FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije, skaut ima vecu glavu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vidis ja sam taj koji bi prebacio. Doduse samo kad Sarajevo igra, ma da je finale lige prvaka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Taj ko je odredio ne prati kretanje lopte na zelenoj povrsini al nikako. Ja prvi da sam kuci nikad ne bih prebacio na nasu ligu pored Engleske, Spanske, Italijanske, Njemacke. Kakvi debili!Esport je napisao/la:Termin diktira TV prenosSarajlijica1946 je napisao/la:
Yebem mu komplet sve ovozemaljsko konje stavi u 16:30 sve mu zensko yebem, cuj smrada subota 16:30!!!!!!!!!!!!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Svi na stream. 

Frajer ne gleda loptu nego protivnika, pravi fudbalerSarajlijica1946 je napisao/la:Kad god ga slikaju vazda sam sa loptom gleda u nebo, ili sam ja vise puta vidio istu sliku. Ukratko, djeluje mi izgubljen.Zagor je napisao/la:

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Igral adukor protiv zetvija
Pridružujem se čestitkama pleme im oplodim.Sarajlijica1946 je napisao/la:Yebem mu komplet sve ovozemaljsko konje stavi u 16:30 sve mu zensko yebem, cuj smrada subota 16:30!!!!!!!!!!!!!!miky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Znaju koliku platu prima Adukor i da nije sića, a niko da ljudima odgovori da li će igrati protiv Viteza.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nemoj tako jakojoker90 je napisao/la:Znaju koliku platu prima Adukor i da nije sića, a niko da ljudima odgovori da li će igrati protiv Viteza.

1946~
- ThrillerHz
- Kontakt:
E stvarno su navijaci FK Sarajeva ovce, kakvu god udicu da im ovi iz uprave bace, oni se upecaju... E tugo, tugo...
1946~
-
- Kontakt:
Zivo me zanima da li ce Hus promijeniti formaciju. Nek proba 442 ili 4411, batali vise krila, ionako nemamo koristi od njih... Neki romb pokusatu sredini...nesto tipa Stanojevic, Aduk(t)or, Heric, Rahmanovic...Krleta na poluspica i Hadzca u vrh napada...eto tako 
EDIT: Saric i Radovac umjesto ovih suspendovanih haha

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jel to hoces indirektno da kazes da Hebiba treba vratiti na bekabelosevic28 je napisao/la:Zivo me zanima da li ce Hus promijeniti formaciju. Nek proba 442 ili 4411, batali vise krila, ionako nemamo koristi od njih... Neki romb pokusatu sredini...nesto tipa Stanojevic, Aduk(t)or, Heric, Rahmanovic...Krleta na poluspica i Hadzca u vrh napada...eto tako

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Vrati se Nermine, otjeraj ovu tugu 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Iz uprave su rekli da ce biti zavrsena registracija do Viteza. Znaci jos 4 kola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Hoće li slućajno City TV prenositi utakmicu iz Gabele.
Valljda se ukida Čalina tradicija zatvorenih utakmica(da mu protivnici ne vide taktičke zamisli
)
Valljda se ukida Čalina tradicija zatvorenih utakmica(da mu protivnici ne vide taktičke zamisli

- belosevic23
- Kontakt:
Takticke zamisli su znali svi treneri u ligi, kad je 70% sezone odigrao sa istim sastavom i istom formacijom eventualno jednom ili dvije promjena zbog kartona. Mislim da su igraci na klupi vise izgubili zelju za treniranjem zbog njegovih fanoznih 13. Nas skaut skautirao Zariu, a oni nas nisu ni morali iz 2 pogledane utakmice su mogli sve zakljucit.Esport je napisao/la:Hoće li slućajno City TV prenositi utakmicu iz Gabele.
Valljda se ukida Čalina tradicija zatvorenih utakmica(da mu protivnici ne vide taktičke zamisli)
-
- Kontakt:
Brdaric novi trener Tennis borussije Berlin Ako koga zanima.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
-
- Kontakt:
- ThrillerHz
- Kontakt:
Oj imena kluba hahahahah Kriket Chelsea Manchesterbhfanatic14 je napisao/la:Brdaric novi trener Tennis borussije Berlin Ako koga zanima.

1946~
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ovaj Berlin 5. liga
Ako necemo mi ima ko hoce 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.