FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

anonimni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 22 maj 2017, 20:48

Monci je napisao/la:Ma pričam sa drugom maloprije, i sjetismo se prošlog ljeta, i kako popušismo foru sa onim Vukomanovićem, kako smo nekako imali osjećaj da bi bio pravi trener za nas...je li on negdje u Češkoj završi na kraju?
Nije, u Slovanu je i daleko od titule :mrgreen:
Neymar11 je napisao/la: Dobro doso Ivan Sesar :tokralju:
Ni u šali ovo ne govori
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2017, 20:49

manijakKladusa je napisao/la:NIje za ovo Slavko kriv, ekipa je krajnje limitirana. Za ovu danasnju, ona protiv Ferencvarosa je bila dream team. Nadam se da cemo prava pojacanja dovesti, celu ostaviti, pa da ostavimo neki trag u Europi ove godine.
Da nije prosao jedan prelazni rok onda bi svi rekla kako je ekipa ogranicena i da tu nije Slavko nije kriv jer je zatekao te igrace i nije mogao nista promijeniti. Mi smo bolje igrali jesanas sa Krizmanom,Kosoricem i ostalim,a kofol sad "jaci".
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 maj 2017, 20:50

Monci je napisao/la:Ma pričam sa drugom maloprije, i sjetismo se prošlog ljeta, i kako popušismo foru sa onim Vukomanovićem, kako smo nekako imali osjećaj da bi bio pravi trener za nas...je li on negdje u Češkoj završi na kraju?
Vodi Slovan Bratislavu trenutno. Drugi su u prvenstvu Slovačke. A sjetim se majke pojedinim medijima što su pričali kako je četnik, pisali da mu je buraz čini mi se bio u Arkanovim tigrovima itd. Laž do laži...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 20:51

braco je napisao/la:
Vodi Slovan Bratislavu trenutno. Drugi su u prvenstvu Slovačke. A sjetim se majke pojedinim medijima što su pričali kako je četnik, pisali da mu je buraz čini mi se bio u Arkanovim tigrovima itd. Laž do laži...
Nađoh ga 19 pobjeda 8 poraza i 4 nerješene u sezoni...šteta što ne dođe, takav je nama trebao...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 20:52

Hajmo malo o Dadi, nismo odavno :lol:

Kakav je to kiks za klub hbte, on i Memija minus stotine hiljada km. Aferim čije je god maslo. Prodajte Markovića sada, Blagoju, Uglješu, Sinišu a Stojanovića pustite neka obezbijedi egzistenciju.

Zbog menagera sjebali Želju! Kakva je to ljubav?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

manijakKladusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la manijakKladusa » 22 maj 2017, 20:53

LjoZee je napisao/la:
manijakKladusa je napisao/la:NIje za ovo Slavko kriv, ekipa je krajnje limitirana. Za ovu danasnju, ona protiv Ferencvarosa je bila dream team. Nadam se da cemo prava pojacanja dovesti, celu ostaviti, pa da ostavimo neki trag u Europi ove godine.
Da nije prosao jedan prelazni rok onda bi svi rekla kako je ekipa ogranicena i da tu nije Slavko nije kriv jer je zatekao te igrace i nije mogao nista promijeniti. Mi smo bolje igrali jesanas sa Krizmanom,Kosoricem i ostalim,a kofol sad "jaci".
Da al Slavko je ima zimski prelazni rok, ponuda je bila krajnje tanka, nije imao bas previse izbora, kad se sjetim na kojoj nas je oziciji zatekao, ovo je super, treba mu dati priliku u evropi, nije ni rijesenje samo trenere mijenjati, kad ne mozes bolje dovesti.
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 22 maj 2017, 20:59

Neandertalac je napisao/la:Hajmo malo o Dadi, nismo odavno :lol:

Kakav je to kiks za klub hbte, on i Memija minus stotine hiljada km. Aferim čije je god maslo. Prodajte Markovića sada, Blagoju, Uglješu, Sinišu a Stojanovića pustite neka obezbijedi egzistenciju.

Sampioni u zajebati, ali nije sigurno bilo sa namjerom. Neznanje je u pitanju samo niko da prizna. Ne vjerujem ni da je Cenan doveden iz hira nego su jer ne znaju mislili da on moze unaprijediti famozni sportski segment.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 22 maj 2017, 21:00

Monci je napisao/la:
braco je napisao/la:
Nađoh ga 19 pobjeda 8 poraza i 4 nerješene u sezoni...šteta što ne dođe, takav je nama trebao...
Većina navijača je bilo za njegov dolazak ako se dobro sjećam. Mlad trener, vodio Standard Liege nekoliko mjeseci, igrao grupnu fazu EL sa njima. Ali yebaji ga sad...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2017, 21:02

manijakKladusa je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
Da al Slavko je ima zimski prelazni rok, ponuda je bila krajnje tanka, nije imao bas previse izbora, kad se sjetim na kojoj nas je oziciji zatekao, ovo je super, treba mu dati priliku u evropi, nije ni rijesenje samo trenere mijenjati, kad ne mozes bolje dovesti.
Tacno da u zimskom nema nekog izbora,ali i tu su dovedeni igraci koji imaju kakvo takvo ime u ovoj ligi. Utakmica sa Slobodom gdje nam je prilika za odvajanje na vrh Slavko kaze igraci nemaju motiva i zelje. Onda dolazi utakmica sa Zrinjskim i to odrade korektno i onda slijedi Krupa i Sarajevo gdje opet kaze da igraci nemaju zelju. Klub im je sve omogucio. Dovodio legende i druge poznate ljude oni meda ne mogu. Ovdje su krivi i Slavko i igraci. Boris se za titulu nemas zelje, a trener zacrtao 5 bodova i ni bid vise pa nam se odbije o glavu jer su nasi mislili da ce sam bod u derbiju doci.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:11

Željo pod ovom upravom.

Plus.

Stadion. Nakon dugo godina naša Grbavica dobija novo ruho. Uprava na čelu sa Gsn Misimovićem pokreće jedan ambiciozan projekat o kojem se pričalo i prije njih ali niko nije ništa radio osim u periodu Telibećirevića kada su stavljene stolice i reflektori osposobljeni.
Tako Zapad dobija novi izgled, parking, prostorije za rad, svlačionice, mali milion ostalih stvari. Grbavica već izgleda drugačije i što je najvažnije svi preduslovi za euro utakmice su tu.
Kreće izgradnja Istok. Nakon puno podmetanja i zavrzlama bageri počinju sa radom. Financije za novi istok u velikoj mjeri sakupljene od navijača kao i u prvom renoviranju, navijači sa ponosom gledaju kako niče red po red tribine. Najbolje je tribinu opisao naš najtrofejniji trener, kakav je oajećaj gledati tekmu sa istoka; fenomenalan!
Konačno stadion ima još jedan izvor prihoda i to je plus na kvadrat puta milion!

Dugovi. Uprava nastavlja rad svojih prethodnika i polako ali sigurno čisti dugove nakupljene u prethodnim vremenima.

Tužbe. Neke od tih tužbi su bile kamen oko vrata godinama i svako licenciranje klub je bio ucjenjivan. Trebao je neko sa autoritetom i beskrupulozan da to sve pomete a Gsn Misimović je upravo takav čovjek. U kratkom roku rješava nas velikog tereta i klub diše normalno.
Takođe veliki plus!

Transparentnost. Nikada prije nismo imali uvid u klupsko poslovanje kao sada. Za većinu stvari uprava nas redovno obavještava, prihodi i rashodi.

Imovinsko pravni odnosi. Takođe, ogroman posao urađen, Željina imivina se ne krmči više i klub kao vlasnik imovine ima mogućnost gradnje i unapređenja infrastrukture.

Deblokada računa. Samim pozitivnim procesima računi koji su godinama bili blokirani sada su operativni.

Sigurno sam nešto zaboravio pa me nadopunite molim vas.

UPRAVA NAPOLJE!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 21:27

Ma ovo je sve ovako, nego čekamo te sa minusima :)

SaboBabo
Kontakt:

Post Postao/la SaboBabo » 22 maj 2017, 21:30

Jel moguce procitati da nije do trenera pa bas u ovoj situaciji je jedino do trenera znaci cak ni igraci nisu krivi, kakvu je samo srecu imao ovaj Petrovic pa sve mu se poklopilo da je ikakav kvalitet pokazao glat titulu mogao uzeti, mada ja govorim od lige za prvaka da je ovaj trener cista laz i jedan nafakas kojem je sreca okrenula ledja jer kvalitet opstaje a ne kvalite je kratkog daha traje dok imas srece zato ja govorim treba imati igru a ovdje neki pisu **** igru ako nema rezultata a jedino sa igrom mozes imati rezultate i kontinuitet.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:33

Željo pod ovom upravom.

Minus.

Definitivno ne treba biti nešto pametan za ovo, sportski segment nam je očajan. Prošle sezone nismo izborili europu, šteta skoro milion. Plus gubitak koeficijenata.
Lutanja sa trenerima. Transferi iz noćnih mora. Amaterizam i bahatost gdje uprava sebi daje za pravo da odlučuje u i oko sportskog segmenta iako ni jedan od njih nema potrebno znanje. Rezultat je četa preplaćenih baraba i polovnjaka, idiota kojima klub ne znači ama baš ništa i skoro nikad lošiji Željo na terenu, u odnosu na utrošeni novac sigurno najlošiji. Rad sa mladima, otpisani ili otjerani, ni jedan novi nije promovisan. Šlag na tortu je pišanje pitara po nama gdje nam iako ima još jedno kolo do kraja, skidaju titulu. Gaf kakav u istoriji nismo doživjeli.
Sa idućim prelaznim bližimo se cifri od 100 igrača u dvije godine što je van svake pameti. Menageri nas raznijeli, iskoristili neznanje uprave koji su kao pravi kurbani kupovali sve i svašta, čak i preko you tube klipova koje danas može napraviti malac od 6 godina.

Potrošen ogroman novac. Šteta milionska.

Prepucavanja preko medija, saopštenja i svađe koje su ukaljale ugled kluba. Prozivanje legendi kao što su Amar i Zuban preko forumakih poslušnika.

Diletanti i ulizice u klubu koji se sakrivaju iza Gsn Misimovića i samopromovišu, neki od njih čak imaju i sitne talove, nebitni poltroni.

Bukvalno nestanak viđenijih i poznatijih Željovaca iz kluba. Za sve se pita Gsn Misimović a ostali samo klimaju glavama.

Miješanje u rad struke u velikoj mjeri.

Ako sam nešto zaboravio javite.

Eto, pa opletite. Moje neko viđenje. Ako sam nešto slagao, ispravite me. Hvala.

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:38

Monci je napisao/la:Ma ovo je sve ovako, nego čekamo te sa minusima :)
Navikao sam da mi se pozitivno ne pika a skače za vrat ako napišem nešto što se "ne smije". ;)

UPRAVA NAPOLJE!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2017, 21:41

Čiji je igrač Siniša?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 22 maj 2017, 21:41

Ja bi naveo i nepodnošenje godišnjeg finansijskog izvještaja koji su obećali na skupštini, a nikada objavili...ili je meni možda promaklo. Izbor predsjednika skupštine, morao je biti neki jači Željovac, uz dužno poštovanje Adisu...
Takođe kao jako bitnu, možda i najbitniju je očajan stručni štab, koji je ako nije moglo drukčije morao biti organizovan i nametnut Slavku. Napravljena je ista greška kao i sa Edisom, pušteno je treneru da sve radi sam, što je nemoguće u svijetu ozbiljnog nogometa...

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 22 maj 2017, 21:42

Prozivanje legendi kao što su Amar i Zuban preko forumakih poslušnika.
:tokralju: :tokralju: :urnebes:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 22 maj 2017, 21:44

bhsport je napisao/la:

Čiji je igrač Siniša?
Iskreno nemam pojma.

UPRAVA NAPOLJE!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2017, 21:47

Bio bi jaci da se neko zelio prijaviti. Rekli su da je bio samo jedan kandidat.
Greska ove uprave je sto dovodi stare igrace koji su na zalasku karijere. Umjesto da se malo okrenu nasem OP i malo nekim igracima iz nase lige koji su mladi oni dovode ubleha kao sto su Stojanovic,Kerla,Bogicevic i njima slicni. Takvim igracima treba zabraniti da pridju stadionu,a ne jos da igraju za Zelju. Nista Markovic ili Blagojevic nisu bolji od Zerica. Blagojevic ustvari jeste,ali kad je pri sebi. Ove sezone rijetko kad je bio. Ovaj prelazni moraju iskoristit da dovedu mlade igrace zeljne dokazivanja. Naravno treba tu i iskusnih igraca,ali njih 3-4 a ne da nam vise od pola tima budu "starci".

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 22 maj 2017, 21:47

Bio bi jaci da se neko zelio prijaviti. Rekli su da je bio samo jedan kandidat.
Greska ove uprave je sto dovodi stare igrace koji su na zalasku karijere. Umjesto da se malo okrenu nasem OP i malo nekim igracima iz nase lige koji su mladi oni dovode ubleha kao sto su Stojanovic,Kerla,Bogicevic i njima slicni. Takvim igracima treba zabraniti da pridju stadionu,a ne jos da igraju za Zelju. Nista Markovic ili Blagojevic nisu bolji od Zerica. Blagojevic ustvari jeste,ali kad je pri sebi. Ove sezone rijetko kad je bio. Ovaj prelazni moraju iskoristit da dovedu mlade igrace zeljne dokazivanja. Naravno treba tu i iskusnih igraca,ali njih 3-4 a ne da nam vise od pola tima budu "starci".

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], MrkiMedo, TefalTava i 61 gost.