NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Helic napadnut u Jajcu, nadam se da ce biti miroljubiv nakon ovog incidenta prema nama. Da ne ide inat komsijama 

- forumasmahalas
- Kontakt:
Nije on jos zaboravio ni zadnje gostovanje u Gradaccu. Jos se on sjeca kada su mu sjekli kravatu i zakljucavali ga u prostorijama klubskimreddragon001 je napisao/la:Helic napadnut u Jajcu, nadam se da ce biti miroljubiv nakon ovog incidenta prema nama. Da ne ide inat komsijama
Taj covjek nije normalan,isti scenarij je pravio prosle godine,kad je na kraju utakmice udario naseg(njihovo dijete) igrača Karaduza. Ma budala covjek,sto je trazio i dobio je.

Jbt.koliko je Prva liga nazadovala po pitanju sudjenja jučer se vidjelo u Gradačcu.Premijer liga se tu i tamo popravila,a ne tako davno,kada smo bili prvoligasi bilo je puno normalnije suđenje.Ne znam,mozda smo u toj Prvoj ligi tada toliko bili superiorni da nam ni sudije i da su htjele nisu mogli nista.Sa + 18 mislim na kraju,sa fascinantnom gol razlikom i prvu godinu u samom vrhu Premijer lige.Kako su Zeljo,Sarajevo i drugi padali na Banji.EEEE kada bi sada bar upola takvi bili onaj nam uhljup iz Hercegovine jučer ne bi mogao nista.
A sta nam rade sudije,savez,bivsi presjednici koji su sada u savezu,sve mogu razumjeti,ali sta radi nas bivsi predsjednik a sada premijer da nas zastiti od ovog smeca,koliko smo mu bitni,da li smo mu bili bitni i kada?
Draga moja omladino zapitaj te se?
I mene jako to interesuje za bivseg predsjednika, ne moguce je da on na ovo ne moze uticatrasta1922 je napisao/la:A sta nam rade sudije,savez,bivsi presjednici koji su sada u savezu,sve mogu razumjeti,ali sta radi nas bivsi predsjednik a sada premijer da nas zastiti od ovog smeca,koliko smo mu bitni,da li smo mu bili bitni i kada?
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Nurdo je jednom prilikom rekao da nece pomoci ali da nece ni odmoci Zvijezdi.. kako sam cuo produzena ruka premijera Novalica je Mirso Novalic.. zamislite sta Nurdo moze uraditi onom Karacicu?? da mu je stalo Karacic bi automatski bio prebacen u drugu zupanijsku ligu
, ja konstantno ponavljam da je velika greska tog covjeka drzati dalje od kluba, a mogao bi puno pomoci zvijezdi

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
liga ja ista ko i prošli put samo sto su nam sudije tad bile naklonjene a sad nisuvatreni je napisao/la:Jbt.koliko je Prva liga nazadovala po pitanju sudjenja jučer se vidjelo u Gradačcu.Premijer liga se tu i tamo popravila,a ne tako davno,kada smo bili prvoligasi bilo je puno normalnije suđenje.Ne znam,mozda smo u toj Prvoj ligi tada toliko bili superiorni da nam ni sudije i da su htjele nisu mogli nista.Sa + 18 mislim na kraju,sa fascinantnom gol razlikom i prvu godinu u samom vrhu Premijer lige.Kako su Zeljo,Sarajevo i drugi padali na Banji.EEEE kada bi sada bar upola takvi bili onaj nam uhljup iz Hercegovine jučer ne bi mogao nista.
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Mi moramo imati jakog covjeka u savezu ili koji ima veze gdje god dodjes ja vjerujem da Fadil moze pronaći takvog čovjeka i postaviti ga u Zvijezduesprit24 je napisao/la:Nurdo je jednom prilikom rekao da nece pomoci ali da nece ni odmoci Zvijezdi.. kako sam cuo produzena ruka premijera Novalica je Mirso Novalic.. zamislite sta Nurdo moze uraditi onom Karacicu?? da mu je stalo Karacic bi automatski bio prebacen u drugu zupanijsku ligu, ja konstantno ponavljam da je velika greska tog covjeka drzati dalje od kluba, a mogao bi puno pomoci zvijezdi
-
- Kontakt:
Ovo je stvarno jadno niko ne govori o losoj igri i kako to popraviti ,nego o pronalasku ljudi koji mogu kao nesto smutiti jadno da jadnije nemoze biti.
Pljujete po Nurdi sad bi ga vracali, daj da se igra fudbal pa nemozemo uci i nemoramo nije smak svijeta .Neko je pisao gore kad smo ulazili pobjegli 18 bodova drugom i ... jel mislite da tada nije bilo sudijskih otimanja i lakrdija ,vadjenja pištolja u visokom ..
Pljujete po Nurdi sad bi ga vracali, daj da se igra fudbal pa nemozemo uci i nemoramo nije smak svijeta .Neko je pisao gore kad smo ulazili pobjegli 18 bodova drugom i ... jel mislite da tada nije bilo sudijskih otimanja i lakrdija ,vadjenja pištolja u visokom ..
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Slazem se stobom u potpunosti,prvo treba gledati na igru ,mi smo realno stvorili samo jednu dobru sansu,Orasje uopste nije losa ekipa ako pogledate statistiku skoro sve skokove je odnio njihov stoper kapiten koji je puno nizi rastom.Mi da smo bili ubjedljivi dali bi go i pored sudije koji je sjeko igru .Po meni njegova najveca greska je nesviranje cistog penala. Uvijek treba prvo gledat igru i igrace,jer nemoze tebi sudija nista ako si jak,moze ti ponistit jedan go ali zato daj dva.Mi imamo razlog vise za kritiku jer su kod nas sve igraci sa strane placeno im sve trener isto tako,direktor isto nas pomocnik sa profi licencom i svi su oni placeni i dodje ti ekipa iz Orasja mlada sastavljena od igraca iz okoline Orasja predvodjena trenerom koji nema nikakvu licencu,koji je dosao da pomogne klubu i bez naknade i nedati da stvoris sansu.Jos nije nista gotovo mi se moramo nadati povratku u pl ali smo izgubili dva boda kod kuce koja nismo smjeli,sada moras dobit neku utakmicu na strani do kraja polusezone.batigol777 je napisao/la:Ovo je stvarno jadno niko ne govori o losoj igri i kako to popraviti ,nego o pronalasku ljudi koji mogu kao nesto smutiti jadno da jadnije nemoze biti.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Moje misljenje je da su se prodali sudija i kapiten Savic ! Dvije najvece krave na terenu.
1947!
sad kada nas kazne sa zabranom publike na stadionu u sumi ce bit milja sigurno ima da budemo krkani 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tacnije bele su platile 27 miliona omegu i prosirivaju je jos i do kraje ove to jest tekuce god vjerovatno da ce se cifra popet i do 50 miliona KM u kapitalu koji su zakupili u ovoj god sve pohvale za to i da bi nam poput fadila i nadira to jest bela dosli u pravo vrijeme...nebi im nikakav preblem bilo dignut zvijezdu kao sto je sloboda sad i uz to stadion dozavrsit...mozda vama to zvuci kao fantazija ali kada bi se njih dvojica pitali u zvijezdi sve bi bilo moguce....vatreni je napisao/la:Mi mozemo čudo napraviti,ući i napraviti posao u Evropi jedino uz pomoć nekog Azmira kao Sloboda.Jedini likovi za tako nesto su Bela-mioniks.....ljudi imaju milione.Znam da im Zvijezda ne predstavlja nista,al jbg.nek se zove Zvijezda-Bela Mioniks.U svakom slučaju ih sigurno ne bi interesovalo sto je Nurdu prije.Jbt.Omegu u TZ.kupili 5.5 miliona platili.Da je kako s tim ljudima sta napraviti.....kanton su već zauzeli sa svojim objektima.
Bele da budu glavni sponzor i ne bi bilo lose, al ime da ne diraju nek kacaju reklame po stadionu, dresovima, al ime kluba ko sto ovaj gore pise ni slucajno. Nisam znao da su omegu kupiliIlatso je napisao/la:Tacnije bele su platile 27 miliona omegu i prosirivaju je jos i do kraje ove to jest tekuce god vjerovatno da ce se cifra popet i do 50 miliona KM u kapitalu koji su zakupili u ovoj god sve pohvale za to i da bi nam poput fadila i nadira to jest bela dosli u pravo vrijeme...nebi im nikakav preblem bilo dignut zvijezdu kao sto je sloboda sad i uz to stadion dozavrsit...mozda vama to zvuci kao fantazija ali kada bi se njih dvojica pitali u zvijezdi sve bi bilo moguce....vatreni je napisao/la:Mi mozemo čudo napraviti,ući i napraviti posao u Evropi jedino uz pomoć nekog Azmira kao Sloboda.Jedini likovi za tako nesto su Bela-mioniks.....ljudi imaju milione.Znam da im Zvijezda ne predstavlja nista,al jbg.nek se zove Zvijezda-Bela Mioniks.U svakom slučaju ih sigurno ne bi interesovalo sto je Nurdu prije.Jbt.Omegu u TZ.kupili 5.5 miliona platili.Da je kako s tim ljudima sta napraviti.....kanton su već zauzeli sa svojim objektima.

Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Ime da ne diraju slazem se i ja a sve ostalo neka rade po njihovoj volji...koje bi to bilo zvijezdi osvjezenje kad uzimaju sve zivo po TK nebi im nikakav problem bio ulozit koji milion u zvijezdu...
Da bilo bi dobro kada bi bele htjele ulagati u nas klub ali ime kluba se ne smije mijenjati makar vjecno igrali ovu saban ligu
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Prica vam je kao kod nas. ...KAD BI...tako isto I ostali razmisljaju. ....mi sanjamo Senada Binga, zeljo sanja onog kralja banana, Radnik sanja Krstajevica i LP, Celik sanja neke turke da ga kupe. ...i tako u krug. ....od toga nema nista, naravno. ...i nas je Bog pogledao sa Husicem I one pitare sa Tanom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ajd valda druze i nas bog pogleda sa belom pa da vam se i mi pridruzimo kao sretnici...☺staragarda je napisao/la:Prica vam je kao kod nas. ...KAD BI...tako isto I ostali razmisljaju. ....mi sanjamo Senada Binga, zeljo sanja onog kralja banana, Radnik sanja Krstajevica i LP, Celik sanja neke turke da ga kupe. ...i tako u krug. ....od toga nema nista, naravno. ...i nas je Bog pogledao sa Husicem I one pitare sa Tanom
Nego imal sta za krov, neki su nesto o tome pricali i svi se usutise hocel bit kakvi radova ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.