zamolio bih te da dodjes na posudbu u Željezničar, ja ću ti rado oprostit svaku izgubljenu loptu

loša utakmica, možda čak i niz loših utakmica, baš sad kad se treba da dokaže dok nema Bale, on ispod prosječan!
hebiga!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Klasika i potpis...SamoZeljo je napisao/la:City nije napravio nijednu priliku za gol.
Dzeko je tu najmanje kriv.
KRAJ PRICE!
U Zelji se jedan Lazar nije mogao probiti a da Dzeko uspije..................inacefindecko je napisao/la:Džeko imaš još dva sata (jer je kod engleza sad 10)
zamolio bih te da dodjes na posudbu u Željezničar, ja ću ti rado oprostit svaku izgubljenu loptu![]()
loša utakmica, možda čak i niz loših utakmica, baš sad kad se treba da dokaže dok nema Bale, on ispod prosječan!
hebiga!
kompany nije zasluzio uopste suspenziju zbog onog starta...crveni hajd nekako, mada ni crveni nije bio..jest da je startovao s 2 noge, al nije igraca dotakao...a sto se tice maria...nakon onoga, trebao bi biti suspendovan iz sporta uopste...ono je pokusaj ubitstva jbt...bosnas_ je napisao/la:Odavno nisam gledao utakmicu u kojoj je losija ekipa pobjedila! Zahvaljujuci sudiji,koji je drasticno ostetio City! prekrsaj nad Dzekom je bio vise nego ocigledan i ovi onda daju gol,kasnije cist penal za City sudija nista ne svira! i sta sada reci,City je pokraden po ko zna koji put u ovoj sezoni,ali ko te pita.... Dzeko onako,nista posebno kao i cjela ekipa Mancestera..veceras je City izgubio tri boda,nezasluzeno,ali su izgubili tim i titulu vjerovatno... tek sad sam vidio da je City trn u oku svima u Engleksoj,sudijama pogotovo! jer kako drugacije protumaciti gol iz ofsajda Sanderlenda za pobjedu u 94 minuti,crveni Kompanija i 4 utakmice kazne zbog nepostojeceg prekrsaja,kao i 4 utakmice kazne Baloteliju,a sudija metar pored njega,sve je vidio...glupo je vise bilo sta reci..
Normalno da treba vise da se krece ali ne moze sve sam moze vise trcat a od kako igra u Engleskoj mnogo vise trci nego sto je to bio slucaj kad je bio u Njemackoj sada ovo uporednja sa Berbatovom mislim da je i to vrhunski napadac i da nije nebi bio u napadu pored Rooneya Dzeki treba vise lopti ali u 16m.Pauk je napisao/la:Evo sad sam vidio gol, i nebih rekao da je bio prekrsaj nad Dzekom (gledao sam onaj videolink ovdje na sportsport.ba) a taj videolink nije neki kvalitet bio.
Definitivno ce Dzeko dobiti kritike za to, i sto je nastavio sjediti svo vrijeme dok Everton nije dao gol, jer vec Dzeko ima reputaciju u Engleskoj da je ljen i da ne daje sve od sebe kad igra.
Vrlo je tesko, sta reci za svu ovu situaciju, Dzeko nije postao instant hit u Engleskoj iz vise razloga, i sada ga vecina ne cijeni kao igraca u Engleskoj.
U slicnoj situaciji je bio i Berbatov i cak kad je se probio, opet ga nisu nesto cijenili...mozda je najbolje da Dzeko ipak promjeni sredinu, ali vidjecemo sad na ljeto.
To je bio Emerik Gudelj?inacefindecko je napisao/la:kazu onaj navijač protestvovao zbog novog džeking friza, kaže il nek promjeni il se igrat neće!
njegov bliski prijateljCartman je napisao/la:To je bio Emerik Gudelj?inacefindecko je napisao/la:kazu onaj navijač protestvovao zbog novog džeking friza, kaže il nek promjeni il se igrat neće!
Ma mojne to sad svi mi volimo Dzeku ali ne moramo izmisljati faul tamo gdje ga nema ...mandraX je napisao/la:Pa stvarno zar vas ima još koji mislite da ono nije bio prekršaj na Edinu, nakon čega su gol primili? Pa nevjerovatno jbt...čist prekršaj, k'o suza...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.