Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Alibegovic 21min- 19p,3sk,1ast
Sikiras 16min- 5p,3sk
Penava 27min- 12p,3sk,2ast
Bulic 26min- 17p,5sk,2ast
Campara 34min- 20p,1sk,2ast
Delalic 23min- 13p,6sk
Halilovic 23min- 10p,7sk,2ast
Hasandic 22min- 15p,1sk,1ast
Durmo 25min- 12p,9sk,1ast
Kamenjas 21min- 4p,6sk,2ast
Vrabac 15min- 8p,2sk,2ast
Milicevic 29min- 22p,7sj,2ast
Tomic 20min- 4p,5sk,¸ast
Talic 24min- 7p,2sk
Loncar 16min- 4p,2sk,2ast
Sikiras 16min- 5p,3sk
Penava 27min- 12p,3sk,2ast
Bulic 26min- 17p,5sk,2ast
Campara 34min- 20p,1sk,2ast
Delalic 23min- 13p,6sk
Halilovic 23min- 10p,7sk,2ast
Hasandic 22min- 15p,1sk,1ast
Durmo 25min- 12p,9sk,1ast
Kamenjas 21min- 4p,6sk,2ast
Vrabac 15min- 8p,2sk,2ast
Milicevic 29min- 22p,7sj,2ast
Tomic 20min- 4p,5sk,¸ast
Talic 24min- 7p,2sk
Loncar 16min- 4p,2sk,2ast
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- invincible1921
- Kontakt:
U ovom sivilu podsjetimo se jednog klasika
Nlatih slucjano na YT
Pokusali da zavrsimo mec bez igraca, al eto nismo uspjeli.

Pokusali da zavrsimo mec bez igraca, al eto nismo uspjeli.
=\_1921_/=
- LlullSergio
- Kontakt:
Jedan od najupečatljivijih utakmica reprezentacije košarkaske.
Dobro se sjecam iako sam ono dijete bio. Znam da smo okrenuli Grke u jednom trenutku i onda nasa famozna treca cetvrtina ako se dobro sjecam. Sad kad gledas da profesionalci sebi dopuste da haman citava klupa uleti i svi izlete vani
Dobro se sjecam iako sam ono dijete bio. Znam da smo okrenuli Grke u jednom trenutku i onda nasa famozna treca cetvrtina ako se dobro sjecam. Sad kad gledas da profesionalci sebi dopuste da haman citava klupa uleti i svi izlete vani

Da, okrenuli ih jesmo i zatim krece sudijska pilana, nasi gube zivce, Grci odlaze na veliku razliku i onda opet po ko zna koji put njihov ciganski mentalitet provokatora.LlullSergio je napisao/la:Jedan od najupečatljivijih utakmica reprezentacije košarkaske.
Ja sam bio ponosan na nase momke zbog svega taj dan, a ovaj cigos sto je gurnuo Mrsica je sve poceo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- invincible1921
- Kontakt:
Ubio ih Mrsic sakama dok se nismo raspalibhsport je napisao/la:Da, okrenuli ih jesmo i zatim krece sudijska pilana, nasi gube zivce, Grci odlaze na veliku razliku i onda opet po ko zna koji put njihov ciganski mentalitet provokatora.LlullSergio je napisao/la:Jedan od najupečatljivijih utakmica reprezentacije košarkaske.
Ja sam bio ponosan na nase momke zbog svega taj dan, a ovaj cigos sto je gurnuo Mrsica je sve poceo.

Ima li negdje utakmica sa eurobasketa 1999 BiH vs Italija, znam iako sam mali bio da smo prosuli pobjedu. Ako se ne varam Beciragic nas zaje.bo.
Ne znam kolko vas se sjeca al na eurobasketu 97, grci nas dobili trojkom u zadnjoj sekundi

=\_1921_/=
Da, 99 Sabe vadi Damira Mirkovica 1 i nesto do kraja kod +5 za nas a ulazi Beciragic i naravno rjesava utakmicu za Talijane koji da nisu dobili nebi prosli grupu a kasnije postaju evropski prvaci.invincible1921 je napisao/la:Ubio ih Mrsic sakama dok se nismo raspalibhsport je napisao/la:Da, okrenuli ih jesmo i zatim krece sudijska pilana, nasi gube zivce, Grci odlaze na veliku razliku i onda opet po ko zna koji put njihov ciganski mentalitet provokatora.LlullSergio je napisao/la:Jedan od najupečatljivijih utakmica reprezentacije košarkaske.
Ja sam bio ponosan na nase momke zbog svega taj dan, a ovaj cigos sto je gurnuo Mrsica je sve poceo.![]()
Ima li negdje utakmica sa eurobasketa 1999 BiH vs Italija, znam iako sam mali bio da smo prosuli pobjedu. Ako se ne varam Beciragic nas zaje.bo.
Ne znam kolko vas se sjeca al na eurobasketu 97, grci nas dobili trojkom u zadnjoj sekundiDa igramo bocanje sa njima sje,bali bi nas
Te 97 se sjecam da smo bili u grupi sa Turskom i Rusijom pored Grcke, izgubili smo prve dvije pa se trece sjecam kroz maglu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
sto ne igra gegic ovu seriju protiv zvezde...visak? povreda?
morat ce dobro poradit na sutu ako misli ostat u partizanu
morat ce dobro poradit na sutu ako misli ostat u partizanu
Visak je, da je neka povreda vec bi se znalo.
Partizan je kompletan, tako da su on i Peacarski visak
Partizan je kompletan, tako da su on i Peacarski visak
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Prebacim na Fener Maccabi, kad ono Biberovic ne izlazi iz igre.. koliko nisam u toku :O
Nabijem ga na qrc, al sto jes jes momak ima ono nesto za kosarku na visokom nivouremA1 je napisao/la:Prebacim na Fener Maccabi, kad ono Biberovic ne izlazi iz igre.. koliko nisam u toku :O
jedan portal objavi sulejmanovic na pragu double doubla protiv Reala .....i udjes ocekujuci bar jednu dvocifrenu kolonu...kad ono 8 poena i 9 skokova
neces vise majcin sine......navuko si me sad i nikad vise
BH basket ba ako se to uopce moze nazvati portalomAirRamiz je napisao/la:jedan portal objavi sulejmanovic na pragu double doubla protiv Reala .....i udjes ocekujuci bar jednu dvocifrenu kolonu...kad ono 8 poena i 9 skokova

AirRamiz je napisao/la:jedan portal objavi sulejmanovic na pragu double doubla protiv Reala .....i udjes ocekujuci bar jednu dvocifrenu kolonu...kad ono 8 poena i 9 skokova

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidi Sehe, vidio da se Sikiras NBA kuje pa i on digo noge ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ovo mora da je Slavica pisala ... inglish bi veri, veri gud ...Bassha je napisao/la:

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- ultrabosnia
- Kontakt:
I kad ti budu svi leđa okrenuli
Овог & (" "), " наравно & " " " % ", ту " на ' ' / $ ' " $ $ ? - $ њега ? ? " " $.
' НЦАА " (https://basketball.realgm.com/player/Sa ... mary/83936) " $ &, " (https://sportsport.ba/kosarka/samir-seh ... MCC4qDNgfQ) је то ? " "
? $ " " " је $ сезоне " 57%, " ? пуно ове сезоне, - ' је " но не $ ту " $.
" 23 $ ($.96.) " % је " % $ њега ".
Пуно, пуно / & је ", " то у % ? " за ? $ ", $ Пенава, " његов & у " ", но он је $ " у " ", " ' " $ је за њега ово ? " сезона.
& $, на " је $ $ " ? ту ? за ? ? ".
' НЦАА " (https://basketball.realgm.com/player/Sa ... mary/83936) " $ &, " (https://sportsport.ba/kosarka/samir-seh ... MCC4qDNgfQ) је то ? " "
$ $ је за & 45% па $ се & &, ? 45% " " у ен-"-еј-еју $ $ траје 30 $, ' се % " & " - се $ на " $, 45% не $ " ", него " се ? " " &. У " " у ен-"-еј-еју ? " " " / % $ тога, у " " јесте $ $ " %, но у " је најгора " у својој $ са & 0-18, " ту " ' " не ' % % ".Radi se o igraču koji ima jako dobar šut, pa je protekle sezone šutirao čak 45 posto iz igre i sigurno je da će imati šta da pokaže.
? $ " " " је $ сезоне " 57%, " ? пуно ове сезоне, - ' је " но не $ ту " $.
" 23 $ ($.96.) " % је " % $ њега ".
Пуно, пуно / & је ", " то у % ? " за ? $ ", $ Пенава, " његов & у " ", но он је $ " у " ", " ' " $ је за њега ово ? " сезона.
& $, на " је $ $ " ? ту ? за ? ? ".
Sad apsolutno nista ... sto smo od njega ocekivali je bilo u vrijeme kad je trebo igrat za kadete i juniore a nije jer su mu samer kampovi bili preci ...Divos je napisao/la:" 23 $ ($.96.) " % је " % $ њега ".
adi curry zahiragic:-)
kenan dame bajramovic
kenan dame bajramovic