Danas kad Hadzija zagazi na teren,kad se prelomi sa tribina Damir Hadzic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
imal tebi slovo DŽ na tastaturiMegamon je napisao/la:Sto se tice danasnje utakmice ocekujem sigurna tri boda.Naravano volio bih vidjeti ponovo Hadjiju u prvoj postavi,Trebinjca na lijevom beku,Suljica umjesto Pixija,Comora,Handjice a Dupovcu je sigurno prva postava zagarantovana.Takodjer vrijeme je odlicno,zadnja utakmice sezone jos kad se uzme u obzir da mozemo biti drugi sigurno su stvari koje bi trebale privuci bordo zaljubljenike na najveci stadion u drzavi.Mozda bi bilo dobro staviti i Hamzica na gol da momak ne izgubi samopozudanje.
Znaci
Hamzic
Comor--Dupovac-Gutic-Trebinjac
---K.Handjic--Nuhic
Suljic--A.Handjic--Hadjija
---Obuca---
Sto ne probati sa ovim sastavom
kakav si ti klocFCS-FCS je napisao/la:kao prvo ..sta te boli racku sto MV nece da ode sa klupe..nas problem i kraj pricenidi je napisao/la:amar sa željom za dvije godine uzme titulu i kup pa kad ga pitaju hoće li ostati iduće sezone kaže neznam nije to moj privatni klub,a mirza vas **** dvije godine i kaže otići kad ja hoću i opet amar prepotentan.Stvarno ste divovi MIRZA JE MOJ IDOL
kao drugo sto ne pitas svoju jadnu upravu za sva ona LAZNA OBECANJA u januaru ove god i kada se sve sabere ispunili su vam 15% od svih laznih obecanja...sto ih ne pitate sta je sa ostalim ??
kao trece ...kop vam je odavno SMIJESAN tako da i tu imate velikh problema
zakljucak...okreni se sebi i svojima...imas prilicno puno pomesti ispred svojih vrata tako da ti je prica o MV glupa da ne moze biti gluplja
virsle ..hrenovke..konzerve...pa 3 mjesto a veliki gigant seljo se danas upire i nogama i rukama da sacuva 2 poziciju
ako ste klepnuli usima i progutali sve price zuje i glavonje samo radi kupa...svaka vam cast , od vas se covjek i nem oze nadati boljem !!!
a tamo iza coska ceka neki HAPOEL ili LITEX
Hoće, bilo je glasanje na našoj stranici i taj igrač je izabran velikom većinom .miky_hz je napisao/la:Hocel se danas dodjeljivati nagrada Ismir Pintol? vidim niko ne spominje nista
Danas kad Hadzija zagazi na teren,kad se prelomi sa tribina Damir Hadzic
Dali smo, jesmo.CoDe je napisao/la:Handziiiic 1-0 EurooooGol![]()
!
Samo da Zeljo ne zabije a zabit ce dao je Amar malo para .
MIRZA ODLAZI ori se sa tribineCoDe je napisao/la:Handziiiic 1-0 EurooooGol![]()
!
Samo da Zeljo ne zabije a zabit ce dao je Amar malo para .
radoncicu pomagajGiallorossi je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi.![]()
MIRZA ODLAZI !
Ovako da vas pitam, stvarno nemojte smatrati kao provokaciju, ja kao član foruma koji i nije tako upoznat sa dešavanjima u FK Sarajevo želim da vas pitam zašto želite da MV ode? Koji su razlozi?Giallorossi je napisao/la:Cestitke momcima na pobjedi.![]()
MIRZA ODLAZI !