Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
BigBigBang
- Kontakt:
Re: Arsenal
I sta bi na presici tog Mvile? Ako je vodja rekao da ga nece uzimatij a ne vjerujem da dolazi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Nista, pricao o repki, a kad su ga pitali za buducnost sta ce, rekao je da ce odluciti poslije Eura !BigBigBang je napisao/la:I sta bi na presici tog Mvile? Ako je vodja rekao da ga nece uzimatij a ne vjerujem da dolazi.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... team-staff" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova informacija je promakla, jest da smo ranije znali da ce Bould biti pomocnik, a evo i zvanicna potvrda. Osim toga i Neil Banfield je clan trenerskog osoblja.
Ova informacija je promakla, jest da smo ranije znali da ce Bould biti pomocnik, a evo i zvanicna potvrda. Osim toga i Neil Banfield je clan trenerskog osoblja.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
KOJA PROCJENAPostao/la -Paja dana 03 jun 2010, 15:52
JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto
A tek kad Torres ode buhahaha
Disgraceful!
Boss svega mi

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- frankqqqqq
- Kontakt:
Paja boss
i de vrati na avatar onu francusku zastavu 
Kad smo bili zadovoljni igrom, mljeli tu istu Barcelonu i Bayerna, ostajali smo praznih džepova. Jbg, zato toliko volimo taj fudbal.Arnelinho je napisao/la: Znam da bi svako od vas, navijača Chelsea, ako bi htio biti iskren odgovorio da nije zadovoljan prikazanom igrom protiv Bayerna ili Barcelone, isto tako kao ni ja lani protiv te iste Barcelone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gab Marcotti on ESPN says Robin and his wife flew privately to Turin this week BUT did not meet anyone from Juventus.IlPrincipino je napisao/la:talijanski mediji pišu da je RVP danas vidjen u Torinu..posjedio je i Juventusovov stadion kao i Vinovo...
He also says Juve's financial offer to Robin is 25-30% less than what City are offering him - which makes them an unlikely possible destination for Robin.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... bin-847594" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo, Sagna hoće M'Vilu u Arsenalu i govori kako će Robin ostati. Ajde Arsene, dovedi ga već jednom
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... aid-848143" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Dempsey se doslovce nudi. Kako bi bilo dobro da njih 2 uzmemo
Evo, Sagna hoće M'Vilu u Arsenalu i govori kako će Robin ostati. Ajde Arsene, dovedi ga već jednom
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... aid-848143" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo i Dempsey se doslovce nudi. Kako bi bilo dobro da njih 2 uzmemo
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dobro sam pogodio ali priznajem to i nije bilo tesko, kralja sistema rotacija su zamijenili sa nekakvim klaunima, odlazak spanca koji ga je doveo natjerao je i Torresa na isto.vedofeelgood je napisao/la:KOJA PROCJENAPostao/la -Paja dana 03 jun 2010, 15:52
JEdva cekam da Benitez ode i da gledam sa uzivanjem propast Looserfoola i grcevitu borbu za 10. mjesto
A tek kad Torres ode buhahaha
Disgraceful!![]()
![]()
![]()
![]()
Boss svega mi
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma pokazao si im, sad te boli nesto za njima 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
A evo tačno http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; pogađa da će Arsenal biti prvak, da je dominacija neminovnost, da je Wenger najbolji, naravno od Ščeznog do Persija svi su najbolji, ali nekako sam sebe zeza 7 godina da će Arsenal nešto osvojiti.vedofeelgood je napisao/la:Ma pokazao si im, sad te boli nesto za njima
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
BigBigBang
- Kontakt:
sedam je mizerno za vise od dvije decenije prosjecnosti uz par izleta u kupovima.
1938. pa tek 1948. 1953. pa 1971., pa opet 1989. A Bogme davno je bila i 2004. Razlika je u tome da Arsenal nije imao nekih uspjeha ni u kupovima.BigBigBang je napisao/la:sedam je mizerno za vise od dvije decenije prosjecnosti uz par izleta u kupovima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
pa mi smo konstanta na vrhu, mi kad ne osvajamo uvijek smo u vrhu, vama u preko 20 godina najveci je uspjeh biti drugi i to se desilo jednom ili dva puta a kad ste odron bas ste odron kao npr. ove sezone, cuj osmi
i da mi neko kaze evo ti liga prvaka ali budi 4 sezone bez top 4 i motaj se oko osmog mjesta nikad ne bi uzeo.
- vedofeelgood
- Kontakt:
@Henderson Uzmi bući-bući slamčicu i sjedi. Mozes oguliti i jabuku usput

Edit : Sreca ti je pa ti nema Bosca
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ne znam jesi li gledao ovaj film, no to nije bitno. Uzmi ove tablete, ima ih na internetu.vedofeelgood je napisao/la:@Henderson Uzmi bući-bući slamčicu i sjedi. Mozes oguliti i jabuku usput![]()

Što se tiče Bosca i krv za njega. Vi, ostali, na temi ste kao Squilaci.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rizo kako ti se ne dosadi sramotiti? Zar imas obraza i doci na ovu temu nakon sto si prosle godine na sva zvona govorio kako Liverpool pojedinacno na 9 od 11 mjesta ima jacu ekipu, te kako ce biti ispred. Kako je KD bolji trener od Wengera?? Ja da sam toliko fulao u svojim procjenama nikad se vise ne bih pojavio na toj temi. I da Downing je fakat bolji igrac od Gervinha.
Celik!3,2,2.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Mislis Carroll ili mozda DowningHenderson je napisao/la:Ne znam jesi li gledao ovaj film, no to nije bitno. Uzmi ove tablete, ima ih na internetu.vedofeelgood je napisao/la:@Henderson Uzmi bući-bući slamčicu i sjedi. Mozes oguliti i jabuku usput![]()
Što se tiče Bosca i krv za njega. Vi, ostali, na temi ste kao Squilaci.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Zar je tako teško bilo priznati?AllGunsBlazing je napisao/la:Rizo kako ti se ne dosadi sramotiti? Zar imas obraza i doci na ovu temu nakon sto si prosle godine na sva zvona govorio kako Liverpool pojedinacno na 9 od 11 mjesta ima jacu ekipu, te kako ce biti ispred. Kako je KD bolji trener od Wengera?? Ja da sam toliko fulao u svojim procjenama nikad se vise ne bih pojavio na toj temi. I da Downing je fakat bolji igrac od Gervinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.