Ma neka medju peta liga, NOFV-Oberliga Nord. Al dobro vjerujem da su bolji od Famosamuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma neka medju peta liga, NOFV-Oberliga Nord. Al dobro vjerujem da su bolji od Famosamuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce
Skontaj da su mu oni bolje uslove od nas ponudilimuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce
Bolje mu i tu nego na bauštelu.ThrillerHz je napisao/la:Skontaj da su mu oni bolje uslove od nas ponudilimuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce
Al kad skontas da je bolje igrat fudbal i u nasoj ligi ili u trecoj Njemackoj nego ic na fax 6 godina i da se tek onda trebas razgulit radeci da nesto napravis, odma izgubim volju za sve i to pred ispit. I onda vidis kako se ove nase manekenke setaju po terenu dode mi da se ranim.BelminM23 je napisao/la:Bolje mu i tu nego na bauštelu.ThrillerHz je napisao/la:Skontaj da su mu oni bolje uslove od nas ponudilimuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce
Bez namjere da branim ovu, ali obzirom da se u tekstu spominju samo dva igraca od onog brkatog poltrona, ovo mi izgleda kao placen tekst.mensur55 je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/298 ... o-primorje
Je.bo 200.000, vise mi zao sto se nismo rijesili Crnkica i Kadusica kad smo vec imali priliku, *ebo ih Hotic i oni njegmensur55 je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/298 ... o-primorje
Vjeruj u Njemackoj kantonalnoj ligi ces imat primanja kao u nasoj ligi, a kamol u 3 ligimensur55 je napisao/la: Al kad skontas da je bolje igrat fudbal i u nasoj ligi ili u trecoj Njemackoj nego ic na fax 6 godina i da se tek onda trebas razgulit radeci da nesto napravis, odma izgubim volju za sve i to pred ispit. I onda vidis kako se ove nase manekenke setaju po terenu dode mi da se ranim.
Pa sad..ne bih rekao da jesu dali vise od nas. Prije je da je Hus jeftiniji bio i to je to.ThrillerHz je napisao/la:Skontaj da su mu oni bolje uslove od nas ponudilimuhamedhulk je napisao/la:Ovaj Berlin 5. ligaAko necemo mi ima ko hoce
Nemoj brate Erene, ziv bio. Vracaj ga u VelezDerdiyok je napisao/la:Jel to hoces indirektno da kazes da Hebiba treba vratiti na bekabelosevic28 je napisao/la:Zivo me zanima da li ce Hus promijeniti formaciju. Nek proba 442 ili 4411, batali vise krila, ionako nemamo koristi od njih... Neki romb pokusatu sredini...nesto tipa Stanojevic, Aduk(t)or, Heric, Rahmanovic...Krleta na poluspica i Hadzca u vrh napada...eto tako
EDIT: Saric i Radovac umjesto ovih suspendovanih haha
Sve za autom gonio.RichmanBiH je napisao/la:
Odveze ovaj dronove u kantonalnu ligu njemacke![]()
+1The Game je napisao/la:Bez namjere da branim ovu, ali obzirom da se u tekstu spominju samo dva igraca od onog brkatog poltrona, ovo mi izgleda kao placen tekst.mensur55 je napisao/la:http://sport.****/domaci-nogomet/298 ... o-primorje
Znajući Husa biće prizemljen.Lakoste je napisao/la:Da mi je kakva ovlast da samo unistim karijeru ovom Kadusicu ebo mu Demir Hotic mater po sred picke.
Koga je to tvoj trener trenirao u svom zivotu i sta je ostvario?RichmanBiH je napisao/la:Frajer trener u kantonalnoj ligi njemacke, fol strucnjak HAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.