudi na celu kluba. Prvo treba uraditi sve da se zadrze za prve postave Crnogorac, Omic i dva klinca Reno i Mirnes mali.. za klupe bih ostavio i Salihovica, Musica, Muhidica te male Prsesa i Ribu napadaca. Ostalim svima se zahvalit i krenuti u dovodjenje novih igraca, prvenstveno vracanje nase djece i nasih igraca.
vratiti POD HITNO: Pirica golmana iz Gradine, Efendica i Saleta Pantica iz Gracanice da rijesimo bocne pozicije ( sve nasa djeca), zatim vidjet sta je sa Zoletica- vratit i njeg pod hitno AKO se moze dovest u pravu formu. Posudit malog Jusufovica iz Olimpica i onda vidjet ko je bolji i ko moze igrat kod nas Trumic i Slomic ili mali Mujic iz Banovica ( to na jedno krilo)..na drugo krilo naravno probat sa Lukavcem dogovorit Jaranovica, strasan igrac. To su sve igraci sa Tk, okupit njih i jos jednog spica koji pravi razliku i eto ekipe za PL.
Piric- Efendic- Reno-Grado-Sale; Zoleta- Omic- Jaranovic-Trumic (ili neki kreativac ako bude dostupan); Mirnes mali i jos jedan spic i eto tima za PL..klupa ova gore navedena nasa djeca.

a daj da postavimo stvari ovako, ko je od vas/nas prije 2 i pol mjeseca u onoj sali u BKC-u vjerovao da cemo uopce doci u poziciju da se priblizimo borbi za premijer ligu ? a koliko vas/nas je mislilo da nam nema spasa i da se gasimo?
svaki dalji komentar o nasoj sezoni nakon toga nema smisla, i da smo ispali u 2. ligu Sjever a ne ugasili se bila bi uspjesna sta nam se kuhalo. Ja prezadovoljan, djeca su prevazisla svoje mogucnosti, ocekivao sam 3-0 u Vitezu.
sad se treba okrenuti narednoj sezoni koja MORA biti nasa ako ostanu ovi ljudi na celu kluba. Prvo treba uraditi sve da se zadrze za prve postave Crnogorac, Omic i dva klinca Reno i Mirnes mali.. za klupe bih ostavio i Salihovica, Musica, Muhidica te male Prsesa i Ribu napadaca. Ostalim svima se zahvalit i krenuti u dovodjenje novih igraca, prvenstveno vracanje nase djece i nasih igraca.
vratiti POD HITNO: Pirica golmana iz Gradine, Efendica i Saleta Pantica iz Gracanice da rijesimo bocne pozicije ( sve nasa djeca), zatim vidjet sta je sa Zoletica- vratit i njeg pod hitno AKO se moze dovest u pravu formu. Posudit malog Jusufovica iz Olimpica i onda vidjet ko je bolji i ko moze igrat kod nas Trumic i Slomic ili mali Mujic iz Banovica ( to na jedno krilo)..na drugo krilo naravno probat sa Lukavcem dogovorit Jaranovica, strasan igrac. To su sve igraci sa Tk, okupit njih i jos jednog spica koji pravi razliku i eto ekipe za PL.
Piric- Efendic- Reno-Grado-Sale; Zoleta- Omic- Jaranovic-Trumic (ili neki kreativac ako bude dostupan); Mirnes mali i jos jedan spic i eto tima za PL..klupa ova gore navedena nasa djeca.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:i opet cemo bit telad da ni jedan ne udjehecegovaca duplo manje pa Gosk vazda ostaje hehe
+1
to sam vazda spominjao/govorio

Prvo treba mutavog trenera promjenit, naci nekog ko zna makar dvije recenice sastavit. 

nkvitez je napisao/la:Mislim da ekipa koja nijednom ne osuta u okvir protivnickog gola ne zasluzuje Premijer ligu,to je bilo danas Slobodi! s onakvom igrom nista ne mogu,pojeli smo ih u veznom redu,obrana predobro odigrala,takticni smo vrlo zrelo odigrali.jedna od najbolji utakmica viteza ove sezone sasvim sigurno,mnostvo prilika je bilo,nije se dalo da ude i ranije sve do trenutka kad Smriko dovodi stadion do odusevljenja i pogada za 1-0
vitez01 je napisao/la: Danas zaslužena pobjeda Viteza, ali čestitke i mladoj ekipi Slobode, kao i navijačima iz Tuzle
ova djeca su ponos ovog grada pokazalisu idase boje ove škole slobode pogledajte samo koliko igrača ima viteza sve sami profi svisu igrali premijer ligu. Aunas igraju 70 juniori .biče bolje samo ovu djecu treba saćuvati.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj jarane pa Grado je uvjek bio cirkus zajebancija...pa lik je pokro dresove u skandinaviji gore kad je bio I poslo nam u tuzlu raji..pa ko njega ne zna sve mu je cudnoHzBvB je napisao/la:Ako ima istine u tome za upalte tiketa na Vitez...sramota !

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
kerber je napisao/la:ova djeca su ponos ovog grada pokazalisu idase boje ove škole slobode pogledajte samo koliko igrača ima viteza sve sami profi svisu igrali premijer ligu. Aunas igraju 70 juniori .biče bolje samo ovu djecu treba saćuvati.
Bez uvrede, al' ovakav tekst ne bi sklepalo ni dijete koje još nije krenulo u školu.kerber je napisao/la:kerber je napisao/la:ova djeca su ponos ovog grada pokazalisu idase boje ove škole slobode pogledajte samo koliko igrača ima viteza sve sami profi svisu igrali premijer ligu. Aunas igraju 70 juniori .biče bolje samo ovu djecu treba saćuvati.

OK,
Ne mogu reći neočekivano. Vitez je za ovu ligu sjajna ekipa, bolji su od našeg rostera svakako, ali sam se nadao potajno da možemo nešto. Ipak ne treba biti razočaran.
Cilj je bila stabilizacija i da kostur koju čine naša djeca izguraju proljeće do kraja. Odličnim rezultatima su nam se svima otvorili apetiti, ali i ovo je super...i svako realan će se složiti.
I ja dijelim mišljenje da više PL treba Slobodu nego obrnuto. Ovo proljeće je to pokazalo...počeli smo se ujedinjavat, atmosfera odlična, sasvim pristojne i posjete. Kao što neko reće, ako se sjetimo i nas izbezumljenih u BKC prije 3 mjeseca i sada...to je samo dokaz kako možemo puno stvari uraditi.
Vitezu čestitke na već podosta odrađenom poslu, Radničkom također na strašnom nizu i puno ozbiljnih stvari koji su uradili (iako i oni znaju da tek sada za njih dolazi teško vrijeme kada euforija spadne)...i naravno Kakanjcima koji su mi se kao ekipa najviše svidjeli. Žao mi je Budučnosti...ebeno vrijeme dolazi za njih...i jedan pozz za gračanlije, ali one koji nisu okupljeni oko onog komleksaša Helića
Ne mogu reći neočekivano. Vitez je za ovu ligu sjajna ekipa, bolji su od našeg rostera svakako, ali sam se nadao potajno da možemo nešto. Ipak ne treba biti razočaran.
Cilj je bila stabilizacija i da kostur koju čine naša djeca izguraju proljeće do kraja. Odličnim rezultatima su nam se svima otvorili apetiti, ali i ovo je super...i svako realan će se složiti.
I ja dijelim mišljenje da više PL treba Slobodu nego obrnuto. Ovo proljeće je to pokazalo...počeli smo se ujedinjavat, atmosfera odlična, sasvim pristojne i posjete. Kao što neko reće, ako se sjetimo i nas izbezumljenih u BKC prije 3 mjeseca i sada...to je samo dokaz kako možemo puno stvari uraditi.
Vitezu čestitke na već podosta odrađenom poslu, Radničkom također na strašnom nizu i puno ozbiljnih stvari koji su uradili (iako i oni znaju da tek sada za njih dolazi teško vrijeme kada euforija spadne)...i naravno Kakanjcima koji su mi se kao ekipa najviše svidjeli. Žao mi je Budučnosti...ebeno vrijeme dolazi za njih...i jedan pozz za gračanlije, ali one koji nisu okupljeni oko onog komleksaša Helića
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Eh komšije, nažalost, izgubili smo borbu za PL, i mi a i vi. Slijedi borba za drugo mjesto, sljedeći vikend kantonalni derbi, stadion će sigurno biti pun, iz Lukavca idu 4 busa navijača najvjerovatnije. Nadam se da neće biti nikakvih problema, kao što nije bilo u Lukavcu, a na terenu, ko bude bolji - neka pobjedi. Samo da bude fer i korektno.
Kakva je situacija kod vas, ima li vam neko sa 3 žuta, ko vam neće moći igrati ili ste kompletni?
Što se nas tiče, neće biti Slomića i Trumića, dva ponajbolja igrača, i vjerovatno Gogića i Borogovca, veliki hendikep, ali ostali momci se vraćaju, pa će se iskombinovati nešto.
Kakva je situacija kod vas, ima li vam neko sa 3 žuta, ko vam neće moći igrati ili ste kompletni?
Što se nas tiče, neće biti Slomića i Trumića, dva ponajbolja igrača, i vjerovatno Gogića i Borogovca, veliki hendikep, ali ostali momci se vraćaju, pa će se iskombinovati nešto.
1921
1989
1989
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.