Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

inacefindecko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la inacefindecko » 31 jan 2012, 23:04

Džeko imaš još dva sata (jer je kod engleza sad 10)
zamolio bih te da dodjes na posudbu u Željezničar, ja ću ti rado oprostit svaku izgubljenu loptu :oops:
loša utakmica, možda čak i niz loših utakmica, baš sad kad se treba da dokaže dok nema Bale, on ispod prosječan!
hebiga!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 31 jan 2012, 23:05

Odavno nisam gledao utakmicu u kojoj je losija ekipa pobjedila! Zahvaljujuci sudiji,koji je drasticno ostetio City! prekrsaj nad Dzekom je bio vise nego ocigledan i ovi onda daju gol,kasnije cist penal za City sudija nista ne svira! i sta sada reci,City je pokraden po ko zna koji put u ovoj sezoni,ali ko te pita.... Dzeko onako,nista posebno kao i cjela ekipa Mancestera..veceras je City izgubio tri boda,nezasluzeno,ali su izgubili tim i titulu vjerovatno... tek sad sam vidio da je City trn u oku svima u Engleksoj,sudijama pogotovo! jer kako drugacije protumaciti gol iz ofsajda Sanderlenda za pobjedu u 94 minuti,crveni Kompanija i 4 utakmice kazne zbog nepostojeceg prekrsaja,kao i 4 utakmice kazne Baloteliju,a sudija metar pored njega,sve je vidio...glupo je vise bilo sta reci..

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 jan 2012, 23:06

SamoZeljo je napisao/la:City nije napravio nijednu priliku za gol.
Dzeko je tu najmanje kriv.

KRAJ PRICE!
Klasika i potpis...

Krenu u kontru, dođu do 16 m i umjesto da ubace u 16 oni se okolo dodaju.

Aguero i Silva prelikani Tevez i Silva, nikakva promjena... Džeki dodaju loptu samo kad su igurni da je akcija već propala... Sujeta i žalost.

Onaj Johnson bi da nema tribina driblao sa zarovljenim nosom u zemlju sve do manćestera...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2012, 23:09

inacefindecko je napisao/la:Džeko imaš još dva sata (jer je kod engleza sad 10)
zamolio bih te da dodjes na posudbu u Željezničar, ja ću ti rado oprostit svaku izgubljenu loptu :oops:
loša utakmica, možda čak i niz loših utakmica, baš sad kad se treba da dokaže dok nema Bale, on ispod prosječan!
hebiga!
U Zelji se jedan Lazar nije mogao probiti a da Dzeko uspije.................. :mrgreen:
Sve ce vam biti lakse kad pojedinci skontaju da je fudbal kolektivna igra i da jedna ekipa zavisi od svih jedanaest igraca.
Mancini se satro objasnjavajuci Kunu,ali ovaj jos gore nastavio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Limuntos
Kontakt:

Post Postao/la Limuntos » 31 jan 2012, 23:10

bosnas_ je napisao/la:Odavno nisam gledao utakmicu u kojoj je losija ekipa pobjedila! Zahvaljujuci sudiji,koji je drasticno ostetio City! prekrsaj nad Dzekom je bio vise nego ocigledan i ovi onda daju gol,kasnije cist penal za City sudija nista ne svira! i sta sada reci,City je pokraden po ko zna koji put u ovoj sezoni,ali ko te pita.... Dzeko onako,nista posebno kao i cjela ekipa Mancestera..veceras je City izgubio tri boda,nezasluzeno,ali su izgubili tim i titulu vjerovatno... tek sad sam vidio da je City trn u oku svima u Engleksoj,sudijama pogotovo! jer kako drugacije protumaciti gol iz ofsajda Sanderlenda za pobjedu u 94 minuti,crveni Kompanija i 4 utakmice kazne zbog nepostojeceg prekrsaja,kao i 4 utakmice kazne Baloteliju,a sudija metar pored njega,sve je vidio...glupo je vise bilo sta reci..
kompany nije zasluzio uopste suspenziju zbog onog starta...crveni hajd nekako, mada ni crveni nije bio..jest da je startovao s 2 noge, al nije igraca dotakao...a sto se tice maria...nakon onoga, trebao bi biti suspendovan iz sporta uopste...ono je pokusaj ubitstva jbt...

city je vcrs batalio titulu...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 jan 2012, 23:12

Nisam namjerno gledao tekmu veceras, i sudeci po rezultatu i komentarima nisam nista propustio.

Al nadam se da ce nesta se promjeti za bolje za Dzeku.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 31 jan 2012, 23:14

mislim da malo previše kakimo što se tiče Džeke, konstantno ga branimo, rijetko ko napiše "loša utakmica"
City da toliko ne valja ne bi bio prvi..
A drugo je što i ja mislim da su to sebični ufurani kepeci koji se dodaju oko 16 metara i Džeko im služi samo za navlačenje igrača i da mu dodaju pas kad ima trojicu na sebi, a kad nema nijednog ne dobije nijedne lopte :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
trebamo biti realni, loše igra i Džeko, slabo se otkriva, ne može svaka u noge, svaka na trepavicu, valja se i trčat!
meni je on najdraži bio dok je igro za Wolfsburg, nekako, jest da zabija, al mi nije to taj stari Džeko, po mom mišljenju slabije se kreće nego prije.. Bundes je za njega majka, jer se tamo možeš okrenut, sjest, uradit tri skleka i čučnja dok ti neko priđe.. Ovdje je nisi ni primio neki te drvosječa već sa smješkom čeka da te kucne..
Ni bolji igrači od Džeke se nisu proslavili u Premier League. Jednostavno nekim ne odgovara ta liga..
Po mom mišljenju pregruba, previše se toleriše gruba igra!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 jan 2012, 23:15

Sve ono što je Džeko napravio u prvom poluvremenu, batalio je u drugom. Između ostalog, jedan je od krivaca za primljeni pogodak, jer je izgubio loptu od Fellainija (mada, postoji mogućnost da je bio prekršaj).
Još jednom se pokazalo da Cityju ne leže ekipe iz Liverpoola (neko je napisao da je ovo 7. ili 8. utakmica na kojoj Mancini nije dobio kada je u gradu Beatlesa). :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2012, 23:15

Novi imidz i novi podbacaj. :x
Bice bolje, nema Balonje jos u kadru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 jan 2012, 23:20

Pa stvarno zar vas ima još koji mislite da ono nije bio prekršaj na Edinu, nakon čega su gol primili? Pa nevjerovatno jbt...čist prekršaj, k'o suza...

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 31 jan 2012, 23:32

Tipican primjer naseg mentaliteta, prvo poluvrijeme odlican, nakon sto je napravio gresku za gol (po meni ni blizu faula) samopouzdanje ide na nulu i do kraja uprska svaku loptu na koju je krenuo. Mada ukupno gledajuci nije bio nista losiji od ostalih, Barry katastrofalan, protiv ovakvog sastava Evertona osim precke u prvom oni nisu sanse stvorili.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 jan 2012, 23:32

Evo sad sam vidio gol, i nebih rekao da je bio prekrsaj nad Dzekom (gledao sam onaj videolink ovdje na sportsport.ba) a taj videolink nije neki kvalitet bio.

Definitivno ce Dzeko dobiti kritike za to, i sto je nastavio sjediti svo vrijeme dok Everton nije dao gol, jer vec Dzeko ima reputaciju u Engleskoj da je ljen i da ne daje sve od sebe kad igra.

Vrlo je tesko, sta reci za svu ovu situaciju, Dzeko nije postao instant hit u Engleskoj iz vise razloga, i sada ga vecina ne cijeni kao igraca u Engleskoj.
U slicnoj situaciji je bio i Berbatov i cak kad je se probio, opet ga nisu nesto cijenili...mozda je najbolje da Dzeko ipak promjeni sredinu, ali vidjecemo sad na ljeto.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 feb 2012, 00:31

kazu onaj navijač protestvovao zbog novog džeking friza, kaže il nek promjeni il se igrat neće!

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 feb 2012, 00:36

Pauk je napisao/la:Evo sad sam vidio gol, i nebih rekao da je bio prekrsaj nad Dzekom (gledao sam onaj videolink ovdje na sportsport.ba) a taj videolink nije neki kvalitet bio.

Definitivno ce Dzeko dobiti kritike za to, i sto je nastavio sjediti svo vrijeme dok Everton nije dao gol, jer vec Dzeko ima reputaciju u Engleskoj da je ljen i da ne daje sve od sebe kad igra.

Vrlo je tesko, sta reci za svu ovu situaciju, Dzeko nije postao instant hit u Engleskoj iz vise razloga, i sada ga vecina ne cijeni kao igraca u Engleskoj.
U slicnoj situaciji je bio i Berbatov i cak kad je se probio, opet ga nisu nesto cijenili...mozda je najbolje da Dzeko ipak promjeni sredinu, ali vidjecemo sad na ljeto.
Normalno da treba vise da se krece ali ne moze sve sam moze vise trcat a od kako igra u Engleskoj mnogo vise trci nego sto je to bio slucaj kad je bio u Njemackoj sada ovo uporednja sa Berbatovom mislim da je i to vrhunski napadac i da nije nebi bio u napadu pored Rooneya Dzeki treba vise lopti ali u 16m.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 feb 2012, 00:42

inacefindecko je napisao/la:kazu onaj navijač protestvovao zbog novog džeking friza, kaže il nek promjeni il se igrat neće!
To je bio Emerik Gudelj?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 01 feb 2012, 00:57

sta reci, kakvu posluku porati?
city je postao patnja za gledati sa svojim silovanjem lopte. i to je sve.
...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 feb 2012, 01:00

Cartman je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:kazu onaj navijač protestvovao zbog novog džeking friza, kaže il nek promjeni il se igrat neće!
To je bio Emerik Gudelj?
njegov bliski prijatelj :lol: :lol:
Emerik se pobrinuo za lisice :mrgreen:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 01 feb 2012, 09:38

Us'a Mancini sa onim carinjenjem lopte... da sam igra završio bi drugi...
Prosječan trener kojem su nakamarali igrača u klub (koje je on doduše tražio), ali izgleda nema viziju ni ideju kako da ih uklopi zajedno.
Hoćeš Džeku jarane... e pa dobro onda i transformiši igru, koriguj, imaš visokog Edina i maĆog Aguera, imaš Nasrija i Silvu.. mojne kopirati neke veće timove od sebe, prilagodi sistem onome šta imaš (a ima kvalitet odličan), kada ae ide u kontru ona se odradi bez komplikacija a ne opet vraćati loptu, cariniti je, okretati, petljati, prtljati...
Ego, soliranje, ''neznanje'' trenera i imate krizu rezultata... haj dobro je pa je priznao ali ne pije to vode kad se uništi koncepcija.
Edin jeste u lošijoj formi ali i igra ekipe je velika nula. On je napadač koji ovisi o dobroj i KONKRETNOJ igri veznog reda... KONKRETNOJ bez prtljanja i kirijanja okolo... zato je onomad rešetao mreže a Miske bio najbolji asistent!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

skankoza
Kontakt:

Post Postao/la skankoza » 01 feb 2012, 12:01

mandraX je napisao/la:Pa stvarno zar vas ima još koji mislite da ono nije bio prekršaj na Edinu, nakon čega su gol primili? Pa nevjerovatno jbt...čist prekršaj, k'o suza...
Ma mojne to sad svi mi volimo Dzeku ali ne moramo izmisljati faul tamo gdje ga nema ...
Dzeko je nagazio njemu na nogu i onda sam pao.
Slabo igra u zadnje vrijeme ali ne samo on...Ipak steta sto nece iskoristiti to sto nema Balotellija jer kad se on vrati nema Dzeki vise igranja nego par minuta po utakmici kao i prije.
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 01 feb 2012, 12:12

A sta je Aguero pokazao u zadnjih 5 meceva?

Dzeko je barem dao 2 gola i trudi se?

I sta ako je Felaini uzeo loptu na sreedini, tim mora znati da se odbrani. Napadaci mogu da gube loptu, Dzeko nije ni imao potpunu kontrolu nad onom loptom jer je nije mogao zastiti...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.