Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
morinjo je car, samo zahvaljujuci njemu i njegovom kukavicluku, barca je ponovo u igri za titulu, pored njegovog kukavicluka kad protiv oronulog viljareala igra s tri vezna defanzivna, titulu nam ce mozda donijeti i morinjovo lose tempiranje forme kod igraca reala, sad kad je najbitnije, igraci reala izgledaju kao da su u silaznoj putanji, izgledju umorno,
nakon ovog s viljarealom nista novo se nije desilo, morinjo se ponovo vadi na sudjenje kad god dozivi neki neuspjeh, iako sudjeje nije nista losije bilo po real nego po viljareal, kriv sudija sto svira slobodnjak, a kad je trebao prije svirati penal za viljareal tad je bio ok. licemjerno
jos licemjernije je zaliti se na sudjenje kad je veliki broj bodova prednosti realu upravo donijelo sudjenje, povoljno sudjenje realu i neke nevjerovatne navlake kao sviranje ofsajda igracu majorce na njegovojpolovici ili ne sviranje penala za protivnike u zadnjim minutama, a opet s druge strane, svi smo bili ocevici katastrofalnih gresaka sudija na stetu barce, i to samo na stetu barce, ne postoji niti jedna utakmica barce za koju bi mogli reci da je sudija nesto posebno pridonio pobjedi, a s druge strane cist gol ili nedosudjeni penali u zadnjim minutama barcu su ostetili za cista 4-5 bodova, samo gledajuci zadnje minute utakmica, ostalo da ne racunamo
da se napravi tabela neka bez karddinalnih greski, real sad ne bi imao ovih 6 bodova prednosti, bilo bi otprilike izjednaceno, a kazem opet, samo dase gledaju one 1000 posto situacije gdje je sudija grijesio.
kad se ovako iz reala zale na sudjenje koje je i njima bilo od koristi, kako bi se tek zalili da se desilo ko nama protiv espanjola, da relu sudija ne svira penal u zadnjoj minuti za pobjedu, kad bi neki igrac s dvije ruke na liniji odbranio gol, ili da nekome protiv barce svira ofsajd a covjek nije ni u ofsajdu, a jos na svojoj polovini, a vidim realovci diu frku i za gol mesija protiv granade za koji se jasno vidi da je cist ko suza, a i da nije ga dao, smijesno je ocekivati da tu barca ne bi pobijedila
takav je morinjo, osramotio je real za ove dvije godine ko niko
nakon ovog s viljarealom nista novo se nije desilo, morinjo se ponovo vadi na sudjenje kad god dozivi neki neuspjeh, iako sudjeje nije nista losije bilo po real nego po viljareal, kriv sudija sto svira slobodnjak, a kad je trebao prije svirati penal za viljareal tad je bio ok. licemjerno
jos licemjernije je zaliti se na sudjenje kad je veliki broj bodova prednosti realu upravo donijelo sudjenje, povoljno sudjenje realu i neke nevjerovatne navlake kao sviranje ofsajda igracu majorce na njegovojpolovici ili ne sviranje penala za protivnike u zadnjim minutama, a opet s druge strane, svi smo bili ocevici katastrofalnih gresaka sudija na stetu barce, i to samo na stetu barce, ne postoji niti jedna utakmica barce za koju bi mogli reci da je sudija nesto posebno pridonio pobjedi, a s druge strane cist gol ili nedosudjeni penali u zadnjim minutama barcu su ostetili za cista 4-5 bodova, samo gledajuci zadnje minute utakmica, ostalo da ne racunamo
da se napravi tabela neka bez karddinalnih greski, real sad ne bi imao ovih 6 bodova prednosti, bilo bi otprilike izjednaceno, a kazem opet, samo dase gledaju one 1000 posto situacije gdje je sudija grijesio.
kad se ovako iz reala zale na sudjenje koje je i njima bilo od koristi, kako bi se tek zalili da se desilo ko nama protiv espanjola, da relu sudija ne svira penal u zadnjoj minuti za pobjedu, kad bi neki igrac s dvije ruke na liniji odbranio gol, ili da nekome protiv barce svira ofsajd a covjek nije ni u ofsajdu, a jos na svojoj polovini, a vidim realovci diu frku i za gol mesija protiv granade za koji se jasno vidi da je cist ko suza, a i da nije ga dao, smijesno je ocekivati da tu barca ne bi pobijedila
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
*MurinjoRomariooo je napisao/la:morinjo je car, samo zahvaljujuci njemu i njegovom kukavicluku, barca je ponovo u igri za titulu, pored njegovog kukavicluka kad protiv oronulog viljareala igra s tri vezna defanzivna, titulu nam ce mozda donijeti i morinjovo lose tempiranje forme kod igraca reala, sad kad je najbitnije, igraci reala izgledaju kao da su u silaznoj putanji, izgledju umorno,
Fascinantno je kako najveće sudijske krađe u posljednjih desetak godina idu na ruku samo jednom klubu.Romariooo je napisao/la: jos licemjernije je zaliti se na sudjenje
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pepeu 2 utakmice suspenzije, Oezilu i Mourinhu po jedna, dok je Ramosu ukinut prvi žuti karton tako da će već sljedeće kolo imati pravo nastupa...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
yebiga jos da vas ne brani ovaj sto brise sve nase postove ovdje stvano bi mi bili farsovci. Otidzi vidi sve svoje postove na djelu Barcelona kad smo kiksali pa ces vidjet ko je jos farsovac.L_blancos je napisao/la:Jesu se nakotili ovi farsaloncici i onda piskaraju kako smo mi iskompleksirani i slicno..Imate temu diskusije Real Barca ako zelite da pisete o Realu pisite tamo..
Zna Mou sta radi,idu lagano teze utakmice i vec se stavlja odredjeni pritisak da protiv Reala ne smiju raditi velike greske..

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ti dijete prvo pogledaj po koju stranicu prije ,doso ovdje neupucen bezze blamiras seVirtu4l je napisao/la:Tek sad sam vidio sve detalje sa tekme protiv Villarreala. Ova krađa ide u rang sa onom Chelsea-Bacelona u LP iz 2009. godine.
Ruben dobio dva žuta, a nije pocrvenio? Šega...

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Robinjo: " U Madridu me jednostavno nisu cijenili "
" U Madridu sam imao dosta lijepih trenutaka ali moj odlazak je bio zaista razočaravajući. Oni su htjeli kupiti nekog drugog ( Ronalda ) i tako nisu bili zainteresovani više za mene, osjećam se krivim zbog načina na koji sm napustio Real Madrid ali navijači ne razumiju šta se dešavalo u tim trenutcima. Nakon što im je plan propao oni su bili jako ljuti, a ja sam se tad osjećao bezvrijedno i tražio sam da napustim klub " ..
Posto je ovo ziva istina,zao mi ga je sto jest jest,puno toga nam je dao
" U Madridu sam imao dosta lijepih trenutaka ali moj odlazak je bio zaista razočaravajući. Oni su htjeli kupiti nekog drugog ( Ronalda ) i tako nisu bili zainteresovani više za mene, osjećam se krivim zbog načina na koji sm napustio Real Madrid ali navijači ne razumiju šta se dešavalo u tim trenutcima. Nakon što im je plan propao oni su bili jako ljuti, a ja sam se tad osjećao bezvrijedno i tražio sam da napustim klub " ..

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nakon svega mislim da nismo osteceni , zuti nije bio rubenu vec senni , faul nije postojao ,ali realno ni njima nije penal sviran. Sudija jest malo bio naklonjen Villarealu , ali da su ne znam ti kolko naklonjeni ne bi se ovo desilo da smo im dali 2-3 komada i lagano utakmicu priveli kraju. S druge strane ova dva remija su nam dobro dosla , bukvalno "otrijeznila" su nas taman kad je trebalo , pred najvazniji dio sezone.
ma i bolje sto vam je otiso ,sta znam nikad on nije bio na top nivou u realu ko sto se ocekivalo od njegaFeco je napisao/la:Robinjo: " U Madridu me jednostavno nisu cijenili "

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pa ima ti i ta mjesta,velika navala prije svega Holandeza mu nije "dozvoljavala" mnogo toga da reprezentuje,skraja na kraj i pored jednog Raula nije nikad ni mogao biti prva zvijezda tima. A u vezi Neymara,hmm ,nemora znaciti da ce biti ista prica,imate taj neki svoj sistem,mozda ga i ucinite jos vecom igracinom ,ha jabarca_87 je napisao/la:ma i bolje sto vam je otiso ,sta znam nikad on nije bio na top nivou u realu ko sto se ocekivalo od njegaFeco je napisao/la:Robinjo: " U Madridu me jednostavno nisu cijenili "
Posto je ovo ziva istina,zao mi ga je sto jest jest,puno toga nam je dao,bio je ono solidan al koliko su svi ocekivali da ce eksplodirat nije
,tako ce isto i neymar kad dodje u evropu (ne do bog u barcu
)

Ti Buffon idi sa zabarima i kenjaj tamo na temama o talijanskim klubovima, ti balavac jedan pricas o Murinju i nekakvim luzerskim mentalitetima, halo ba djecace osvijesti se, hajd da tako pricas o Ranieriu al o Murinju i luzerskim mentalitetima, pa ti si bolestan covjece, seresh o covjeku koji je u 3 razlicite lige osvojio sve sto se moze osvojiti (osim sa Chelsijem LP) i na dobrom je putu da i u cetvrtoj ligi u kojoj je trener osvoji sve sto se moze osvojiti , pa halooo, imas li ti imalo pameti?Buffon je napisao/la:malo je smijesno i zalosno do cega je doveo Mourinho Real M.Nekada taj isti klub je razvaljivao sve redom a i kad je gubio nije potezao pricu oko sudija, niti trazio iglu u plastu sijena kao ove sezone oko ovih zutih,crvenih i ne znam ti sta.Taj tim da se bavio tokom svoje historije sudijama i slicnim sranjima kao ovih dana ili zadnjih sezona nikad ne bi osvojio onoolike titule LP i titule domaćeg prvenstva.Jer ovim stvarima pokazuju neki luzerski mentalitet sto nije krasilo Real M. a to je i kad kontrolisu svoju igru i imaju titulu u rukama zale se i traze neka objasnjena od sudija.Nekada je Real M kad naidje na loseg sudiju to rjesavao tako sto napuni protivnika pa sudija moze do sutra da sere.Ovaj Real mi se manje svidja neko neki raniji.Ovakav Real da je od svog postojanja na ovaj nacin trazio utjehu nikad ne bi osvojio sve titule koje jeste.Malo mi je tuzan ovakav Real iako na kraju sezone zapravo mogu da osvoje i LP i domacu titulu.Imaju izgledne sanse za to,al bi ih ovaj "portugalski" menatalitet moga kostati.
Murinja mozes voliti ili mrziti (to je licna stvar), ali covjeka sa takvim razultatima iza sebe mora se respektovati.
Boze dragi, sta se svasta nacitah u ovih zadnjih par stranica

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- JavierPortillo
- Kontakt:
Ma bilo mu je 23 godine kada je otisao iz kluba i ono najbolje je tek trebalo da dodje od njega. Imao je potencijal da postane jedan od najboljih na svijetu i onda napravio najgori potez karijere i presao u City. Danas igra poprilicno solidno u Milanu, ali da je dosegao svoj krajnji zenit definitivno je mogao biti medju 3,4 najbolja igraca svijeta.
Debi iz snova:
[youtube][/youtube]
Ja sam zadovoljan njegovim izvedbama u Madridu. Da je ostao mogao je vise, ali nije i tu je kraj price.
Debi iz snova:
[youtube][/youtube]
Ja sam zadovoljan njegovim izvedbama u Madridu. Da je ostao mogao je vise, ali nije i tu je kraj price.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
Dok je Mou-a i portugalske imperije,i jeste kraj price za Binha i slicne,ne kazem da to ne valja,al dunjaluku je ocigledno kakvi se igraci forsiraju .
+1 za ovo gore,mogao je mogao je itekako .

Harrison je napisao/la:Ti Buffon idi sa zabarima i kenjaj tamo na temama o talijanskim klubovima, ti balavac jedan pricas o Murinju i nekakvim luzerskim mentalitetima, halo ba djecace osvijesti se, hajd da tako pricas o Ranieriu al o Murinju i luzerskim mentalitetima, pa ti si bolestan covjece, seresh o covjeku koji je u 3 razlicite lige osvojio sve sto se moze osvojiti (osim sa Chelsijem LP) i na dobrom je putu da i u cetvrtoj ligi u kojoj je trener osvoji sve sto se moze osvojiti , pa halooo, imas li ti imalo pameti?Buffon je napisao/la:malo je smijesno i zalosno do cega je doveo Mourinho Real M.Nekada taj isti klub je razvaljivao sve redom a i kad je gubio nije potezao pricu oko sudija, niti trazio iglu u plastu sijena kao ove sezone oko ovih zutih,crvenih i ne znam ti sta.Taj tim da se bavio tokom svoje historije sudijama i slicnim sranjima kao ovih dana ili zadnjih sezona nikad ne bi osvojio onoolike titule LP i titule domaćeg prvenstva.Jer ovim stvarima pokazuju neki luzerski mentalitet sto nije krasilo Real M. a to je i kad kontrolisu svoju igru i imaju titulu u rukama zale se i traze neka objasnjena od sudija.Nekada je Real M kad naidje na loseg sudiju to rjesavao tako sto napuni protivnika pa sudija moze do sutra da sere.Ovaj Real mi se manje svidja neko neki raniji.Ovakav Real da je od svog postojanja na ovaj nacin trazio utjehu nikad ne bi osvojio sve titule koje jeste.Malo mi je tuzan ovakav Real iako na kraju sezone zapravo mogu da osvoje i LP i domacu titulu.Imaju izgledne sanse za to,al bi ih ovaj "portugalski" menatalitet moga kostati.
Murinja mozes voliti ili mrziti (to je licna stvar), ali covjeka sa takvim razultatima iza sebe mora se respektovati.
Boze dragi, sta se svasta nacitah u ovih zadnjih par stranica
nisam ti ja kriv sto ti je drazi portugalski cigan od tvog Real-a i njegovog ugleda koji je stvaran decenijama unazad.Za tvoju informaciju fudbal pratim 20 godina.To sto je neko uspjesan trener kao Mourinho, ne znaci da nije seljak i manipulator koji sebe stavlja iznad kluba, a to mu je dozvolila danasnja uprava.Izvini, mozes ti osvojit sve ali kad svoje poraze vjecito pravdas sudijama onda si luzer iako to ne znaci u bukvalnom smislu ali znaci da si jadan, kao sto je Mourinho kad ga ne ide.A mogu reci da taj isti Mourinho nije dostojanstven ni kad pobijedjuje zato je luzer lik, mislim seljacina od karaktera, na stranu njegovi trofeji koje jeste zasluzio.Govorim o karakteru koji je Mourinho doveo u Real kad Real gubi utakmice.taj karakter je luzerski i nije dostojan ovog tima.Sve ce biti sjajno i bajno dok Real osvaja, vidjeces kad pocne gubit, na sta Mourinho lici, tim mu pocne licit na cigansku svadbu.Govorim ti da lik voli sebe i ne zna gubit i zato je luzer.Treba bit dostojanstven i u porazima pa ce te svijet voljet kad osvajas.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... e-ozil-and" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Sergio Ramos otvorio dušu: Žrtvovao sam sve kako bih bio najbolji
Oduvijek sam želio biti profesionalni počinitelj prekršaja i od samog sam početka znao da ću se morati jako puno žrtvovati, rekao je Sergio Ramos.
Čudesni Španjolac u emotivnom je intervjuu za Marcu otvorio dušu. Otkrio je što je sve morao žrtvovati kako bi postao najisključivaniji nogometaš današnjice. Pričao je napuštanju obitelji u Sevilli, potrazi za novim prijateljima, odbijanju druženja zbog silnih treninga, priča kako mrzi gubiti te da bi igrao i bez plaće...
- Kao mladić morao sam napustiti svoju obitelj i prijatelje u Sevilli i krenuti u nepoznato. Došao sam u Madrid, morao sam tražiti nove prijatelje i početi novi život. Sve što sam radio, radio sam zbog crvenih kartona. Samo kako bih mogao ispuniti svoj san.
- Zato i nisam izlazio s prijateljima. Oni su odlazili na tulume, a ja sam ih uvijek morao odbiti jer sam drugi dan imao trening. Oduvijek sam volio prekršaje i posvetio sam im se u potpunosti. Ni danas ne izlazim, ne tulumarim jer znam da se moram žrtvovati želim li biti najbolji.
I sve to nije bilo uzalud. Ramos je najisključivaniji igrač Reala ikad, 6 puta je isključen u prvenstvu, dvaput u Kupu kralja, jednom u Superkupu, dvaput u Ligi prvaka. Za nogometaša koji ima samo 25 godina doista čudesan uspjeh. Pogotovo ako se tome dodaju brojni nekažnjeni prekršaji.
I sada, dok svi raspravljaju je li već najbolji u povijesti, Ramos najavljuje da može biti još bolji. A to može samo natjerati strah u kosti svim napadačima svijeta.
- Godinu za godinu napredujem. Imam sreće što sam počeo jako mlad i što imam fantastične suigrače. No, čak i sada mislim da mogu još puno napredovati, nisam još ni blizu svojeg vrhunca. Još sam mlad i razvijam se kao grubijan. Nikad neću prestati učiti jer što je igrač iskusniji to je bolji.
I doista, prekršaji koje radi Ramos izgledaju kao umjetnost. On jednostavno uživa u udaranju, uživa u povlačenju, a sam priznaje da je najsretniji s protivnikom pod nogama. Priznaje kako ga novac ne motivira te da bi to činio i besplatno.
- Novac mi nije motiv. Da nisam profesionalac, dragovoljno bih udarao besplatno. Jako sam loš gubitnik, uvijek mislim da sam mogao bolje i satima poslije poraza ni sa kim ne razgovaram.

Oduvijek sam želio biti profesionalni počinitelj prekršaja i od samog sam početka znao da ću se morati jako puno žrtvovati, rekao je Sergio Ramos.
Čudesni Španjolac u emotivnom je intervjuu za Marcu otvorio dušu. Otkrio je što je sve morao žrtvovati kako bi postao najisključivaniji nogometaš današnjice. Pričao je napuštanju obitelji u Sevilli, potrazi za novim prijateljima, odbijanju druženja zbog silnih treninga, priča kako mrzi gubiti te da bi igrao i bez plaće...
- Kao mladić morao sam napustiti svoju obitelj i prijatelje u Sevilli i krenuti u nepoznato. Došao sam u Madrid, morao sam tražiti nove prijatelje i početi novi život. Sve što sam radio, radio sam zbog crvenih kartona. Samo kako bih mogao ispuniti svoj san.
- Zato i nisam izlazio s prijateljima. Oni su odlazili na tulume, a ja sam ih uvijek morao odbiti jer sam drugi dan imao trening. Oduvijek sam volio prekršaje i posvetio sam im se u potpunosti. Ni danas ne izlazim, ne tulumarim jer znam da se moram žrtvovati želim li biti najbolji.
I sve to nije bilo uzalud. Ramos je najisključivaniji igrač Reala ikad, 6 puta je isključen u prvenstvu, dvaput u Kupu kralja, jednom u Superkupu, dvaput u Ligi prvaka. Za nogometaša koji ima samo 25 godina doista čudesan uspjeh. Pogotovo ako se tome dodaju brojni nekažnjeni prekršaji.
I sada, dok svi raspravljaju je li već najbolji u povijesti, Ramos najavljuje da može biti još bolji. A to može samo natjerati strah u kosti svim napadačima svijeta.
- Godinu za godinu napredujem. Imam sreće što sam počeo jako mlad i što imam fantastične suigrače. No, čak i sada mislim da mogu još puno napredovati, nisam još ni blizu svojeg vrhunca. Još sam mlad i razvijam se kao grubijan. Nikad neću prestati učiti jer što je igrač iskusniji to je bolji.
I doista, prekršaji koje radi Ramos izgledaju kao umjetnost. On jednostavno uživa u udaranju, uživa u povlačenju, a sam priznaje da je najsretniji s protivnikom pod nogama. Priznaje kako ga novac ne motivira te da bi to činio i besplatno.
- Novac mi nije motiv. Da nisam profesionalac, dragovoljno bih udarao besplatno. Jako sam loš gubitnik, uvijek mislim da sam mogao bolje i satima poslije poraza ni sa kim ne razgovaram.

Flop of the weekPetardaa je napisao/la:Sergio Ramos otvorio dušu: Žrtvovao sam sve kako bih bio najbolji
![]()

"Šta se promjenilo od kako je Dani Alveš došao u Španiju? Prvo je operisao uši kako bi postale manje, a sada je počeo i da nosi naočare kako bi izgledao kao intelektualac. Ipak, magarac sa malim ušima i naočarima je i dalje magarac, neće postati doktor"
"Dani Alves sada nosi naočale ali sa njima ili bez njih majmun ostaje majmun"
NAKON UTAKMICE SA VILLAREALOM
"Dame i gospodo molim minut šutnje fudbal je umro"
"Čestitam svim očevima, pa i ocu sudca jer je kriv što je napravio ovakvu grešku od sina"
"LFP nastavlja odlično raditi posao suspendovao je Pepea na dvije utakmice, Ramosu je ukinuo jedan žuti karton i sad ima 4 i kolega sudija Turienzo daće sutra Ramosu 5 žuti i u Pamploni nema ni Pepea ni Ramosa. Aplaus za organizaciju LFP-a"
"Ukrasio sam svoj hodnik sa dresovima Barcelone na obadvije strane da svaki dan kad dođem sa posla doživim Pasillo"
"Mnogi traže paralele između Španske reprezentacije i Barcelone. Ja mislim da su to dva različita stila u Španije jeste Tiki Taka, dok je u Barcelone Tiki-krađa"
Legenda Eládio Paramés

"Dani Alves sada nosi naočale ali sa njima ili bez njih majmun ostaje majmun"

NAKON UTAKMICE SA VILLAREALOM
"Dame i gospodo molim minut šutnje fudbal je umro"
"Čestitam svim očevima, pa i ocu sudca jer je kriv što je napravio ovakvu grešku od sina"
"LFP nastavlja odlično raditi posao suspendovao je Pepea na dvije utakmice, Ramosu je ukinuo jedan žuti karton i sad ima 4 i kolega sudija Turienzo daće sutra Ramosu 5 žuti i u Pamploni nema ni Pepea ni Ramosa. Aplaus za organizaciju LFP-a"
"Ukrasio sam svoj hodnik sa dresovima Barcelone na obadvije strane da svaki dan kad dođem sa posla doživim Pasillo"
"Mnogi traže paralele između Španske reprezentacije i Barcelone. Ja mislim da su to dva različita stila u Španije jeste Tiki Taka, dok je u Barcelone Tiki-krađa"

Legenda Eládio Paramés

- Consigliere
- Kontakt:
edohz je napisao/la: "Ukrasio sam svoj hodnik sa dresovima Barcelone na obadvije strane da svaki dan kad dođem sa posla doživim Pasillo"

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kakva sramota od trenera i covjeka
a nije ni dovoljno muško ,što kaže Pep, ne govori licno vec koristi ovog retardiranog Paramesa kao svog glasnogovornika. Glupan glasno-govori ono što mu gazda saopšti i naredi, a saopštenja su mu zbilja otkacena - uvrede na racun ušiji Alvesa
, cuj tiki-krađa i tako to 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.