Ponesite vi kisobrane, Sajkaca sprema mlaz za raju sa istoka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerat ce me sa Koseva kunem sejoker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ponesite vi kisobrane, Sajkaca sprema mlaz za raju sa istoka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerat ce me sa Koseva kunem sejoker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?
Zamisli poludi i tricu im uvaliSabinho je napisao/la:Ponesite vi kisobrane, Sajkaca sprema mlaz za raju sa istoka.Sarajlijica1946 je napisao/la:Otjerat ce me sa Koseva kunem sejoker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?
Pa jos ne moze vjerovati medju kakve amatere je dosaoSarajlijica1946 je napisao/la:Kad god ga slikaju vazda sam sa loptom gleda u nebo, ili sam ja vise puta vidio istu sliku. Ukratko, djeluje mi izgubljen.Zagor je napisao/la:
Ali odjevna kombinacija obara cure na koljena.BelminM23 je napisao/la:Raspala se služba, ali ne i naša družba.
Tuzla/Sarajevo
Pola bivših i sadašnjih igrača na instagramu lokacija ova gore.
Slabo ce raje bitimiky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
Yebem mu komplet sve ovozemaljsko konje stavi u 16:30 sve mu zensko yebem, cuj smrada subota 16:30!!!!!!!!!!!!!!miky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
Vise nego na Gilbartar - BiHMortemHz je napisao/la:Slabo ce raje bitimiky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
Termin diktira TV prenosSarajlijica1946 je napisao/la:Yebem mu komplet sve ovozemaljsko konje stavi u 16:30 sve mu zensko yebem, cuj smrada subota 16:30!!!!!!!!!!!!!!miky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
Taj ko je odredio ne prati kretanje lopte na zelenoj povrsini al nikako. Ja prvi da sam kuci nikad ne bih prebacio na nasu ligu pored Engleske, Spanske, Italijanske, Njemacke. Kakvi debili!Esport je napisao/la:Termin diktira TV prenosSarajlijica1946 je napisao/la:Yebem mu komplet sve ovozemaljsko konje stavi u 16:30 sve mu zensko yebem, cuj smrada subota 16:30!!!!!!!!!!!!!!miky_hz je napisao/la:U 16 i 30 u subotu tekma.
Malo otici ranije sa posla i to je to.skoroalen je napisao/la:Posjetu bi jedino mogli spasit "Hustalgičari" koji nisu dolazili za vrijeme Ješića i ostalih a kunu se u naše ljude. Inače ne vidim kako bi se u tom terminu moglo skupit više od dvije i po milje.
Ma na koljenima je i Joker i FK Sarajevo i svi pljuvači, svi klečimo i čekamo neće li Sajo štrcnuti, ali on se samo goji, kupa po Dubrovniku dok su momci na pripremama i čepi tebe tu i tamo.Lakoste je napisao/la:joker